Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Παπαδόπουλος: «Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ, μπορεί να κυνηγήσει τον Ολυμπιακό»

Ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, Δημήτρης Παπαδόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την προσεχή αναμέτρηση των «κιτρίνων» στην Κομοτηνή, αλλά και για την εικόνα του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Από τον Άρη ξεχωρίζω τον Αγκάνθο, είναι πολύ καλός παίκτης. Τον ξέρω από την κοινή μας παρουσία στο ισπανικό πρωτάθλημα. Έχει μια νέα ομάδα ο Άρης, εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι», είπε αρχικά και κληθείς να σχολιάσει την αλλαγή προπονητή τόσο στον Πανθρακικό, όσο και στον Άρη τόνισε:

«Αυτά είναι αποφάσεις των διοικήσεων. Γενικά πιστεύω ότι οι προπονητές πρέπει να στηρίζονται, να υπάρχει πλάνο από την αρχή της χρονιάς. Οι ομάδες στην Ελλάδα χτίζονται τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών. Όλα γίνονται την τελευταία μέρα».

Για την επιλογή του να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά και την άποψή του για τη φετινή Σούπερ Λιγκ:

«Με ενδιέφερε να παίζω ποδόσφαιρο, γιατί στόχος είναι να ευχαριστιόμαστε αυτό που αγαπάμε. Ως πρωτάθλημα έχουμε φτάσει χαμηλά, πιο κάτω δε γίνεται, πρέπει να βελτιώνονται οι ομάδες και οι παίκτες για να βλέπουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως δέκα ομάδες θα παλέψουν για τη σωτηρία τους. Οι πέντε πιο πάνω έχουν ξεκαθαρίσει, με τον Πανιώνιο που πήρε διαφορά».

Για το κυριακάτικο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό σημείωσε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό, αν τον κερδίσει θα είναι κοντά και θα παλέψει για το πρωτάθλημα».

Τέλος, για την προοπτική να επιστρέψει στην εθνική ομάδα:
«Οι στόχοι μου δε σταματούν και η εθνική είναι πάντα στόχος για μένα».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: