Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Κερμανίδης: «Πιστεύω στο έργο και στη δουλειά του Δώνη»

Ο βετεράνος παίκτης του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, την απειθαρχία ορισμένων παικτών και το ενδεχόμενο επιστροφής του Βιερίνια.

Για το παιχνίδι τόνισε:

«Επειδή ακούστηκαν πολλά από την ημέρα του αγώνα και μετά, πρέπει να αφήσουν την ομάδα να ηρεμήσει γιατί έχει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι που μπορούσε να κάνει, είναι θέμα προπονητή και παικτών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε με τι φιλοδοξίες ξεκίνησε φέτος η ομάδα. Έδωσε βλέψεις στους φιλάθλους λόγω της βαθμολογίας που βρίσκεται. Η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση με διάφορα από τους υπόλοιπους. Έχασε από τον Παναθηναϊκό γιατί πίστεψε ότι θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Δεν πρέπει όμως τώρα να γκρεμίσουμε τα πάντα με μία ήττα. Κάνουμε πολύ καλή πορεία παρά τους βαθμούς που χάσαμε. Η ομάδα ξεκίνησε με νέο προπονητή, νέους παίκτες και η πορεία είναι πολύ καλή».

Για τη συνέχεια της ομάδας και τη δουλειά του Δώνη δήλωσε:

«Όλοι βλέπουμε τη γίνεται στην ομάδα. Είναι καινούρια, χτίζεται από την αρχή με νέα παιδιά. Εγώ περίμενα από τους πιο έμπειρους να βοηθήσουν τους νέους αλλά ήταν σε άσχημη μέρα και γι? αυτό χάσαμε. Θέλει ηρεμία ώστε να συνεχιστεί η καλή πορεία. Έρχεται η μεταγραφική περίοδος και θα φέρει κάποιους παίκτες για να ενισχύσει την ομάδα. Εγώ πιστεύω στο έργο και στη δουλειά του Δώνη. Είναι δύσκολη δουλειά γιατί έχει την ομάδα στη δεύτερη θέση και παίζει με νέους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να τον αφήσουμε να συνεχίσει τη δουλειά αυτή».

Για την απειθαρχία των ποδοσφαιριστών:

«Πρέπει ο προπονητής με τον υπεύθυνο της διοίκηση αλλά και τον παίκτη να συζητήσουν τι θα γίνει. Ήταν μια άσχημη μέρα για τερματοφύλακα. Στον ΠΑΟΚ ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει και κάποια ποινή προς τον παίκτη. Είμαστε ακόμα στην αρχή του Πρωταθλήματος και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Η ενέργεια ήταν κατακριτέα αλλά το να εξοντώνουμε τους παίκτες δεν βοηθάει πουθενά. Υπάρχει θέμα, το ποτήρι ξεχείλισε. Όσοι έχουν αποβληθεί είναι ξένοι παίκτες, θα πρέπει να υπάρξει κάποια συζήτηση με αυτούς ώστε να δοθεί μια λύση».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Βιερίνια:

«Αυτή τη στιγμή σίγουρα χρειάζεται παίκτες μεγάλης αξίας. Εγώ δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να έρθει ο Βιερίνια, γιατί δεν θα είναι αυτός που ξέραμε. Πρέπει να έρθει παίκτης έμπειρος, μεγάλης αξίας, ηγετική φυσιογνωμία που θα έρθει για πρώτη φορά στην ομάδα ώστε να έχει και μέλλον. Ο Βιερίνια ότι είχε να δώσει το έδωσε».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: