Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Τζελέπης : «Θα διαθέσουμε εισιτήρια για την ομάδα του Άρη»

Ο πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Άρη και πως η αστυνομία δεν επιτρέπει τις οργανωμένες μετακινήσεις.

Για τα εισιτήρια:

«Στη σύσκεψη που έγινε με την αστυνομία θέσαμε το ζήτημα των εισιτηρίων αλλά οι λόγοι που δεν εγκρίθηκε είναι γνωστοί, ο φόβος για επεισόδια. Εμείς από πλευράς μας είπαμε ότι δεν τίθεται κανένα θέμα. Θα διαθέσουμε εισιτήρια για την ομάδα του Άρη. Αυτό είχε συμβεί και με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού όταν είχαν έρθει , δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με φιλοξενούμενους φιλάθλους ούτε με του Άρη».

Για τα μεμονωμένα:

«Ίσως η αστυνομία φοβάται τους οργανωμένους και τις μαζικές κινήσεις. Ο αθλητικός νόμος είναι ξεκάθαρη, ευθύνεται η ομάδα που κάνει τα επεισόδια. Δεν ευθύνεται ο Πανθρακικός αν δημιουργήσει η φιλοξενούμενη ομάδα προβλήματα, αλλά η ΠΑΕ της ομάδα που τα κάνει. Εμείς θα είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι και δεν θα έχουμε πρόβλημα. Ίσως οι συνοδείες και οι μαζικές μετακινήσεις να τους φοβίζουν».

Για την εικόνα της ομάδας του:

«Εμείς γενικότερα δεν ήμασταν απογοητευμένοι από την ομάδα με τον προηγούμενο προπονητή, τα κακά αποτελέσματα και οι τρεις ήττες μας οδήγησαν στην αλλαγή. Η έλευση του νέου προπονητή άλλαξε τη ψυχολογία της ομάδας και πήραμε κάποια θετικά αποτελέσματα. Βλέπουμε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και πιστεύουμε ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Ο κόσμος δεν σταμάτησε να πιστεύει στην ομάδα. Με τα θετικά αποτελέσματα θα έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: