Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

'Αλοφς: «Σύντομα θα αποφασίσουμε για τον Βιεϊρίνια»

Για χάρη του, ο πρόεδρος της Βόλφσμπουργκ, Στέφαν Γκούχσεμ, σπατάλησε ένα σωρό λεφτά, για να τον πάρει από τη Βέρντερ.

Στη Βρέμη, είχαν άπαντες συνδέσει το όνομά του με όλες τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Από το 1999 ήταν εκεί ο Κλάους Άλοφς, που αποφάσισε να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του. Η Βόλφσμπουργκ βλέποντας ότι οι πολλές μεταγραφές παικτών δεν έφεραν… φως, αποφάσισε να κάνει μεταγραφή αθλητικού διευθυντή. Δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο στην Γερμανία. Απλώς για τον Κλάους Άλοφς, είναι λίγο παράξενο να φορέσει το κοστούμι του εκπροσωπώντας άλλη ομάδα. Θα το συνηθίσει όμως. Το σίγουρο είναι πως έχει το ελεύθερο για να κάνει τις κινήσεις που θέλει.

Μέσα στο γραφείο του και όντας «πνιγμένος» από υποχρεώσεις, δέχθηκε να πει δύο λόγια στο «Μ» κυρίως για το θέμα που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ και τους φίλους του. Αντελίνο Βιεϊρίνια το όνομά του. Θα λέγαμε ότι είναι πια παγκίτης στη Βόλφσμπουργκ, όμως δεν μπορεί ούτε αυτόν τον «τίτλο». Μετά την αποχώρηση του Μάγκατ, ο Πορτογάλος μένει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια εκτός αποστολής και οι οπαδοί του Δικεφάλου έχουν ήδη αρχίσει να ορέγονται την επιστροφή του. Ο ίδιος αφήνει πάντα ανοιχτό το παράθυρο, όμως ο Κλάους Άλοφς είναι πλέον αυτός που θα αποφασίσει για το μέλλον του. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, δεν αρνήθηκε το… πρόβλημα που υπάρχει με το μεγάλο ρόστερ της Βόλφσμπουργκ και μπορεί να μην θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες, όμως προανήγγειλε ουσιαστικά αρκετές αποχωρήσεις.

«Οπωσδήποτε είναι μεγάλο το ρόστερ και αυτό μπορεί να προκαλεί και αδικίες για κάποιους ποδοσφαιριστές. Είμαστε υποχρεωμένοι να πουλήσουμε παίκτες για να μειωθεί το ρόστερ της ομάδας», τόνισε. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές αυτούς, φαίνεται πως θα είναι και ο Σωτήρης Κυργιάκος, που προπονείται κατά βάση με την δεύτερη ομάδα από την αρχή της σεζόν. Όσο για τον Βιεϊρίνια; «Δεν μπορώ να σας απαντήσω αυτή τη στιγμή. Πρώτα πρέπει να μιλήσουμε με τον προπονητή μας, κ. Κέστνερ, και να αποφασίσουμε για τους παίκτες που πρέπει να υπάρχουν στην ομάδα». Ο Βιεϊρίνια πάντως δεν είναι πλέον καν παγκίτης και όπως αφήνει να εννοηθεί ο νέος τεχνικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, υπάρχει.. θέμα. «Αναμφίβολα όταν ένας ποδοσφαιριστής δεν παίζει, είναι λογικό να προβληματίζεται και αυτός και η ομάδα. Όμως δεν μπορώ να σας πω αν θα παραχωρηθεί ο Βιεϊρίνια ή κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής. Αυτό θα το αποφασίσουμε σύντομα. Νομίζω ότι σε μερικές ημέρες θα μπορούμε να είμαστε πιο σίγουροι, όμως να είστε σίγουροι ότι ο πρώτος που θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις θα είναι ο ποδοσφαιριστής».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: