Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Όνειρα και… όνειρα!!

Τα όνειρα του Αστέρας Τρίπολης για το Τσάμπιονς Λιγκ, γίνονται πιο δύσκολα, την στιγμή που η Ξάνθη αρχίζει τα δικά της για την είσοδο στα πλέι οφ, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Όνειρα και… όνειρα

Δεύτερη ήττα στην έδρα του για τον Αστέρα, ενώ η Ξάνθη κάνει την πέμπτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της.

Το ματς:


Ο Αστέρας ήθελε το παιχνίδι για να μείνει στην δεύτερη θέση με τον ΠΑΟΚ. Η Ξάνθη, χωρίς να έχει στόχο τα πλέι οφ και απαλλαγμένη από το άγχος της παραμονής πάτησε στο γήπεδο σαφώς πιο σταθερά. Η… έμπνευση του Τσιώλη να βάλει τον Φραγκουλάκη και να αφήσει εκτός του Ναβάρο ήταν, τουλάχιστον, τραγική, αφού ο μέσος από την Κρήτη δεν εμφανίστηκε ποτέ στον αγώνα. Παράλληλα, ο Αλβάρες με τον Σανκαρέ, έκαναν ότι και στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο συνεχίζοντας τις κακές τους εμφανίσεις.

Φάσεις γίνονταν μόνο μπροστά από την εστία του Μπαντή και αφού ο Μαρίν έχασε το άχαστο, ήρθε ο Φλίσκας για να βάλει το απίστευτο. Ο Έλληνας αμυντικός μέσος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του (και τον Ράγιος που τον μάρκαρε… με τα μάτια) και πλάσαρε τον Μπαντή για να ανοίξει το σκορ και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Ουζουνίδη. Αυτό έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, με τους Ακρίτες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, όντας μπροστά στο σκορ και χωρίς να έχουν απειληθεί από τον, ανύπαρκτο δημιουργικά, Αστέρα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Τσιώλη να προσπαθεί να διορθώσει την κάκιστη εικόνα του πρώτου μέρους. Ο Φραγκουλάκης και ο Αλβάρες έδωσαν τις θέσεις τους σε Περόνε και Ναβάρο προκειμένου να γίνει ο Αστέρας, πιο επιθετικός και κυρίως πιο δημιουργικός. Η εικόνα δεν άλλαξε, παρά το γεγονός πως ο Ουζουνίδης επέλεξε να δώσει πολύ χώρο στους Αρκάδες, να θωρακίσει την άμυνά της ομάδας του και να ψάξει την κόντρα.

Η πίεση του Αστέρα, ήταν μόνο σε επίπεδο κατοχής μπάλας, οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες όπως και τα κενά στη μεσαία γραμμή. Αυτά, δεν επιχείρησε να τα εκμεταλλευτεί η Ξάνθη, η οποία προτιμούσε να «περιμένει» τον Αστέρα στα καρέ της. Το τελευταίο σφύριγμα του Δασκαλόπουλου έστειλε την Ξάνθη να ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα (παίζει Δευτέρα με την ΑΕΚ) και να σκέφτεται και πάλι τα πλέι οφ, την στιγμή που ο Αστέρας βλέπει την πλάτη του ΠΑΟΚ, στην τρίτη θέση της Σούπερ Λίγκας.

Οι συνθέσεις:


Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτονίνι, Σανκαρέ, Κοντοές, Φραγκουλάκης (46’ Περόνε), Ουσέρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Αλβάρες (46’ Ναβάρο), Λέντσε (66’ Καλαντζής).

Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Κάφα, Φορμίκα, Κουρμπέλης.

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Γούτας, Βάλλας, Παΐτο, Φλίσκας, Ντιέ (61’ Πρίττας), Μαρίν (86’ Μάνταλος), Μαρσελίνιο (75’ Πλατέλλας), Ντάνι, Σολτάνι.

Στον πάγκο: Λυμπερόπουλος, Ράνος, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος.

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορίνθου)
Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»



πηγή: sport-fm.gr

Τρένο και στην Κρήτη!!

Τι κι αν έχει κατακτήσει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός πήρε μια ακόμη νίκη στην Σούπερ Λίγκα επικρατώντας 4-0 του Πλατανιά στην Κρήτη, με γκολ των Αμπντούν, Φουστέρ, Μήτρογλου, Βλαχοδήμου.

Τρένο και στην Κρήτη!
Μια ‘βδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός πρόσθεσε μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό του, επικρατώντας 4-0 στην έδρα του Πλατανιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Μίτσελ, αν και παραταγμένοι με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να φτάσουν στο «τρίποντο».

Ο Αμπντούν άνοιξε τον δρόμο στο 20’ κι ο Ιμπαγάσα (πέρασε στο β’ ημίχρονο) δείχνοντας την κλάση του, έδωσε τις ασίστ στα τέρματα των Φουστέρ (62’) και Μήτρογλου (80’). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Βλαχοδήμος.

Με το σημερινό αποτέλεσμα, οι Πειραιώτες ισοφάρισαν το ρεκόρ του Παναθηναϊκού από την περίοδο 1963-64 όταν και τελείωσαν το πρωτάθλημα αήττητοι εκτός έδρας.

Οι Κρητικοί διαμαρτύρονται σε δυο περιπτώσεις για πέναλτι στους Αναστασάκο (προηγήθηκε επιθετικό φάουλ στον Μανωλά) και Γιάννου. Οπωσδήποτε χρειάζονται ένα θετικό αποτέλεσμα στις δυο τελευταίες αγωνιστικές (με Βέροια εκτός και Λεβαδειακό εντός) για να μην κινδυνέψουν.

Το ματς:


Ο Πλατανιάς μπήκε πιο ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο, με διάθεση να πιέσει τον Ολυμπιακό, που στο ξεκίνημα είχε πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας και στην ανάπτυξή του. Σε αυτό το διάστημα που οι «ερυθρόλευκοι» χρειάστηκαν για να βρουν ρυθμό -λόγω και των αρκετών αλλαγών στο αρχικό σχήμα που επέλεξε ο Μίτσελ-, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την επίτευξη ενός τέρματος, με τον Μέγιερι να μην δυσκολεύεται στην κεφαλιά του Ναζλίδη και σχεδόν άκοπα να κρατάει απαραβίαστη την εστία του.

Σε ένα πρώτο εικοσάλεπτο με «φτωχές» τελικές προσπάθειες κι αρκετά λάθη εκατέρωθεν. Από ένα τέτοιο του Αγκιλέρα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ξεκίνησε η φάση του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού. Από τα πόδια του Φετφατζίδη (κι αφού άφησε την μπάλα να περάσει ο Μασάντο) ο Αμπντούν βρήκε χώρο έξω από την αντίπαλη περιοχή, έφερε την μπάλα στο δεξί και με ένα άπιαστο σουτ, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν υπόθεση του Ολυμπιακού, με τους Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Βλαχοδήμο να περνούν στον αγωνιστικό χώρο και να «υπογράφουν» -μαζί με τον Μήτρογλου- μια ευρεία επικράτηση κόντρα στον Πλατανιά. Ο Ιμπαγάσα έδειξε την κλάση του και με δυο ασίστ σε Φουστέρ και Μήτρογλου, που τελείωσαν υποδειγματικά τις φάσεις μέσα από την περιοχή διεύρυνε στο 3-0 το προβάδισμά του. Για να έρθει ο Βλαχοδήμος στις καθυστερήσεις να προσθέσει κι αυτός τ’ όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ζαλούντοκ, Αργυρόπουλος, Στόλερ, Δημήτρης, Κουρτεσιώτης, Αγκιλέρα (70’ Δέντσας), Τετέ, Ναζλίδης, Γιάννου (70’ Μιρτσέτα), Μπέλιτς, Αναστασάκος (79’ Γιακουμάκης).

Στον πάγκο: Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Τζάνης, Τσίντι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Μέγιερι, Χολέμπας, Μανωλάς, Κοντρέρας, Μοδέστο, Φέισα, Μασάντο (57’ Ιμπαγάσα), Γκρέκο, Φετφατζίδης (57’ Φουστέρ), Αμπντούν (73’ Βλαχοδήμος), Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Κάρολ, Παπάζογλου, Σιόβας, Τζεμπούρ.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας)
Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων

Τα επίσημα στιγμιότυπα:





πηγή: sport-fm.gr

Εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση εδώ!!

Ο κακός χαμός στην ουρά! Ο Πανθρακικός επικράτησε 3-1 του ΟΦΗ, βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη και έβαλε ξανά από κάτω τον Άρη! Μπαίνουν σε περιπέτειες και οι Κρητικοί πλέον!

Εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση εδώ!
Από ενδιαφέρον άλλο τίποτα η φετινή Σούπερ Λίγκα στην ουρά!

Μια μέρα μετά την νίκη του Άρη, ο Πανθρακικός επικράτησε εύκολα 3-1 του ΟΦΗ στην Κομοτηνή και βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού, στην οποία τώρα μπήκαν (ξανά) οι Θεσσαλονικείς!

Μουνάφο (16’), Μπαϊκαρά (26’) και Παπαδόπουλος (83’ πεν.) τα γκολ των νικητών, είχαν ισοφαρίσει προσωρινά οι Κρητικοί με τον Ιωαννίδη (23’), οι οποίοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννιά παίκτες, λόγω αποβολών των Μακρή (68’) και Σόουζα (90’).

Μπλέκει και η ομάδα του Ηρακλείου, που δεν μπόρεσε να ξεφύγει και παραμένει χαμηλά με το άγχος της σωτηρίας να παραμένει.

Το ματς


Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη! Κάπως έτσι έφυγαν τα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου, χωρίς να αφήνουν εκτεθειμένες τις άμυνές τους και να έχουν σε δεύτερη… μοίρα το επιθετικό κομμάτι. Είχαν υπολογίσει όμως χωρίς τον… ξενοδόχο. Όπου ξενοδόχος, βάλτε Γουναρίδης. Κι αυτό γιατί σε μια φαινομενικά ακίνδυνη σέντρα του Μουνάφο από τα δεξιά, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ έκανε λάθος εκτίμηση και συνάμα κακή έξοδο, ο Λουσέρο το επωφελήθηκε και προ κενής εστίας έκανε το 1-0 στο 16’.

Οι Κρητικοί δεν το έβαλαν κάτω. Παρά την ψυχρολουσία βγήκαν εκ νέου στην επίθεση και δικαιώθηκαν! Στο 23’ο Λαμπρόπουλος έκανε την παράλληλη πάσα για τον Ιωαννίδη, αυτός αν και φάνηκε να χάνει το κοντρόλ, τελικά σούταρε με το «κακό» (αριστερό) πόδι και «εκτέλεσε» τον Κουτσόπουλο για το γρήγορο 1-1! Πώς να χαρούν όμως οι φιλοξενούμενοι; Αφού δεν πέρασαν καλά-καλά τρία λεπτά και ο Μπαϊκαρά νίκησε τους πάντες στον «αέρα» με κεφαλιά, βάζοντας εκ νέου μπροστά τους Θρακιώτες με 2-1. Λίγο έλειψε να… ξεφύγει κι άλλο το σκορ, όμως με το τέλος του ημιχρόνου ο Βαϊρουά δεν κατάφερε να σκοράρει… φάτσα με τον Γουναρίδη.

Το δεύτερο μέρος δεν έκρυβε συγκινήσεις, αφού οι δύο ομάδες ήταν εντελώς ακίνδυνες. Ο μεν Πανθρακικός είχε το υπέρ του σκορ και είχε αφήσει μέτρα στο γήπεδο, ο δε ΟΦΗ έμοιαζε ανήμπορος να κάνει φάση μπροστά. Με αποκορύφωμα τον Περογαμβράκη ο οποίος αν και βρέθηκε δύο φορές σε πλεονεκτική θέση, καθυστέρησε υπερβολικά και δεν μπόρεσε να βάλει σε… περιπέτειες τον Κουτσόπουλο. Τα λεπτά περνούσαν και οι παίκτες του Δερμιτζάκη συνέχιζαν να έχουν το πάνω χέρι. Και ήρθε η αποβολή του Μακρή στο 68’ να τονώσει κι άλλο το υποψήφιο τρίποντο των νεοφώτιστων, παίζοντας με παίκτη παραπάνω.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν να διώξουν το άγχος των τελευταίων λεπτών. Γι’ αυτό και άρχισαν να παίζουν πιο επιθετικά, λόγω και του αριθμητικού πλεονεκτήματος. Βέβαια, ο Γουναρίδης κράτησε στο παιχνίδι την ομάδα του, καθώς εκτινάχθηκε… στον Θεό και έβγαλε το εξαιρετικό σουτ του Παπαδόπουλου. Ο «Παπ» όμως ήθελε να βάλει την δική του… σφραγίδα! Και το κατάφερε. Γιατί ο Κουρδάκης τον ανέτρεψε στην περιοχή, ο άσος του Πανθρακικού ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι και έγραψε το 3-1 με το δέκατο φετινό του γκολ. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννιά παίκτες, λόγω αποβολής του Σόουζα στο τελευταίο λεπτό.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Βαϊρουά (75’ Μακρυδημήτρης), Καστελάν, Λουσέρο, Σερφά, Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Χρήστου (86' Ντιόγκο), Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης (65’ Μίνγκας), Παπαδόπουλος

Στον πάγκο: Βρονταράς, Τζανής, Μελίσσης, Λαδάκης

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Γουναρίδης, Βερόν, Μονιάκης (75’ Ροβίθης), Κουρδάκης, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Περογαμβράκης (86' Κανούλας), Νύκταρης (56’ Ζορμπάς), Σόουζα, Μπούρμπος, Μακρής

Στον πάγκο: Αγριμάκης, Μπανούσης, Καπουράνης, Κολλιακούδης πηγή: sport-fm.gr

Ποιος ξέγραψε την Παλέρμο;

Σπουδαία νίκη με σκορ 3-1 στο «Μαράσι» επί της Σαμπντόρια πέτυχε η Παλέρμο και συνεχίζει την μάχη της για την σωτηρία. Δύο γκολ του Ντι Νατάλε στη νίκη της Ουντινέζε επί της Κιέβο.

Ποιος ξέγραψε την Παλέρμο;
Το κλίμα στην Παλέρμο δεν ήταν καλό μετά τα τελευταία αποτελέσματα που άφηναν την ομάδα στον πάτο της βαθμολογίας.

Οι παίκτες της ομάδας δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με τη νίκη που πέτυχαν με σκορ 3-1 επί της Σαμπντόρια μέσα στο «Μαράσι» για την 31η αγωνιστική, πήραν σημαντική «ανάσα» ενώ έδωσαν και απαντήσεις σε όσους είχαν την ομάδα ξεγραμμένη.

Πλέον, η Παλέρμο έπιασε στον πίνακα την Τζένοα που έχει μπροστά της ματς με τη Νάπολι. Από εκεί και πέρα, ο Ντι Νατάλε πέτυχε δύο γκολ στο 3-1 επί της Κιέβο.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο:

Σάββατο 6 Απριλίου

Γιουβέντους – Πεσκάρα 2-1
(72' πέν, 78' Βούτσινιτς - 83' Κασιόνε)

Μπολόνια – Τορίνο 2-2
(86’ Γκουαρέντε, 90+4 Μπιάνκι - 25’ Μπαρέτο, 65’ Κονέ, )

Κυριακή 7 Απριλίου

Φιορεντίνα – Μίλαν 2-2
(66’ Λιάγιτς πεν., 73’ Πιζάρο πεν. – 14’ Μοντολίβο, 62’ Φλαμινί)

Κατάνια – Κάλιαρι 0-0
Σαμπντόρια – Παλέρμο 1-3
(43’ Μουνάρι-35΄Φον Μπέργκεν, 50΄Ίλισιτς, 56΄Γκαρσία)
Σιένα – Πάρμα 0-0
Ουντινέζε – Κιέβο 3-1
(20΄, 25΄Ντι Νατάλε, 85΄Μπενάτια-35΄Παπ)
21:45: Ίντερ – Αταλάντα
Νάπολι – Τζένοα

Δευτέρα 8 Απριλίου

21:45: Ρόμα – Λάτσιο

Η επόμενη (32η) αγωνιστική

Σάββατο 12 Απριλίου

19:00: Πεσκάρα – Σιένα
21:45: Αταλάντα – Φιορεντίνα

Κυριακή 13 Απριλίου

13:30: Παλέρμο – Μπολόνια
16:00: Κάλιαρι – Ίντερ
Κιέβο – Κατάνια
Τζένοα – Σαμπντόρια
Πάρμα – Ουντινέζε
Τορίνο – Ρόμα
21:45: Μίλαν – Νάπολι

Δευτέρα 14 Απριλίου

21:45: Λάτσιο – Γιουβέντους πηγή: sport-fm.gr

Βλέπει… αστεράκια η Σεντ Ετιέν!!

Στην τρίτη θέση, μαζί με τη Λιόν που έχει ένα ματς λιγότερο, ανέβηκε η Σεντ Ετιέν, η οποία επικράτησε 1-0 της Εβιάν, για την 31η αγωνιστική της Ligue 1.

Βλέπει… αστεράκια η Σεντ Ετιέν
Στα… αστέρια η Σεντ Ετιέν! Οι «στεφανουά» νίκησαν 1-0 την Εβιάν, στο «Ζοφρουά Γκισάρ», για την 31η αγωνιστική της Ligue 1 και ανέβηκαν στην τρίτη θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Αμουμά στο 78ο λεπτό, με το σύνολο του Γκατιέ να αγνοεί την ήττα μέσα στο 2013! πηγή: sport-fm.gr

«Κόλλησε» η Λίβερπουλ!!

Χλώμιασαν οι ελπίδες της Λίβερπουλ να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι «κόκκινοι» βρήκαν… τοίχο στη Γουέστ Χαμ και με το 0-0 απέτυχαν να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις.

«Κόλλησε» η Λίβερπουλ!
Η ανατροπή της περασμένης βδομάδας με την Άστον Βίλα δημιούργησε ελπίδες πως η Λίβερπουλ μπορεί να προλάβει το τρένο της Ευρώπης. Ή τουλάχιστον να διεκδικήσει μια θέση σ’ αυτό.

Με την επιστροφή της ωστόσο στο «Άνφιλντ», η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς φρόντισε να… μην τις δικαιώσει.

Αποτυγχάνοντας λοιπόν να ξεκλειδώσει την άμυνα της πεισματάρας Γουέστ Χαμ, έμεινε στο 0-0 και σε απόσταση που δύσκολα μοιάζει αναστρέψιμη από τις προνομιούχες θέσεις (δεδομένου ότι Τσέλσι και Άρσεναλ έχουν εκτός των άλλων και παιχνίδι ή παιχνίδια λιγότερα).

Έτσι, πιο ρεαλιστικός στόχος για τους «κόκκινους» μοιάζει πλέον η διεκδίκηση της έκτης θέσης, η οποία υπό συγκεκριμένες μόνο προϋποθέσεις (να κατακτήσει το Κύπελλο η Τσέλσι και ταυτόχρονα να τερματίσει πέμπτη στο πρωτάθλημα) θα δώσει κι εκείνη ευρωπαϊκό εισιτήριο. πηγή: sport-fm.gr

Μανία… με την κορυφή!!

Χάρη σε ένα ακόμη γκολ του Μιχάλη Μανιά ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε εντός έδρας του Βύζαντα Μεγάρων με σκορ 1-0 παραμένοντας έτσι στην κορυφή της Football League.

Μανία… με την κορυφή
Σπουδαία εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0 κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων πήρε ο Απόλλων Σμύρνης στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Football League.

Οι γηπεδούχοι αν και δυσκολεύτηκαν τελικά κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο» χάρη στο γκολ του Μιχάλη Μανιά στο 9’ παραμένοντας έτσι μόνοι πρώτοι στην κορυφή.

Αυτό ήταν το 13ο φετινό τέρμα για τον Έλληνα στράικερ, ο οποίος έχει πάρει από το χεράκι την «ελαφρά ταξιαρχία» οδηγώντας την εκ του ασφαλούς στην Σούπερ Λίγκα.

Ωστόσο, σε απόσταση βολής ακολουθεί ο δεύτερος Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος επιβλήθηκε εντός έδρας του Εθνικού Γαζώρου με σκορ 2-0.

Παράλληλα, σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει μία από τις θέσεις που οδηγούν στην Σούπερ Λίγκα έχασε ο Εργοτέλης που «κόλλησε» στο 0-0 με την Λάρισα στο Παγκρήτιο με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 56’ με τον Ρομάνο.

Από τα άλλα ματς της αγωνιστικής ξεχώρισαν το «διπλό» της Καλλονής στην έδρα του Ηρακλή με σκορ 1-0 χάρη στο γκολ του Μανούσου στο 33’. Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο σύλλογος της Λέσβου «σκαρφάλωσε» στην έκτη θέση της βαθμολογίας έχοντας 50 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά μένει... πίσω ο Ηρακλής μετά από αυτή την ήττα.

Σημαντικό «τρίποντο» πήρε και ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο επικρατώντας της Δόξας Δράμας με σκορ 2-0, ενώ την ανοδική της πορεία συνέχισε η Παναχαϊκή που επιβλήθηκε στα Γιαννιτσά με σκορ 1-0 της Αναγέννησης στο ντεμπούτο του Ηλία Φυντάνη στον πάγκο του συλλόγου της Αχαΐας.

Η (32η) αγωνιστική:

Σάββατο (6/4):

Πανσερραϊκός- Νίκη Βόλου 0-1
(85’ Πουρτουλίδης)

Κυριακή (7/4):

Παναιτωλικός- Δόξα Δράμας 2-0
(1' Μπόγιοβιτς , 55' Σίσιτς)

Ηρακλής- Καλλονή 0-1
(33' Μανούσος)

Ολυμπιακός Βόλου- Εθνικός Γαζώρου 2-0
(20' Μπρέσκα, 86' Πινδώνης)

Πιερικός- Καβάλα 1-1
(57' Ντάνι - 17' αυτ. Ιορδανίδης)

Αναγέννηση Γιαννιτσών- Παναχαϊκή 0-1
(45+1' Βάντερσον)

Απόλλων Σμύρνης- Βύζας Μεγάρων 1-0
(9' Μανιάς)

Αναγέννηση Επανομής- Θρασύβουλος 2-5
(38' Τοπούζης, 84' Μπαλασάς - 21' Καλαμιώτης, 30' Σταυροθανασόπουλος, 53' Πάνος, 60', 66' Σερέπας)

Ηρακλής Ψαχνών- Φωκικός 1-1
(72' Σεοταχούλ- 20' Γουόρντεν)

Εργοτέλης- Λάρισα 0-0

Ρεπό: Καλλιθέα

Η επόμενη (33η) αγωνιστική:


Δόξα Δράμας- Καλλονή
Εθνικός Γαζώρου- Παναιτωλικός
Καβάλα- Ηρακλής
Παναχαϊκή- Ολυμπιακός Βόλου
Βύζας Μεγάρων- Πιερικός
Θρασύβουλος- Αναγέννηση Γιαννιτσών
Φωκικός- Απόλλων Σμύρνης
Νίκη Βόλου- Αναγέννηση Επανομής
Λάρισα- Ηρακλής Ψαχνών
Καλλιθέα- Εργοτέλης
Ρεπό: Πανσερραϊκός
πηγή: sport-fm.gr

Τέλος ο Αναστόπουλος!

Τη λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Αναστόπουλο ανακοίνωσε ο Ατρόμητος ως αποτέλεσμα της κακής πορείας της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές. Σκέψεις για Κωστένογλου.

Τέλος ο Αναστόπουλος

Σκέψεις για Κωστένογλου γίνονται από τους υπεύθυνους της ομάδας του Περιστερίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιάννης Αγγελόπουλος συναντήθηκε σήμερα με τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο για να συζητηθεί η πορεία της ομάδας μας τις τελευταίες αγωνιστικές.

Από κοινού αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας του Νίκου Αναστόπουλου με την ΠΑΕ Ατρόμητος η οποίας τον ευχαριστεί θερμά και του εύχεται καλή συνέχεια κι επιτυχίες στην προπονητική του καριέρα.

Επίσης λύεται η συνεργασία της ΠΑΕ Ατρόμητος με τους Ανδρέα Σκέντζο και Θανάση Μουρτζιάπη».

Σκέφτονται Κωστένογλου…!!

Παρελθόν αποτελεί απο την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου ο Νίκος Αναστόπουλος από τον Ατρόμητο και τα σενάρια διαδοχής του αυξάνονται…

Σκέφτονται Κωστένογλου…
Συγκεκριμένα, μια από τις βασικές επιλογές του προέδρου του Ατρόμητου, Γιώργου Σπανού φέρεται να είναι ο Νίκος Κωστένογλου. Οι Περιστεριώτες βρίσκονται σε δύσκολη θέση όσον αφορά τον προπονητή, αφού σημασία δεν έχουν τόσο οι δύο αγωνιστικές που απομένουν στο πρωτάθλημα αλλά τα πλέι οφ, στα οποία ο Ατρόμητος θα συμμετάσχει κατά 99%...

Έτσι, ο έμπειρος τεχνικός κερδίζει πόντους, καθώς έχει μετάσχει στη συγκεκριμένη διαδικασία δύο φορές κατά το παρελθόν, ενώ γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις του ελληνικού πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα, το παρελθόν του δεν είναι μόνο σε ομάδες που πάλευαν για την παραμονή, αλλά διεκδικούσαν την έξοδο την Ευρώπη. πηγή: sport-fm.gr

Η συνάντηση με τον «Λύμπε» και οι εικασίες!!

Την ευκαιρία να τα πει από κοντά με τον Νίκο Λυμπερόπουλο είχε χθες το πρωί ο Γιάννης Αλαφούζος στην Παιανία.

Η συνάντηση με τον «Λύμπε» και οι εικασίες
Όπως είναι γνωστό, ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει ξεκινήσει καριέρα μάνατζερ και αυτό επικαλέστηκε για να σβήσει τη φημολογία των τελευταίων ημερών, που τον θέλει να είναι ο βασικός υποψήφιος για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό. Ο Παλαίμαχος άσος προχώρησε στην προχθεσινή ανακοίνωση σεβόμενος τον κόσμο του τριφυλλιού αλλά και τους παίκτες που έχει συνάψει συμφωνία και εκπροσωπεί (Όπως ο Αυλωνίτης του Πανιωνίου που είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού).

Η επίσημη αιτιολογία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την επαφή Αλαφούζου-Λυμπερόπουλου είναι ότι: «Η συζήτηση αφορούσε κάποιες προτάσεις για ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος και το ενδεχόμενο να απασχολήσουν μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό», αναφέρουν οι πράσινοι και επικαλούνται και την δήλωση του.

Είναι αλήθεια ότι ο «Λύμπε» πηγαίνει συχνά και παρακολουθεί τους Νέους του τριφυλλιού και αυτός ήταν ο βασικός λόγος της παρουσίας του χθες το πρωί στην Παιανία. Όμως είναι δεδομένο ότι υπάρχει «φλερτ» ανάμεσα στις δύο πλευρές, έστω κι αν δεν το παραδέχονται.

Από την μία η διοίκηση γνωρίζει ότι ο Λυμπερόπουλος είναι ένας ιδιαίτερα ικανός άνθρωπος του ποδοσφαίρου και πολύ αγαπητός στις τάξεις των οπαδών και από την άλλη ο πρώην άσσος έχει «δέσιμο» με την ομάδα και δεν τον αφήνει ασυγκίνητο αυτό το σενάριο. Όσο για τις πιθανότητες να προχωρήσει το deal, αυτή τη στιγμή μοιάζουν να μην είναι υπέρ του τριφυλλιού, αλλά η υπόθεση δεν έχει κλείσει οριστικά. πηγή: sport-fm.gr

«Παραμύθια της Χαλιμάς για Μήτρογλου»

Καμία βάση δεν έχουν τα δημοσιεύματα για τον Κώστα Μήτρογλου, όπως δήλωσε ο Κώστας Καραπαπάς στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Παραμύθια της Χαλιμάς για Μήτρογλου»
Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει δεχθεί «κρούσεις» από ομάδες του εξωτερικού για την παραχώρηση του Κώστα Μήτρογλου προχώρησε ο Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι παραμύθια της Χαλιμάς τα όσα λέγονται για τον παίκτη», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη φιέστα για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου:

«Έχουμε προγραμματίσει κάποια πράγματα, όμως θα πάμε στο πνεύμα της εποχής».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Καραπαπάς στην εκπομπή «Στάση Media» με τον Νίκο Μαυρομάτη

Για το αποψινό ματς του Ολυμπιακού στην Κρήτη κόντρα στον Πλατανιά:

«Ενημερώθηκα πριν από λίγο πως υπάρχει μία δυσκολία στις πτήσεις των οπαδών μας που έρχονται στα Χανιά, λόγω των ισχυρών ανέμων. Ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Για τα δύο τελευταία ματς του, αυτό με τον Παναθηναϊκό και αυτό με τον Πανιώνιο, στο οποίο μάλιστα θα πραγματοποιηθεί η φιέστα για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου:

«Με τον Παναθηναϊκό είναι ένα παιχνίδι που έχει μεγάλη σημασία για διάφορους λόγους για εμάς. Ελπίζουμε ο κόσμος να γεμίσει το Καραϊσκάκη και να ευχαριστηθεί καλό ποδόσφαιρο. Με τον Πανιώνιο έχει προγραμματιστεί να γίνει η φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Έχουμε προγραμματίσει κάποια πράγματα, όμως θα κινηθούμε στο πνεύμα της εποχής.

Θα τονιστεί με έναν εξαιρετικό τρόπο αυτή η ιστορική στιγμή. Δεν θα γιορτάσουμε μόνο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά θα γιορτάσουμε την κατάκτηση των 40 τίτλων της ομάδας. Αύριο το απόγευμα θα πούμε περισσότερα πράγματα στη συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματιστεί και θα παρουσιάσουμε ένα ιδιαίτερο λογότυπο για την επόμενη σεζόν. Σταδιακά θα μπούμε σε μία διαδικασία με εκδηλώσεις που θα τονίζουν την κατάκτηση των 40 πρωταθλημάτων».

Για το αν βλέπει κάποια αλλαγή στα τηλεοπτικά δικαιώματα της Σούπερ Λίγκας:

«Εκείνο που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας όσον αφορά στα τηλεοπτικά είναι πως αυτά τα χρήματα αποτελούν σημαντικό κομμάτι πηγής εσόδων για τις περισσότερες ομάδες. Από τη στιγμή που έχουν μειωθεί περισσότερο από 50% τα έσοδα από τα εισιτήρια, οι περισσότεροι σύλλογοι περιμένουν κάποια χρήματα από την προβολή των αγώνων τους. Τα τηλεοπτικά έσοδα είναι ένα σημαντικό κομμάτι για κάθε ομάδα, όπως και για τον Ολυμπιακό που έχει μεγάλο μπάτζετ και έχει ως στόχο να παρουσιάζει το καλύτερο στους οπαδούς του».

Για την μεταγραφολογία που έχει αναπτυχθεί στους Πειραιώτες:

«Θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν δεν υπήρχαν μεταγραφικά σενάρια. Έχει περάσει η εποχή που όταν τα Μέσα παρουσίαζαν πολλά ονόματα κέρδιζαν πολλά χρήματα. Πλέον στον κόσμο δεν του αρέσει να διαβάζει 2.000 ονόματα και να μην έρχεται κανείς. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, προγραμματίζουμε τις κινήσεις μας για τον μέλλον και να είναι σίγουροι οι οπαδοί πως θα υπάρξουν μεγάλες εκπλήξεις».

Για τον ανταγωνισμό με τις υπόλοιπες ομάδες και την λογική των μεταγραφών με στόχο την Ευρώπη:

«Η κατάσταση στη Σούπερ Λίγκα μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο την επόμενη χρονιά. Ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο να βρίσκεται στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Δεν έχουμε μόνο ως στόχο την κατάκτηση των 9 βαθμών στον όμιλο, όμως η ενίσχυση θα γίνει με γνώμονα την βελτίωση της ομάδας για ακόμη περισσότερα πράγματα. Ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος την επόμενη σεζόν».

Για τις γερμανικές ομάδες που φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου

«Οποιαδήποτε κίνηση γίνεται στον Ολυμπιακό έχει ως στόχο το μέλλον. Η ιστορία που έχει ξεκινήσει με τον Μήτρογλου δεν έχει κάποια βάση. Για αυτό τον λόγο η διοίκηση διπλασίασε τα χρήματα του παίκτη και του ανανέωσε μέχρι το 2016. Αν ήθελε να τον πουλήσει, θα τον κρατούσε με τα ίδια χρήματα. Πρόκειται για παραμύθια της Χαλιμάς τα όσα λέγονται για τον παίκτη. Όπως συνέβη με τον Μασάντο, που πραγματικά ενδιαφέρθηκε η Ντνίπρο και ο Ολυμπιακός δεν τον πούλησε, επειδή δεν τον ικανοποίησε η πρόταση που δέχθηκε. Δεν έχουμε δεχθεί κάποια πρόταση για τον Μήτρογλου».

Για τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος:

«Ο μόνος τρόπος που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση είναι να ψάξουμε μία αισιόδοξη άκρη. Ίσως για κάποιες ομάδες να είναι ο δρόμος για την υγεία. Μπορεί να είναι ο μόνος δρόμος».

Για τα περιστατικά που συνέβησαν στο «Καραϊσκάκη» με δύο δημοσιογράφους:

«Είναι δύο περιστατικά τελείως διαφορετικά. Το πρώτο έχει γίνει έξω από το γήπεδο. Ποτέ δεν μας αναφέρθηκε. Μάλιστα, έγινε σε ένα σημείο όπου περνούν περίπου 500-600 άνθρωποι. Είναι ένα σημείο που δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε. Κάναμε όσα έπρεπε σαν ΠΑΕ και αυξήσαμε τους σεκιούριτι για να προφυλάξουμε τους δημοσιογράφους. Αν έχει συμβεί ανάλογο περιστατικό σε ολόκληρη την Ελλάδα το καταδικάζουμε με τον ίδιο τρόπο.

Στο δεύτερο επεισόδιο ήταν ανάμεσα σε δύο οπαδούς. Ήταν δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ, τους πήραν χαμπάρι κάποιοι και έτσι υπήρξε μία αντιπαράθεση. Επαναλαμβάνω πως είμαστε εναντίον οποιασδήποτε μορφής βίας. Είδατε τι έγινε με την αθλήτρια βόλεϊ του Ολυμπιακού, με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στο γήπεδο του Άρη.

Καλά θα κάνουν οι δημοσιογράφοι να ρίξουν μία ματιά στα εν οίκω. Όταν υπάρχουν Μέσα που κάνουν κακό σε ΠΑΕ και συγκεκριμένους ανθρώπους πρέπει να κάνουν μία αυτοκριτική. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, με τον οποίο συνομιλώ καθημερινά, έχει οργή απέναντι στην αντιμετώπιση που έχει από διάφορα μέσα. Δεν επιτρέπονται, όμως, αυτοδικίες και προπηλακισμοί του οποιουδήποτε.

Το Καραϊσκάκη είναι το πιο ασφαλές γήπεδο και μπορεί να έρθει ένας πατέρας με το παιδί του. Από εκεί και πέρα, εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στο κομμάτι της ασφάλειας στο γήπεδό μας».

«Χρειάζεται υπομονή για τον Τζόναθαν»

Μεγάλη υπομονή από όλες τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Τζόναθαν Ντος Σάντος συνέστησε ο μάνατζερ τους, Βιθέντε Μόντες, μιλώντας στο ESPN.

«Χρειάζεται υπομονή για τον Τζόναθαν»
«Ο Τζόναθαν δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα από αρκετές ομάδες, όμως δεν έχει πάρει ακόμα καμία απόφαση.

Επιχείρησε αυτή τη σεζόν να πάρει χρόνο στην Μπαρτσελόνα, όμως ο προπονητής του δεν είχε την ίδια άποψη. Θέλει να μείνει αλλά δεν ξέρουμε τί θα γίνει αφού δεν παίζει.

Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει συγκεκριμένη και επίσημη πρόταση στη Μπαρτσελόνα για τον Τζόναθαν. Θα δούμε τι θα γίνει, όμως για την ώρα έτσι έχουν τα πράγματα», τόνισε. πηγή: sport-fm.gr

Σαλπιγγίδης: «Αξίζουμε έναν τίτλο»

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έθεσε ως στόχο του ΠΑΟΚ της φετινής χρονιάς ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Σαλπιγγίδης: «Αξίζουμε έναν τίτλο»
Τη σημασία που έχει για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του η κατάκτηση ενός τίτλου εξήγησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

«Είναι σίγουρα ένας πολύ μεγάλος στόχος ο τίτλος και αξίζει και στην ομάδα και στον κόσμο της», τόνισε ο διεθνής επιθετικός και συνέχισε:

«Μετά το τέλος της καριέρας μου θα ήθελα να ασχοληθώ από κάποιο άλλο πόστο στην ομάδα, όμως τώρα θέλω να παίζω μόνο ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στη Real News

Η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ είναι για σένα κάτι σαν «οφειλή» προς την ομάδα σου;

«Η οφειλή μου απέναντι στην ομάδα μου είναι να είμαι όσο καλύτερος γίνεται στις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Από κει και πέρα, είναι σίγουρα ένας πολύ μεγάλος στόχος ο τίτλος και αξίζει και στην ομάδα και στον κόσμο της».

Πώς βιώνεις τις αλλαγές που έχει φέρει στην Τούμπα ο Ιβάν Σαββίδης;

«Όλοι στον ΠΑΟΚ νιώθουμε τις αλλαγές που συντελούνται σε όλα τα επίπεδο και μπορούμε απερίσπαστοι να σκεφτούμε μόνο το ποδόσφαιρο. Δεν είναι μόνο η οικονομική σταθερότητα, είναι και οι αλλαγές στη λειτουργία, οι ανέσεις που μας παρέχονται και που ο ΠΑΟΚ έχει την πολυτέλεια να προσφέρει».

Νιώθετε έντονη την πίεση για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί;

«Θα ήταν παράλογο να παραπονιόμαστε για την πίεση, από τη στιγμή που συνειδητά βρισκόμαστε σε μία μεγάλη ομάδα. Ειδικά αυτή την περίοδο, με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αισθανόμαστε όλοι πολύ τυχεροί. Ο ΠΑΟΚ θα έχει πάντα πίεση για επιτυχίες και για τίτλους. Για αυτό, άλλωστε, είμαστε εδώ».

Η γνώμη σου για τον Γκαρσία και τον τρόπο που έφυγε από τον ΠΑΟΚ ποια είναι;

«Ο Πάμπλο είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη προσφορά στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, ο οποίος αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι και του άξιζε. Είναι ένας συμπαίκτης μας που έκανε μια συνειδητή επιλογή να αποχωρήσει, γιατί αυτό που βίωνε δεν τον γέμιζε. Για έναν αθλητή είναι σημαντικό να αισθάνεται γεμάτος και ευτυχισμένος, κάτι που όλοι ευχόμαστε να αισθάνεται με την επιλογή του».

Ο Ιβάν Σαββίδης σχεδιάζει να σε κρατήσει στον ΠΑΟΚ και μετά το τέλος της καριέρας σου; Εσύ το σκέφτεσαι;

«Πολλές φορές στη ζωή μου έχω κάνει σχέδια – και όχι μόνο ποδοσφαιρικά – που στη πορεία ανατράπηκαν. Σίγουρα ως πρόταση είναι πολύ τιμητική και να σου πω την αλήθεια, αυτή τη στιγμή σκέφτομαι ότι μετά το τέλος της καριέρας μου θα ήθελα να ασχοληθώ από κάποιο άλλο πόστο στην ομάδα. Προς το παρόν, όμως, είναι λίγο μακρινό σχέδιο και αυτό που θέλω να σκέφτομαι είναι να παίζω ποδόσφαιρο».

Η σχέση σου με τον κόσμο έχει διακυμάνσεις. Πώς αισθάνεται πλέον απέναντί τους;

«Η σχέση μου με την πλειοψηφία του κόσμου ήταν πάντα καλή και εισέπραττα την αγάπη τους. Ίσως αυτό να μην πουλάει όσο το αρνητικό και τα περιστατικά με μια μερίδα του κόσμου που δεν με αποδέχεται να έχουν κάνει περισσότερο θόρυβο. Προτιμώ να επικεντρώνομαι στους ανθρώπους που μου δείχνουν την εκτίμησή του και να μην αποσπάται η προσοχή μου».

Υπάρχει κάτι προσωπικό που περιμένεις για να ολοκληρωθείς ως άνθρωπος;

«Μεγάλωσα σε μια ζεστή και δεμένη οικογένεια και πάντα ήθελα και η δική μου να είναι έτσι. Εξακολουθώ να έχω το ίδιο όνειρο».

Ντιόγο Βιάνα: «Με θέλει ο ΠΑΟ»

Στην αποκάλυψη ότι έχει δεχθεί κρούση από τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του σε αυτόν από την νέα αγωνιστική σεζόν προχώρησε ο Ντιόγκο Βιάνα μιλώντας στην “O Jogo”.

Ντιόγο Βιάνα: «Με θέλει ο ΠΑΟ»
Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην Πεναφιέλ και μένει ελεύθερος στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν…

«Στο τέλος της σεζόν μένω ελεύθερος και μπορώ να διαλέξω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου που θα μου προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε:

«Γνωρίζω ότι υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι και οι Έλληνες του Παναθηναϊκού μου έχουν κάνει μία πολύ καλή πρόταση. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει για το μέλλον μου, αλλά θα επιλέξω το κλαμπ που θα καλύψει τις φιλοδοξίες μου», κατέληξε.πηγή: sport-fm.gr

Καϊλή: «Θα είμαι πάντα κοντά στον ΠΑΟΚ»

Την αγάπη της για τον ΠΑΟΚ και τη φιλική σχέση που έχει αναπτύξει με τον Ιβάν Σαββίδη αποκάλυψε με δηλώσεις της η Εύα Καΐλή.

Καϊλή: «Θα είμαι πάντα κοντά στον ΠΑΟΚ»
Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ διέψευσε τις φήμες που την θέλουν να έχει δεχθεί πρόταση από τον μεγαλομέτοχο της «ασπρόμαυρης», όμως τόνισε ότι θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.

«Προς το παρόν δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Δεν έχω μιλήσει για επαγγελματική συνεργασία με τον κ. Σαββίδη. Αγαπώ πολύ τον ΠΑΟΚ. Είμαι δίπλα στην ομάδα, πάντα. Τη στηρίζω και ως φίλαθλος και ως πολιτικός. Με τον κ. Σαββίδη έχει αναπτυχθεί μία ζεστή φιλική σχέση. Τον σέβομαι, όπως και την ομάδα, για την οποία θα είμαι πάντα εκεί», δήλωσε η Θεσσαλονικιά πολιτικός στη Real News.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει πως «η όμορφη Θεσσαλονικιά τονίζει παντού ότι, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να έχει μια οικονομική συνεργασία με την ομάδα, αλλά να προσφέρει εθελοντικά σε οτιδήποτε χρειαστεί και μπορεί να φανεί χρήσιμη». πηγή: sport-fm.gr

Λειτουργεί ως προπονητής ο Αναστασίου!

Την στιγμή που η ονοματολογία για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού στη νέα αγωνιστική σεζόν δεν έχει σταματήσει ο Γιάννης Αναστασίου έχει αρχίσει να λειτουργεί σαν προπονητής της ομάδας!

Λειτουργεί ως προπονητής ο Αναστασίου
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Αναστασίου έχει αρχίσει να υλοποιεί το σχέδιο το οποίο έχει συζητήσει –και συμφωνήσει- με τον Γιάννη Αλαφούζο και τα άλλα στελέχη της ομάδας.

Ο 40χρονος τεχνικός έχει ήδη καταρτίσει λίστα με παίκτες από την ελληνική αγορά, αλλά και αυτές της Ολλανδίας και του Βελγίου που γνωρίζει πολύ καλά, οι οποίοι μπορεί να αποκτηθούν από τους πράσινους και να βοηθήσουν την νέα αγωνιστική σεζόν.

Επίσης, φαίνεται να έχει αποφασίσει και ποιοι έχουν ή όχι μέλλον στο ρόστερ του Παναθηναϊκού… Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο… Όλα αυτά με τη συμμετοχή του Νίκου Νταμπίζα!

Παρά τα όσα διαρρέουν από την ΠΑΕ ότι έχει «καεί», για ευνόητους λόγους, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνεχίζει κι αυτός τις προσπάθειές του, ως τεχνικός διευθυντής σε συνεργασία με τον Αναστασίου.

Στο θέμα του Νταμπίζα, όμως, όλα παραμένουν ανοιχτά, διότι από την πρώτη στιγμή υπάρχουν αντιδράσεις.πηγή: sport-fm.gr

Πλησιάζει «Ζαγόρ» ο Σαββίδης!!

Έτοιμος να απαντήσει θετικά στον Ιβάν Σαββίδη παρουσιάζεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ρόλο συμβούλου του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ θα έχει ο τέως πρόεδρος της ΠΑΕ, αν και ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Πλησιάζει «Ζαγόρ» ο Σαββίδης
Μέρα με τη μέρα αυξάνεται η πίεση του Ιβάν Σαββίδη στον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Σύμφωνα με την SportDay, ο παλαίμαχος χαφ και τέως πρόεδρος του ΠΑΟΚ αναμένεται θα δώσει σύντομα την τελική του απάντηση στον μεγαλομέτοχο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και το ενδεχόμενο της συνεργασίας των δύο ανδρών είναι πιο κοντά από ποτέ!

Ο ομογενής επιχειρηματίας θέλει τον «Ζαγόρ» σε θέση συμβούλου και να είναι δίπλα του σε κάθε δραστηριότητά του στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής, όμως δεν έχει διευκρινιστεί αν θα έχει ενεργό ρόλο στα κοινά του συλλόγου.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο Ζαγοράκης αναμένεται να απαντήσει θετικά στον Σαββίδη και όχι στην ΕΠΟ, η οποία επιθυμεί να τον αξιοποιήσει σε κάποιο πόστο.

Αν η συνεργασία οριστικοποιηθεί, ο Σαββίδης θα παρουσιάσει τον Ζαγοράκη κι εκεί πάνω θα αναλυθεί το πλαίσιο στο οποίο θα δραστηριοποιηθεί.

Το θέμα είναι πως ο πρώην αρχηγός της Εθνικής θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, πώς (κι αν γίνεται) να συνεργαστεί με τους ανθρώπους που είναι αυτή τη στιγμή στη διοίκηση της ΠΑΕ και ποιες είναι οι αρμοδιότητές του.

Σε όλα αυτά τα ερωτήματα θα απαντήσει ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, ο οποίος «καίγεται» να συνεργαστεί μαζί του.

*** Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό «τρίποντο» στο χθεσινό ματς με τη Βέροια, όμως ο Λίνο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από τον προσεχή αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στον Λεβαδειακό.πηγή: sport-fm.gr

Δάκρυα χαράς!!

Σε δάκρυα –αυτή την φορά χαράς- ξέσπασαν οι παίκτες του Άρη μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και τη σημαντική νίκη. «Να νικήσουμε τα άλλα δύο ματς», είπε ο Παπαδόπουλος.

Δάκρυα χαράς!
Μια εβδομάδα μεγάλης έντασης στα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης έληξε χθες με το παιχνίδι στο Περιστέρι με τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας αμέσως μετά το σφύριγμα του διαιτητή για το τέλος της αναμέτρησης ξέσπασαν σε κλάματα.

Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που δίνει ζωή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και –φυσικά- της προσφέρει το δικαίωμα να σκεφθεί ότι μπορεί να μείνει στην κατηγορία.

Για να συμβεί αυτό όμως πρέπει να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια στα άλλα δύο παιχνίδια μέχρι και τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Αυτό επεσήμανε και ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης του Περιστερίου. «Αυτή η νίκη θα είναι ιστορική αλλά μόνο εάν κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια», τόνισε ο προπονητής των κίτρινων και συνέχισε:

«Το παιχνίδι με τον Αστέρα θα είναι πιο δύσκολο και εμείς πρέπει να ελέγξουμε το άγχος μας», κατέληξε ο τεχνικός των κίτρινων.πηγή: sport-fm.gr

«ΟΚ» από Μπαρτσελόνα για Τζόναθαν!!

«Πράσινο φως» για τον δανεισμό του Τζόναθαν Ντος Σάντος στον Ολυμπιακό έχει ανάψει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την SportDay.

«ΟΚ» από Μπαρτσελόνα για Τζόναθαν

Ο Μεξικανός χαφ (αδερφός του Τζιοβάνι Ντος Σάντος) είναι τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι Πειραιώτες, όμως δεν είναι και από τις πιο εύκολες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος παίκτης φαίνεται πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα των Καταλανών για την επόμενη σεζόν και θέλουν να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού σε κάποια ομάδα για να μπορέσει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Μάλιστα, οι «μπλαουγκράνα» δεν θέλουν χρήματα για τον δανεισμό του παίκτη, απλά ο σύλλογος που θα τον αποκτήσει να καλύψει το συμβόλαιό του.

Ο Τζόναθαν, από την πλευρά του, στις δύο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους δεν ήθελε να αφήσει το «Καμπ Νου», παρότι αρκετές ομάδες είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Σίγουρα το ερχόμενο καλοκαίρι θα υπάρξουν προτάσεις για τον Μεξικανό, όμως σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή θα παίξει η παρουσία του Μίτσελ και του Χουάνχο Λορένθο στην ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δεν είναι η μοναδική περίπτωση που κοιτάει ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες δεν βιάζονται για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, αφού προέχει το ξεσκαρτάρισμά του και τι θα γίνει με τους παίκτες που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί σε διάφορες ομάδας. πηγή: sport-fm.gr

Ψάχνουν προπονητή στο Περιστέρι!!

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Ατρόμητος καθώς μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη ο Νίκος Αναστόπουλος πρέπει να θεωρείται παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Περιστερίου.

Ψάχνουν προπονητή στο Περιστέρι
Πρόκειται για μια ειλημμένη απόφαση του Γιώργου Σπανού για να δώσει το «παρών» η ομάδα στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας με νέο προπονητή.

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου δεν μπορεί να δεχθεί την κακή εικόνα της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές και έτσι έφτασε στην απόφαση ότι η μόνη λύση είναι να χωρίσουν οι δρόμοι με τον Νίκο Αναστόπουλο.

Μπορεί ο «Αναστό» να δήλωνε χθες στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ότι δεν παραιτείται αλλά, πλέον, φαίνεται ότι η παραμονή του στην ομάδα δεν είναι στο χέρι του .πηγή: sport-fm.gr

Παραμένει άφαντος ο Βιντιάδης!!

Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τον Δημήτρη Βιντιάδη. Άνθρωποι από το περιβάλλον του 32χρονου εφοπλιστή υποστηρίζουν απομένουν λεπτομέρειες για την είσοδό του στην ΑΕΚ.

Παραμένει άφαντος ο Βιντιάδης
Καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν υπήρξε ούτε χθες με τον Δημήτρη Βιντιάδη και το ενδιαφέρον του να ασχοληθεί με τα κοινά της ΑΕΚ.

Η κατάσταση στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ παραμένει οριακή και επικρατεί μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις της διοίκησης.

Άτομα, πάντως, που βρίσκονται κοντά στον ομογενή επιχειρηματία επιμένουν πως απομένουν λεπτομέρειες για να κάνει την κίνησή του.

Μάλιστα, υπάρχουν κάποιες φήμες πως επικοινώνησε με κάποιον άνθρωπο της Ένωσης και του μετέφερε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η προσπάθειά του.

Ο 32χρονος άνδρας τόνισε πως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Κιθ Χάρις, από τον οποίο περιμένει την οριστική του απάντηση σχετικά με την επένδυση στον «Δικέφαλο».

Πλέον όλα, σύμφωνα με τον Βιντιάδη, εξαρτώνται από το πότε θα είναι σε θέση να τον ενημερώσει και επίσημα ο Άγγλος τραπεζίτης και να ξεκαθαρίσει τις διαθέσεις του.

Η ερχόμενη εβδομάδα θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη και ίσως να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Την ίδια ώρα, ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει κάνει ορισμένες κινήσεις εξασφάλισης κάποιων κεφαλαίων και εφόσον κρίνει ότι οι συνθήκες το επιτρέπουν, ενδεχομένως να κάνει την κίνησή του.πηγή: sport-fm.gr

Τελευταία ευκαιρία…!!

Μονόδρομο αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Μόνο αν πάρει τους τρεις βαθμούς μπορεί να ελπίζει για πλέι οφ το «τριφύλλι».

Τελευταία ευκαιρία…

Οι «πράσινοι» μπορούν να ελπίζουν στην συμμετοχή τους στα πλέι οφ μόνο αν πάρουν τους τρεις βαθμούς κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες.

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» δεν κρατούν την τύχη στα χέρια τους, λόγω του προβαδίσματος που έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα, όμως καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μπορέσουν την ύστατη στιγμή να κερδίσουν το «εισιτήριο» που οδηγεί στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Το πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του και στους τρεις αγώνες που απομένουν οι παίκτες πρέπει να τα παίξουν όλα για όλα, μήπως κατορθώσουν να διεκδικήσουν την έξοδό τους στην Ευρώπη.

Πλέον η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να περιμένει ένα θαύμα και θαύματα δεν γίνονται εύκολα στις μέρες μας…

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Βονόρτας θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής της ομάδας και αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχό του, τον Φάμπρι.

Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σεϊταρίδη, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλο και Χουχούμη.

Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Βιτόλο, με τους Ζέκα και Σισοκό εσωτερικούς χαφ. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μπαρμπαρούσης, Κουίνσι και Φιγκερόα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Εσπάρθα, Τοτσέ, Σπυρόπουλος, Αποστολόπουλος, Καζιγιάμα, Βελάσκες, Μαρίνος και Ντίνας.

Εκτός έμειναν οι Φορναρόλι, Κάιπερ, Φουρλάνος (συνεχίζει την καριέρα του στην Κλαμπ Μπριζ), ο τραυματίας Μαυρίας, οι τιμωρημένοι Σο, Μπουμσόνγκ και οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Κουσίδης, Μαρινάκης και Δώνης.

Προϊστορία

Εντυπωσιακή παράδοση έχει ο Παναθηναϊκός στα εντός έδρας παιχνίδια του με τον Πανιώνιο.

Σε 52 αγώνες, έχει 46 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Και οι δύο νίκες του Πανιωνίου σημειώθηκαν στη Λεωφόρο (3-1 το 1982-83 και 1-0 το 2000-01) και η τελευταία ισοπαλία το 1986-87 (2-2 στο ΟΑΚΑ).

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

08/04/12 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 3-0 (48' Χριστοδουλόπουλος, 84', 88' Πετρόπουλος)
25/09/10 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-1 (44' Νίνης, 63' Κατσουράνης-90+ Κουμουρτζί)
01/11/09 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-1 (9΄ (πεν), 11΄ Σισέ - 53΄ Ριέρα)
30/03/08 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-1 (75' (πεν) Παπαδόπουλος, 80' (πεν) Σαλπιγγίδης - 45'+ (πεν) Τζιμπούρ)
28/01/07 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-0 (6' Σαλπιγγίδης, 46' Νίνης)
πηγή: sport-fm.gr

Θέλει και Ασάνοβιτς..!!

Η προπονητολογία έχει αρχίσει και εντείνεται στον Παναθηναϊκό και συνεχώς ακούγονται ονόματα υποψηφίων τεχνικών για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θέλει και Ασάνοβιτς...
Σύμφωνα με τη «Real News», το τελευταίο όνομα που προτάθηκε στη δοίκηση και τον Γιάννη Αλαφούζο ήταν του Αλιόσα Ασάνοβιτς. Ο Κροάτης, πρώην διεθνής μέσος και παίκτης του «τριφυλλιού» την περίοδο 1998-2000, φαίνεται πως επιθυμεί να αναλάβει τα «ηνία» της πρώην ομάδας του, αφού τη θεωρεί ως την ιδανική ευκαιρία για να φανεί ως πρώτος προπονητής και όχι ως βοηθός.

«Ήρθε η ώρα να δουλέψω μόνος μου», φέρεται να διαμήνυσε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ο ίδιος ο τριταθλητής κόσμου με την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο Μουντιάλ του 1998, ενώ θεωρείται πως η τιμή του είναι μέσα στο "πράσινο" «βαλάντιο». πηγή: sport-fm.gr

«Να νικάμε σε κάθε ματς»

Το γεγονός πως η ΑΕΚ πάει σε κάθε ματς για τη νίκη επισήμανε ο Νίκος Κουρέλλας, ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Δευτέρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

«Να νικάμε σε κάθε ματς»
Ο νεαρός αμυντικός, μιλώντας στη NOVA, τόνισε πως δεν ενδιαφέρεται σε τι κατάσταση μπορεί να βρίσκεται ο εκάστοτε αντίπαλος, πως πρέπει να έρθει το «διπλό» στους «Ζωσιμάδες» για τον κόσμο της ομάδας, «αποθέωσε» τον ΠΑΣ, ενώ δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί η ομάδα του κάνει τόσες λίγες ευκαιρίες στα εκτός έδρας ματς.

Αναλυτικά:

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Σίγουρα, εμείς βλέπουμε κάθε ματς διαφορετικά. Σε κάθε ματς θέλουμε να νικάμε. Δεν θέλουμε να κοιτάμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αντίπαλος. Εμείς κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να τελειώνουμε.

Θα έπρεπε νωρίτερα να είχαμε εξασφαλίσει την παραμονή, αλλά, ακόμα και τώρα, πρέπει για αυτό τον κόσμο που μας στηρίζει παντού, να πάρουμε τη νίκη για να τον καθησυχάσουμε. Ο ΠΑΣ είναι πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, παίζει καλό ποδόσφαιρο, είναι η ευχάριστη έκπληξη, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει η «Ένωση» στη δημιουργία των φάσεων σε εκτός έδρας παιχνίδια:

«Δεν ξέρω τι φταίει στα εκτός έδρας παιχνίδια και δε δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Όπως είπα, πάντως, θέλουμε να πάμε στα Γιάννενα και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, να "πνίξουμε" τον αντίπαλο για να πάρουμε τη νίκη».

«Να τελειώσουμε με το θέμα της παραμονής»

Στη διαπίστωση πως η ΑΕΚ με νίκη κόντρα στον ΠΑΣ την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει την υπόθεση παραμονής στη Σούπερ Λίγκα έκανε το Σάββατο ο Δημήτρης Ανάκογλου.

«Να τελειώσουμε με το θέμα της παραμονής»
Ο μέσος της «Ένωσης», μιλώντας στη NOVA, τόνισε πως νιώθει καλύτερα που θα ξεκινήσει βασικός στο συγκεκριμένο ματς, πως η ομάδα του δεν κλείνεται πίσω, έστω και αν δε δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, και χαρακτήρισε τον «Αγιαξ της Ηπείρου» καλή ομάδα, με καλούς παίκτες.

Αναλυτικά:

Για την παρθενική του εμφάνιση στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ:

«Κάθε ποδοσφαιριστής εγκλιματίζεται περισσότερο όσο αγωνίζεται. Νιώθω καλύτερα τώρα που έχω στα πόδια μου και ένα "γεμάτο" παιχνίδι. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας για το παιχνίδι που έρχεται. Ο προπονητής χρειάζεται κι αυτός χρόνο για να δει πως τα πάω κι αν βελτιώνομαι. Μου αρέσει όταν κάποιος με εμπιστεύεται, γιατί εκτιμάει τη δουλειά που κάνω, αλλά είναι δικό του θέμα το ποιος θα παίξει».

Για το πρόβλημα της ΑΕΚ να δημιουργεί φάσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια:

«Δεν πάμε να κλειστούμε πίσω σε κανένα παιχνίδι. Στη Λιβαδειά, ίσως, το παιχνίδι να μη μας έδωσε την ευκαιρία να δείξουμε αυτό που ξέρουμε, ίσως και επιθετικά να μην ήμασταν σε πολύ καλή μέρα, ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Αυτό το πρόβλημα το έχουμε εντοπίσει, προσπαθούμε να το λύσουμε στις προπονήσεις και το δουλεύουμε καθημερινά».

Για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι απ' την αρχή της χρονιάς καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Έτυχε να τον αντιμετωπίσω στο Κύπελλο με τον Πανσερραϊκό. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα κοιτάξουμε να πάρουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε.

Πρέπει να τελειώνουμε με το θέμα της παραμονής και για τον κόσμο μας και για τους εαυτούς μας. Φτάνει το τέλος του πρωταθλήματος και αυτό που λέμε όλοι είναι να τελειώσουμε όσο πιο σύντομα μπορούμε. Θα κάνουμε ό,τι μπορεί ο καθένας ξεχωριστά, αλλά και όλοι μαζί, για να πετύχουμε αυτό τον στόχο».

Παπακώστας: «Μας αιφνιδίασε το γρήγορο γκολ»

Στην επίτευξη του γρήγορου γκολ του Λεβαδειακού απέδωσε, σε μεγάλο βαθμό, την ήττα της Κέρκυρας από τους Βοιωτούς ο Γιάννης Παπακώστας.

Παπακώστας: «Μας αιφνιδίασε το γρήγορο γκολ»
Ο τεχνικός των Φαιάκων στάθηκε στις απουσίες που υπήρξαν στο κέντρο της άμυνας, θεωρεί πως οι παίκτες του άξιζαν ένα καλύτερο αποτέλεσμα και τους έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν, αφήνοντας «αιχμές» για τους λόγους που έφεραν τον υποβιβασμό στη Football League. Έδωσε σύνθημα για το καλύτερο δυνατό στα δυο ματς που απομένουν, όπως και για γρήγορη επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά: «Σήμερα, κάναμε μία προσπάθεια, είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές απουσίες, ειδικά στο κέντρο της άμυνας. Μετά τα γεγονότα της Βέροιας, ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από το ματς. Μας αιφνιδίασε το γρήγορο γκολ, "ανεβάσαμε στροφές" και καταφέραμε και ισοφαρίσαμε. Όποιος έβαζε το δεύτερο γκολ, θα έπαιρνε και το ματς. Δεν το καταφέραμε εμείς, το κατάφερε ο αντίπαλος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους.

Είναι δύσκολο, όταν βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση για πάρα πολλές αγωνιστικές, να προσπαθείς και να πολεμάς. Τα κατάφεραν, ως ένα σημείο, με τις δυνάμεις τους, όμως, δεν φτάνουν μόνο οι δυνάμεις, αφού υπήρχαν και κάποιοι άλλοι παράγοντες και είναι κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών.

Συνεχίζουμε, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, πρέπει να δώσουμε το 100% και να γίνει ο απολογισμός της χρονιάς στο τέλος, γιατί η Κέρκυρα είναι μία μεγάλη ομάδα, έχει ιστορία και της αξίζει ανάλογη συνέχεια και επιτυχίες στο μέλλον, όπως και επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Θέλω να εκφράσω τη θλίψη μου για τον χαμό του Πέτρου Θεοδωρίδη. Συνεργάστηκα 18 μήνες μαζί του και θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου και στους συγγενείς του».

Συγχαρητήρια από Σκόρδα και πρώην διοικούντες!!

Η επάνοδος του Λάμπρου Σκόρδα στα κοινά του Άρη έφερε γούρι στους «κιτρινόμαυρους», αφού με τη νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου έκαναν αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Συγχαρητήρια από Σκόρδα και πρώην διοικούντες
Έτσι, ο νέος πρόεδρος της ομάδας κατέβηκε στα αποδυτήρια μετά τη λήξη της αναμέτρησης και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες και τον Σούλη Παπαδόπουλο, ζητώντας τους να συνεχίσουν έτσι και στα δυο ματς που απομένουν για τη λήξη της σεζόν.

Εν τω μεταξύ, οι πρώην ηγέτες της ΚΜΑ απέστειλαν συγχαρητήρια επιστολή στην ομάδα για τη μεγάλη νίκη.

Αναλυτικά:

«ΜΠΡΑΒΟ!!!

Ο πρόεδρος και τα μέλη του αποχωρήσαντος ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ συγχαίρουν τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και όλους όσοι συνετέλεσαν στη νίκη επί του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

Ευχόμαστε νίκες και στα επόμενα παιχνίδια για τη ΣΩΤΗΡΙΑ της αγαπημένης μας ομάδας.

Γιάννης Ψηφίδης
Αναστάσης Αβάνογλου
Λάζαρος Παπαδόπουλος
Στάθης Τσομίδης». πηγή: sport-fm.gr

«Αιχμές» για Ψηφίδη!

Ο Άρης πήρε τη μεγάλη νίκη κόντρα στο Περιστέρι με νέο πρόεδρο της ΚΜΑ τον Λάμπρο Σκόρδα και οι περισσότεροι βρήκαν την ευκαιρία να «ξεσπάσουν» κατά της διοίκησης του Γιάννη Ψηφίδη.

«Αιχμές» για Ψηφίδη
Ήτοι, η ΠΑΕ άφησε «αιχμές» κατά του πρώην πρόεδρου της Κοινωνίας Μελών, μέσω του face book, με αφορμή, ουσιαστικά, τις δηλώσεις του πως οι οπαδοί του Super 3 είναι οι χειρότεροι που υπάρχουν.

Όμως, οι φίλοι της ομάδας έδωσαν και την ψυχή τους κόντρα στον Ατρόμητο για να υποστήριξαν τους «κιτρινόμαυρους».

Ετσι, «ευχαριστούμε τους... "χειρότερους" οπαδούς στην Ελλάδα, που πίστεψαν στο όνειρο, ήρθαν στο Περιστέρι και ανέστησαν την ομάδα μας», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο που αναρτήθηκε. πηγή: sport-fm.gr

Παραλίγο στα χέρια Παπαδόπουλος-Πέτρου!!

Λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια Σούλης Παπαδόπουλος και Γιώργος Πέτρου, στη διάρκεια της αναμέτρησης Ατρόμητος-Άρης.

Παραλίγο στα χέρια Παπαδόπουλος-Πέτρου
Ο υπεύθυνος ασφαλείας των γηπεδούχων θεωρήθηκε πως προκαλούσε με τη συμπεριφορά του τον τεχνικό των «κιτρινόμαυρων» και οι δύο άνδρες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες μεταξύ τους.

Η ένταση που υπήρξε ανάμεσά τους "ανέβηκε" όταν συναντήθηκαν στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα και λίγο ήθελε να πιαστούν στα χέρια. Όμως, η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων «έσβησε τη φωτιά». πηγή: sport-fm.gr

Έπιασε την Τβέντε η Ουτρέχτη!!

Τη νίκη εντός έδρας πανηγύρισε η Ουτρέχτη κόντρα στην Άντο Ντεν Χάαγκ με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής. Σε μπελάδες μπαίνει η Άντο Ντεν Χάαγκ.

Έπιασε την Τβέντε η Ουτρέχτη
Μπορεί να δυσκολεύτηκε η Ουτρέχτη να σπάσει την άμυνα της Άντο Ντεν Χάαγκ στην αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος, ωστόσο τα κατάφερε στο 71΄λεπτό, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 1-0.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι πέτυχαν το νικητήριο γκολ στο 71’ λεπτό με τον Τούρνστρα να εξελίσσεται στον μοναδικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.

Με το εν λόγω τρίποντο η Ουτρέχτη έφτασε τους 51 βαθμούς και πλέον ισοβαθμεί με την Τβέντε στην πέμπτη θέση.

Από την άλλη, η Άντο Ντεν Χάαγκ θα μπει σε μπελάδες σε περίπτωση που η Ναϊμεγκεν - η οποία αντιμετωπίζει την Άλκμααρ- πάρει τη νίκη. Σε αυτή την περίπτωση η Άντο Ντεν Χάαγκ μένει εκτός πλέι οφ, πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 05/04
Φέγενορντ-Φένλο 1-0
(71’ Πελέ)

Σάββατο 06/04
Φίτεσε-Μπρέντα 3-0
(28’, 59’ Μπόνι, 50’ Ιμπάρα)

Τσβόλε-Βάλβαϊκ 1-1
(21’ Μοχτάρ – 7’ Ζοζεφζούν)

Τβέντε-Ρόντα 2-0
(44’ Καστάνιος, 56’ Καντλί)

Βίλεμ-Αϊντχόφεν 1-3
(54’ Πέτερς – 45’ Φαν Μπόμελ, 76’ Τοϊβόνεν, 82’ Ντερίκ)

Κυριακή 07/04
Ουτρέχτη-Ντεν Χάαγκ 1-0
(71’ Τούρνστρα )
Γκρόνιγκεν-Χέρενφεν (15:30)
Ναϊμέγκεν-Άλκμααρ
Άγιαξ-Χέρακλες (17:30)

Η επόμενη αγωνιστική:

Φένλο-Τσβόλε
Ρόντα-Φίτεσε
Μπρέντα-Ναϊμέγκεν
Χέρακλες-Γκρόνιγκεν
Ντεν Χάαγκ-Τβέντε
Χέρενφεν-Βίλεμ
Άλκμααρ-Ουτρέχτη
Βάλβαϊκ-Φέγενορντ
Αϊντχόφεν-Άγιαξπηγή: sport-fm.gr

Ας είναι καλά τα πέναλτι!!

Με δύο εύστοχα κτυπήματα πέναλτι η Φιορεντίνα ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Μίλαν στο «Αρτέμιο Φράνκι» αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες… Ευκαιρία για τη Νάπολι να ξεφύγει!

Ας είναι καλά τα πέναλτι!
Έπαιζε με δέκα παίκτες και βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0 από την Μίλαν… Ακόμη κι έτσι όμως η Φιορεντίνα κατάφερε να στερήσει τη… χαρά από την ομάδα του Μιλάνου. Ισοφάρισε σε 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ, με αποτέλεσμα να διατηρήσει αμετάβλητη την μεταξύ τους διαφορά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά και να δώσει την ευκαιρία στην Νάπολι να ξεφύγει.

Η Μίλαν άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Μοντολίβο. Στο 40ο λεπτό ο Τόμοβιτς δέχεται την κόκκινη κάρτα υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους να συνεχίσουν με 10 παίκτες.

Ο Φλαμινί στο 62ο λεπτό διπλασιάζει τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους… Στη συνέχεια όμως έρχεται η αντίδραση της Φιορεντίνα. Στο 66ο λεπτό ο Λιάγιτς μείωσε σε 2-1 με εύστοχο κτύπημα πέναλτι… Στο 73ο λεπτό ο Πιζάρο –και πάλι με πέναλτι- ισοφάρισε σε 2-2.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο:

Σάββατο 6 Απριλίου

Γιουβέντους – Πεσκάρα 2-1
(72' πέν, 78' Βούτσινιτς - 83' Κασιόνε)

Μπολόνια – Τορίνο 2-2
(86’ Γκουαρέντε, 90+4 Μπιάνκι - 25’ Μπαρέτο, 65’ Κονέ, )

Κυριακή 7 Απριλίου

Φιορεντίνα – Μίλαν 2-2
(66’ Λιάγιτς πεν., 73’ Πιζάρο πεν. – 14’ Μοντολίβο, 62’ Φλαμινί)


16:00: Κατάνια – Κάλιαρι
Σαμπντόρια – Παλέρμο
Σιένα – Πάρμα
Ουντινέζε – Κιέβο
21:45: Ίντερ – Αταλάντα
Νάπολι – Τζένοα

Δευτέρα 8 Απριλίου

21:45: Ρόμα – Λάτσιο

Η επόμενη (32η) αγωνιστική

Σάββατο 12 Απριλίου

19:00: Πεσκάρα – Σιένα
21:45: Αταλάντα – Φιορεντίνα

Κυριακή 13 Απριλίου

13:30: Παλέρμο – Μπολόνια
16:00: Κάλιαρι – Ίντερ
Κιέβο – Κατάνια
Τζένοα – Σαμπντόρια
Πάρμα – Ουντινέζε
Τορίνο – Ρόμα
21:45: Μίλαν – Νάπολι

Δευτέρα 14 Απριλίου

21:45: Λάτσιο – Γιουβέντουςπηγή: sport-fm.gr

Χτυπά μέχρι και… Ευρώπη!!

Την πρώτη της νίκη μετά από δύο αγωνιστικές πέτυχε η Ράγιο Βαγιεκάνο και μάλιστα εκτός έδρας. Αγωνιζόμενη στο Βίγκο υποχρέωσε την Θέλτα σε ήττα 2-0.

Χτυπά μέχρι και… Ευρώπη
Την πρώτη της νίκη μετά από δύο αγωνιστικές πέτυχε η Ράγιο Βαγιεκάνο και μάλιστα εκτός έδρας. Αγωνιζόμενη στο Βίγκο υποχρέωσε την Θέλτα σε ήττα 2-0, η οποία την φέρνει κοντά στις θέσεις που δίνουν ένα εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στο 14ο λεπτό ο Πίτι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι διατήρησαν το προβάδισμα στο παιχνίδι μέχρι και στο τέλος τους αγώνα… Στο 83ο λεπτό η Βαγιεκάνο διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ντελίμπασιτς ο οποίος διαμόρφωσε και το –τελικό- 2-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν:


Παρασκευή, 05 Απριλίου
Γρανάδα - Μπέτις 1-5
(72' Αράντα - 30', 32' Κάστρο, 34' πεν. Λόπεθ, 53' Παμπόν, 85' Άνχελ)

Σάββατο, 06 Απριλίου
Σοσιεδάδ - Μάλαγα 4-2
(20’ Βέλα, 24’ Ντε Λα Μπέλα, 30’ Γκριζμάν, 51’ Μαρτίνεθ – 43’ Μοράλες, 70’ Σάντα Κρουζ)

Ρεάλ Μαδρίτης - Λεβάντε 5-1
(36' Ιγκουαΐν, 39' Κακά, 84' Ρονάλντο, 87', 90' Εζίλ - 30' Μίτσελ)

Λα Κορούνια - Σαραγόσα 3-2
(11' Γκάμα, 40' Μαρτσένα, 55' αυτ. Μινέρο-16' Πόστιγκα, 35' Μοντάνες)

Μπαρτσελόνα - Μαγιόρκα 5-0
(20', 37', 46' Φάμπρεγας, 22', 39' Αλέξις)

Κυριακή, 07 Απριλίου
Θέλτα - Ράγιο Βαγιεκάνο 0-2
(14’ Πίτι, 83’ Ντελίμπασιτς)

Οσασούνα - Εσπανιόλ (18:00)

Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης (20:00)

Βαλένθια - Βαγιαδολίδ (22:00)

Δευτέρα, 08 Απριλίου
Σεβίλλη - Αθλέτικ Μπιλμπάο (23:00)


Η επόμενη αγωνιστική (31η):
Μπέτις - Σεβίλλη
Βαγιαδολίδ - Χετάφε
Λεβάντε - Λα Κορούνια
Εσπανιόλ - Βαλένθια
Μάλαγα - Οσασούνα
Βαγιεκάνο - Σοσιεδάδ
Ατλέτικο Μαδρίτης - Γρανάδα
Σαραγόσα - Μπαρτσελόνα
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης
Μαγιόρκα - Θέλτα


πηγή: sport-fm.gr

Γι’ αυτό είναι πρώτοι!!

Χιτ και Σπερς συνέχισαν με νίκες αποδεικνύοντας γιατί έχουν την πρωτιά σε Ανατολή και Δύση αντίστοιχα. Ξέσπασαν στου Ρόκετς οι Νάγκετς.

Γι’ αυτό είναι πρώτοι
Η επιστροφή του Λεμπρόν Τζέιμς στη δράση μετά από τρία ματς εκτός λόγω τραυματισμού σήμανε και την επάνοδο του Μαϊάμι στις εύκολες νίκες. Θύμα τους οι Σίξερς με 106-87, με τον «βασιλιά» να έχει… σβηστά 27 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ σε μόλις 31 λεπτά παρότι απουσίαζαν οι άλλοι δύο των Big Three, Ντουέιν Ουέιντ και Κρις Μπος. Με 60 νίκες (σε 76 ματς) οι πρωταθλητές απέχουν μία από την ισοφάριση του ρεκόρ τους σε κανονική περίοδο.

Οι Σπερς επικράτησαν 99-97 των Χοκς με 31 πόντους, 14 ριμπάουντ και 4 τάπες του Τιμ Ντάνκαν ανακτώντας την πρωτοπορία στη Δύση (57-20) από τη Θάντερ (56-20). Πάρκερ και Τζινόμπιλι ήταν απόντες λόγω τραυματισμού, ενώ με σπασμούς στη μέση αποχώρησε ο Μπορίς Ντιαό. Και από τα «γεράκια», ωστόσο, έλειψα οι Χόρφορντ, Σμιθ, Χάρις και Κόρβερ.

Οι Νάγκετς ξεπέρασαν το σοκ του τραυματισμού του Ντανίλο Γκαλινάρι και συνέτριψαν 132-114 τους Ρόκετς συμπληρώνοντας 20 σερί νίκες στο Ντένβερ και ισοφαρίζοντας το ρεκόρ τους από το 1985. Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα είχε 18 πόντους, 14 ασίστ και 7 ριμπάουντ για τους «σβόλους», ενώ ο Κώστας Κουφός σε 19:51 είχε 6 πόντους (3/4 δίποντα), 7 ριμπάουντ και 1 τάπα.

Οι Μπακς με το 100-83 επί των Ράπτορς εξασφάλισαν πρόκριση στα play offs για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια. Οι Τίμπεργουλβς με 20 πόντους και 13 ριμπάουντ του Νίκολα Πέκοβιτς έφτασαν στο 107-101 επί των Πίστονς χαρίζοντας στον προπονητή τους, Ρικ Έιντελμαν, τη χιλιοστή νίκη στην καριέρα του.

Οι Ουίζαρντς έκαναν… πάρτι με 104-85 επί των Πέισερς χάρη σε έναν απίθανο Τζον Γουόλ που είχε 37 πόντους, ενώ 32 είχε ο Ντερόν Ουίλιαμς στο 105-96 των Νετς κόντρα στους Μπόμπκατς.

Αναλυτικά:

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς-Ιντιάνα Πέισερς 104-85 Γουόλ 37, Σεραφέν 15, Ουέμπστερ 13-Χίμπερτ 25 (10 ριμπ.), Γκριν 13, Γουέστ 12 (10 ριμπ.), Χιλ 11.

Μπρούκλιν Νετς-Σάρλοτ Μπόμπκατς 105-96 Ουίλιαμς 32, Λόπεζ 19, Έβανς 14 (20 ριμπ.), Μπλάτσε 16, Τζόνσον 15-Γκόρντον 27, Χέντερσον 22, Πάργκο 12, Μπιγιόμπο 10 (10 ριμπ.).

Μαϊάμι Χιτ-Φιλαδέλφεια 76ερς 106-87 Τζέιμς 27, Λιούις 14, Κόουλ 13, Τσάλμερς 11, Χάσλεμ 10, Άντερσεν 7 (15 ριμπ.)-Χόλιντεϊ 18, Τέρνερ 14, Χόους 11 (11 ριμπ.), Ράιτ 10, Ν. Γιανγκ 10.

Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Ντιτρόιτ Πίστονς 107-101 Πέκοβιτς 20 (13 ριμπ.), Μπαρέα 20, Ουίλιαμς 14, Κιριλένκο 13, Κάνιγχαμ 13, Ρούμπιο 10, Μπάντιντζερ 10-Νάιτ 25, Στάκεϊ 20, Μονρό 16, Ντράμοντ 9 (10 ριμπ.).

Μιλγουόκι Μπακς-Τορόντο Ράπτορς 100-83 Έλις 22, Τζένινγκς 16, Σάντερς 12, Εμπά α Μουτ 10, Ντανλίβι 10-Άντερσον 14, Έισι 13, Βαλαντσιούνας 12, ΝτεΡόζαν 12, Ρος 11.

Σαν Αντόνιο Σπερς-Ατλάντα Χοκς 99-97 Ντάνκαν 31 (14 ριμπ.), Λέοναρντ 23, Μπλερ 11-Τζένκινς 23, Σκοτ 22, Τζόνσον 14, Πετρό 11 (15 ριμπ.), Μακ 12.

Ντένβερ Νάγκετς-Χιούστον Ρόκετς 132-114 Μπρούερ 22, Τσάντλερ 21, Ιγκουοντάλα 18 (14 ασίστ), Φουρνιά 17, Ράντολφ 14, Φαρίντ 13, Μίλερ 11 (12 ασίστ)-Λιν 23, Χάρντεν 14, Τζόουνς 13, Γκαρσία 12, Μοτιεγιούνας 12, Άντερσον 11.

Δείτε τη βαθμολογία πηγή: sport-fm.gr

MLS: Στραβοπάτημα για Ντάλας!! (videos)

To Ντάλας αρκέστηκε σε ισόπαλο 2-2 στο «BMO Field» του Τορόντο, αλλά διατήρησε την πρώτη θέση της δυτικής περιφέρειας του MLS.
Οι Άντριου Τζέικομπσον και Μπλας Πέρεζ διαμόρφωσαν το 2-0 υπέρ των Τεξανών, ενώ ο δεύτερος είχε και δοκάρι, πριν οι Τζάστιν Μπράουν και Ντάρελ Ράσελ ισοφαρίσουν σε 2-2 με γκολ εντός των τελευταίων έξι λεπτών της αναμέτρησης. Οι έτεροι Τεξανοί της βορειοαμερικανικής ποδοσφαιρικής λίγκας, Χιούστον Ντάιναμο, γνώρισαν «καθαρή» ήττα με 2-0 από τους Πόρτλαντ Τίμπερς, για τους οποίους ο Ράιαν Τζόνσον πέτυχε δύο γκολ. Μάλιστα, οι νικητές απώλεσαν λόγω τραυματισμού τους Ντέιβιντ Χορστ και Ντιέγκο Βαλέρι από το πρώτο ημίχρονο.
Ακόμα, οι Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς παραχώρησαν 1-1 στους Βανκούβερ Ουάιτκαπς, ενώ το ίδιο σκορ (1-1) καταγράφηκε στο παιχνίδι των Κολόμπους Κρου με τους Φιλαδέλφεια Γιούνιον. Τέλος, οι Κολοράντο Ράπιντς κέρδισαν με 1-0 τη Ρέαλ Σολτ Λέικ χάρη σε γκολ του Ατίμπα Χάρις στο 5ο λεπτό.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Τορόντο-Ντάλας 2-2
Κολόμπους Κρου-Φιλαδέλφεια Γιούνιον 1-1
Κολοράντο Ράπιντς-Ρέαλ Σολτ Λέικ 1-0
Πόρτλαντ Τίμπερς-Χιούστον Ντάιναμο 2-0
Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς-Βανκούβερ Ουάιτκαπς 1-1
Και οι βαθμολογίες:
ΑΝΑΤΟΛΗ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Μόντρεαλ Ίμπακτ
5
12
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
6
11
Χιούστον Ντάιναμο
5
9
Κολόμπους Κρου
5
8
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
5
7
Τορόντο
5
5
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
5
5
Ντι Σι Γιουνάιτεντ
5
4
Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον
4
4
Σικάγο Φάιρ
4
1
ΔΥΣΗ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Ντάλας
6
13
Σίβας ΗΠΑ
5
10
Λος Άντζελες Γκάλαξι
4
8
Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς
6
8
Βανκούβερ Ουάιτκαπς
5
7
Ρέαλ Σολτ Λέικ
6
7
Πόρτλαντ Τίμπερς
5
6
Κολοράντο Ράπιντς
6
5
Σιάτλ Σάουντερς
4
1
Σημείωση: Οι πρώτοι πέντε από κάθε γκρουπ προκρίνονται στα playoffs.













 
πηγή: onsports.gr