Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Κάτι είναι κι αυτό...!

Από έναν βαθμό πήραν οι Γουότφορντ και Κάρντιφ μετά το ισόπαλο 0-0 στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 41η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ. Στο +5 από τη δεύτερη Χαλ αποσπάστηκαν οι «bluebirds», ενώ οι «hornets», έμειναν στο -3 από τις θέσεις που οδηγούν απευθείας στην Πρέμιερ Λιγκ.
Στο «Vicarage Road», όσο κι αν και οι δύο ομάδες έψαξαν τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να κατακτήσουν και τους τρεις βαθμούς και να βρεθούν σε πιο βολική θέση, η καθεμιά για τον δικό της στόχο, τελικά βολεύτηκαν με την ισοπαλία.
Η Χαλ, με το 1-0 επί της Μίντλεσμπρο, έμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, το –5 από την πρωτοπόρο Κάρντιφ και το +3 από τη Γουότφορντ, διατηρώντας  έτσι, το πλεονέκτημα απευθείας ανόδου στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Ισόπαλα ήταν τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων που καταλαμβάνουν τις θέσεις της ζώνης των πλέι-οφ ανόδου. Η Κρίσταλ Πάλας έμεινε στο 0-0 με τη Μπάρνσλεϊ, η  Νότιγχαμ Φόρεστ στο 1-1 με τη Μπλάκπουλ και η Μπράιτον στο 1-1 με τη Λέστερ.
Στη ζώνη του υποβιβασμού έπεσε η Μπλάκμπερν, που ηττήθηκε 3-2 από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο Χίλσμπορο. Στο ισόπαλο 2-2 τελείωσε το παιχνίδι της Χάντερσφιλντ με την Πίτερμπρο.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 41ης αγωνιστικής:
Χάντερσφιλντ – Πίτερμπρο 2-2
Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπλάκπουλ 1-1
Ντέρμπι – Ίπσουϊτς 0-1
Τσάρλτον – Λιντς 2-1
Μπράιτον – Λέστερ 1-1
Χαλ – Μίντλεσμπρο 1-0
Κρίσταλ Πάλας – Μπάρνσλεϊ 0-0
Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Μπλάκμπερν 3-2
Μπέρνλι – Μπρίστολ Σίτι 3-1
Μπόλτον – Γουλβς 2-0
Μπέρμιγχαμ – Μίλγουολ 1-1
Γουότφορντ – Κάρντιφ 0-0
πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: