Η αδικαιολόγητη πρώτη κίτρινη κάρτα και η σωστή δεύτερη που αντίκρισε ο Αγάνθο, άφησαν τον Άρη με έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Στυλιάρα, αλλά ο παρατηρητής τον βγάζει «καθαρό».
Οι «κίτρινοι» έμειναν με δέκα παίκτες μόλις στο 19' του «τελικού» με τον Ατρόμητο, παρ' όλα αυτά κατάφεραν να αποδράσουν με ένα παλικαρίσιο διπλό. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης πάντως δικαιολογημένα «φωνάζει» για τη διαιτησία του αγώνα, αφού στην πρώτη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Αγάνθο, θα έπρεπε να την αντικρίσει ο Φυτανίδης για την αγκωνιά του και όχι ο Ισπανός επιθετικός. Απόρροια αυτής της απόφασης ήταν η έντονη -ως απαράδεκτη- αντίδραση του Αγάνθο που δικαιολογημένα έφερε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και τελικά την αποβολή του.
Μπορεί να μη στοίχισε τελικά στον Άρη, την ίδια στιγμή όμως ο παρατηρητής του αγώνα, Μανώλης Γιαννακίδης έβγαλε «λάδι» τον Στυλιάρα, κρίνοντας τον με βάση τη συνολική του παρουσία στο ματς. Όσον αφορά πάντως την αντίδραση του 31χρονου στράικερ μετά την πρώτη κίτρινη, θα μπορούσε να επισύρει από μόνη της την κόκκινη κάρτα.