Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Βετούλας: «Είναι πικρό να χάνεις έτσι»

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Νίκος Βετούλας με τον τρόπο που ήρθε η ήττα του Απόλλωνα Πατρών από τον Πανιώνιο.

Βετούλας: «Είναι πικρό να χάνεις έτσι»
Πικρή… γεύση άφησε στον Νίκο Βετούλα η ήττα (80-78) του Απόλλωνα από τον Πανιώνιο, λόγω του «buzzer beater» από τον Νίκο Παππά. Παρ’ όλα αυτά, ο προπονητής των Πατρινών ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, με τον Κίτον Γκραντ από την άλλη να λέει πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη.

«Έγινε ένα πολύ καλό ματς. Πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά όσον αφορά στην τακτική και την αντιμετώπιση του Πανιώνιου. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη σε έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είναι σίγουρα πικρό να χάνεις με αυτό τον τρόπο. Ξέραμε ότι ο Πανιώνιος έπρεπε να νικήσει ειδικά μετά τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού και προσπαθήσαμε να τον αγχώσουμε με τον ρυθμό που επιλέξαμε στο ματς. Δυστυχώς στο τέλος δώσαμε δύο φορές καλάθι και φάουλ αλλά είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και την προσπάθειά τους», είπε ο Νίκος Βετούλας.

Από την πλευρά του, ο Κίτον Γκραντ τόνισε: «Έγινε ένα πάρα πολύ καλό ματς αλλά δυστυχώς το χάσαμε στο φινάλε αν και πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στον Νίκο Παππά για το τελευταίο νικητήριο καλάθι του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: