Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Η συνάντηση με τον «Λύμπε» και οι εικασίες!!

Την ευκαιρία να τα πει από κοντά με τον Νίκο Λυμπερόπουλο είχε χθες το πρωί ο Γιάννης Αλαφούζος στην Παιανία.

Η συνάντηση με τον «Λύμπε» και οι εικασίες
Όπως είναι γνωστό, ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει ξεκινήσει καριέρα μάνατζερ και αυτό επικαλέστηκε για να σβήσει τη φημολογία των τελευταίων ημερών, που τον θέλει να είναι ο βασικός υποψήφιος για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό. Ο Παλαίμαχος άσος προχώρησε στην προχθεσινή ανακοίνωση σεβόμενος τον κόσμο του τριφυλλιού αλλά και τους παίκτες που έχει συνάψει συμφωνία και εκπροσωπεί (Όπως ο Αυλωνίτης του Πανιωνίου που είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού).

Η επίσημη αιτιολογία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την επαφή Αλαφούζου-Λυμπερόπουλου είναι ότι: «Η συζήτηση αφορούσε κάποιες προτάσεις για ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος και το ενδεχόμενο να απασχολήσουν μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό», αναφέρουν οι πράσινοι και επικαλούνται και την δήλωση του.

Είναι αλήθεια ότι ο «Λύμπε» πηγαίνει συχνά και παρακολουθεί τους Νέους του τριφυλλιού και αυτός ήταν ο βασικός λόγος της παρουσίας του χθες το πρωί στην Παιανία. Όμως είναι δεδομένο ότι υπάρχει «φλερτ» ανάμεσα στις δύο πλευρές, έστω κι αν δεν το παραδέχονται.

Από την μία η διοίκηση γνωρίζει ότι ο Λυμπερόπουλος είναι ένας ιδιαίτερα ικανός άνθρωπος του ποδοσφαίρου και πολύ αγαπητός στις τάξεις των οπαδών και από την άλλη ο πρώην άσσος έχει «δέσιμο» με την ομάδα και δεν τον αφήνει ασυγκίνητο αυτό το σενάριο. Όσο για τις πιθανότητες να προχωρήσει το deal, αυτή τη στιγμή μοιάζουν να μην είναι υπέρ του τριφυλλιού, αλλά η υπόθεση δεν έχει κλείσει οριστικά. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: