Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Πλησιάζει «Ζαγόρ» ο Σαββίδης!!

Έτοιμος να απαντήσει θετικά στον Ιβάν Σαββίδη παρουσιάζεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ρόλο συμβούλου του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ θα έχει ο τέως πρόεδρος της ΠΑΕ, αν και ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Πλησιάζει «Ζαγόρ» ο Σαββίδης
Μέρα με τη μέρα αυξάνεται η πίεση του Ιβάν Σαββίδη στον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Σύμφωνα με την SportDay, ο παλαίμαχος χαφ και τέως πρόεδρος του ΠΑΟΚ αναμένεται θα δώσει σύντομα την τελική του απάντηση στον μεγαλομέτοχο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και το ενδεχόμενο της συνεργασίας των δύο ανδρών είναι πιο κοντά από ποτέ!

Ο ομογενής επιχειρηματίας θέλει τον «Ζαγόρ» σε θέση συμβούλου και να είναι δίπλα του σε κάθε δραστηριότητά του στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής, όμως δεν έχει διευκρινιστεί αν θα έχει ενεργό ρόλο στα κοινά του συλλόγου.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο Ζαγοράκης αναμένεται να απαντήσει θετικά στον Σαββίδη και όχι στην ΕΠΟ, η οποία επιθυμεί να τον αξιοποιήσει σε κάποιο πόστο.

Αν η συνεργασία οριστικοποιηθεί, ο Σαββίδης θα παρουσιάσει τον Ζαγοράκη κι εκεί πάνω θα αναλυθεί το πλαίσιο στο οποίο θα δραστηριοποιηθεί.

Το θέμα είναι πως ο πρώην αρχηγός της Εθνικής θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, πώς (κι αν γίνεται) να συνεργαστεί με τους ανθρώπους που είναι αυτή τη στιγμή στη διοίκηση της ΠΑΕ και ποιες είναι οι αρμοδιότητές του.

Σε όλα αυτά τα ερωτήματα θα απαντήσει ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, ο οποίος «καίγεται» να συνεργαστεί μαζί του.

*** Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό «τρίποντο» στο χθεσινό ματς με τη Βέροια, όμως ο Λίνο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από τον προσεχή αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στον Λεβαδειακό.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: