Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Πέντε… τεμάχια η Ρεάλ!!

Η Λεβάντε με τον Βύντρα βασικό προηγήθηκε μέσα στο «Μπερναμπέου», όμως στην συνέχεια ήρθε… καταιγίδα από την Ρεάλ Μαδρίτης που επικράτησε 5-1. Ξεκούρασε παίκτες ο Μουρίνιο.

Πέντε… τεμάχια η Ρεάλ! (video)
Ο Λουκάς Βύντρα ήταν βασικός, ο Ίκερ Κασίγιας στον πάγκο. Παρέα στον αρχηγό της Ρεάλ έκαναν κι άλλοι βασικοί –στην αρχή του παιχνιδιού-, ωστόσο αυτό δεν δυσκόλεψε την «βασίλισσα» να επικρατήσει 5-1 της Λεβάντε!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μίτσελ με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όμως το ημίχρονο βρήκε την Ρεάλ μπροστά στο σκορ! Κι αυτό γιατί ο Ιγκουαΐν έπιασε εξαιρετικό βολέ και ισοφάρισε στο 36’, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κακά έβαλε μπροστά τους Μαδριλένους με εκτέλεση πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μουρίνιο πέρασε στον αγώνα τους Ρονάλντο, Ντι Μαρία και Εζίλ, οι οποίοι μετέτρεψαν την αγχωτική νίκη σε θρίαμβο. Αρχικά, ο Πορτογάλος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1 στο 84’, στην συνέχεια «μοίρασε» στον Εζίλ, ενώ και πάλι ο Γερμανός στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 5-1!

Πλέον, η Ρεάλ ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για τον επαναληπτικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Γαλατάσαραϊ. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: