Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Τελευταία ευκαιρία…!!

Μονόδρομο αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Μόνο αν πάρει τους τρεις βαθμούς μπορεί να ελπίζει για πλέι οφ το «τριφύλλι».

Τελευταία ευκαιρία…

Οι «πράσινοι» μπορούν να ελπίζουν στην συμμετοχή τους στα πλέι οφ μόνο αν πάρουν τους τρεις βαθμούς κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες.

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» δεν κρατούν την τύχη στα χέρια τους, λόγω του προβαδίσματος που έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα, όμως καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μπορέσουν την ύστατη στιγμή να κερδίσουν το «εισιτήριο» που οδηγεί στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Το πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του και στους τρεις αγώνες που απομένουν οι παίκτες πρέπει να τα παίξουν όλα για όλα, μήπως κατορθώσουν να διεκδικήσουν την έξοδό τους στην Ευρώπη.

Πλέον η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να περιμένει ένα θαύμα και θαύματα δεν γίνονται εύκολα στις μέρες μας…

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Βονόρτας θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής της ομάδας και αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχό του, τον Φάμπρι.

Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σεϊταρίδη, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλο και Χουχούμη.

Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Βιτόλο, με τους Ζέκα και Σισοκό εσωτερικούς χαφ. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μπαρμπαρούσης, Κουίνσι και Φιγκερόα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Εσπάρθα, Τοτσέ, Σπυρόπουλος, Αποστολόπουλος, Καζιγιάμα, Βελάσκες, Μαρίνος και Ντίνας.

Εκτός έμειναν οι Φορναρόλι, Κάιπερ, Φουρλάνος (συνεχίζει την καριέρα του στην Κλαμπ Μπριζ), ο τραυματίας Μαυρίας, οι τιμωρημένοι Σο, Μπουμσόνγκ και οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Κουσίδης, Μαρινάκης και Δώνης.

Προϊστορία

Εντυπωσιακή παράδοση έχει ο Παναθηναϊκός στα εντός έδρας παιχνίδια του με τον Πανιώνιο.

Σε 52 αγώνες, έχει 46 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Και οι δύο νίκες του Πανιωνίου σημειώθηκαν στη Λεωφόρο (3-1 το 1982-83 και 1-0 το 2000-01) και η τελευταία ισοπαλία το 1986-87 (2-2 στο ΟΑΚΑ).

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

08/04/12 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 3-0 (48' Χριστοδουλόπουλος, 84', 88' Πετρόπουλος)
25/09/10 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-1 (44' Νίνης, 63' Κατσουράνης-90+ Κουμουρτζί)
01/11/09 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-1 (9΄ (πεν), 11΄ Σισέ - 53΄ Ριέρα)
30/03/08 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-1 (75' (πεν) Παπαδόπουλος, 80' (πεν) Σαλπιγγίδης - 45'+ (πεν) Τζιμπούρ)
28/01/07 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-0 (6' Σαλπιγγίδης, 46' Νίνης)
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: