Κυριακή 7 Απριλίου 2013

«Θα μπορούσαμε και πιο εύκολα»

Στο ότι ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να είχε φτάσει πιο εύκολα στη νίκη απέναντι στην Κέρκυρα, στάθηκε ο Γιάσμινκο Βέλιτς με δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου.

«Θα μπορούσαμε και πιο εύκολα»
Τη νίκη που ουσιαστικά του εξασφαλίζει την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα πήρε με σκορ 2-1 ο Λεβαδειακός απέναντι στην Κέρκυρα.

Ωστόσο, ο Γιάσμινκο Βέλιτς με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι το τρίποντο θα μπορούσε να είχε έρθει πολύ πιο εύκολα, αν οι παίκτες ήταν πιο συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο.

«Πήραμε μία σημαντική νίκη μετά από αρκετό καιρό και η νίκη αυτή ήρθε στην καλύτερη στιγμή για εμάς. Σίγουρα υπήρχε αρκετό άγχος στην ομάδα και νομίζω ότι μετά από αυτή τη νίκη τα πράγματα για εμάς θα είναι ακόμη καλύτερα», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα μπορούσαμε να το κάνουμε λίγο πιο εύκολο για εμάς. Δυστυχώς στο τέλος του ημιχρόνου, σε μία δύσκολη στιγμή δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης και από εκεί και πέρα τα πράγματα θεωρητικά έγιναν πιο δύσκολα για εμάς.
Παρόλα αυτά νομίζω ότι οι παίκτες μου ανέβασαν την απόδοση τους, είχαμε αλλάξει και το κέντρο, παίζοντας με ένα αμυντικό χαφ και δύο μπροστά του. Νομίζω ότι το δεύτερο ημίχρονο ανήκει σε εμάς. Στο τέλος διαχειριστήκαμε το αποτέλεσμα και φύγαμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες αλλά κυρίως στους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ μεγάλη προσπάθειά τους
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: