Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Μάρκοβιτς: «Προσπαθούμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Ο ΚΑΟΔ γνώρισε την ήττα από τον Άρη, αυτό όμως δεν θα πρέπει να επηρεάσει του Δραμινούς που καλούνται να μείνουν συγκεντρωμένοι.

Μάρκοβιτς: «Προσπαθούμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι»
Ο Άρης επικράτησε του ΚΑΟΔ στο Αλεξάνδρειο για την 18η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών και σταμάτησε το σερί τριών νικών που έτρεχαν οι φιλοξενούμενοι. Αυτό ωστόσο δεν αγχώνει τον Νέναντ Μάρκοβιτς που τόνισε μετά το ματς ότι οι παίκτες του θα πρέπει να διατηρήσουν τη συγκέντρωσή τους ενόψει της συνέχειας.

«Ήρθαμε εδώ με την ελπίδα να κάνουμε καλό παιχνίδι και να νικήσουμε, γνωρίζοντας τις απουσίες τους. Ξεκίνησαν καλά, με υψηλά ποσοστά ευστοχίας. Τους έδωσε ενέργεια αυτό στην άμυνα και στην επίθεση, με αποτέλεσμα να κυνηγάμε. Στο δεύτερο παίξαμε όπως θέλαμε, μειώσαμε τη διαφορά, αλλά δεν τα καταφέραμε», είπε ο τεχνικός των Δραμινών και πρόσθεσε: «Αυτό ήταν για εμάς σήμερα (06/04), ένα δεκάλεπτο, το τρίτο, όταν και περάσαμε μπροστά. Προσπαθούμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, δεν πιστέψαμε ύστερα από τα τελευταία τρία παιχνίδια ότι γίναμε πρωταθλητές. Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε».

Από την πλευρά των παικτών του ΚΑΟΔ ο Τσέισον Ρόου σχολίασε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήταν μεγάλη η διαφορά που βρεθήκαμε πίσω. Ήταν δύσκολο να μειώσουμε. Είχαν εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο. Έβγαλαν πολύ μεγάλη ενέργεια. Είναι δύσκολο όταν κυνηγάς στο σκορ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: