Κυριακή 7 Απριλίου 2013

«Να παραμείνουμε στην δεύτερη θέση»

Τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη θέλουν στον Αστέρα Τρίπολης, ώστε να παραμείνουν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Τσίμο Ναβάρο.

«Να παραμείνουμε στην δεύτερη θέση»
Το εντός έδρας «τρίποντο» απέναντι στην Ξάνθη θέλουν να πάρουν οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να παραμείνουν στη δεύτερη θέση της Σούπερ Λίγκας, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Τσίμο Ναβάρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού στην κάμερα της Nova:


Για το παιχνίδι με τη Ξάνθη:

«Η Ξάνθη είναι πολύ καλή ομάδα αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι πίσω μας και θέλει πολύ και αυτός τη δεύτερη θέση αλλά εμείς θα παλέψουμε για τη νίκη».
Για το που θα κριθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση:

«Θα έρθουν εδώ για τη νίκη και θα παίξουν καλά. Αλλά και εμείς θα κάνουμε το ίδιο γιατί θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε στη δεύτερη θέση. Θα παίξουμε ανοιχτά και να δημιουργήσουμε φάσεις για γκολ. Εκτός απ' τον Μαρσελίνιο δεν ξέρω πολλούς ποδοσφαιριστές της Ξάνθης αλλά ο συγκεκριμένος παίκτης είναι πολύ ποιοτικός και πολύ επικίνδυνος και πρέπει να τον προσέξουμε».

Για το αν μπορεί να τα καταφέρει ο Αστέρας να διατηρηθεί σε αυτή τη βαθμολογική θέση:


«Από εμάς εξαρτάται αλλά εμείς πρέπει να κυνηγάμε και να επιδιώκουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και να μας κυνηγάνε οι άλλες ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: