Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Ο χρόνος άλλαξε, ο Ολυμπιακός όχι!!


Ο χρόνος άλλαξε, ο Ολυμπιακός όχι!

Στις συνήθειες του… 2015 έμεινε ο Ολυμπιακός που δυσκολεύτηκε από τον Πανιώνιο, αλλά τελικά επικράτησε 3-1 κι έφτασε στις 16 σερί νίκες, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της ομάδας του Σόλιντ από το 2005-06!

Διατήρησε τις συνήθειες του 2015 ο Ολυμπιακός που συνέχισε και μέσα στο νέο έτος το νικηφόρο σερί της περασμένης χρονιάς.

Μέτριοι οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο μέρος, μπλόκαραν από την τακτική του Πανιωνίου, όμως στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαν τα γκολ που ήθελαν για να φτάσουν στο τελικό 3-1 και την 16η σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα, επίδοση-ρεκόρ που ισοφαρίζει εκείνη της ομάδας του Τροντ Σόλιντ την περίοδο 2005-06.

Τσόρι (με διαμαρτυρίες για οφσάιντ), Πάρντο (η χρυσή αλλαγή του Σίλβα) και Ιντέγε τα γκολ των Πειραιωτών, ο Ρισβάνης είχε ισοφαρίσει για τους Νεοσμυρνιώτες.

Το ματς


Στη Νέα Σμύρνη οι παίκτες του Πανιωνίου έδειξαν αποφασισμένοι να σταματήσουν το σερί νικών του Ολυμπιακού και ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε το πλάνο για να το καταφέρει. Οι «κυανέρυθροι» κάλυψαν εξαιρετικά τους χώρους, όχι απλά με παιχνίδι υπομονής, αλλά με επιθετική άμυνα που δεν επέτρεπε στους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν δεύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι.

Παρά την παράλληλη παρουσία Τσόρι και Φορτούνη, οι δύο ζώνες πίεσης των γηπεδούχων και το διαρκές πρέσινγκ εμπόδισαν την καλή κυκλοφορία της μπάλας, καθώς χώρος για δημιουργία πολύ δύσκολα βρισκόταν από τους φιλοξενούμενους. Η κεφαλιά του Κασάμι (μετά από κόρνερ) στο δοκάρι ήταν η μόνη πραγματική ευκαιρία στον αγώνα και αυτό ως στοιχείο είναι αρκετό για να αντικατοπτρίσει την εικόνα του ματς.

Αν εξαιρέσει κανείς τα «κόλπα» του Φορτούνη, ο Ολυμπιακός έμοιαζε εγκλωβισμένος. Κι όμως, ένα τέτοιο «μαγικό» ήταν αρκετό για να βγάλει τον Τσόρι σε θέση που θα ήταν αδύνατο να αστοχήσει και να δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Ευτυχώς γι’ αυτούς, οι παίκτες του Ουζουνίδη ξεπέρασαν γρήγορά το σοκ και δεν έμειναν στις σοβαρές διαμαρτυρίες τους για οφσάιντ στη φάση του γκολ (σε μια φάση πολύ οριακή πάντως). Αντίθετα βγήκαν μπροστά και κατάφεραν με έναν παίκτη, τον Ρισβάνη που έτσι κι αλλιώς (όπως και οι Σιώπης, Κόρμπος) ήταν από τους καλύτερους, να ισοφαρίσουν στο 63’.

Το ματς κρίθηκε τη στιγμή που ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε να πλαισιώσει τους διακριθέντες Ντουρμάζ και Φορτούνη με τον Πάρντο που καθόρισε το παιχνίδι με την παρουσία του. Ο Κολομβιανός μπήκε στο γήπεδο, πέτυχε ένα τέρμα (73’) κι ενώ είχε προηγηθεί δοκάρι το «Φόρτου» και έξι λεπτά αργότερα «έφτιαξε» εκείνο με το οποίο ο Ιντέγε διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

 


Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Μπακασέτας, Χατζηισαϊας, Κόρμπος (80’ Μητρόπουλος), Σιώπης, Ρισβάνης, Βλάχος, Οικονόμου, Ανσαριφάρντ (80’ Ντουρμισάι), Μασούρας (68’ Χαλκιαδάκης), Βιγιάλμπα.

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Καθάριος, Ντουρμισάι, Ποζατζίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (67’ Πάρντο), Ντομίνγκες (76’ Καμπιάσο), Φορτούνης, Ντουρμάζ, Ιντέγε (87’ Σεμπά).

Στον πάγκο: Καπίνο, Φινμπόγκασον, Κολοβός, Αυλωνίτης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ψυχρολουσία για Βαλβέρδε!! (video)


Ψυχρολουσία για Βαλβέρδε! (video)

Αν και προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στην Λας Πάλμας, εν τέλει η Μπιλμπάο δεν κατάφερε να νικήσει κι έχασε έδαφος, 2-2! Σκορπά τρόμο η φετινή Βιγιαρεάλ που νίκησε 2-1 την Λα Κορούνια κι έπιασε τη Ρεάλ!

Τα βάφει... μαύρα η Μπιλμπάο! Κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας Λας Πάλμας (στο +2 απ΄την επικίνδυνη ζώνη), η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε... κατάφερε να μην νικήσει.

Αν και προηγήθηκε δύο φορές με πέναλτι του Αντούριθ (17') και τέρμα του Ουίλιαμς (66'), εντούτοις οι φιλοξενούμενοι «τσίμπησαν» το βαθμό της ισοπαλίας, με το τελικό 2-2, χάρη στα γκολ των Γκόμεθ και Τάνα στο 81'!



Από την άλλη, εντυπωσιακά συνεχίζει την προέλασή της η Βιγιαρεάλ! Το κίτρινο υποβρύχιο... δεν μάσησε απ' την προσωρινή ισοφάριση της Λα Κορούνια (από μπαλιά Λούκας το γκολ του Λουίς Αλμπέρτο) και έφυγε με τεράστιο διπλό χάρη στο... buzzer beater πέναλτι του Σοριάνο στο 95' (1-2)!



Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Σάββατο (2/1)

Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα 0-0

Ατλέτικο - Λεβάντε 1-0
(81' Τομάς)

Μάλαγα - Θέλτα 2-0

Κυριακή (3/1)

Ράγιο Βαγιεκάνο - Σοσιεδάδ 2-2
(15' Ντ. Γιορέντε, 51' Γιοθαμπέντ-27' Ελουστόνδο, 63' Μπούμα)

Μπέτις - Έιμπαρ 0-4

Γρανάδα - Σεβίλλη 2-1

Ντεπορτίβο - Βιγιαρεάλ 1-2

Μπιλμπάο - Λας Πάλμας 2-2

Βαλένθια - Ρεάλ (21:30)

Δευτέρα (4/1)
Χιχόν - Χετάφε (21:30)

Επόμενη αγωνιστική (19η)

Σάββατο (09/01)
Μπαρτσελόνα-Γρανάδα (17:00)
Χετάφε-Μπέτις (19:15)
Σεβίλλη-Μπιλμπάο (19:15)
Ρεάλ Μαδρίτης-Λα Κορούνια (21:30)
Λεβάντε-Βαγιεκάνο (23:05)

Κυριακή (10/01)
Βιγιαρέαλ-Χιχόν (13:00)
Ρ. Σοσιεδάδ-Βαλένθια (17:00)
Εϊμπάρ-Εσπανιόλ (19:15)
Λας Πάλμας-Μάλαγα (19:15)
Θέλτα-Ατλέτικο Μαδρίτης (21:30)
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Καθάρισε» τη Ρεάλ με Μπουρούση η Λαμποράλ!!


«Καθάρισε» τη Ρεάλ με Μπουρούση η Λαμποράλ!

Ο ίδιος έλεγε πως δεν έχει προηγούμενα με τη Ρεάλ, αλλά με την απόδοσή του ο Γιάννης Μπουρούσης φρόντισε να δείξει… άλλα. Σούπερ εμφάνιση από τον διεθνή σέντερ, που οδήγησε τη Λαμποράλ στο 86-80.

Η Ρεάλ τον έκρινε… περιττό, ο ίδιος δήλωσε πως δεν κρατά κακία στην ομάδα ή τον Πάμπλο Λάσο, αλλά ο Γιάννης Μπουρούσης έδωσε την απάντησή του!

Ο Καρδιτσιώτης σέντερ ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της Λαμποράλ με 86-80 επί της επί μια διετία ομάδας του στη Βιτόρια. Σε 26:26 είχε 24 πόντους (9/10 βολές, 6/9 δίποντα, 1/4 τρίποντα), 8 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 1 τάπα συνεχίζοντας να εντυπωσιάζει στην ACB. Κιμ Τιλί και Μάικ Τζέιμς είχαν από 15 για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Top 16.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ με 20 και ο Τζέισι Κάρολ με 17 πόντους δεν απέτρεψαν την τρίτη ήττα στην ACB για τους πρωταθλητές, που έπαιξαν χωρίς τους τραυματίες Γιουλ και Ρούντι.

Αναλυτικά η 14η αγωνιστική:

Μπιλμπάο-Τενερίφη 64-67
Μπαρτσελόνα-Εστουντιάντες 89-67
Φουενλαμπράδα-Γκραν Κανάρια 92-72
Μπανταλόνα-Μούρθια 94-84
Σεβίλλη-Σαραγόσα 73-84
Χιπουσκόα-Μανρέσα 89-70
Λαμποράλ Κούτσα-Ρεάλ 86-80
Ομπραντόιρο-Ανδόρα 104-103 (κ.α. 88-88)
Βαλένθια-Μάλαγα 20:30

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της ACB.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τι κάνει η Ρεάλ!! (video)


Τι κάνει η Ρεάλ! (video)

Καταπληκτικό γκολ για τη Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Βαλένθια! Η βασίλισσα έκρυψε την μπάλα, οι Μπενζεμά-Μπέιλ-Κριστιάνο συνεργάστηκαν υποδειγματικά (μέχρι και τακουνάκι πάσα) και ο Γάλλος το... κόλλησε!










*Πηγή: sport-fm.gr*

Ντέρμπι απ' τα παλιά με πράσινο νικητή!!


Ντέρμπι απ' τα παλιά με πράσινο νικητή!

Θρίλερ απ' το παρελθόν και το... μέλλον! Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε πολύ κόπο και ιδρώτα για ν' ανατρέψει τα δεδομένα στο φινάλε και να κρατήσει το αήττητό του κόντρα στην μαχητικότατη ΑΕΚ, 67-64.

Αναβίωσαν ένδοξες στιγμές του παρελθόντος, αλλά... προαναγγέλθηκαν κι αυτές που έρχονται στο μέλλον!

Σε ένα ντέρμπι απ’ τα παλιά, ο Παναθηναϊκός «θυμήθηκε» τον καλό του εαυτό στο φινάλε και έκαμψε την αντίσταση της ΑΕΚ, επικρατώντας 67-64 και διατηρώντας το αήττητό του στην Ελλάδα με 12/12.

Πολύ μέτρια η εικόνα των πρασίνων που χρειάστηκαν ένα «ξέσπασμα» στο τελευταίο τετράλεπτο για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα (το 58-57 έγινε 60-66) κόντρα σε μια Ένωση (9-3) που εκμεταλλεύτηκε την βραδιά των αντιπάλων της και πάλεψε μέχρι τέλους για την «έκπληξη», αλλά κάπου... έχασε και τον προσανατολισμό της με λάθη και κακές επιλογές όταν «έκαιγε» η μπάλα.

Για τον Εξάστερο 15 πόντους είχε ο Φελντέιν, 12 ο Καλάθης με 9 ασίστ, εξαιρετικός ο Παπαγιάννης που μπήκε στο παρκέ (λόγω της κακής μέρας των Ραντούλιτσα, που ‘χε χρεωθεί φάουλ και Κούζμιτς) φτάνοντας τους 8 πόντους. Στους 17 σταμάτησε ο Μαυροκεφαλίδης ο οποίος «ξύπνησε» στο δεύτερο μέρος, 8 ασίστ ο Κούπερ (2/11 σουτ), «έμεινε» στην… εκκίνηση ο Χέρστον.

inner

Το ματς

«Ζεστά» ξεκίνησε απ’ τα 6,75 ο Παναθηναϊκός και χάρη στους Καλάθη-Πάβλοβιτς προηγήθηκε 6-2, την ώρα που πίεζε πολύ στην άμυνα και δεν επέτρεπε στον Κούπερ να οργανώσει όπως θα ήθελε. Ο Μιλόσεβιτς βρήκε το χέρι του και ισοφάρισε σε 7-7, προτού ο Φελντέιν με το τρίτο πράσινο τρίποντο, κρατήσει την ομάδα του μπροστά στο σκορ (11-7). Μπορεί το τριφύλλι να ‘χε κάνει πολύ καλή δουλειά πάνω στον Μαυροκεφαλίδη –κρατώντας τον άποντο- ωστόσο ο Χέρστον ήταν σε εξαιρετικό απόγευμα και διατηρούσε την ΑΕΚ σε απόσταση… βολής (14-15). Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό στην επίθεση, είχαν «κολλήσει» και μοιραία η Ένωση… ροκάνισε τη διαφορά και κατάφερε έστω οριακά να κλείσει την πρώτη περίοδο με το υπέρ της 18-17.

inner

Οι πράσινοι ζορίζονταν… υπερβολικά στην επίθεση, δεν έβρισκαν διαδρόμους κοντά στη ρακέτα, αλλά… τουλάχιστον ο Παππάς δήλωνε «παρών» για το 23-22 υπέρ του Παναθηναϊκού. Η ΑΕΚ είχε μπλοκάρει τον αντίπαλό της και με τον Κούπερ να μοιράζει… απλόχερα στην επίθεση, έτρεξε επιμέρους σκορ 7-0, προηγήθηκε 29-23 και προκάλεσε «πανδαιμόνιο» στο ΟΑΚΑ! Ο Καλάθης βγήκε μπροστά στα «σκούρα». Με άμυνες, με ασίστ (στον Γκιστ), με κομβικά καλάθια, οδήγησε στην… ανατροπή, φέρνοντας τον Εξάστερο στο 33-31 κι ενώ ο Ραντούλιτσα είχε φορτωθεί με τρία φάουλ στον πάγκο (λανθασμένη υπόδειξη το τρίτο). Οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ με το ημίχρονο να τις βρίσκει ισόπαλες (37-37), αλλά τον Παναθηναϊκό να ‘χει να διαχειριστεί και το τρίτο φάουλ που χρεώθηκε και ο Καλάθης…

inner

Ο Κούζμιτς δεν προσέφερε τίποτα (έχανε… φουλ λέι-απ), ο Ραντούλιτσα ήταν «καθηλωμένος» με φάουλ και ο Τζόρτζεβιτς έριξε στο παρκέ τον Παπαγιάννη. Ο Μαυροκεφαλίδης όπως ήταν φυσικό… χτύπησε πάνω στον μικρό και πήρε «φωτιά» με τέσσερα καλάθια για το 45-43 της ΑΕΚ. Μπορεί ο Παπαγιάννης να ‘χε… φυσιολογικά προβλήματα στην άμυνα, αλλά μπροστά έπαιρνε το αίμα του πίσω και κρατούσε το τριφύλλι σε θέση οδηγού, 49-45, τελειώνοντας υποδειγματικά τις φάσεις με pick and roll! Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να βρουν αυτοματισμούς στην επίθεση –χάρη και στην εξαιρετική τακτική της Ένωσης- με τον Καλαμπόκη να… ξεσηκώνει το ΟΑΚΑ, χάρη σε τρίποντο από τη γωνία που έγραψε το 50-49 στο φινάλε της περιόδου.

inner

Ο Παναθηναϊκός τα ‘χε… χαμένα, δεν μπορούσε να βρει το δρόμο προς το καλάθι, την ώρα που η ΑΕΚ έδειχνε «ατσάλινη». Και με τον μαχητικό Μαυροειδή να βγαίνει νικητής κάτω απ’ τη ρακέτα, διεύρυνε το σερί των κιτρινόμαυρων και έγραφε… μάγκικα το 54-49! Κάποια στιγμή έπρεπε οι πράσινοι να ξυπνήσουν και δια χειρός Καλάθη αυτό συνέβη, με το τρίποντο του ομογενή γκαρντ να γράφει το 54-54. Τα πάντα ήταν στην κόψη του ξυραφιού με την Ένωση να… αντέχει και να προηγείται εκ νέου με 58-57, παίζοντας σταθερά κοντά στη ρακέτα. Τα συνεχόμενα λάθη και ένα μίνι «ξέσπασμα» του Παναθηναϊκού μετέτρεψε αυτό το εύθραυστο σκορ σε 60-66 με την ομάδα του Τζόρτζεβιτς να αγγίζει τη νίκη στο 38’. Ο Σάκοτα με μακρινή «βόμβα» έβαλε… φωτιά, 1:38’ πριν το τέλος, αλλά τα βιαστικά τρίποντα των κιτρινόμαυρων υπό την πίεση του χρόνου δεν απέδωσαν «καρπούς» και μάλλον προκάλεσαν πιο εύκολη του αναμενομένου ανακούφιση στον Παναθηναϊκό, που έκανε το διπλό με το τελικό 67-64!

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 37-37, 50-49, 64-67

ΑΕΚ: Κούπερ 5 (2/11 σουτ, 8ρ., 8ας.), Χέρστον 9, Μιλόσεβιτς 5, Μαυροκεφαλίδης 17 (6/15 σουτ), Κατσίβελης, Παπαντωνίου, Σάκοτα 6 (2/7 σουτ), Κάρτερ 4, Σαρικόπουλος 2, Καλαμπόκης 8, Μαυροειδής 8

Παναθηναϊκός: Πάβλοβιτς 4, Φελντέιν 15, Γκιστ 7, Καλάθης 12 (9ας), Κούζμιτς 1, Χαραλαμπόπουλος, Γιάνκοβιτς, Φώτσης 4, Ραντούλιτσα 4, Παππάς 8 (2/6 σουτ), Διαμαντίδης 4 (1/7 σουτ), Παπαγιάννης 8 (4/4)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δέλλας: «Θα κινδύνευε η υγεία των ποδοσφαιριστών σε αυτό το γήπεδο»


Δέλλας: «Θα κινδύνευε η υγεία των ποδοσφαιριστών σε αυτό το γήπεδο»

Σύμφωνο βρίσκει τον Τραϊανό Δέλλα η απόφαση να αναβληθεί ο αγώνας του Ατρόμητου με τον Λεβαδειακό, λόγω μη καταλληλότητας του γηπέδου. «Ήμασταν προετοιμασμένοι για το ματς», τόνισε.

Επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών χαρακτήρισε ο Τραϊανός Δέλλας τον αγωνιστικό χώρο της Λιβαδειάς, όπως ήταν το απόγευμα της Κυριακής. Ο τεχνικός του Ατρόμητου επεσήμανε μέσω της Nova ότι η ομάδα του ήταν προετοιμασμένη ψυχολογικά και σωματικά σε περίπτωση που δεν αποφάσιζε ο διαιτητής της αναμέτρησης την αναβολή του ματς.


Αναλυτικά:


«Σε αυτό το γήπεδο ήταν πολύ δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Το θέμα δεν είναι να βγεις να παίξεις κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Το θέμα είναι να παιχτεί ποδόσφαιρο και σε αυτό το γήπεδο δυστυχώς δύσκολα θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών και νομίζω ότι θα κινδύνευε αρκετά σήμερα», είπε αρχικά.

Ερωτηθείς, για το αν «έπαιξε» το σενάριο να γίνει τη Δευτέρα το ματς, καθώς μεσολαβούσαν λιγότερες από 48 ώρες μέχρι την αναμέτρηση με τον Πλατανιά για το Κύπελλο είπε: «Εντάξει, δεν ξέρω ακριβώς τους κανονισμούς. Νομίζω πως κάπως έτσι έχει η κατάσταση, αλλά εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι και ψυχολογικά και σωματικά για αυτό το παιχνίδι. Ο διαιτητής έκρινε και αν θέλετε και την άποψη μου σωστά έκανε, ότι δεν πρέπει να γίνει σήμερα το παιχνίδι. Από την εμπειρία μου σαν ποδοσφαιριστής, μπορώ να πω ότι θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο και επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών να γίνει το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα κοιτάμε το επόμενο που είναι για το Κύπελλο».

Για το αν συνέβαλε περισσότερο ρόλο το νερό στο γήπεδο ή ο δυνατός αέρας, είπε: «Νομίζω έπαιξε ρόλο και ο αέρας και το νερό που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν βοηθούσαν και τα δύο. Πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση του διαιτητή που πήρε υπόψιν του όλα τα δεδομένα. Από εκεί και πέρα εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό, θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι του Κυπέλλου».

«Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ ο Τερ Στέγκεν»


«Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ ο Τερ Στέγκεν»

Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, είναι ο νούμερο ένα στόχος της Λίβερπουλ για τη θέση του τερματοφύλακα, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Mirror».

Στην αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται η Λίβερπουλ και ο νούμερο ένα στόχος των «Reds» φαίνεται πως είναι ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, όπως αναφέρει αποκλειστικό δημοσίευμα της «Mirror».

Όπως αναφέρει το σχετικό άρθρο, ο Τερ Στέγκεν βρίσκεται στη σκιά του Κλαούντιο Μπράβο και δεν θα έλεγε όχι σε ενδεχόμενη μεταγραφή στην Αγγλία και τη Λίβερπουλ. Ο 23χρονος Γερμανός τερματοφύλακας αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος τον έχει αντιμετωπίσει ως αντίπαλο όταν αγωνιζόταν στην Γκλάντμπαχ και έχει εξαιρετική γνώμη. Ωστόσο, για να τον αποκτήσει η Λίβερπουλ θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, σπάζοντας τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του, η οποία φθάνει τα 27 εκ.ευρώ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Απίθανη γκολάρα στη Γερμανία!! (video)


Απίθανη γκολάρα στη Γερμανία! (video)

Τη δόξα πολύ πιο ακριβοπληρωμένων συναδέλφων του στην Bundesliga ζήλεψε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στη Γερμανία που σημείωσε ένα κα-τα-πλη-κτι-κό γκολ!

Είναι αλήθεια πως στο γερμανικό πρωτάθλημα μπαίνουν γκολάρες.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως πρόκειται για μια διοργάνωση με ομάδες που έχουν τρελούς μέσους όρους εισιτηρίων, ενώ κάνουν… ουρές εκείνοι που ψάχνουν να βρουν ένα διαρκείας για να παρακολουθήσουν ματς της Μπάγερν ή της Ντόρτμουντ.

Όσοι δεν τα καταφέρουν πάντως, μπορούν να βολευτούν και σε γήπεδα χαμηλότερης κατηγορίας που όπως αποδεικνύει ο άγνωστος ήρωας του παρακάτω βίντεο, επίσης μπαίνουν ορισμένες φορές απίθανα γκολ!





*Πηγή: sport-fm.gr*

«Θέλουμε μόνο καλύτερους παίκτες και έτοιμους, αλλιώς δεν θα πάρουμε»


«Θέλουμε μόνο καλύτερους παίκτες και έτοιμους, αλλιώς δεν θα πάρουμε»

Μόνο για έτοιμους παίκτες και καλύτερους από τους υπάρχοντες κινείται ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Νίκο Βεζυρτζή και ενώ φαίνεται να απέρριψε τον Γκαλίτσιο. «Θέλαμε να γίνει το ματς με την Ξάνθη», τόνισε.

Στην αναβολή της αναμέτρησης με την Skoda Ξάνθη, επισημαίνοντας ότι από τον ΠΑΟΚ ήθελαν να γίνει το ματς, αλλά και στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας αναφέρθηκε ο Νίκος Βεζυρτζής. Ο αντιπρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε ότι θα γίνει ενίσχυση μόνο σε περίπτωση που βρεθούν έτοιμοι παίκτες (και ενώ ο ίδιος φέρεται να έπαιξε καθοριστικό στο να μην αποκτηθεί ο Γιώργος Γκαλίτσιος που είναι εκτός δράσης από το τέλος της περασμένης σεζόν) και καλύτεροι από αυτούς που υπάρχουν.

Αρχικά, μίλησε για τα όσα (δεν) συνέβησαν την Κυριακή στην Skoda Ξάνθη Arena, χαρακτηρίζοντας αναχρονιστικό τον ΚΑΠ. «Η κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπε τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, παρότι εμείς θέλαμε να γίνει το παιχνίδι. Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε χωρίς λόγο, παρότι πάρθηκε σχετικά νωρίς η απόφαση για την αναβολή. Ο ΚΑΠ είναι λίγο αναχρονιστικός και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να δούμε. Ο αρχηγός μας είναι ακόμα στο γήπεδο για να υπογράψει στις 17:15 το φύλλο αγώνα και αυτό όπως και η ταλαιπωρία της ομάδας θα έπρεπε να αποφευχθεί», σχολίασε

Για τα μεταγραφικά και με αφορμή την υπόθεση Γκαλίτσιου που δεν προχώρησε, είπε: «Θέλουμε οι παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε ήδη και να είναι έτοιμοι να παίξουν από την επόμενη εβδομάδα από τότε που θα αποκτηθούν. Θέλουμε να βρούμε και να φέρουμε μόνο τέτοιους παίκτες, αλλιώς δε θα πρόκειται να φέρουμε κανέναν».

Βλάχος: «Χωρίς πολλές κουβέντες στο Ευρωπαϊκό»


Βλάχος: «Χωρίς πολλές κουβέντες στο Ευρωπαϊκό»

Η επιτυχία της Εθνικής πόλο ανδρών στο Παγκόσμιο του Καζάν δεν πρέπει να παρασύρει την ομάδα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει στο Βελιγράδι.

Έτοιμη να επιστρέψει με διάκριση και απ’ το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο του Βελιγραδίου είναι η Εθνική Ανδρών, όμως ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε πως η ομάδα πρέπει να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην παρασυρθεί απ’ τον ενθουσιασμό.

Αναλυτικά όσα είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός:

«Η προσέγγιση με την Εθνική Σερβίας έγινε πέρυσι το καλοκαίρι στο τουρνουά της Νις, οπότε και συμφωνήσαμε να κανονιστεί αυτή η κοινή προετοιμασία στις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Το γεγονός ότι μας επέλεξαν οι Σέρβοι για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους είναι τιμητικό για μας. Διότι, προφανώς, κι αυτοί θεωρούν ότι θα έχουν κέρδος και θα βγάλουν σημαντικά συμπεράσματα κόντρα στην δική μας ομάδα. Όσον αφορά σε εμάς, θα έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε αρκετά δυνατά φιλικά παιχνίδια μαζί τους, λίγο πριν από τους αγώνες στο Βελιγράδι και έτσι θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε ρυθμό, να επαναλάβουμε τακτικές σε άμυνα και επίθεση και να δημιουργηθούν φάσεις με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Φάσεις που θα εμφανιστούν στο Ευρωπαϊκό».

Για το επίσημο φιλικό της Τρίτης: «Είναι σημαντικό να έρθει ο κόσμος να δει δύο πολύ καλές ομάδες. Σε ένα επίσημο φιλικό έχουν κίνητρο οι αθλητές, καθώς υπάρχουν όλα τα στοιχεία ενός επίσημου αγώνα».

Για την πορεία της προετοιμασίας: «Ευτυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχουμε τραυματισμούς. Ρίξαμε βάρος στη φυσική κατάσταση και τώρα με αυτά τα παιχνίδια θα φορμαριστούμε λίγο πριν από το πρώτο ματς των Ευρωπαϊκών που είναι κόντρα στην Ουγγαρία. Αν εκμεταλλευτούμε σωστά αυτή την κοινή προετοιμασία με τους Σέρβους και δουλέψουμε αυτά που θέλουμε, θα είμαστε πανέτοιμοι την κατάλληλη στιγμή».

Για τους στόχους στο Ευρωπαϊκό, με δεδομένο ότι υπάρχει ο μεγάλος φετινός σταθμός, που είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες στο Ρίο, τονίζει: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια και το δικαίωμα να "σνομπάρουμε" τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού και να το διαχειριστούμε χαλαρά για να είμαστε φορμαρισμένοι στους Ολυμπιακούς. Θα το αντιμετωπίσουμε σαν να είναι κορυφαίος στόχος. Αυτό που θέλω να τονίσω, όμως, είναι ότι πρέπει να πάμε στο Βελιγράδι με χαμηλούς τόνους. Διότι σαν Έλληνες, μετά την επιτυχία στο Καζάν, ο ενθουσιασμός μας είναι μεγάλος και μπορεί να μας προσγειώσει ανώμαλα και να ψάχνουμε να βρούμε τι συμβαίνει. Γι αυτό θα πρέπει να πάμε κατάλληλα προετοιμασμένοι, με το μυαλό μέσα στο κεφάλι μας, χωρίς πολλές κουβέντες, αλλά με μεγάλο κίνητρο και στόχο να κυνηγήσουμε παιχνίδι με παιχνίδι τη διάκριση».

Σάβιτς: «Καλή φιλία με την Ελλάδα»


Τους ισχυρούς φιλικούς δεσμούς που έχουν οι ομάδες πόλο Ελλάδας και Σερβίας τόνισε ο τεχνικός των Σέρβων, Ντέγιαν Σάβιτς.
«Αυτή η κοινή προετοιμασία είναι η συνέχεια μιας καλής φιλίας και συνεργασίας που έχει ξεκινήσει από πέρυσι με την ελληνική Εθνική ομάδα. Η δική μου γενιά είχε πάντα καλή σχέση με τους Έλληνες αθλητές και επειδή θεωρούμε ότι η ομάδα σας είναι σε υψηλό επίπεδο, επιδιώξαμε αυτά τα φιλικά στην Ελλάδα, που θα είναι ό,τι καλύτερο πριν από τους αγώνες στο Ευρωπαϊκό του Βελιγραδίου. Θα δώσουμε μια σειρά ανεπίσημων αγώνων κι έναν επίσημο και θεωρώ ότι θα βγάλουμε σημαντικά συμπεράσματα. Ο κύριος φετινός στόχος μας είναι φυσικά οι Ολυμπιακοί αγώνες, αλλά δεν γίνεται να μην δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς γίνεται μέσα στο σπίτι μας. Έχουμε λίγο άγχος γι αυτό, αλλά θα το ξεπεράσουμε με τη σκληρή δουλειά».

Νικητής ο Σούλης, στην… οικογενειακή κόντρα!


Νικητής ο Σούλης, στην… οικογενειακή κόντρα

Με ξέσπασμα στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ του… πατρός Σούλη Μαρκόπουλου πέρασε νικηφόρα από την Αμαλιάδα, 75-65 τον Κόροιβο του υιού, Χάρη. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Μιλένκο Τέπιτς με 16 πόντους.

Παρά τις απουσίες των εκ των πρωταγωνιστών του τη φετινή σεζόν Σχορτσανίτη και Βασιλειάδη, και το αξιόμαχο του Κοροίβου, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 75-65 στην Αμαλιάδα, για τη 12η αγωνιστική της Μπάσκετ Λιγκ. Νικητής στη μάχη των πάγκων ο πατέρας Σούλης του υιού Χάρη.

Κορυφαίος για το δικέφαλο του βορρά ο Τέπιτς με 16 πόντους, από 14 προσέθεσαν Μάρκοβιτς και Χάτσερ. Από πλευράς γηπεδούχων ξεχώρισαν οι Ντέιβις και Χάρις με 15 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Το ματς:


Μοιρασμένη για τις δυο ομάδες η πρώτη περίοδος, με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει πιο δυνατά στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια τον Κόροιβο να το ισορροπεί. Μάλιστα η ομάδα της Αμαλιάδας δεν πτοήθηκε από το εντυπωσιακό 15-4 με το οποίο ξεκίνησε ο δικέφαλος του βορρά, και με δικό της επιμέρους 15-0 (χάρη σε πόντους των δυο Αμερικανών της, Χάρις και Ντέιβις), έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο +4, 19-15.

Η… φόρα που είχαν πάρει οι γηπεδούχοι χάθηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο, στο οποίο χρειάστηκαν σχεδόν πέντε λεπτά για να βρουν το δρόμο για το καλάθι (με τρίποντο του Χαριτόπουλου, 5:15 πριν το τέλος). Από την άλλη, με το σταγονόμετρο ήταν τα καλάθια και του ΠΑΟΚ στο ίδιο διάστημα, που σκόραρε κυρίως με βολές. Για τα υπόλοιπα λεπτά οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο, με τους φιλοξενούμενους πάντως να κλείνουν το ημίχρονο στο +5 (34-29), με τρίποντο του Δέδα με τη λήξη.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, και πάλι με πρωταγωνιστές τους Χάρις και Ντέιβις, ο Κόροιβος «έτρεξε» ένα μικρό σερί 8-1 περνώντας μπροστά με 41-37. Στα επόμενα λεπτά ωστόσο, ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το παιχνίδι. Έτσι οι δυο ομάδες πορεύονταν μαζί στο σκορ, κλείνοντας την περίοδο ισόπαλες (51-51).

Χέρι-χέρι πήγαιναν Κόροιβος και ΠΑΟΚ και στις αρχές της 4ης περιόδου, χωρίς κάποια ομάδα να μπορεί να πάρει ουσιαστικό προβάδισμα (57-57, 63-63). Ωστόσο από τα μέσα του δεκαλέπτου, ο δικέφαλος του βορρά με αποτελεσματικές άμυνες και ουσιαστικές επιθέσεις σημείωσε σερί 12-0 (75-63) καθαρίζοντας το παιχνίδι. Τελικό σκορ 65-75.

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 29-34, 51-51, 65-75

Κόροιβος Αμαλιάδας (Χάρης Μαρκόπουλος): Ντέιβις 10, Σλαφτσάκης 10, Βασιλόπουλος 6, Κάουνσιλ, Χάρις 12, Πουλιανίτης 2, Χριστοδούλου, Χάρντινγκ 1, Χαριτόπουλος 9, Τρότερ 10, Γεωργάκης

ΠΑΟΚ (Σούλης Μαρκόπουλος): Τέπιτς 16, Μαργαρίτης 3, Ντούβνιακ 4, Μάρκοβιτς 14, Χάτσερ 14, Λιάπης 2, Κακαρούδης 2, Τσόχλας 9, Δέδας 11, Κόττας
*Πηγή: sport-fm.gr*

Λάζαρ σε δύο μήνες!


Λάζαρ σε δύο μήνες

Σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε την Κυριακή ο Κοστίν Λάζαρ. Στους δύο μήνες υπολογίζεται η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον Ηρακλή.

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Κοστίν Λάζαρ την Κυριακή. Ο Ρουμάνος μέσος του Ηρακλή υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση έπειτα από την ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου που υπέστη.

Το ιατρικό τιμ του Γηραιού εκτιμά πως θα χρειαστούν περίπου 2 μήνες, ώστε να επιστρέψει και πάλι στην αγωνιστική δράση.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ανέδειξε κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου β’ βαθμού. Αποφασίστηκε να ακολουθηθεί συντηρητική αγωγή με προβλεπόμενο χρόνο επιστροφής στις 6 εβδομάδες.

Στη 1/12 υποβλήθηκε σε νέα μαγνητική τομογραφία για να ελεγχθεί η πορεία της ανάρρωσης, η οποία ανέδειξε πως η διαδικασία επούλωσης προχωρούσε βάσει των αναμενομένων. Ήδη από τις αρχές Δεκεμβρίου συμμετείχε στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά λόγω κάποιων ενοχλήσεων που δεν υποχωρούσαν, αποφασίστηκε να καθυστερήσει η επιστροφή του για μετά τις γιορτές.

Την τελευταία εβδομάδα αισθανόταν καλά και υπολογιζόταν κανονικά για τον αγώνα του Σαββάτου με την Καλλονή. Εντούτοις, κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης τραυματίστηκε εκ νέου στο ίδιο σημείο. Υποβλήθηκε χθες 2/1 σε νέα μαγνητική τομογραφία, η οποία ανέδειξε ρήξη του έσω πλαγίου συνδέσμου, σε άλλο σημείο απ’ την αρχική. Αποφασίστηκε η χειρουργική αντιμετώπιση.

Σήμερα (3/1/2016) το πρωί, υποβλήθηκε σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση από τους γιατρούς της ομάδας, Παπακώστα Εμμανουήλ και Παπασούλη Ευθύμιο, στην Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ».

Αναμένεται να πάρει εξιτήριο το απόγευμα και να ξεκινήσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης. Προβλεπόμενος χρόνος επιστροφής, 2 μήνες»

Νίκη με καλό Βουγιούκα για Ζαλγκίρις!!


Νίκη με καλό Βουγιούκα για Ζαλγκίρις

Η Ζαλγκίρις έφτασε στο 17-1 στη λιθουανική λίγκα νικώντας 90-78 τη Γιουβέντους.

Μόνη πρώτη στη λιθουανική λίγκα παραμένει η Ζαλγκίρις. Η ομάδα του Κράπικας δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στη Γιουβέντους, την οποία νίκησε με 90-78 στο Κάουνας φτάνοντας στις 17 νίκες σε 18 ματς.

Ο Ίαν Βουγιούκας έκανε μια ακόμη «γεμάτη» εμφάνιση με 11 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 τάπες και 1 κλέψιμο σε 25:40. Ο Εντγκάρας Ουλανοβας ήταν ο πρώτος σκόρερ για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Top 16 με 17 πόντους, ενώ 13 είχε ο Μαρτίνας Πότσιους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πογιέτ: «Γίνομαι από τους πιο φανατικούς οπαδούς»


Πογιέτ: «Γίνομαι από τους πιο φανατικούς οπαδούς»

Από τους πιο φανατικούς οπαδούς της ΑΕΚ γίνεται ο Γκουστάβο Πογιετ σε κάθε ματς που παίζει η ομάδα του, όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκουστάβο Πογιέτ
«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος γιατί αυτό που θέλαμε να κάνουμε σήμερα ήταν να ξεκινήσουμε το παιχνίδι πολύ καλά. Το θέλαμε αυτό για να φύγει οποιαδήποτε αμφιβολία σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι παραμονές των Χριστουγέννων. Επίσης είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί ο τρόπος που σχεδιάσαμε για να μπορέσουμε να σκοράρουμε και αυτό που δουλέψαμε, βγήκε στο γήπεδο. Προφανώς δεν μπορώ να σας πω το τι κάναμε, αλλά μπορέσαμε και μ’ αυτόν τον τρόπο προηγηθήκαμε 2-0 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έχασε λίγο τον ρυθμό του, η μία ομάδα έχανε την μπάλα, μετά την έχανε και η άλλη ομάδα, εμείς προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους και νομίζω ότι η αποβολή μας βοήθησε πάρα πολύ ώστε να μπορέσουμε να σκοράρουμε και το τρίτο γκολ. Οπότε η επιστροφή θα είναι χαρούμενη».

Για το αν περίμενε να εξελιχθεί εύκολο το παιχνίδι για την ομάδα του απέναντι στον Πλατανιά που προερχόταν από έναν πολύ καλό α’ γύρο: «Δεν είναι τόσο εύκολο όσο μπορεί να φαίνεται. Ίσως ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι το έκανε να φαίνεται πιο εύκολο, αλλά δεν ήταν εύκολο. Το να γίνει το 2-0 γρήγορα αυτό προκάλεσε σοκ στον Πλατανιά. Αν είχε ισοφαρίσει άμεσα ο Πλατανιάς τότε θα ήταν εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι».

Για αν το ότι πανηγύρισε στο τέλος του αγώνα με σφιγμένες τις γροθιές του προς τον κόσμο της ΑΕΚ, δείχνει ότι ένιωθε κάποια πίεση μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό: «Μετατρέπομαι και γίνομαι ένας από τους πιο φανατικούς της ομάδας που δουλεύω, οπότε με επηρεάζουν και τα αρνητικά με επηρεάζουν και τα θετικά. Μετά από το τελευταίο αποτέλεσμα έπρεπε να δουλέψουμε κι έπρεπε να αποδείξουμε ότι μπορούμε και είμαστε καλή ομάδα».

Για τη θερμή φιλοξενία της ΑΕΚ στα Χανιά και για τη στήριξη του κόσμου στα Περβόλια: «Εμείς ό,τι κι αν κάνουμε, όσο κι αν δουλεύουμε, όσο κι αν υποφέρουμε είναι καθαρά για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Νομίζω ότι μετά τον σημερινό αγώνα ο κόσμος φεύγει χαρούμενος, γι’ αυτό κι εμείς είμαστε χαρούμενοι».

Για το αν ήταν η πιο… μεστή εμφάνιση της ΑΕΚ επί των ημερών του: «Η ιδέα που δουλεύουμε είναι να έχουμε αυτή την ισορροπία, να μη δεχόμαστε γκολ και να σκοράρουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Αν το έχετε αναλύσει κι εσείς, σε όλα τα προηγούμενα γκολ που έχουμε δεχθεί, είτε υπήρξαν λάθη, είτε για παράδειγμα κόντρα στον Πανιώνιο ήταν ένα απίστευτο γκολ. Η ιδέα μας είναι να μπορέσουμε να σκοράρουμε και να μη δεχόμαστε εύκολα γκολ. Η ιδέα που έχουμε είναι οι αντίπαλοι να δουλεύουν σκληρά για να μπορέσουν να μας βάλουν γκολ».

Εξετάζει και Εμποκού ο Παναθηναϊκός!! (vids)


Εξετάζει και Εμποκού ο Παναθηναϊκός (vids)

Η αναζήτηση του Παναθηναϊκού για έναν παίκτη που θα μπορέσει να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας συνεχίζεται και το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα είναι αυτό του Ζοσέ Εμποκού.

Ειλημμένη απόφαση αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ και μετά τις προσθήκες των Ολιβιέ Μπουμάλ και Τζιαντομένικο Μέστο, η προσοχή εστιάζεται για έναν ακόμα παίκτη που θα μπορεί να προσφέρει στη μεσοεπιθετική γραμμή, με την ευχέρεια να αγωνίζεται και στα άκρα.

Οι περιπτώσεις που εξετάζονται είναι πολλές και μία που προκύπτει εσχάτως και ξεχωρίζει συγκριτικά με τις υπόλοιπες είναι αυτή του Πολ Ζοσέ Εμποκού που αποτελεί παλιό γνώριμο των «πρασίνων».

Ο 23χρονος αγωνιζόταν στη Σταντάρ Λιέγης και συνέβαλε τα μέγιστα στην τότε ομάδα του για να αποκλείσει το «τριφύλλι» το καλοκαίρι του 2014, με ένα απίστευτης ομορφιάς γκολ στη Λεωφόρο.

Ο Κονγκολέζος που μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση τόσο αριστερά όσο και δεξιά, αγωνίζεται από το καλοκαίρι στην Κιέβο με τη μορφή δανεισμού από τους Βέλγους, αλλά το γεγονός ότι δεν έχει πολλές συμμετοχές (μόλις 5) κάνει πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε και πάλι ως δανεικός σε ομάδα της Serie A και συγκεκριμένα στην Κάλιαρι, έχοντας σε 16 εμφανίσεις 3 γκολ, αλλά τελικά δεν αποκτήθηκε από τον ιταλικό σύλλογο.

Η περίπτωσή του έχει προταθεί και δεν αποκλείεται να απασχολήσει πολύ σοβαρά τις επόμενες μέρες.







Το γκολ του Εμποκού κόντρα στον Παναθηναϊκό στο 2:00





*Πηγή: sport-fm.gr*

Παράσχος: «Δεν θα επαναληφθεί, θα παρουσιαστούμε καλύτεροι»


Παράσχος: «Δεν θα επαναληφθεί, θα παρουσιαστούμε καλύτεροι»

Όπως είναι λογικό η βαριά ήττα του Πλατανιά από την ΑΕΚ στην Κρήτη δεν άρεσε στον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος έδωσε την υπόσχεση πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί καλύτερη από εδώ και πέρα.

Την υπόσχεση πως ο Πλατανιάς δεν θα κάνει ανάλογες εμφανίσεις σαν τη σημερινή κόντρα στην ΑΕΚ, έδωσε ο προπονητής των Κρητικών, Γιώργος Παράσχος.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου


Στην αρχική του τοποθέτηση είπε: «Σίγουρα δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι. Το σκορ για μας και ειδικότερα στο γήπεδό μας είναι πάρα πολύ βαρύ. Νομίζω ότι σήμερα η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε κατά τον καλύτερο τρόπο τα λάθη τα οποία κάναμε. Πολύ σοβαρά λάθη, τα οποία τα πληρώσαμε και η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που το παραμικρό λάθος μπορεί και το εκμεταλλεύεται. Έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Μας πρέσαραν πάρα πολύ καλά στο χώρο του κέντρου και από εκεί και πέρα χάσαμε την μπάλα κι έτσι άλλωστε δημιουργήθηκε το πρώτο γκολ. Επίσης στο δεύτερο, σε μια εύκολη πάσα που μπορούσαμε να είχαμε κάνει, πάλι το εκμεταλλεύτηκαν και μας βρήκαν τελείως ανοιχτούς και έφτασαν στο γκολ.

Στο β’ ημίχρονο, δεν ξέρω αν μας έδωσαν χώρο αλλά από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε και αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί στην κεφαλιά του Κουλιμπαλί και στο σουτ και μειώναμε ώστε να μπούμε στο παιχνίδι, ίσως άλλαζε κάτι για μας. Από τότε όμως που μείναμε και με 10 παίκτες ήταν πάρα πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να κυνηγήσουμε το παιχνίδι κι έτσι φτάσαμε και στο τρίτο γκολ, με το σκορ όπως σας είπα, να είναι πάρα πολύ βαρύ...

Στη συνέχεια έχουμε τα παιχνίδια του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι αυτή την εικόνα δεν θα την ξαναπαρουσιάσουμε. Θα παρουσιαστούμε σίγουρα καλύτεροι απ’ ό,τι σήμερα».

Για το αν τα λάθη του Πλατανιά έδειξαν τόσο καλύτερη ομάδα την ΑΕΚ ή η ΑΕΚ είναι απλά καλύτερη ομάδα: «Εντάξει, ότι υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες... Δεν νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλη η διαφορά, αλλά από εκεί και πέρα και τα τρία γκολ που δεχτήκαμε, ήταν από αντεπιθέσεις και από λάθη που κάναμε στο χώρο του κέντρου ή στην άμυνα. Μπορούσαμε και στο α’ ημίχρονο... Το σουτ που κάνει ο Μιλούνοβιτς, το γλίστρημα του Λούκα που είναι τελείως μόνος... Δηλαδή, από συγκυρίες δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ για ν’ αλλάξει κι η ψυχολογία των παιδιών. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, τι να κάνουμε...»

Για το αν επηρέασε τους παίκτες του η διακοπή: «Δε νομίζω. Ολη την εβδομάδα ήμασταν πάρα πολύ καλά στις προπονήσεις και δεν φαινόταν ότι θ’ αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα προβλήματα».

Για το αν περίμενε αυτή την εικόνα και πού την αποδίδει, τι πιστεύει ότι θα συμβεί στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί και τι γίνεται με τις μεταγραφές: «Ψάχνουμε για έναν επιθετικό. Σας έχω πει ότι ψάχνουμε να βρούμε, από εκεί και πέρα όμως οι μεταγραφές του Ιανουαρίου, το ξέρετε, είναι πάρα πολύ δύσκολες. Τώρα, να βρούμε ελεύθερους παίκτες που στο πεντάμηνο που πέρασε, δεν είχαν καμία συμμετοχή, τι να τους κάνεις... Μέχρι να μπορέσουμε να τους φέρουμε εκεί που θέλουμε, μπορεί να περάσουν και δυο μήνες, να λήξει το πρωτάθλημα. Εμείς ψάχνουμε κάποιον παίκτη που να είναι αγωνιζόμενος για να μπορεί να μας βοηθήσει άμεσα.

Όσο για τα μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν για μας, σίγουρα είναι μια πρόκληση γι’ αυτά τα παιδιά... Αν δείτε όμως το παιχνίδι που παίξαμε με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αυτή η ομάδα έδειξε ότι τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια, όλους τους αντιπάλους τους παίζει στα ίσια. Σίγουρα δεν περιμέναμε αυτή την εικόνα και αυτά τα λάθη που σας είπα σήμερα... Πιστεύω να μην ξαναδείξουμε αυτή την εικόνα».


Για το αν θα επηρεάσει ψυχολογικά την ομάδα αυτή η ήττα: «Δε νομίζω. Θα μας ταρακουνήσει λίγο αλλά από εκεί και πέρα...».

Μέσα ο Καλτσάς!!


Μέσα ο Καλτσάς!

Στη διάθεση του θα έχει ο Αντρέα Στραματσόνι τον Νίκο Καλτσά στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό. Όχι όμως τελικά και τον Τζαντομένικο Μέστο, που αποκτήθηκε πρόσφατα.

Ευχάριστα νέα για τον Αντρέα Στραματσόνι, καθώς είδε στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το ματς (4/1, 19:30) με τον Παναιτωλικό τον Νίκο Καλτσά να είναι σε κατάσταση να βοηθήσει και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από κάκωση στο γόνατο τις τελευταίες ημέρες, έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα σε εντατικούς ρυθμούς το Σάββατο και ανέβασε ρυθμό την Κυριακή. Αντιθέτως, παρά τις εκτιμήσεις δεν είναι εντός ο Τζαντομένικο Μέστο, αν και υπήρξε η σκέψη από την πλευρά του Ιταλού τεχνικού να τον έχει στον πάγκο.

Οι Μπουμάλ Κουρτρουμπής και Ζέκα δεν θα αγωνιστούν, καθώς είναι τιμωρημένοι (έχουν κάρτες). Οι Νίνης, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης δεν είναι στην αποστολή με τον Στραματσόνι να δείχνει και πάλι ότι δεν τους υπολογίζει.

Ο Μπούρμπος έχει γαστρεντερίτιδα και δεν προπονήθηκε.

Στην αποστολή είναι οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Τελάντερ, Βέμερ, Μαρινάκης, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Αμπέντ, Λουντ, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καλτσάς, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καρέλης και Πέτριτς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέτοιοι παίκτες θέλουν χειροκρότημα ή άγριο κράξιμο;


Τέτοιοι παίκτες θέλουν χειροκρότημα ή άγριο κράξιμο;

Έπρεπε να πάρει πόδι ο Μουρίνιο για να ξεχάσει η Τσέλσι τι σημαίνει ήττα και ο Νικόλας Ακτύπης αναρωτιέται αν οι παίκτες της αξίζουν έπαινο ή κράξιμο εξαιτίας της ανταρσίας σε βάρος του Πορτογάλου.

Στις 14 Δεκεμβρίου ο Ζοσέ Μουρίνιο αποχωρούσε για άλλη μια αφορά ηττημένος από το γήπεδο. Εκείνο το 2-1 από τη Λέστερ από τον «γκόμενο του Συντάγματος» όπως είχε αποκαλέσει ο Αλέφαντος τον Ρανιέρι, έμελλε να είναι το τελευταίο του ματς στον πάγκο των «μπλε», σε αυτήν τη σεζόν που ο Πορτογάλος και η ομάδα του Λονδίνου είχαν βαλθεί να σπάσουν κάθε αρνητικό ρεκόρ, έχοντας 9 χαμένα ματς από τα συνολικά 16 στην Premier League.

Γράφει ο Νικόλας Ακτύπης

Όλως περιέργως, εκείνο το αποτέλεσμα στο «κύκνειο άσμα» του «Ξεχωριστού» ήταν και η αφετηρία του αήττητου σερί για την Τσέλσι που πλέον μετρά 4 αγώνες στους οποίους δεν έχει χάσει.

Μπορεί να μην ακούγεται ως τίποτα σπουδαίο, αλλά είναι ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει τη φετινή σεζόν ο σύλλογος του Λονδίνου (!) και είναι στοιχείο απολύτως ενδεικτικό της μαυρίλας που επικρατούσε στην ομάδα.

Μπορεί κανείς να μην βγήκε να το δηλώσει φόρα-παρτίδα, όμως οι οπαδοί είχαν προεξοφλήσει πως οι παίκτες της ομάδας «πούλησαν» τον Μουρίνιο. Η αντίδραση του κοινού και η άγρια γιούχα στο 3-1 επί της Σάντερλαντ δεν άφηναν την παραμικρή αμφιβολία πως γι’ αυτούς υπήρξε ανταρσία σε βάρος του Πορτογάλου που απέκτησε στάτους ως ο ποδοσφαιρικός… Μπάουντι.

Κάπως έτσι, κουτσά-στραβά, όπως μαρτυρούν το 2-2 με τη Γουότφορντ και το 0-0 μέσα στο Μάντσεστερ κόντρα στη Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι νίκησε και την Κρίσταλ Πάλας (για πρώτη φορά εκτός έδρας από τα τέλη Αυγούστου) και μπορεί να αισιοδοξεί πως η συνέχειά της θα είναι ακόμη καλύτερη, τουλάχιστον στα όρια του εφικτού με βάση τη βαθμολογική της θέση.

Για εκείνο που υπάρχουν ακόμη αμφιβολίες είναι για τη θέση ορισμένων από τους ποδοσφαιριστές που μέχρι… χθες σέρνονταν, αλλά πια σέρνουν το χορό της… ανάστασης των Λονδρέζων.

Αν τελικά όλα ήταν θέμα του ότι δεν γούσταραν τον προπονητή τους και η μειωμένη απόδοσή τους ήταν απλά μια έμμεση πίεση προς τη διοίκηση, τότε… υπάρχει πρόβλημα. Δίχως να γνωρίζει κανείς κάθε λεπτομέρεια ή ποιες πράξεις του Μουρίνιο προκάλεσαν μια τέτοια αντίδραση, το σίγουρο είναι πως το «Στάμφορντ Μπριτζ» υπήρξε το θέατρο μιας προδοσίας που οδήγησε στο να παρακολουθούμε για τέσσερις μήνες περίπου το θέατρο του παραλόγου…
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Δεν πωλείται ο Τσιτσαρίτο»


«Δεν πωλείται ο Τσιτσαρίτο»

Κάθε πιθανότητα να αποχωρήσει από την Μπάγερ Λεβερκούζεν ο Χαβιέρ Ερνάντεζ απέκλεισε ο αθλητικός διευθυντής των Γερμανών, Ρούντι Φέλερ.

Καμία διάθεση να παραχωρήσει τον Χαβιέρ Ερνάντεζ δεν έχει η Μπάγερ Λεβερκούζεν όπως ξεκαθάρισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο Ρούντι Φέλερ.

Ο αθλητικός διευθυντής μιλώντας στο «Sky Sport News» ρωτήθηκε σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων για τον Μεξικανό επιθετικό, αλλά τόνισε ότι οι «ασπιρίνες» δεν έχουν απολύτως καμία ανάγκη να τον παραχωρήσουν.

«Είμαστε μία ποδοσφαιρική ομάδα και είναι σημαντικό ότι είμαστε επιτυχημένοι. Ο Τσιτσαρίτο έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην πορεία μας, μέσω του τρόπου που αγωνίζεται και φυσικά μέσω των γκολ του. Γι’ αυτό τον αποκτήσαμε.

Μέχρι τώρα έχουν δουλέψει όλα καλά. Είναι εύκολο να απορρίπτεις προτάσεις, όταν είσαι σε μια θέση που δεν έχεις ανάγκη να πουλήσεις. Είμαστε ακριβώς σε αυτή τη θέση. Θα κρατήσουμε τους παίκτες που μας βοηθούν να πετύχουμε τους στόχους μας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν το… κουνάει απ’ την κορυφή η ΑΕΚ!!


Δεν το… κουνάει απ’ την κορυφή η ΑΕΚ

Με γκολ του Τετέ στο 71’ η ΑΕΚ Λάρνακας σφράγισε το τρίποντο (2-1) επί του Άρη Λεμεσού και παρέμεινε στην κορυφή μετά και την 17η αγωνιστική της Α Εθνικής Κύπρου.

Ζορίστηκε αλλά πήρε το πολυπόθητο τρίποντο που την κράτησε στην κορυφή η ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία επιβλήθηκε 2-1 του Άρη Λεμεσού στην 17η αγωνιστική της Α Εθνικής Κύπρου.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά την πρωτοπόρο της βαθμολογίας και της έβαλαν δύσκολα όταν ο Ράντι στο 64’ ισοφάρισε το γκολ που πέτυχε στο 55’ ο Άλβες.

Την λύση για την ομάδα της Λάρνακας έδωσε ο Τέτε στο 71’, όταν έβγαλε σέντρα, ο Νουρεντινόσκι δεν υπολόγισε σωστά και είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής

Σάββατο (2/1)

Απόλλων Λεμεσού – Νέα Σαλαμίνια 3-0
(23’, 90΄+2 Στογιάνοβιτς, 90΄+4 Τουράμ)

Πάφος – Παραλίμνι 3-3
(8’ Κχλαμάτζε, 62’ Νταμάχου, 90΄+1 (αυτ.) Μπόγιοβιτς - 5’ Σβόγιτς, 20’ Παπαδόπουλος, 63’ Φροξιλιάς)

Αγία Νάπα – Εθνικός Άχνας 2-3
(59’ Γεωργίου, 90’ +4 Φελγκάτε – 9’ (πεν.), 63’ (πεν.) Παγιές, 77’ Γκριγκαλασβίλι)

Ανόρθωση – Ομόνοια 0-0

Κυριακή (3/1)

ΑΕΚ – Άρης Λεμεσού 2-1
(55' Άλβες, 71' Τέτε - 64' Ράντι)

ΑΠΟΕΛ – Δόξα Κατωκοπιάς (18.00)

Δευτέρα (4/1)

Ερμής Αραδίππου – Α.Ε. Λεμεσού (19.00)

Η επόμενη (18η) αγωνιστική:
Σάββατο 9/1
Ομόνοια-Αγία Νάπα (17.00)
ΑΕ Λεμεσού-Πάφος
Παραλίμνι-ΑΕΚ (18.00)
Νέα Σαλαμίνα-Ερμής Αραδίππου (19.00)

Κυριακή 10/1
Δόξα Κατωκοπιάς-Ανόρθωση (16.00)
Άρης Λεμεσού –ΑΠΟΕΛ (18.00)

Δευτέρα 11/1
Εθνικός Άχνας-Απόλλων Λεμεσού (19.00)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας για τα ματς που αναβλήθηκαν!!


Ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας για τα ματς που αναβλήθηκαν

Η Σούπερ Λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση για τα δύο παιχνίδια που αναβλήθηκαν, στην οποία αναφέρεται πως δεν θα διεξαχθούν αύριο Δευτέρα αλλά θα οριστούν εκ νέου. Πιθανότερη ημερομηνία η 20η Ιανουαρίου.

Η Σούπερ Λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση για τα δύο παιχνίδια που αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας (Λεβαδειακός-Ατρόμητος και Ξάνθη-ΠΑΟΚ), στην οποία αναφέρεται πως δεν θα διεξαχθούν αύριο Δευτέρα αλλά θα οριστούν εκ νέου σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Κ.Α.Π. Ωστόσο, η πιθανότερη ημερομηνία για να πραγματοποιηθούν οι δύο αναμετρήσεις φαντάζει αυτή της 20ης Ιανουαρίου, εβδομάδα στην οποία οι ομάδες δεν έχουν υποχρεώσεις για το Κύπελλο Ελλάδος.

Η ανακοίνωση


«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια των αναβολών των αγώνων "ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ" και "SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ", οι εν λόγω αγώνες δε θα διεξαχθούν αύριο Δευτέρα, την ίδια ώρα, αλλά θα οριστούν εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Κ.Α.Π».

Μπαμπάς ο Όλσεν!!


Μπαμπάς ο Όλσεν

Κατά την επιστροφή του από την Ξάνθη και κατευθυνόμενος προς Θεσσαλονίκη μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ, ο Ρόμπιν Όλσεν πληροφορήθηκε ότι έγινε πατέρας.

Λίγη ώρα μετά την αναβολή της αναμέτρησης, Skoda Ξάνθη-ΠΑΟΚ, ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου του Βορρά», Ρόμπιν Όλσεν, πληροφορήθηκε ότι έγινε πατέρας.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ έκανε τις ευχές της μέσω του twitter.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Η selfie ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ από το… χιόνι!!


Η selfie ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ από το… χιόνι

Μπορεί να κουβαλήθηκαν άδικα εν τέλει μέχρι την Ξάνθη, καθώς αναβλήθηκε το ματς με την τοπική ομάδα, αλλά φαίνεται πως το διασκέδασαν με το χιόνι.

Με χαμόγελα υποδέχθηκαν Έργκους Κάτσε, Εγιάλ Γκολάσα, Γιάννης Σκόνδρας και Ρόμπερτ Μακ τις καιρικές συνθήκες που συνάντησαν στην Ξάνθη, όπου μετέβη ο ΠΑΟΚ για την προγραμματισμένη για σήμερα (3/1, 17:15) κόντρα στην ακριτική ομάδα ου τελικά αναβλήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών που «έντυσαν» στα άσπρα την Skoda Ξάνθη Arena.

Αυτό φάνηκε από τη φωτογραφία που ανέβηκε και στον λογαριασμό του «Δικεφάλου του Βορρά» στο Instagram.


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης PAOK FC OFFICIAL (@paok_fc) στις




*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπαρμπόσα: «Να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει»


Μπαρμπόσα: «Να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει»

Ο σκόρερ των πρώτων δύο τερμάτων κόντρα στον Πλατανιά, Έλντερ Μπαρμπόσα, ανέφερε πως σκοπός του είναι να βοηθάει την ΑΕΚ να φθάνει στη νίκη, είτε αυτό είναι με γκολ είτε με ασίστ.

Να βοηθάει την ΑΕΚ να φθάνει στη νίκη με κάθε τρόπο, είτε αυτός είναι μέσω των γκολ του είτε μέσω των ασίστ που μοιράζει, είναι ο στόχος του σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων κόντρα στον Πλατανιά, Έλντερ Μπαρμπόσα, όπως ανέφερε στην κάμερα της NOVA.

«Αυτό που προσπαθώ είναι να δουλεύω καθημερινά για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει. Αν σκοράρω ακόμα καλύτερα. Μακάρι να συνεχίσω έτσι. Έχω ακριβώς την ίδια όρεξη. Θέλω να σκοράρω όσο περισσότερο γίνεται και να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να βοηθώ την ομάδα, είτε με γκολ, είτε με ασίστ. Είναι το ίδιο, αν κερδίζει η ομάδα», είπε αρχικά ο Πορτογάλος εξτρέμ.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τη διαφορά της δουλειάς του Τραϊανού Δέλλα με αυτή του Γκουστάβο Πογιέτ, σχολίασε:
«Η δουλειά του κάθε προπονητή κρίνεται και η διοίκηση είναι αυτή που αποφασίζει. Εμείς οι παίκτες η δουλειά μας είναι να δουλεύουμε στις προπονήσεις και να προσπαθούμε για το καλύτερο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπαρτζώκας… στο ζενίθ!!


Μπαρτζώκας… στο ζενίθ

Σε εξαιρετική φόρμα η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα, νίκησε με ένα ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο τη Ζενίτ με 78-70 για τη VTB League.

Εντυπωσιακή η Λοκομοτίβ, νίκησε στο Κράσνονταρ τη Ζενίτ με 78-70 κι έφτασε τις οκτώ νίκες σε 13 παιχνίδια.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έθεσε τις βάσεις στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν και αποσπάστηκε στο σκορ από την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης που γνώρισε τη μόλις δεύτερη ήττα της σε δέκα ματς στη VTB League.

Για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Top 16, ο Άντονι Ράντολφ με 22 και ο Μάλκολμ Ντιλέινι με 19 πόντους ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, ενώ 12 πόντους είχε ο Σεργκέι Μπίκοφ.

Ράιαν Τούλσον με 16 και Ζέμπιαν Ντάουντελ με 14 πόντους πάλεψαν περισσότερο από τη Ζενίτ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Με ζόρια και Ιμπραίμοβιτς!!


Με ζόρια και Ιμπραίμοβιτς

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα βρήκε σκούρα με την άσημη Βασκεάλ, αλλά χάρη στον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς που «καθάρισε», προκρίθηκε στους «32» του Κυπέλλου Γαλλίας. «Ξεμπούκωσε» η Λιόν.

Υψηλότερο απ’ ότι φαινόταν αποδείχθηκε για την Παρί Σεν Ζερμέν το εμπόδιο της Βασκεάλ στους «64» του Κυπέλλου Γαλλίας. Οι κάτοχοι του τίτλου επικράτησαν 1-0, με τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς να «λύνει» τον γόρδιο δεσμό στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης.

Με φόρα μπήκε στο 2016 η Λιόν, καθώς ξέσπασε πάνω στη Λιμόζ για να τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα με το εκτός έδρας 7-0. Από δύο γκολ σημείωσαν Κορνέ (3', 38') και Γκεζάλ και από ένα Μποβουέ (50'), Νταρντέ (71') και Τολισό (76').

Με ένα… buzzer beater του Ρολάν που «χτύπησε» στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Μπορντό επικράτησε 3-2 εκτός έδρας της Φρεζού Σεντ Ράφαελ και απέφυγε τα χειρότερα. Ο Τζεντρέι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 32ο λεπτό, ισοφάρισε ο Ντιαμπατέ τέσσερα λεπτά αργότερα και ο Τζεντρέι έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του στο 55’ και ήρθε η απάντηση από τον ίδιο παίκτη στο 77ο λεπτό.

Τα αποτελέσματα
Επερνάι-Μονπελιέ 0-1
Φρεζού Σεντ Ράφαελ-Μπορντό 2-3
Λιμόζ-Λιόν 0-7
Βασκεάλ-Παρί Σεν Ζερμέν 0-1
Μουρετέν-Τρελισάκ 0-2
Σαρεγκεμινέ-Βαλενσιέν 1-0
*Πηγή: sport-fm.gr*

Θύμισε την παλιά καλή Τσέλσι!! (video)


Θύμισε την παλιά καλή Τσέλσι (video)

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση μετά από πολύ καιρό, η Τσέλσι πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας με 3-0, έχοντας σε τρομερή ημέρα τους Γουίλιαν και Ντιέγκο Κόστα.

Έναν ολόκληρο γύρο έπρεπε να περιμένει η Τσέλσι για να δείξει και πάλι ποια είναι! Οι Λονδρέζοι, πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση, πήραν εμφατικό διπλό με 3-0 μέσα στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας και μπήκαν στο νέο έτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Την δεύτερη εκτός έδρας νίκη της μέσα στη σεζόν πανηγύρισε η Τσέλσι, παίρνοντας σπουδαίο διπλό μέσα στην έδρα της σκληροτράχηλης Κρίσταλ Πάλας με σκορ 3-0. Ο Γκους Χίντινκ είδε τους Γούιλιαν και Ντιέγκο Κόστα να βρίσκουν τον παλιό τους εαυτό και να κάνουν τρομερά πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έπειτα από πολύ καιρό.

Ωστόσο, το σκορ άνοιξε ένας άλλο ποδοσφαιριστής, ο οποίος τη φετινή σεζόν δεν θυμίζει ούτε στο ελάχιστο τον περσινό. Ο λόγος για τον Όσκαρ, που στο 29' δέχτηκε την ασίστ από τον Ντιέγκο Κόστα και σε κενή εστία δεν θα μπορούσε να αστοχήσει. Η Τσέλσι συνέχισε να πιέζει και για δεύτερο γκολ, ενώ παράλληλα έκλεινε ιδανικά τους διαδρόμους προς την εστία του Κουρτουά με τους παίκτες της Κρίσταλ Πάλας να τα έχουν... χαμένα.

Το δεύτερο τέρμα της Τσέλσι ήρε στο 60ο λεπτό, όταν ο Γουίλιαν δέχτηκε την πάσα από τον Όσκαρ και με τρομερό σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Χενεσέι. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ντιέγκο Κόστα σκοράροντας με πλασέ σε κενή εστία, έπειτα από προσπάθεια του Γουίλιαν από τα δεξιά.

Δείτε τα γκολ του αγώνα



Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

Σάββατο 2/1
Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ 2-0
(10' Αντόνιο, 55' Κάρολ)

Άρσεναλ-Νιούκαστλ 1-0
(72' Κοσιελνί)

Λέστερ-Μπόρνμουθ 0-0

Μαν. Γιουνάιτεντ-Σουόνσι 2-1
(47' Μαρσιάλ, 77' Ρούνεϊ - 70' Σίγκουρσον)

Νόριτς-Σαουθάμπτον 1-0
(76' Τετέι)

Σάντερλαντ-Άστον Βίλα 3-1
(30' Βαν Άνχολτ, 72', 90+2' Ντεφό - 63' Ζιλ)

Γουέστ Μπρομ-Στόουκ 2-1
(60' Σεσενιό, 90+3' Έβανς - 81' Ουόλτερς)

Γουότφορντ-Μαν. Σίτι 1-2
(55' Κολάροφ αυτ. / 82' Τουρέ, 84' Αγκουέρο)

Κυριακή 3/1 Κρίσταλ Πάλας-Τσέλσι 0-3
(29' Όσκαρ, 60' Γουίλιαν, 66' Ντιέγκο Κόστα)

Έβερτον-Τότεναμ (18:00)

Η επόμενη (21η) αγωνιστική
Τρίτη 12/1

Άστον Βίλα-Κρίσταλ Πάλας (21.45)
Μπόρνμουθ-Γουέστ Χαμ (21.45)
Νιουκάστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21.45)

Τετάρτη 13/1 Σουόνσι-Σάντερλαντ (21.45)
Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον (21.45)
Στόουκ-Νόριτς (21.45)
Σαουθάμπτον-Γουότφορντ (21.45)
Τσέλσι-Γουέστ Μπρομ (21.45)
Λίβερπουλ-Άρσεναλ (22.00)
Τότεναμ-Λέστερ (22.00)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι… ομορφιές του Πλατανιάς-ΑΕΚ!! (pics)


Οι… ομορφιές του Πλατανιάς-ΑΕΚ  (pics)

Αρκετές όμορφες παρουσίες γέμισαν την εξέδρες του γηπέδου των Περιβολιών για το ματς του Πλατανιά με την ΑΕΚ. Δείτε φωτορεπορτάζ απ’ τις κερκίδες.

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τρελά λεφτά της Άρσεναλ για Ομπαμεγιάνγκ!!


Τρελά λεφτά της Άρσεναλ για Ομπαμεγιάνγκ

Το τρελό ποσό των 57 εκατομμυρίων ευρώ φέρεται να είναι διατεθειμένη η Άρσεναλ για να αποκτήσει τον επιθετικό της Ντόρτμουντ, Πιερ Ερίκ Ομπαμεγιάνγκ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun».

Το τρελό ποσό των 57 εκατομμυρίων ευρώ είναι έτοιμη να δώσει η Άρσεναλ στην Ντόρτμουντ για να αποκτήσει τον Πιερ Ερίκ Ομπαμεγιάνγκ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun».

Όπως αναφέρει το εν λόγω άρθρο, ο Καμπονέζος επιθετικός της γερμανικής ομάδας αποτελεί τον διακαή πόθο του Αρσέν Βενγκέρ, με τον Αλσατό τεχνικό να έχει εισηγηθεί την απόκτησή του. Ωστόσο, ο Ομπαμεγιάνγκ διανύει μια τρομερή περίοδο, όντας πρώτος σκόρερ στη Μπουντενσλίγκα με 18 τέρματα, και η Άρσεναλ για να τον αποκτήσει θα πρέπει να... ματώσει. Αυτό γράφει άλλωστε και το δημοσίευμα, αφού αναφέρει πως οι Κανονιέρηδες θα προσφέρουν στην Ντόρτμουντ το ποσό των 57 εκ. ευρώ.

Τέλος, η «Sun» πάει ακόμη πιο κάτω το αποκλειστικό της δημοσίευμα και υποστηρίζει πως ο Ομπαμεγιάνγκ έχει εκμυστηρευτεί στο περιβάλλον του ότι τον ενδιαφέρει η περίπτωση της μετακίνησής του στην Άρσεναλ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Άνετη η φορμαρισμένη Ούνιξ!


Άνετη η φορμαρισμένη Ούνιξ

Η Ούνιξ χωρίς δυσκολία επικράτησε της Ενισέι 94-75 φτάνοντας τις έξι σερί νίκες στη VTB League.

Έχει πάρει φόρα η Ούνιξ. Η ομάδα του Κώστα Καϊμακόγλου επιβλήθηκε 94-75 της Ενισέι φτάνοντας τις έξι σερί νίκες στη VTB League, όπου παραμένει δεύτερη με έντεκα νίκες σε 13 παιχνίδια.

Ο διεθνής φόργουορντ σε 16:51 είχε 6 πόντους (3/5 δίποντα), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος. Γουίλιαμς με 17 και Κολόμ με 15 ξεχώρισαν από τους νικητές, ενώ ο Τιμ Όλμπρεχτ είχε 17 για τους φιλοξενούμενους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Παίζει την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»


«Παίζει την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, Κώστας Μέξας που εστίασε στα κέρδη και τις «ζημιές» της ομάδας του απ’ τον αγώνα στο ΣΕΦ.

Εγκωμιαστικά σχόλια για τον Ολυμπιακό απ’ τον Κώστα Μέξα. Ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών εξήρε την αμυντική λειτουργία των Πειραιωτών και ανέλυσε την εικόνα της μεταξύ τους αναμέτρησης, στο ΣΕΦ, όπου η ομάδα του… φυσιολογικά κάποια στιγμή «παραδόθηκε».

«Εμείς θέλαμε να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση σε σύγκριση με την τραγική εικόνα που παρουσιάσαμε με τον Άρη, σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με μία ομάδα μεγαλύτερου επιπέδου από εμάς. Ο Ολυμπιακός είναι ακόμα καλύτερος. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι και είχαμε μείνει πιστοί το αμυντικό πλάνο. Ημασταν αρκετά ανταγωνιστικοί, αλλά βοήθησε και η αστοχία του Ολυμπιακού. Ήμασταν κακοί σε εκείνο στο σημείο στο κομμάτι του αμυντικού ριμπάουντ».

«Ο Ολυμπιακός βρήκε 8-10 πόντους από δεύτερες ευκαιρίες, στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν πιο συγκεντρωμένος στην άμυνα, πίεσε περισσότερο, μας έβγαλε εκτός ρυθμού στην επίθεση και το παιχνίδι πήρε την φυσιολογική του ροή. Έχουμε να κρατήσουμε κάποια θετικά στοιχεία. Έχουμε πολλή δουλειά στο επίπεδο της άμυνας και της συγκέντρωσης. Εν μέρει αυτό είναι λογικό. Είμαστε μια νέα ομάδα και με 3-4 καινούριους παίκτες χρειάζεται χρόνος σε αυτό το κομμάτι. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την δουλειά και την βελτίωση, ώστε στα επόμενα πέντε σημαντικά ματς να παρουσιαστούμε πιο συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο».

Ο Κώστας Μέξας κατέληξε: «Εύχομαι στον κόουτς και στον Ολυμπιακό ό,τι καλύτερο σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Πιστεύω πως η άμυνα που παίζει ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη στην Ευρώπη. Η διάθεση που δείχνουν οι παίκτες είναι πάρα πολύ δύσκολο να την συναντήσεις σε οποιαδήποτε ομάδα κι επίπεδο. Πιστεύω πως θα πετύχει πάλι τους στόχους του».

Βγάζει στο «σφυρί» τον Ιμπουλά η Πόρτο!!


Βγάζει στο «σφυρί» τον Ιμπουλά η Πόρτο

Βραχύβια αναμένεται να αποδειχθεί η θητεία του Τζιανέλι Ιμπουλά στην Πόρτο, αφού έξι μήνες μετά την αγορά από τη Μαρσέιγ ο Βέλγος δεν έχει ικανοποιήσει και οι Πορτογάλοι θέλουν να τον παραχωρήσουν.

Δεν κύλησε με τον ιδεατό τρόπο η παρουσία του Τζιανέλι Ιμπουλά στην Πόρτο, αφού έξι μήνες μετά τη μετακόμισή του στην Πορτογαλία από τη Μαρσέιγ αντί 20 εκατ. ευρώ, οι «δράκοι» ετοιμάζονται να τον παραχωρήσουν.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις απογοητευτικές εμφανίσεις του Βέλγου που σε καμία περίπτωση δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες τις οποίες είχε δημιουργήσει η απόκτησή του.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ των Πορτογάλων επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο «calciomercato.it» και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Γούλι Ντάνγκι.

«Ξέρουμε ότι η Πόρτο θέλει να πουλήσει τον Τζιανέλι. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καμία επαφή με κάποια ομάδα, αλλά αυτό μπορεί να γίνει από Δευτέρα».

Αυτή τη στιγμή φημολογείται ότι υπάρχει πολύ σοβαρό ενδιαφέρον από τη Στόουκ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τρομερό ρεκόρ από Ναβάρο!!


Τρομερό ρεκόρ από Ναβάρο!

Ακόμη ένα ρεκόρ για τον τεράστιο Χουάν Κάρλος Ναβάρο που πλέον μπορεί και με αριθμούς να αποδείξει την πίστη του στην Μπαρτσελόνα!

Το όνομα του Χουάν Κάρλος Ναβάρο είναι περίπου ταυτόσημο με ρεκόρ και… Μπαρτσελόνα!

Με την τελευταία του εμφάνιση στο 89-67 επί της Εστουδιάντες κατάφερε να τα συνδυάσει και τα δύο αφού έφτασε στα 621 παιχνίδια με τους «μπλαουγκράνα» στην ACB, επίδοση που ισοφαρίζει το ρεκόρ του Ράφα Γιοφρέσα για τις περισσότερες εμφανίσεις με τη φανέλα μιας ομάδας.

Φυσικά είναι θέμα χρόνου ο καλαθοσφαιριστής των Καταλανών να ξεπεράσει τον παλιό παίκτη της Μπανταλόνα, πράγμα που θα συμβεί στον επόμενο αγώνα της Μπαρτσελόνα για το ισπανικό πρωτάθλημα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

ΑΕΚ σημαίνει… αντεπίθεση!!


ΑΕΚ σημαίνει… αντεπίθεση!

Με δύο γκολ του Μπαρμπόσα, από εξαιρετικές αντεπιθέσεις και ένα του Τζεμπούρ η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τον Πλατανιά. Από αστεία υπόδειξη οφσάιντ του βοηθού Λάμπρου δεν μέτρησε γκολ του Τζεμπούρ.

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε την χρονιά η ΑΕΚ! Η ομάδα του Πογέτ με μπροστάρη τον Μπαρμπόσα (δύο γκολ) πέρασε 3-0 από την έδρα του Πλατανιά, με τον Τζεμπούρ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Άκρως αποτελεσματικό το πρώτο ημίχρονο της Ένωσης, που βρήκε δίχτυα με τον Πορτογάλο στις μεγαλύτερες ευκαιρίες της, οι οποίες προήλθαν από εξαιρετικές αντεπιθέσεις. Καθοριστικός ο Ανέστης, που κράτησε το «μηδέν» με φοβερή επέμβαση στο 41’. Συντήρηση στο δεύτερο από τους κιτρινόμαυρους, που έφτασαν και σε τρίτο γκολ με τον Αλγερινό (81'). Νωρίτερα του είχε ακυρωθεί λανθασμένα κι άλλο γκολ ως οφσάιντ.

Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, λόγω σωστής αποβολής του Ράμος στο 78’.

Το ματς:



Ως αφεντικό του ματς έπαιξε η ΑΕΚ από τα πρώτα λεπτά στα Περιβόλια. Το πρέσινγκ ψηλά και η γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας έφεραν σε δύσκολη θέση τον Πλατανιά, που εγκλωβίστηκε στο μισό του γηπέδου. Η Ένωση πήγε σε επιθέσεις από την αριστερή πλευρά, όμως δυσκολεύτηκε στην εκδήλωση τελικής προσπάθειας. «Μαγκωμένη» επιθετικά ήταν και η ομάδα του Παράσχου, που μπορεί μετά το πρώτο τέταρτο να ανέβηκε, όμως δεν ενόχλησε καθόλου τον Ανέστη.

Οι κιτρινόμαυροι συνέχισαν να παίζουν έξυπνα και με όπλο την υπομονή βγήκαν κερδισμένοι. Στο 26ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν υποδειγματική αντεπίθεση, την οποία τελείωσε εξαιρετικά ο Μπαρμπόσα έπειτα από ασίστ του Βάργκας. Ο Πλατανιάς αιφνιδιάστηκε από το γκολ και λίγο αργότερα (31’) τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα, αφού και πάλι από χαμένη μπαλιά στην μεσαία γραμμή ο Αραβίδης σέρβιρε το 2-0 στον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό. Οι Χανιώτες βγήκαν μπροστά και με γεμίσματα στην περιοχή απείλησαν την άμυνα της ΑΕΚ, όμως στην καλύτερή τους στιγμή είδαν τον Ανέστη (σουτ του Μιλούνοβιτς) να λέει με εξαιρετική απόκρουση «όχι».

inner

Με το 2-0 στην τσέπη η ομάδα του Πογέτ επέστρεψε από τα αποδυτήρια με στόχο να κάνει σωστή διαχείριση. Η αλήθεια είναι πως δεν έβγαλε τα ίδια τρεξίματα και την ίδια ηρεμία στο παιχνίδι της, όμως η έλλειψη καθαρού μυαλού από πλευράς Πλατανιά λειτούργησε υπέρ της. Οι Κρητικοί είχαν την μπάλα στα πόδια τους σταθερά, όμως όταν πλησίαζαν σε απόσταση βολής από την αντίπαλη περιοχή δεν μπορούσαν να βγάλουν καθαρή ευκαιρία.

inner

Στο τελευταίο 20λεπτο και με το σκορ να μην αλλάζει, οι παίκτες του Παράσχου εγκατέλειψαν τις προσπάθειές τους. Η Ένωση ανέβασε και πάλι τις γραμμές της και με την είσοδο του Τζεμπούρ έφτασε και σε τρίτο γκολ, το οποίο ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, ενώ λίγο αργότερα (78’) ο Πλατανιάς έμεινε με δέκα λόγω σωστής αποβολής του Ράμος με δεύτερη κίτρινη. Το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά, όμως ο «φρέσκος» Αλγερινός δεν πέτυχε τον στόχο του και με κοντινό πλασέ στο 81’, έπειτα από ωραία μπαλιά του Γκάλο έγραψε το τελικό 3-0 στα Περιβόλια.



Οι συνθέσεις:


Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Ιτούα, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Ανγκούλο (46' Ράμος), Μιλούνοβιτς (78' Γκόμες), Ντίνας (63' Γουνδουλάκης), Μενδρινός

Στον πάγκο: Στανισάβλιεβιτς, Άλκης, Αποστολόπουλος, Κοκκαλάς

ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογέτ): Ανέστης, Γκάλο, Ντιντακ, Άρθο, Κολοβέτσιος, Σιμόες, Γιόχανσον (83' Κορδέρο), Μάνταλος, Μπαρμπόσα (68' Τζεμπούρ), Βάργκας (68΄ Λαμπρόπουλος), Αραβίδης

Στον πάγκο: Βούρας, Σοϊλέδης, Πλατέλλας, Μπακάκης

Διαιτητής:
Αρετόπουλος

Γήπεδο: Περιβόλια*Πηγή: sport-fm.gr*

Όντομ: «Κατάλαβα που ήρθα να παίξω»


Όντομ: «Κατάλαβα που ήρθα να παίξω»

Δεν ανησυχεί για τα σουτ που έχασε ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, όπως τόνισε μετά την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού, που έγινε στο ματς κόντρα στον Απόλλωνα.

Την νευρικότητα που του προξένησε η πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στο ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας, σχολίασε ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, ο οποίος τόνισε πως σταδιακά θα βρει ρυθμό και στην επίθεση.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι. Ήταν σημαντικό για εμένα, αφού κατάλαβα πού ήρθα να παίξω. Ήθελα να βγάλω ενέργεια στην άμυνα. Δεν ανησυχώ για τα σουτ που έχασα. Θέλω να βγάζω ενέργεια στην άμυνα. Δεν ήμουν αγχωμένος. Ίσως να ήμουν νευρικός, γιατί έπαιζα για τον Ολυμπιακό. Θα βγάζω ενέργεια στην άμυνα κι από εκεί θα βρω ρυθμό στην επίθεση. Δεν ανησυχώ για την επίθεση».

Όσο για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Ήταν σοκ και μεγάλη έκπληξη και για εμένα. Από το κολέγιο, όμως, ως και τώρα δουλεύω για να γίνω ο καλύτερος παίκτης που μπορώ».

Σοβαρό ατύχημα με 13 τραυματίες στην τελετή εκκίνησης του Ράλι Ντακάρ!!


Σοβαρό ατύχημα με 13 τραυματίες στην τελετή εκκίνησης του Ράλι Ντακάρ

13 άνθρωποι τραυματίστηκαν τρεις εκ των οποίων -ένα 10χρονο αγόρι, ο πατέρας του και μία γυναίκα- νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Η πρώτη Κινέζα οδηγός στην ιστορία, που λαμβάνει μέρος σε Ράλι Ντακάρ είναι η «πρωταγωνίστρια» σε ένα σοβαρό ατύχημα με 13 τραυματίες, εκ των οποίων οι 3 πολύ σοβαρά, κατά την τελετή εκκίνησης του αγώνα στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Κατά τη διάρκεια του Προλόγου (Έτσι ονομάζεται η συγκεκριμένη διαδρομή), απ' όπου θα προέκυπτε η σειρά εκκίνησης της ειδικής διαδρομής της Κυριακής, το ΜΙΝΙ All4 Racing της X-raid με αριθμό συμμετοχής 360 που οδηγούσε η Γκούο Μειλίνγκ, βγήκε εκτός πορείας και έπεσε πάνω σε σημείο που βρίσκονταν θεατές.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στον τηλεοπτικό σταθμό C5N το MINI ανετράπη και έφερε αρκετές τούμπες πέφτοντας πάνω στον κόσμο. Σύμφωνα με τη μαρτυρία, το όχημα ανετράπη στην ευθεία και όχι σε κάποια στροφή, ενώ το μέρος στο οποίο βρίσκονταν οι θεατές ήταν -θεωρητικά- ασφαλές, χωρίς να παραβιάζουν κάποια όρια.

Η 48χρονη Κινέζα οδηγός και ο συνοδηγός της δεν τραυματίστηκαν, αλλά βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και θα εξεταστούν από τις τοπικές αρχές προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του ατυχήματος.

13 άνθρωποι τραυματίστηκαν τρεις εκ των οποίων -ένα 10χρονο αγόρι, ο πατέρας του και μία γυναίκα- νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.



Πηγή: protothema.gr

Φωτογραφίες από τη χιονισμένη Skoda Ξάνθη Arena!!


Φωτογραφίες από τη χιονισμένη Skoda Ξάνθη Arena

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον χιονισμένο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Skoda Ξάνθης που κρίθηκε ακατάλληλος για να διεξαχθεί το ματς με τον ΠΑΟΚ.

(Pics: In Time)
inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Και η φωτογραφία που ανέβηκε στον λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο Instagram 


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης PAOK FC OFFICIAL (@paok_fc) στις




*Πηγή: sport-fm.gr*