Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Μπαρμπόσα: «Να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει»


Μπαρμπόσα: «Να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει»

Ο σκόρερ των πρώτων δύο τερμάτων κόντρα στον Πλατανιά, Έλντερ Μπαρμπόσα, ανέφερε πως σκοπός του είναι να βοηθάει την ΑΕΚ να φθάνει στη νίκη, είτε αυτό είναι με γκολ είτε με ασίστ.

Να βοηθάει την ΑΕΚ να φθάνει στη νίκη με κάθε τρόπο, είτε αυτός είναι μέσω των γκολ του είτε μέσω των ασίστ που μοιράζει, είναι ο στόχος του σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων κόντρα στον Πλατανιά, Έλντερ Μπαρμπόσα, όπως ανέφερε στην κάμερα της NOVA.

«Αυτό που προσπαθώ είναι να δουλεύω καθημερινά για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει. Αν σκοράρω ακόμα καλύτερα. Μακάρι να συνεχίσω έτσι. Έχω ακριβώς την ίδια όρεξη. Θέλω να σκοράρω όσο περισσότερο γίνεται και να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να βοηθώ την ομάδα, είτε με γκολ, είτε με ασίστ. Είναι το ίδιο, αν κερδίζει η ομάδα», είπε αρχικά ο Πορτογάλος εξτρέμ.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τη διαφορά της δουλειάς του Τραϊανού Δέλλα με αυτή του Γκουστάβο Πογιέτ, σχολίασε:
«Η δουλειά του κάθε προπονητή κρίνεται και η διοίκηση είναι αυτή που αποφασίζει. Εμείς οι παίκτες η δουλειά μας είναι να δουλεύουμε στις προπονήσεις και να προσπαθούμε για το καλύτερο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: