Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Για το απόλυτο ο Ολυμπιακός, «δοκιμασίες» για τους… Δικέφαλους!!


Για το απόλυτο ο Ολυμπιακός, «δοκιμασίες» για τους… Δικέφαλους

Συνέχεια στο απόλυτο θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στη Νέα Σμύρνη τον μαχητικό Πανιώνιο. Εκτός έδρας «δοκιμασίες» για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.


Τους πρώτους τους αγώνες για το 2016 δίνουν σήμερα οι «μεγάλοι» του ελληνικού πρωταθλήματος, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο και ψάχνει τη νίκη με την οποία θα ισοφαρίσει το προ δεκαετίας ρεκόρ της ομάδας του Τροντ Σόλιντ με 16 νίκες.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν υπολογίζει τον Μποτία, τον Ελαμπντελαουί και τον Μπουχαλάκη. Η πιθανή ενδεκάδα των Πειραιωτών θα αποτελείται από τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Σιόβα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνη, Ντουρμάζ, Τσόρι και Ιντέγε.

Οι Νεοσμυρνιώτες θα αγωνιστούν χωρίς τον Μπουμάλ που ανήκει πλέον στον Παναθηναϊκό, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να επιλέγει στο αρχικό σχήμα τους: Διούδη, Βλάχο, Ρισβάνη, Χατζηισαΐα, Οικονόμου, Κόρμπο, Σιώπη, Καραμάνο, Μπακασέτα, Χαλκιαδάκη και Ανσαριφάρντ.

Εκτός έδρας «δοκιμασίες» για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Από την πλευρά τους, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν εκτός έδρας Πλατανιάς και Skoda Ξάνθη, αντίστοιχα στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Με στιλ… επιθετικό θα παραταχθεί η «Ένωση», αφού ο Γκουστάβο Πογέτ θα παρατάξει με 4-3-3 την ομάδα του με τους Μπαρμπόσα, Τζιμπούρ, Αραβίδη να παίρνουν τις τρεις θέσεις στην επίθεση.

Χωρίς εκπλήξεις αναμένεται να παρατάξει τον «Δικέφαλο του Βορρά» ο Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος είδε αρκετούς παίκτες του να επανέρχονται στη διάθεσή του για το πρώτο ματς της χρονιάς.

Τέλος, στη Λιβαδειά ο τοπικός Λεβαδειακός υποδέχεται τον Ατρόμητο, ο οποίος επιθυμεί να καλύψει το χαμένο έδαφος από την πορεία που είχε στον πρώτο γύρο της Σούπερ Λίγκας.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

Σάββατο (2/1)

Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός 4-0

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο μπήκε το 2016 για τον Αστέρα, καθώς διέσυρε 4-0 τον Πανθρακικό, με πρωταγωνιστή τον Γιάννου που πέτυχε 2 γκολ (41’, 74’). Ιγκλέσιας (63’), Φούντας (77’) οι άλλοι σκόρερ.



ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια 2-0

Φρένο στην αήττητη εκτός έδρας πορεία της Βέροιας έβαλε ο ΠΑΣ Γιάννινα που… έθεσε τους δικούς του κανόνες στους Ζωσιμάδες και επιβλήθηκε 2-0, με γκολ των Μανιά (10’) και Τζημόπουλου (84’).



Ηρακλής-Καλλονή 3-0

Τον πήρε στις πλάτες του! Ο Ηρακλής δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει ιδιαίτερα κόντρα στην Καλλονή, αφού και την υποψία ευκαιρίας την έκανε γκολ ο Βέλλιος, οδηγώντας με χατ-τρικ τον Γηραιό στη νίκη, 3-0.



Κυριακή (3/1)

Πλατανιάς-ΑΕΚ 15:00 (Novasports2)
Skoda Ξάνθη-ΠΑΟΚ 17:15 (Novasports2)
Λεβαδειακός-Ατρόμητος 17:15 (Novasports4)
Πανιώνιος-Ολυμπιακός 19:30 (Novasports1)

Δευτέρα (3/1)

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 19:30 (Novasports1)

Επόμενη αγωνιστική (17η)

Σάββατο (9/1)

Ατρόμητος-Πλατανιάς (15:00)
Βέροια-Πανθρακικός (17:15)
ΑΕΚ-Skoda Ξάνθη (19:30)

Κυριακή (10/1)

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (15:00)
Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης (17:15)
Πανιώνιος-Ηρακλής (17:15)
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός (19:30)

Δευτέρα (11/1)

Καλλονή-Παναθηναϊκός (19:30)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: