Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

«Γυάλισε» στη Γαλατασαράι ο Μακ!!


«Γυάλισε» στη Γαλατασαράι ο Μακ

Την απόκτηση του Ρόμπερτ Μακ του ΠΑΟΚ και ενός ακόμη ποδοσφαιριστή μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έχει εισηγηθεί ο προπονητής της Γαλατασαράι, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.

Μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει οι εμφανίσεις του Ρόμπερτ Μακ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ από την έναρξη της φετινής σεζόν.

Από το καλοκαίρι μέχρι και τον Δεκέμβριο ο Σλοβάκος άσος έχει παίξει σε 28 αγώνες, έχοντας πετύχει 13 γκολ και μοιράσει 3 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, εκείνος ήταν που σκόραρε και στο νικητήριο παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά» μέσα στην έδρα της Ντόρτμουντ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Κάπως έτσι προέκυψε και το ενδιαφέρον της Γαλατασαράι, στην οποία – όπως αναφέρει η ιστοσελίαδ fotomac – ο προπονητής της ομάδας έχει εισηγηθεί την απόκτηση του διεθνούς μεσοεπιθετικού.

Συγκεκριμένα, ο Μουσταφά Ντενιζλί φέρεται να έχει ζητήσει από τη διοίκηση της τουρκικής ομάδας τον Μακ και τον Αρκάντιους Μίλικ του Άγιαξ.

Το συμβόλαιο του Σλοβάκου με τον ΠΑΟΚ λήγει το 2017 και οι Τούρκοι εκτιμούν ότι με ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ θα μπορέσουν να τον κάνουν δικό τους, την ώρα που είναι πιθανό να γίνει κίνηση και για τον Πολωνό φορ που θα χρειαστεί να δαπανηθούν σχεδόν 6,5 εκατ. ευρώ!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: