Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Σύσκεψη για το διαιτητικό δικαστήριο στον Παναθηναϊκό!!


Σύσκεψη για το διαιτητικό δικαστήριο στον Παναθηναϊκό

Ευρεία σύσκεψη στον Παναθηναϊκό για να αποφασιστεί εάν θα γίνει προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο για την ποινή που επιβλήθηκε για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Επίθεση» σε όλα τα μέτωπα από τους πράσινους αναμένεται μετά την άρνηση της έφεσης που κατατέθηκε για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι.

Την Δευτέρα θα υπάρξει ευρεία σύσκεψη και με το νομικό τμήμα για να αποφασιστεί εάν θα γίνει νέα προσφυγή, αλλά αυτή τη φορά στο διαιτητικό δικαστήριο. Την ίδια στιγμή υπάρχουν σκέψεις από τον πρόεδρο της ομάδας. Γιάννη Αλαφούζο να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για να "επιτεθεί" στην Πολιτεία για τη στάση που τηρεί σχετικά με κάποια θέματα του ποδοσφαίρου.

Στον Παναθηναϊκό είναι εξοργισμένοι για το γεγονός ότι –όπως λένε- ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν μεριμνά για την καταπολέμηση της διαφθοράς στον χώρο αλλά αντ' αυτού επιτρέπει να κυνηγάνε και τον Παναθηναϊκό ο οποίος κάνει αγώνα κατά του συστήματος.

Τέλος, δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο. Θυμίζουμε ότι είχε αναβληθεί η διεξαγωγή του υπό τον φόβο προβοκάτσιας αλλά πλέον θεωρούν πως έχει έρθει η στιγμή που θα πρέπει να γίνει αυτό.

Ίσως μια ημέρα πριν από παιχνίδι εντός έδρας για τους πράσινους όταν η ομάδα θα έχει εκτίσει την ποινή αποκλεισμού της Λεωφόρου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: