Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Προτεραιότητα το εξωτερικό για Βέλλιο!!


Προτεραιότητα το εξωτερικό για Βέλλιο

Τις δυνάμεις του στο εξωτερικό θέλει να δοκιμάσει ξανά ο Απόστολος Βέλλιος, ο οποίος βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού. Την ίδια ώρα, αυξάνονται οι πιθανότητες να πάει Γερμανία ο Φινμπόγκασον.

Απόκτηση ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό δεν θα υπάρξει τον Ιανουαρίο, όμως ο Μάρκο Σίλβα υπογράμμισε πως «στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν από τη μία μέρα στην άλλη».

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον επέστρεψε κανονικά από τις διακοπές των Χριστουγέννων, την ώρα που στη Γερμανία πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Άουγκσμπουργκ δεν αποκλείεται να κινηθεί άμεσα για να εντάξει στο δυναμικό της τον Ισλανδό φορ.

Η Σοσιεδάδ στις επαφές που είχε με τον μάνατζερ του διεθνούς άσου ξεκαθάρισε πως δεν υπολογίζεται αυτή τη στιγμή και θα ήταν καλό να βρει εκ νέου ομάδα, αν τελικά αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό που είναι δανεικός.

Παράλληλα, όλα ανοιχτά παραμένουν και στο θέμα του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος φημολογείται πως έχει πρόταση από ομάδα των ΗΠΑ, με την Chicago Fire να έχει ως πρώτο στόχο τον Μεξικανό φορ.

Κάπως έτσι ήρθε στο προσκήνιο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Βαγγέλη Μάντζιο και τον Απόστολο Βέλλιο, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ στη νίκη του Ηρακλή επί της Καλλονής και έδειξε πως είναι ένας από τους πιο φορμαρισμένους Έλληνες ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, τα πράγματα για τον νεαρό άσο δεν είναι εύκολα, αφού ο νέος μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκος (είναι ο ίδιος που έχει και ο Φορτούνης), φέρεται να κινείται να του βρει ομάδα στο εξωτερικό, καθώς ο ποδοσφαιριστές θέλει να δοκιμάσει εκ νέου τις δυνάμεις του εκτός Ελλάδας, και η Γερμανία να αποτελεί ενδεχομένως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: