Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Σοβαρό ατύχημα με 13 τραυματίες στην τελετή εκκίνησης του Ράλι Ντακάρ!!


Σοβαρό ατύχημα με 13 τραυματίες στην τελετή εκκίνησης του Ράλι Ντακάρ

13 άνθρωποι τραυματίστηκαν τρεις εκ των οποίων -ένα 10χρονο αγόρι, ο πατέρας του και μία γυναίκα- νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Η πρώτη Κινέζα οδηγός στην ιστορία, που λαμβάνει μέρος σε Ράλι Ντακάρ είναι η «πρωταγωνίστρια» σε ένα σοβαρό ατύχημα με 13 τραυματίες, εκ των οποίων οι 3 πολύ σοβαρά, κατά την τελετή εκκίνησης του αγώνα στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Κατά τη διάρκεια του Προλόγου (Έτσι ονομάζεται η συγκεκριμένη διαδρομή), απ' όπου θα προέκυπτε η σειρά εκκίνησης της ειδικής διαδρομής της Κυριακής, το ΜΙΝΙ All4 Racing της X-raid με αριθμό συμμετοχής 360 που οδηγούσε η Γκούο Μειλίνγκ, βγήκε εκτός πορείας και έπεσε πάνω σε σημείο που βρίσκονταν θεατές.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στον τηλεοπτικό σταθμό C5N το MINI ανετράπη και έφερε αρκετές τούμπες πέφτοντας πάνω στον κόσμο. Σύμφωνα με τη μαρτυρία, το όχημα ανετράπη στην ευθεία και όχι σε κάποια στροφή, ενώ το μέρος στο οποίο βρίσκονταν οι θεατές ήταν -θεωρητικά- ασφαλές, χωρίς να παραβιάζουν κάποια όρια.

Η 48χρονη Κινέζα οδηγός και ο συνοδηγός της δεν τραυματίστηκαν, αλλά βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και θα εξεταστούν από τις τοπικές αρχές προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του ατυχήματος.

13 άνθρωποι τραυματίστηκαν τρεις εκ των οποίων -ένα 10χρονο αγόρι, ο πατέρας του και μία γυναίκα- νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.



Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: