Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Μέσα ο Καλτσάς!!


Μέσα ο Καλτσάς!

Στη διάθεση του θα έχει ο Αντρέα Στραματσόνι τον Νίκο Καλτσά στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό. Όχι όμως τελικά και τον Τζαντομένικο Μέστο, που αποκτήθηκε πρόσφατα.

Ευχάριστα νέα για τον Αντρέα Στραματσόνι, καθώς είδε στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το ματς (4/1, 19:30) με τον Παναιτωλικό τον Νίκο Καλτσά να είναι σε κατάσταση να βοηθήσει και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από κάκωση στο γόνατο τις τελευταίες ημέρες, έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα σε εντατικούς ρυθμούς το Σάββατο και ανέβασε ρυθμό την Κυριακή. Αντιθέτως, παρά τις εκτιμήσεις δεν είναι εντός ο Τζαντομένικο Μέστο, αν και υπήρξε η σκέψη από την πλευρά του Ιταλού τεχνικού να τον έχει στον πάγκο.

Οι Μπουμάλ Κουρτρουμπής και Ζέκα δεν θα αγωνιστούν, καθώς είναι τιμωρημένοι (έχουν κάρτες). Οι Νίνης, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης δεν είναι στην αποστολή με τον Στραματσόνι να δείχνει και πάλι ότι δεν τους υπολογίζει.

Ο Μπούρμπος έχει γαστρεντερίτιδα και δεν προπονήθηκε.

Στην αποστολή είναι οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Τελάντερ, Βέμερ, Μαρινάκης, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Αμπέντ, Λουντ, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καλτσάς, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καρέλης και Πέτριτς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: