Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Παίρνει Τάσκι, δίνει Μέλμπεργκ η Γιούβε!


Ολοφ Μέλμπεργκ Διαφορετικά σχέδια φαίνεται ότι έχει η Γιουβέντους για τον Ολοφ Μέλμπεργκ. Σύμφωνα με όσα γράφει η «Gazzetta dello Sport», η «γηραιά κυρία» σκοπεύει να δώσει το μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στη Στουτγκάρδη για να αποκτήσει τον Σέρνταρ Τάσκι.

Ο αμυντικός της Στουτγκάρδης είναι ο διακαής πόθος της Γιουβέντους. Εχει συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη και τη γερμανική ομάδα για να συνεχίσει στο Τορίνο την καριέρα του, αλλά το 2010. Οι Ιταλοί τον θέλουν από φέτος και γι' αυτό έχουν προσφέρει στους Γερμανούς τον 32χρονο Σουηδό ως αντάλλαγμα.

ΠΑΟΚ : Προφορικη συμφωνία με Τσιρίλο



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Παίκτης του ΠΑΟΚ θεωρείται ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος επιστρέφει στη χώρα μας για μια νέα θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από αυτή με την ΑΕΚ, έχοντας εξασφαλίσει την ελευθερία του από τη Ρετζίνα.

Συγκεκριμένα, σήμερα επετεύχθη προφορική συμφωνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Ιταλό αμυντικό, ο οποίος θα ταξιδέψει μέσα στην εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη (πιθανότατα την Παρασκευή) για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αυτό θα είναι διάρκειας 2 ετών με συνολικές αποδοχές 700.000 ευρώ.

Μετά την απόκτηση του Μπρούνο Τσιρίλο, η οποία ακολούθησε το ναυάγιο της υπόθεσης του Ζοάο Πάολο της Πόρτο, έκλεισε η θέση του στόπερ, με τον Σάντος να συνεργάζεται για δεύτερη φορά -μετά το 2005 και την ΑΕΚ- με τον Iταλό στόπερ.

Νέα "ψώνια" από την Ολλανδία για την Μπάγερν

Η ενίσχυση της Μπάγερν Μονάχου, για τη νέα χρονιά, συνεχίστηκε με την απόκτηση του Έντσον Μπράαχφαϊντ από την Τβέντε, όπως ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ολλανδικού συλλόγου.

Ο 26χρονος αμυντικός φόρεσε τη φανέλα της ομάδας του Ενσέντε τα δύο τελευταία χρόνια και πέτυχε 1 γκολ σε 76 εμφανίσεις. Ενδιαφέρον για την απόκτηση του είχαν εκδηλώσει οι Άγιαξ και Αϊντχόφεν, ωστόσο η Μπάγερν κινήθηκε άμεσα και απέσπασε την υπογραφή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Με την απόκτηση του Μπράαφχαϊντ οι Βαυαροί συνεχίζουν την ενίσχυση τους από την Ολλανδία μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Λουίς Φαν Γκάαλ και τη μεταγραφή του Ντάνιελ Πράνιτς από την Χέρενφεν.

Στην Μπουνιόντκορ του Ριβάλντο ο Σκολάρι

Tον Ριβάλντο θα προπονεί και πάλι ο Λουίζ Φελίπε Σκολάρι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1,5 έτους με την Μπουνιόντκορ του Ουζμπεκιστάν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας το 2002, ο οποίος μαζί με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο, αποδέχθηκε την πρόταση των Ουζμπέκων και το μεσημέρι της Τρίτης (9/6) ανέλαβε κι επισήμως το σύλλογο.

"Το ποδόσφαιρο του Ουζμπεκιστάν γράφει τη δική του πετυχημένη ιστορία, ειδικά η Μπουνιόντκορ, με τον αξιοθαύμαστο δυναμισμό της και τις προοπτικές των τελευταίων τεσσάρων ετών", τόνισε κατά την παρουσίασή του ο πρώην προπονητής της Τσέλσι, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής και των ακαδημιών του συλλόγου.

"Η ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου γηπέδου, που προγραμματίζεται για τον Μάρτιο του 2010, θα αποτελέσει την απαρχή μιας νέας εποχής για το σύλλογο. Γνωρίζω πως είμαι στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή και στη σωστή ομάδα", πρόσθεσε ο 60χρονος Βραζιλιάνος.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύλλογος του Ουζμπεκιστάν το περσινό καλοκαίρι κατέθεσε πρόταση τριάντα εκατομμυρίων ευρώ για συμβόλαιο τριών... μηνών στον Σαμουέλ Ετό, ενώ είχε προσκαλέσει τους Τσεσκ Φάμπρεγκας, Κάρλες Πουγιόλ και Αντρές Ινιέστα για προπονήσεις στα μέσα της προηγούμενης χρονιάς. Μάλιστα σε ένα ταξίδι "αστραπή", ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, είχε συνάψει συνεργασία με τον σύλλογο, που την άνοιξη είχε περάσει μία εβδομάδα προπονήσεων στις εγκαταστάσεις της Μασία στην Βαρκελώνη.

Ο Σεγκιρί στον Πανσερραικο

Ο Σεγκιρί πανηγυρίζει Στη δεύτερη μεταγραφική του κίνηση προχώρησε ο Πανσερραϊκός καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τον Μπαρκ Σεγκιρί, που έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή. Ο 31χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ, τη φανέλα του οποίου φόρεσε την τελευταία τριετία και συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της μακεδονικής ΠΑΕ.

Ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει την Τρίτη συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο. Ο Σεκγιρί έχει παίξει στην Ιστρες, στη Βασκουέχαλ, στον Ηρακλή και στον ΑΠΟΕΛ.

Παίκτης του Λεβαδειακού ο Μπάρκογλου

Ο Μπλάζιτς με τον Μπάρκογλου σε φάση από τον αγώνα Πανιώνιος-Λεβαδειακός Από τις 11 Μαΐου, το novasports.gr σας είχε ενημερώσει για το ενδιαφέρον του Λεβαδειακού για τον Γιώργο Μπάρκογλου . Ενα μήνα σχεδόν μετά, ο έμπειρος επιθετικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας της Βοιωτίας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα δύο επόμενα χρόνια.

Το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή είναι και η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός, που εκτός απροόπτου θα βγει την Τρίτη. Στο μεταξύ συνεχίζονται οι προσπάθειες για την μεταγραφική ενίσχυση, με τους Γιάννη Ταραλίδη, Χάρη Παππά να είναι ψηλά στην λίστα.

Τέλος, παράγοντες του Λεβαδειακού συνεχίσουν να τονίζουν ότι δεν υπάρχει ουσιαστικά επίσημη πρόταση της ΑΕΚ για την απόκτηση του Λεονάρντο και ως εκ τούτου δεν μπορεί να γίνει συζήτηση.

Α.Ε.Κ Αισιοδοξία για Καφέ, πρόταση σε Ζεράλδο

Ο Καφές με τη φανέλα της ΑΕΚ Την Παρασκευή θα τελειώσει το θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου του Παντελή Καφέ, καθώς υπάρχει μικρή διαφορά. Πρόταση ανανέωσης στον Ζεράλδο. Πάνω από 1,5 εκ. κοστολογείται ο Εντίνιο. «Πόρτα» στην Κιέβο που ήθελε να επαναδιαπραγματευτεί τη ρήτρα για Σορεντίνο. Συναντηση με Θανόπουλου με Μανωλά.

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται η περίπτωση του Παντελή Καφέ και της ανανέωσης του συμβολαίου του με την ΑΕΚ. Την Τρίτη το μεσημέρι, ο Νίκος Θανόπουλος συναντήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ με τον μάνατζερ του παίκτη, Δημήτρη Καρύδα. Το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών ήταν ιδιαίτερο θετικό και οι περισσότερες πιθανότητες είναι πως την Παρασκευή στη νέα επαφή που θα έχουν οι δύο πλευρές θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Αλλωστε την Τρίτη μεταξύ των δύο πλευρών, ακούστηκαν και ποσά αυτή τη φορά. Η πλευρά του έμπειρου μέσου εξέφρασε τις επιθυμίες της προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ και εκείνος απάντησε με την αντιπροσφορά. Συμφωνία δεν υπήρξε, καθώς αμφότεροι συμβιβάστηκαν στο να τα πουν μια και καλή σε τρεις μέρες, προκειμένου να τελειώσουν το θέμα.

Στη συνέχεια ο Νίκος Θανόπουλος συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Ζεράλδο ’λβες και του Εντίνιο. Για τον πρώτο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ πρότεινε ανανέωση του συμβολαίου του για δύο χρόνια με μειωμένες αποδοχές, αλλά υψηλά μπόνους όπως γίνεται με όλους. Όσο για τον Εντίνιο. Ο Νίκος Θανόπουλος ξεκαθαρίσε πως περιμένει μία πρόταση άνω του 1,5 εκατομμυρίου, προκειμένου να τον παραχωρήσει.

Συνάντηση έγινε και εκπρόσωπο του Στέφανο Σορεντίνο, Φεντερίκο Παστορέλο. Ο λόγος που ήρθε ο μάνατζερ και όχι ο εκπρόσωπος της Κιέβο, είναι ότι θέλει να επαναδιαπραγματευτεί τη ρήτρα των 600.000 ευρώ, κάτι που δεν έγινε δεκτό από τον Νίκο Θανόπουλο, ο οποίος συνεχίζει τις επαφές για τον Γρηγόρη Μάκο. Για το θέμα υπάρχει αισιοδοξία αν και ακόμη δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή.

Τέλος, υπήρξε συνάντηση και με τον Στέλιο Μανωλά. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, όπως επίσημα τονίστηκε από την ΠΑΕ, θα συνεχίσει κανονικά να εργάζεται μέχρι το τέλος του μήνα. Από εκεί και πέρα, αυτός θα αποφασίσει τι θα γίνει και αν θα πραγματοποιήσει την παραίτησή του.

Π.Α.Ο Σενάρια για Ρουντ!

Τα σενάρια που εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό... σκάνε καθημερινά με τρελούς ρυθμούς και σήμερα ήταν η σειρά του skysports.com να κάνει την... διαφορά! Σύμφωνα λοιπόν με την αγγλική ιστοσελίδα οι «πράσινοι» ερίζουν για την απόκτηση του Φαν Νιστερλόι από την Ρεάλ Μαδρίτης! Με 1,5εκ. ευρώ τον παραχωρεί η «βασίλισσα».





Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά πηγή από τους Μαδριλένους τόνιζε ότι «Ακόμα δεν έχουμε ξεκαθαρίσει την κατάσταση για κάποιους παίκτες. Ένας από αυτούς είναι και ο Νίστερλόι. Αυτή την στιγμή έχουμε άλλες προτεραιότητες και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας».
Παράλληλα, αναφέρεται ότι οι Μαδριλένοι δεν ζητούν παραπάνω από 1,5 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του Ολλανδού άσου, ο οποίος προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και προσπαθεί να επανέλθει δυνατός. Εκτός από το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» γίνεται λόγος και για την Τότεναμ που έχει μπει στο παιχνίδι.

Πάντως, το σίγουρο είναι πως ο παίκτης είναι υπό παραχώρηση από την στιγμή που ο Φλορεντίνο Πέρεθ πάει να κάνει το... μπαμ με τους Ρονάλντο και Βίγια και δεν αποκλείεται στην συνάντηση που θα έχει ο Αντωνίου στην Ισπανία με τους ανθρώπους της Ρεάλ να τεθεί το όνομα του στο τραπέζι από την πλευρά των Ιβήρων όσο δύσκολη και αν φαντάζει η συγκεκριμένη περίπτωση.

Ανανέωσε με Εσπανιόλ ο Καμενί

Μπορεί ο Κάρλος Καμενί να ήταν με το ενάμιση πόδι εκτός Εσπανιόλ, αλλά ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Βαρκελώνης. Όπως ανακοίνωσε η Εσπανιόλ, ο Καμερουνέζος πορτιέρο ανανέωσε τη συνεργασία του με την ισπανική ομάδα μέχρι το 2013.



Ο Καμενί, το όνομα του οποίου στο παρελθόν είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό, αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Εσπανιόλ μέχρι το 2013. Το συμβόλαιο του Καμερουνέζου ποδοσφαιριστή έληγε το καλοκαίρι και όλα έδειχναν ότι θα αποχωρούσε από την ομάδα με το τέλος της σεζόν.

Οι εκπληκτικές του εμφανίσεις στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος που συνδυάστηκαν με τη σωτηρία της ομάδας, ανάγκασαν την Εσπανιόλ να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

ΑΣ ΠΑΟΚ:ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ



Επιμελεια Γιωργος Βενης

Tο αστείο παρατράβηξε αξιότιμοι κύριο του ΑΣ ΠΑΟΚ... Παλεύετε τόσους μήνες- υποτίθεται- για να σώσετε το μπάσκετ. Και η ΚΑΕ είναι πιο πίσω από ότι ήταν πριν 2 μήνες. Βγάλατε στην επιφάνεια τα χρέη του Δρόσου, βγάλατε τον Σταυρόπουλο να σώσει το καράβι. Φέρατε τον Μπάνε από την Βουλγαρία, μιλήσατε για τον Σεργιανόπουλο της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, μιλάτε για Πατρίδα...
Τον Δρόσο σταματήσατε να τον κυνηγάτε… αλλά πριν λίγο καιρό του στέλνατε eMail (έλεος…) υποδεικνύοντας του ότι οφείλει να είναι κύριος στις υποχρεώσεις του. Μιλήσατε για διοίκηση πρωτοδικείου και τώρα αυτοαναιρείστε. Ο μεσσίας Μπάνε έγινε στην πορεία άτομο αφερέγγυο, τον απομυθοποιήσατε και αυτόν.

ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ?
ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΤΟΥΣ!
Έχετε τους λόγους σας κύριοι. Πλέον πέσανε οι μάσκες. Αλήθεια που είναι ο ΑΣ? Τα έσοδα του, που αυξήθηκαν κατακόρυφα από το 10% της Τούμπας, τα έσοδα των μελών και όλα όσα άλλα έσοδα έχετε , βγαίνουν 75.000 ευρω τουλάχιστον, ώστε να πάρει η ομάδα πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα? Που είναι οι δυνάμεις του ΠΑΟΚ? Που είναι ο Κατσαρής που στον προεκλογικό του αγώνα έλεγε προτεραιότητα η ΚΑΕ? ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ?
Αν αφήσετε τον Μπάνε να δουλέψει και πάρει μαζί του ας πούμε τους Κόρφα και Σταυρόπουλο έρχεται αμέσως ή όχι η συσπείρωση? Θα είναι γεμάτο το Παλατάκι ναι ή όχι? Αλήθεια όσα είναι τα χρέη της ΚΑΕ και ποιοι τα δημιούργησαν μετά την ειδική εκκαθάριση??? 3 εκατομμύρια είπατε? Και πως θα μπορέσετε να τα ρυθμίσετε αυτά ? ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ?

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΛΕΟΝ ΒΡΩΜΙΣΕ .ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ...ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΤΙ ,ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ , ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΕΛΟΥΔΗΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ 200.000 ? ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ Α.Σ? ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΣΟ? ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ή ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ? ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ? ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ? ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ?
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ…

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΑΣ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ , ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΗ…ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΟΧΙ ΠΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ!!!)

Συμφώνησε με Ντζέκο η Μίλαν

Έντιν Ντζέκο αναμένεται να είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Μίλαν τη φετινή σεζόν. Ο επιθετικός της Βόλσμπουργκ ήρθε σε συμφωνία με την ιταλική ομάδα και αυτό που απομένει είναι να τα βρουν οι δύο ομάδες κάτι που μοιάζει πολύ πιθανό να συμβεί αυτό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα ιταλικά ΜΜΕ.



Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι βρέθηκε το Σάββατο στο Σάραγεβο όπου συζήτησε με τον Βόσνιο επιθετικό το ενδεχόμενο μεταγραφής και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα. Πάντως, η μεταγραφή θα κοστίσει αρκετά στη Μίλαν, αφού πλέον η Βόλφσμπουργκ θα ανεβάσει κατά πολύ τα 30 εκατ. ευρώ που ζητούσε αρχικά για την παραχώρηση του παίκτη της χρονιάς στη Γερμανία, λόγω ότι οι "ροσονέρι" έχουν πλέον λεφτά από τη μεταγραφή του Κακά.

Στη Βόλσμπουργκ ο 23χρονος παίκτης είχε οικονομικές απολαβές 600.000 ευρώ το χρόνο, αλλά από την ιταλική ομάδα θα παίρνει πολλά παραπάνω, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό. Τη φετινή σεζόν ο Τζέκο πέτυχε 32 γκολ σε 34 συμμετοχές στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο ίδιος πάντως, με δηλώσεις του έχιε εκφράσει την επιθυμία να μετακομίσει στη Μίλαν. «Πάντοτε ήταν η αγαπημένη μου ομάδα, από όταν ήμουν μικρό παιδί και ζούσα στο Σεράγεβο», δήλωσε ο 23χρονος παίκτης στη «Daily Mirror».

Ειπε..........................

"Για να βοηθήσουμε την ΑΕΚ στον τρόπο πληρωμής του Μάκου έχουμε κάνει πολύ καλή προσφορά. Σαν τον... Κωτσόβολο".

Κωνσταντίνος Τσακίρης

(Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος για τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ που θέλει να αποκτήσει τον Γρηγόρη Μάκο".

Πολλά τα ντέρμπι στη Λατινική Αμερική

Ντέρμπι κορυφής περιλαμβάνει η 14η αγωνιστική στην προκριματική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Η Βραζιλία φιλοξενεί την Παραγουάη με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 24 βαθμούς.

Η Χιλή που ακολουθεί υποδέχεται τη Βολιβία και θέλει νίκη και παράλληλα ισοπαλία στο ματς της "σελεσάο" έτσι ώστε να μπει και πάλι οδηγός στην κούρσα για την πρόκριση στα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου.

Η Αργεντινή αναμένεται να έχει δύσκολο έργο απέναντι στο Εκουαδόρ. Το υψόμετρο φοβίζει τον Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος θέλει μόνο το τρίποντο, ελπίζοντας σε στραβοπάτημα των παραπάνω για να ισοβαθμήσει στην πρώτη θέση. Ωστόσο ο Ισημερινός μόνο αδιάφορος δεν είναι, αφού έχει τους ίδιους βαθμούς με την Ουρουγουάη και κυνηγάει την πέμπτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Η τελευταία φιλοξενείται από τη Βενεζουέλα που είναι ένα βαθμό πίσω τους, έχοντας τους ίδιους στόχους.

Οι αγώνες γίνονται ξημερώματα της Πέμπτης:

00:05 Εκουαδόρ - Αργεντινή
02:00 Κολομβία - Περού
02:50 Βραζιλία - Παραγουάη
04:00 Χιλή - Βολιβία
04:00 Βενεζουέλα - Ουρουγουάη

Η βαθμολογία

Η βαθμολογία
1. Βραζιλία 24
2. Παραγουάη 24
3. Χιλή 23
4. Αργεντινή 22
------------------------
5. Ουρουγουάη 17
-----------------------
6. Ισημερινός 17
7. Βενεζουέλα 16
8. Κολομβία 14
9. Βολιβία 12
10. Περού 7

# Οι τέσσερις πρώτες ομάδες προκρίνονται στα τελικά του Μουντιάλ, ενώ η πέμπτη της βαθμολογίας θα δώσει αγώνες μπαράζ με την τέταρτη της βαθμολογίας από την προκριματική ζώνη της Κεντρικής, Βόρειας Αμερικής και Καραϊβικής (CONCACAF).

Η Μπλάκμπερν απέκτησε τον Γιαννακόπουλο

Ο Σαμ Αλαρντάις... Ο Νίκος Γιαννακόπουλος είναι και με τη βούλα παίκτης της Μπλάκμπερν. Ο 16χρονος τερματοφύλακας που βρέθηκε το Μαϊο στην Αγγλία για να περάσει από το μικροσκόπιο του Σαμ Αλαρντάις, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να δουλέψει σκληρά και να πραγματοποιήσει το όνειρο του.

Ο αγγλικός σύλλογος για να αποκτήσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή έδωσε στον Αστέρα Τρίπολης 60.000 ευρώ, ενώ η ομάδα της Αρκαδίας θα εισπράξει το 30% από την επόμενη μετεγγραφή του νεαρού γκολκίπερ.

"Γνωρίζω ότι η ζωή μου πρόκειται να αλλάξει. Είμαι έτοιμος να πραγματοποιήσω το όνειρο μου παίζοντας με την Μπλάκμπερν. Θα βάλω τα δυνατά μου για να δείξω τις ικανότητες μου και παράλληλα για να μείνω στην Αγγλία για πολλά χρόνια. Οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους και μου είπαν ότι διαθέτω ότι χρειάζεται για να πετύχω. Μου είπαν ότι με σκληρή δουλειά θα πάρω τις ευκαιρίες μου να παίξω στην πρώτη ομάδα. Γνωρίζω καλά τη γλώσσα και δεν θα είναι δύσκολο να προσαρμοστώ στον τρόπο ζωής της Αγγλίας", τόνισε ο Γιαννακόπουλος

Κόντρα αιωνίων και για Μπομπό;

Στόχος και του Παναθηναϊκού ο Μπομπό Ο Μπομπό όσο πλησιάζει στον Πειραιά και στον Ολυμπιακό, τόσο απομακρύνεται. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από την Τουρκία, στο κόλπο για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού της Μπεσίκτας έχει μπει ο Παναθηναϊκός, αλλά και η Μπενφίκα. Η νταμπλούχος της γειτονικής μας χώρας βλέποντας τη ζήτηση που έχει ο ποδοσφαιριστής της, ανεβάζει συνεχώς τις απαιτήσεις της θέλοντας να βάλει στο ταμείο της όσα περισσότερα χρήματα γίνεται.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει χτυπήσει την πόρτα της Μπεσίκτας και αναμένεται να υπάρξει ταξίδι του Κώστα Αντωνίου στην Τουρκία για να κλείσει τον ποδοσφαιριστή, ενώ και η Μενφίκα ενδιαφέρεται για τον Μπομπό με τους Πορτογάλους να φέρονται έτοιμη να δαπανήσουν περίπου έξι εκατομμύρια ευρώ για τον ποδοσφαιριστή, την ώρα που η Μπεσίκτας ζητάει επτά εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός δίνει τρία εκ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Μπομπό, ενώ ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου θα δώσει άλλα τρία εκ. ευρώ για το άλλο 50%.

ΠΑΟΚ: Αθανασιάδης και Γεωργίου στον Πανσερραϊκό


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στον Πανσερραϊκό υπό μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ παραχωρούνται οι Στέφανος Αθανασιάδης και Βαγγέλης Γεωργίου. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές θα μεταβούν αύριο στη βάση της ομάδας για να υπογράψουν τα συμβόλαια τους.

Ο Γεωργίου, που καλύπτει την αριστερά πλευρά της άμυνας αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε υπό μορφή δανεισμού στην Καβάλα, ενώ ο Αθανασιάδης, με τη φανέλα του «Δικεφάλου», είχε δέκα συμμετοχές και πέτυχε δύο γκολ.

Σε ανάλογη, με των δύο παραπάνω, συμφωνία, αναμένεται να καταλήξουν οι διοικούντες τον Πανσερραϊκό με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, εφόσον συναινέσει και ο ίδιος, και για τον τερματοφύλακα, Παναγιώτη Γλύκο.

Ο Μαζίνιο "ψήνει" τον Τσάβι Τόρες



Ο Τσάβι Τόρες Ο Σεμπάστιαν Αμπρέου αναμένεται να είναι η επόμενη μεταγραφή που θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Αρης. Όπως είναι γνωστό, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει και αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ουρουγουάης στο καθοριστικό παιχνίδι με τη Βενεζουέλα, θα πάρει το δρόμο για τη Θεσσαλονίκη. Εκτός, βέβαια κι αν περιοριστεί στην υπογραφή του νέου του συμβολαίου και στη τοποθετήσει την άφιξή του στο τέλος του μήνα, όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία.

Σχετικά με τον Τσάβι Τόρες, είναι ένα θέμα που χειρίζεται σε μεγάλο ποσοστό ο Μαζίνιο. Ο τεχνικός του Αρη έχει υποσχεθεί στον Τόρες ότι θα τον βοηθήσει ώστε να εξελιχθεί στην καριέρα του και θα του δώσει τις ευκαιρίες για να διακριθεί.

Ο ποδοσφαιριστής της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα αναμένεται να μείνει ελεύθερος και υπό κανονικές συνθήκες, μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασίσει αν θα παραμείνει στην Ισπανία σε μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται ή θα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.
Μετά τους Γκρασιάν και Ναφτί Ναφτί, λοιπόν, η επιθυμία του Μαζίνιο είναι να αποκτηθούν Αμπρέου και Τόρες.

Κατά τα άλλα, κυκλοφόρησε ευρέως το σενάριο που θέλει τον Εστογιανόφ να έρχεται στη Θεσσαλονίκη. Είναι κάτι που συζητήθηκε στην ΠΑΕ Αρης. Ήταν μια σκέψη να αποκτηθεί ο Ουρουγουανός, με τους "κίτρινους» να προσφέρουν σημαντικά ανταλλάγματα στον Πανιώνιο. Δύσκολη η υπόθεση της συγκεκριμένης μεταγραφής και μάλλον δεν θα επιμείνει ο Αρης. Τέλος, αριστερό μπακ από την Ισπανία κοιτάζουν οι "κίτρινοι".

Ειπε..........................

"Θέλω να έρθω στον ΠΑΟΚ, θα πρέπει όμως να βρεθεί η χρυσή τομή με την διοίκηση της Ρετζίνα για να ανάψει το πράσινο φως και να γίνει η μετακίνηση" Μπρουνο Τσιριλο

ΠΑΟΚ Ο Βιτόλο, οι Αργεντίνοι και ο Παπαδόπουλος

Ξεκίνημα εβδομάδας με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ να συνεχίζεται με τους στόχους της ομάδας της Θεσσαλονίκης να είναι λίγο πολύ γνωστοί για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Ο Βιτόλο με το φλερτ να δείχνει προχωρημένο, αναζήτηση επιθετικού με το βάρος να ρίχνεται στην Αργεντινή και στον Δημήτρη Παπαδόπουλο και ενός αριστερού μπακ.

Στην διάρκεια της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει μια και καλή το τι μέλλει γενέσθαι με τον Βίκτορ Βιτόλο. Ο 25χρονος μέσος μπορεί να δένεται με συμβόλαιο με την Ρασίνγκ Σανταντέρ από την οποία όμως έχει να λαμβάνει και σε πρόσφατες δηλώσεις του δεν δίστασε να τονίσει πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και σε ομάδα που θα αγωνίζεται στο Europa League.

Με τον τρόπο αυτό ο Βιτόλο φωτογράφισε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ με το μόνο που απομένει να είναι η λύση του συμβολαίου του με την Ρασίνγκ Σανταντέρ. Την ίδια ώρα ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Άρης έχει έρθει σε συμφωνία με την ισπανική ομάδα όπως τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης, στο περιθώριο της παρουσίασης του Λεάντρο Γκρασιάν.

Όσον αφορά την αναζήτηση λύσης ενίσχυσης της επίθεσης του ΠΑΟΚ; Το βάρος φαίνεται να πέφτει στην αγορά της Αργεντινής ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του διεθνή Δημήτρη Παπαδόπουλου που έχει μείνει ελεύθερος από την Λέτσε.

Από την Αργεντινή τα ονόματα που παίζουν είναι αυτά του Λουτσιάνο Λεγκιζαμόν της Άρσεναλ Σαραντί που βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας και ακολουθούν τα ονόματα των Αντρές Ρίος της Ρίβερ Πλέιτ και Χοακίν Λαριβέι της Βελέζ. Επίσης από την χώρα της Λατινικής Αμερικής εξετάζεται και ο πρώην αριστερός μέσος της Ρίβερ Πλέιτ, Ρούμπενς Σαμπουέζα.

Ακόμα στην διάρκεια της εβδομάδας φαίνεται πως θα κλείσει θετικά για τον ΠΑΟΚ η απόκτηση με τον Μπρούνο Τσιρίλο με επίτευξη συμφωνίας και με την Ρετζίνα για την ελευθέρας του μετά από αυτήν με τον 32χρονο Ιταλό αμυντικό την περασμένη εβδομάδα για συμβόλαιο δύο ετών.

Βαρόμετρο στην απόκτησή του το αν θα αποκτηθεί νωρίτερα ο Ζοάο Πάουλο Αντράντε από την Πόρτο μετά τις επαφές που έχουν προηγηθεί με τους νταμπλούχους Πορτογαλίας να καθυστερούν να αποφασίσουν. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του θα πρέπει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες έχει δείξει και η ρουμάνικη Κλουζ.

Όσον αφορά τους υπάρχοντες στον ΠΑΟΚ αναμένουν την απάντηση της Πόρτο εκτός από τον Αντράντε και για τον Βιεϊρίνια στην πρόταση που έχουν καταθέσει για την απόκτησή του. Παράλληλα μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον των Βασίλη Λάκη και Παντελή Κωνσταντινίδη με όλα να δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν.

Τέλος στα εκτός αγωνιστικά αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και λίγες μέρες οι δύο από τους πέντε οπαδούς του ΠΑΟΚ που είχαν συλληφθεί και ακολούθως καταδικαστεί με ποινές φυλάκισης από το δικαστήριο μετά το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας αφέθηκαν ελεύθεροι.

Φουλ για «Ντράγκο»

dragutinovic_7.jpgΦουλάρει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού. Σήμερα αναμένεται το κρίσιμο ραντεβού στα γραφεία της ΠΑΕ για τον Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συναντηθούν με τον εκπρόσωπο της Σεβίλλης προκειμένου να προχωρήσει το θέμα του Σέρβου, την ώρα που στο λιμάνι επικρατεί αισιοδοξία για την απόκτηση του Μπομπό.

Εδώ και μια εβδομάδα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την διοίκηση της Σεβίλλης και πλέον απομένει η σημερινή συνάντηση για να συζητηθεί και το οικονομικό. Η πρόθεση των «ερυθρολεύκων» είναι να καλύψουν τα δύο χρόνια που έχει συμβόλαιο ο 33χρονος αμυντικός με την ομάδα της Ανδαλουσίας, αλλά στη Σεβίλλη θέλουν χρήματα για να τον αφήσουν να φύγει.

Στον Ολυμπιακό πάντως, δεν είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του αφού και ο ίδιος ο παίκτης θέλει περίπου 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο. Αυτά αναμένεται να συζητηθούν και να ξεκαθαρίσουν στο σημερινό ραντεβού ανάμεσα στον Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη με τον εκπρόσωπο της Σεβίλλης.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πάντως, βρίσκονται σε επαφές και με τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ο «Ντράγκο» έχει όλη την καλή διάθεση να «σπάσει» το συμβόλαιό του με την Σεβίλλη και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, αρκεί να πάρει τα χρήματα που θέλει.

Οικογενειακή τραγωδία για Λάρσον

larsson2.jpgΈνα οικογενειακό δράμα ζει ο Χένρικ Λάρσον. Την ώρα που ο ίδιος αγωνιζόταν με την εθνική Σουηδίας, ο αδερφός του άφηνε την τελευταία του πνοή. Η σουηδική αστυνομία δεν θεωρεί πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ενώ τα ακριβή αιτία του θανάτου του 35χρονου δεν έγιναν γνωστά. Όπως ήταν φυσικό ο Λάρσον αποχώρησε από την αποστολή της Σουηδίας για να βρεθεί στην οικογένειά του.



Συλλυπητήρια επιστολή έστειλε η διοίκηση της Σέλτικ, με τα χρώματα της οποίας ο Χένρικ Λάρσον σκόραρε 242 γκολ σε 315 παιχνίδια κατά τη διάρκεια της εφτάχρονης, εκεί, καριέρας του.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές όλων των ανθρώπων της Σέλτικ είναι μαζί με τον Χένρικ και την οικογένειά του σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για αυτούς. Είναι ένας άνθρωπος που αποτελεί θρύλο για την ομάδα μας που είχε την τιμή να τον διατηρήσει στις τάξεις της για εφτά χρόνια. Αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της απώλειας και υποβάλλουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρει η επιστολή.

Μένει Μάντσεστερ ο Μπερμπάτοφ

berbatov.jpgΔεν πρόκειται να αλλάξει φανέλα ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος επιθετικός θα παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως ανέφερε ο μάνατζερ του.

Ο διεθνής άσος ακουγόταν ότι θα έφευγε από το «Όλντ Τράφορντ» αλλά ο εκπρόσωπος του τα διέψευσε όλα «Παρά τη φημολογία, θέλω να δηλώσω ότι ο Ντίμιταρ θα παίζει και την επόμενη σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς δεν υπάρχει καμία επιθυμία από τη διοίκηση για την παραχώρηση του».

Φόβοι στη Μίλαν

pato.jpgΜετά την απώλεια του Ρικάρντο Κακά στη Μίλαν ανησυχούν και για το μέλλον του Αλεξάντρε Πάτο στην ομάδα. Ο νεαρός Βραζιλιάνος επιθετικός, βρίσκεται στο στόχαστρο της Τσέλσι στης οποία θα κάθεται στον πάγκο, ο μέχρι πρότινος προπονητής του, Κάρλο Αντσελότι.

Ο Πάτο με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά από συνάντηση που θα έχει με τον Ιταλό τεχνικό. «Είναι τιμή για μένα να με εκτιμούν σε ένα σύλλογο όπως η Τσέλσι. Παρόλα αυτά πρώτα θα μιλήσω με τον Αντσελότι και μετά θα συναντηθώ με τους ιθύνοντες της Μίλαν. Το μέλλον μου θα ξεκαθαρίσει στο τέλος Ιουνίου».

Τέλος όσο για την μεταγραφή του Κακά στη Ρεάλ Μαδρίτης πρόσθεσε: «Ελπίζω ότι ο Κακά θα είναι χαρούμενος στην Μαδρίτη αλλά δεν μπορώ να του ευχηθώ να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα χάσουμε πολλά από την αποχώρηση του αλλά η Μίλαν δεν είναι μόνο ο Κακά. Έχουμε ένα σπουδαίο σύνολο με σημαντικούς παίκτες όπως ο Ροναλντίνιο».

Ψιθυροι......................

  • Πολλές κοινές εμφανίσεις κάνουν τώρα τελευταία ο Παναγιώτης Λιαδέλης και η Σοφία Αλιμπέρτη... Χωρισμένοι είναι και οι δύο, οπότε είναι μοιραίο να γίνεται λόγος για... ειδύλλιο ανάμεσα στον μπασκετμπολίστα και την παρουσιάστρια.

  • Μπορεί ο Μάρτιν Καμπούροφ να πέρασε και να μην... ακούμπησε τη σεζόν 2007-08 από τον Αστέρα Τρίπολης, όμως τη φετινή σεζόν αναδείχτηκε καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος της Βουλγαρίας, σκοράροντας 17 γκολ σε 14 ματς με τη Λοκομοτίβ Σόφιας!
  • "Βούλιαξε" η Μύκονος το τριήμερο! Οπως αντιλαμβάνεστε όλοι για... εκλογές πήγανε! Ο Σωτήρης Κυργιάκος απολάμβανε τον ήλιο και την θάλασσα στην Ψαρρού, ενώ στο ίδιο μέρος εθεάθη και ο αμυντικός της Skoda Ξάνθης, Φρανσίσκο Ζουέλα, ο οποίος αντάλλαζε "καυτά" φιλιά με την αγαπημένη του Γωγώ Αποστολέλη! Στα Ματογιάννια βρέθηκε και ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης μαζί με την αγαπημένη του Βιβή Τσιάμη.

Μπάσκετ "Αυτοκτόνησε" η Ελλάδα






Φάση από τον αγώνα της Εθνικής με την Πολωνία Η Εθνική Γυναικών γνώρισε την ήττα με 62-60 στην δεύτερη αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ Γυναικών που διεξάγεται στην Πολωνία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει την δεύτερή του νίκη, αλλά στα τελευταία δύο λεπτά "αυτοκτόνησε" και εν τέλει ηττήθηκε με καλάθι στο τέλος.

Το νικητήριο δίποντο για τις Πολωνές πέτυχε η Λετσεγιέφσκα δύο δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε. Η Ελλάδα προηγούνταν με πέντε πόντους (60-55) δύο λεπτά πριν από το φινάλε, αλλά δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τη νίκη, καθώς τα κορίτσια του Κώστα Μίσσα έκαναν συνεχόμενα λάθη

Οι πόντοι της Ελλάδας: Καλέντζου 4, Δημητράκου 8, Χατζηνικολάου 3, Καλτσίδου 10, Μάλτση 21, Παπαμιχαήλ 7, Λύμουρα, Σωτηρίου 5, Κοσμά, Ζικυρίδου, Βλάχου

Οι Τούρκοι λένε για συμφωνία ΑΕΛ-Ουμίτ Καράν


Ουμίτ Καράν Η διοίκηση της Λάρισας και συγεκριμένα ο πρόεδρος, Κώστας Πηλαδάκης, ήρθε σε συμφωνία για την απόκτηση του Ουμίτ Καράν από την Γαλατά Σαράι, αν πιστέψουμε στον Τουρκικό Τύπο. Δημοσιεύματα τονίζουν ότι ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Ράικαρντ και πλέον συμφώνησε με τους Ελληνες.

Η "Μιλιέτ" είναι αυτή που φιλοξενεί το θέμα, τονίζοντας ότι ο παίκτης θα πάρει 500.000 ευρώ για την νέα περίοδο, ενώ και η Γαλατά θα εισπράξει ένα ποσό ως αποζημίωση για να αφήσει τον παίκτη ελεύθερο.

Οπως είναι φυσικό αναμένεται η συνέντευξη Τύπου του Κώστα Πηλαδάκη την Τρίτη, η οποία θα είναι απολογιστική, αλλά αναμένεται να αναφερθεί και στα μεταγραφικά θέματα.

Ανακοίνωσε Κακά η Ρεάλ Μαδρίτης



Εκλεισε στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κακά! Μπορεί ο Κακά μέχρι πριν από λίγες μέρες να έλεγε ότι δεν πρόκειται να φύγει από τη Μίλαν, ωστόσο λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης η απόκτηση του Βραζιλιάνου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι χρόνων.

Ο ιταλικός σύλλογος θα βάλει στα ταμεία του το ποσό το εκπληκτικό ποσό των 65 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ άλλα τρία θα εισπράξει και η Σάο Πάουλο. Ο Κακά που τη Δευτέρα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στο ρασίφε, θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται ετησίως κατά εννιά εκατομμύρια ευρώ. Η επίσημη παρουσίαση του Βραζιλιάνου άσου από τον ισπανικό σύλλογο θα γίνει στο τέλος του Ιουνίου, καθώς ο 26χρονος έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Η μετεγγραφή του Κακά είναι η δεύτερη πιο ακριβή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, καθώς το ρεκόρ κατέχει και πάλι η Ρεάλ Μαδρίτης με την απόκτηση του Ζινεντίν Ζιντάν (75 εκ. ευρώ).

Με μία λιτή ανακοίνωση επισημοποίησε τη συνεργασία των δύο πλευρών η Ρεάλ Μαδρίτης. "Ο Ρικάρντο Ιζεκσον ντος Σάντος Λέιτε Κακά είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη συμφωνία που ήρθε ο σύλλογος με τη Μίλαν. Ο Βραζιλιάνος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Ο Κακά υπέγραψε συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα έξι χρόνια", αναφέρει η ανακοίνωση.

Από τη μεριά της η Μίλαν στην ανακοίνωση της ευχαριστεί τον Κακά για όσα προσέφερε στην ομάδα τα έξι χρόνια που αγωνίστηκε και τονίζει πως το κενό του ποδοσφαιριστή μπορεί να αναπληρωθεί, αλλά το κενό του ανθρώπου Κακά είναι δύσκολο αναπληρωθεί.

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΕΞΙΟ ΧΑΦ-ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΙΛΟΤΟ!


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νούνο Πιλότο έχει συμφωνήσει με τον Ηρακλη και είναι έτοιμος να έρθει στην Θεσ/νίκη για να φορέσει τα κυανόλευκα!Εκτός από το θέμα της μεταγραφής του Πιλότο ο Ηρακλής φένεται να έχει προσυμφωνήσει με δεξιό εξτρεμ διεθνή από Ευρώπη.Ο Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής, με τον οποίο οι “κυανόλευκοι” βρίσκονται εδώ και αρκετές μέρες σε συζητήσεις, έχει συμμετοχές και με την εθνική ομάδα της χώρας του. Στον Ηρακλή, περιμένουν πρώτα απ’ όλα βεβαίως το τυπικό της υπόθεσης. Θεωρούν παράλληλα, ότι έχει κίνητρο ως παίκτης και πώς έχει να αποδείξει. Κάτι δηλαδή σαν την περίπτωση του Νικουλάε Ντίκα. Όσο για τον χρόνο του συμβολαίου που θα υπογράψει; Λέγεται, ότι θα είναι διετές.Οι διοικούντες της ΠΑΕ Ηρακλής δεν λένε τίποτα μέχρι ο παίκτης να ανακοινωθεί.Ο Ηρακλής φένεται να έχει συμφωνήσει και με κεντρικό αμυντικό και δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να έχουμε ένα μεταγραφικό ντεμαράζ στον Γηραιό.Για την περίπτωση του Νεκάτι ο Ηρακλής σκέφτεται να αποσυρθεί λόγο του υψηλού του συμβολαίου.Ο Νεκάτι είναι θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Ηρακλη αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις του τούεκου είναι πολύ υψηλές.

*Ρέμος

Μετά το ταξίδι του κ.Ρέμου στην Πόλη έρχεται η επιστροφή στα σημαντικά θέματα της ομάδας.Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής είχε συνάντηση με τους Ολεγκ Προτάσοφ-Ηλία Πουρσανίδη για συζήτηση μεταγραφικών θεμάτων και ο,τι σχετίζεται με την ομάδα.Ο κ.Ρέμος είπε ο,τι προχωράμε για τηην ενίσχυση της ομάδας με σταθερά βήματα για να πετύχουμε τους στόχους!

*Γκαρσία

διοίκηση του Ηρακλή έχει αποφασίσει να μην καταθέσει νέα πρόταση στην Ουνιόν Σάντα Φε για την εξαγορά των δικαιωμάτων του Σεμπαστιάν «Πίτου» Γκαρσία. Η δεύτερη αυξημένη πρόταση του Ηρακλή στους Αργεντινούς είναι η τελική, έστω και αν αυτοί επιμένουν στις 250.000 δολάρια της αρχικής ρήτρας.Ο Ηρακλής πλέον ψάχνει και αριστερό χαφ για να καλύψει το κενό του Πίτου.

*Οπερ

Δημοσίευμα στη διαδικτυακή έκδοση του ολλανδικού περιοδικού sportsweek ανέφερε ότι προέκυψε πρόβλημα στη μεταγραφή του Αντρες Οπερ στον Ηρακλή. «Υπάρχει διαφωνία ανάμεσα στις ομάδες για τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής του Οπερ από τη Ρόντα στον Ηρακλή, που τείνει να χαλάσει.Ο Ηρακλής δεν ανυσηχεί για τον παίκτη καθώς ο Ηλίας Πουρσανίδης επικοινωνεί καθημερινά με τον Εσθονό επιθετικό και σύντομα ο Οπερ αναμένεται στην Θεσ/νίκη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετων.

*Μάρκες

Εξελίξεις αναμένονται και στο θέμα με τον Φερνάντο Μαρκές. Η απόφαση της διοίκησης είναι δεδομένη και ο Ισπανός δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό που απομένει είναι ο τρόπος με τον οποίο θα λυθεί το συμβόλαιό του. Ο Μάρκες πλέον πρέπει να θεωρείται ξένο σώμα στον Ηρακλή καθώς ο μάνατζερ του Μανέλ Φερέρ του ψάχνει ομάδα είτε σε Ελλάδα είτε σε εξωτερικό.Εντονηφημολογία αναπτύχθηκε για ενδιαφέρον Λάρισας-Αρη.Αυτην την στιγμή η καλύτερη πρόταση που έχει ο Μάρκες είναι από Ρωσία.

Ψίθυροι-Ψίθυροι

*Εντονη φημολογία αναπτύχθηκε για ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Κοβαλέφσκι.Ο ''Κόβα''όμως φέτος θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Ηρακλη.

*Το θέμα Μάρκες έχει κουράσει,να τελειώνουμε σιγά σιγά-αλλά μόνο αν ικανοποιηθει η ομάδα οικονομικά.

*Ο δεξιός εξτρέμ είναι διέθνης,φέτος είχε λίγες συμετοχές.Υπάρχει και πρωσυμφωνία και σύντομα θα ανακοινωθει!

*Ο Ηρακλής θέλει ενίσχυση στην θέση του κεντρικου αμυντικού-δεξιού μπακ-αμυντικός χαφ-και έναν γρήγορο επιθετικό.Αριστερά ο Ηρακλής δεν χρειάζεται παίκτη έχει τον πάρα πολυ καλό νεαρό παίκτη τον Γιώργο Ιωαννίδη.

*Ο Οπερ έρχεται την Πέμπτη για να υπογράψει συμβόλαιο....Η φημολογία που αναπτύχθηκε τελικά ηταν ψευδείς....

*Ο Νεκάτι ήθελε να έρθει στον Ηρακλή αλλά το συμβόλαιο πολύ μεγάλο οικονομικά.Ισως να επανέλθει ο Γηραιός;

*Ο Πίτου μάλλον χάνεται λόγο υπερβολικών απαιτήσεων της Ουνιόν.Ο Ηρακλής θα επανέλθει με την τελευταία πρόταση η οποία θα είναι και η τρίτη.

*Εδω που έφτασε το θέμα του γηπέδου πρέπει να κινηθεί ο Γ.Σ Ηρακλής με προσεκτικά βήματα καθώς κάπιοι δεν θέλουνε να γίνει το γήπεδο!

*Ο κ.Ρέμος είπε ας πάρουμε ο,τι καλύτερο υπάρχει την μεταγραφική περίοδο σύμφωνα με το μπάτζετ της ομάδας.

*Το μπάσκετ πρέπει φέτος να ανέβει,ήδη στο ΤΑΚ Ηρακλής κινούνται με γρήγορες ενέργειες ώστε ο Ηρακλής να είναι έτοιμος για να ανέβει κατηγορία.

*Σαν σήμερα 1976 - Ο Ηρακλής στέφεται κυπέλλουχος Ελλάδος στο ποδόσφαιρο επικρατώντας του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια με 6-5 στα πέναλτι (2-2 κ.α., 4-4 παρ.).