Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Ανακοίνωσε Κακά η Ρεάλ Μαδρίτης



Εκλεισε στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κακά! Μπορεί ο Κακά μέχρι πριν από λίγες μέρες να έλεγε ότι δεν πρόκειται να φύγει από τη Μίλαν, ωστόσο λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης η απόκτηση του Βραζιλιάνου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι χρόνων.

Ο ιταλικός σύλλογος θα βάλει στα ταμεία του το ποσό το εκπληκτικό ποσό των 65 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ άλλα τρία θα εισπράξει και η Σάο Πάουλο. Ο Κακά που τη Δευτέρα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στο ρασίφε, θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται ετησίως κατά εννιά εκατομμύρια ευρώ. Η επίσημη παρουσίαση του Βραζιλιάνου άσου από τον ισπανικό σύλλογο θα γίνει στο τέλος του Ιουνίου, καθώς ο 26χρονος έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Η μετεγγραφή του Κακά είναι η δεύτερη πιο ακριβή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, καθώς το ρεκόρ κατέχει και πάλι η Ρεάλ Μαδρίτης με την απόκτηση του Ζινεντίν Ζιντάν (75 εκ. ευρώ).

Με μία λιτή ανακοίνωση επισημοποίησε τη συνεργασία των δύο πλευρών η Ρεάλ Μαδρίτης. "Ο Ρικάρντο Ιζεκσον ντος Σάντος Λέιτε Κακά είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη συμφωνία που ήρθε ο σύλλογος με τη Μίλαν. Ο Βραζιλιάνος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Ο Κακά υπέγραψε συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα έξι χρόνια", αναφέρει η ανακοίνωση.

Από τη μεριά της η Μίλαν στην ανακοίνωση της ευχαριστεί τον Κακά για όσα προσέφερε στην ομάδα τα έξι χρόνια που αγωνίστηκε και τονίζει πως το κενό του ποδοσφαιριστή μπορεί να αναπληρωθεί, αλλά το κενό του ανθρώπου Κακά είναι δύσκολο αναπληρωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: