Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Στην Μπουνιόντκορ του Ριβάλντο ο Σκολάρι

Tον Ριβάλντο θα προπονεί και πάλι ο Λουίζ Φελίπε Σκολάρι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1,5 έτους με την Μπουνιόντκορ του Ουζμπεκιστάν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας το 2002, ο οποίος μαζί με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο, αποδέχθηκε την πρόταση των Ουζμπέκων και το μεσημέρι της Τρίτης (9/6) ανέλαβε κι επισήμως το σύλλογο.

"Το ποδόσφαιρο του Ουζμπεκιστάν γράφει τη δική του πετυχημένη ιστορία, ειδικά η Μπουνιόντκορ, με τον αξιοθαύμαστο δυναμισμό της και τις προοπτικές των τελευταίων τεσσάρων ετών", τόνισε κατά την παρουσίασή του ο πρώην προπονητής της Τσέλσι, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής και των ακαδημιών του συλλόγου.

"Η ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου γηπέδου, που προγραμματίζεται για τον Μάρτιο του 2010, θα αποτελέσει την απαρχή μιας νέας εποχής για το σύλλογο. Γνωρίζω πως είμαι στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή και στη σωστή ομάδα", πρόσθεσε ο 60χρονος Βραζιλιάνος.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύλλογος του Ουζμπεκιστάν το περσινό καλοκαίρι κατέθεσε πρόταση τριάντα εκατομμυρίων ευρώ για συμβόλαιο τριών... μηνών στον Σαμουέλ Ετό, ενώ είχε προσκαλέσει τους Τσεσκ Φάμπρεγκας, Κάρλες Πουγιόλ και Αντρές Ινιέστα για προπονήσεις στα μέσα της προηγούμενης χρονιάς. Μάλιστα σε ένα ταξίδι "αστραπή", ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, είχε συνάψει συνεργασία με τον σύλλογο, που την άνοιξη είχε περάσει μία εβδομάδα προπονήσεων στις εγκαταστάσεις της Μασία στην Βαρκελώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: