Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Π.Α.Ο Σενάρια για Ρουντ!

Τα σενάρια που εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό... σκάνε καθημερινά με τρελούς ρυθμούς και σήμερα ήταν η σειρά του skysports.com να κάνει την... διαφορά! Σύμφωνα λοιπόν με την αγγλική ιστοσελίδα οι «πράσινοι» ερίζουν για την απόκτηση του Φαν Νιστερλόι από την Ρεάλ Μαδρίτης! Με 1,5εκ. ευρώ τον παραχωρεί η «βασίλισσα».





Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά πηγή από τους Μαδριλένους τόνιζε ότι «Ακόμα δεν έχουμε ξεκαθαρίσει την κατάσταση για κάποιους παίκτες. Ένας από αυτούς είναι και ο Νίστερλόι. Αυτή την στιγμή έχουμε άλλες προτεραιότητες και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας».
Παράλληλα, αναφέρεται ότι οι Μαδριλένοι δεν ζητούν παραπάνω από 1,5 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του Ολλανδού άσου, ο οποίος προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και προσπαθεί να επανέλθει δυνατός. Εκτός από το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» γίνεται λόγος και για την Τότεναμ που έχει μπει στο παιχνίδι.

Πάντως, το σίγουρο είναι πως ο παίκτης είναι υπό παραχώρηση από την στιγμή που ο Φλορεντίνο Πέρεθ πάει να κάνει το... μπαμ με τους Ρονάλντο και Βίγια και δεν αποκλείεται στην συνάντηση που θα έχει ο Αντωνίου στην Ισπανία με τους ανθρώπους της Ρεάλ να τεθεί το όνομα του στο τραπέζι από την πλευρά των Ιβήρων όσο δύσκολη και αν φαντάζει η συγκεκριμένη περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: