Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Φουλ για «Ντράγκο»

dragutinovic_7.jpgΦουλάρει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού. Σήμερα αναμένεται το κρίσιμο ραντεβού στα γραφεία της ΠΑΕ για τον Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συναντηθούν με τον εκπρόσωπο της Σεβίλλης προκειμένου να προχωρήσει το θέμα του Σέρβου, την ώρα που στο λιμάνι επικρατεί αισιοδοξία για την απόκτηση του Μπομπό.

Εδώ και μια εβδομάδα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την διοίκηση της Σεβίλλης και πλέον απομένει η σημερινή συνάντηση για να συζητηθεί και το οικονομικό. Η πρόθεση των «ερυθρολεύκων» είναι να καλύψουν τα δύο χρόνια που έχει συμβόλαιο ο 33χρονος αμυντικός με την ομάδα της Ανδαλουσίας, αλλά στη Σεβίλλη θέλουν χρήματα για να τον αφήσουν να φύγει.

Στον Ολυμπιακό πάντως, δεν είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του αφού και ο ίδιος ο παίκτης θέλει περίπου 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο. Αυτά αναμένεται να συζητηθούν και να ξεκαθαρίσουν στο σημερινό ραντεβού ανάμεσα στον Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη με τον εκπρόσωπο της Σεβίλλης.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πάντως, βρίσκονται σε επαφές και με τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ο «Ντράγκο» έχει όλη την καλή διάθεση να «σπάσει» το συμβόλαιό του με την Σεβίλλη και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, αρκεί να πάρει τα χρήματα που θέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: