Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Κόντρα αιωνίων και για Μπομπό;

Στόχος και του Παναθηναϊκού ο Μπομπό Ο Μπομπό όσο πλησιάζει στον Πειραιά και στον Ολυμπιακό, τόσο απομακρύνεται. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από την Τουρκία, στο κόλπο για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού της Μπεσίκτας έχει μπει ο Παναθηναϊκός, αλλά και η Μπενφίκα. Η νταμπλούχος της γειτονικής μας χώρας βλέποντας τη ζήτηση που έχει ο ποδοσφαιριστής της, ανεβάζει συνεχώς τις απαιτήσεις της θέλοντας να βάλει στο ταμείο της όσα περισσότερα χρήματα γίνεται.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει χτυπήσει την πόρτα της Μπεσίκτας και αναμένεται να υπάρξει ταξίδι του Κώστα Αντωνίου στην Τουρκία για να κλείσει τον ποδοσφαιριστή, ενώ και η Μενφίκα ενδιαφέρεται για τον Μπομπό με τους Πορτογάλους να φέρονται έτοιμη να δαπανήσουν περίπου έξι εκατομμύρια ευρώ για τον ποδοσφαιριστή, την ώρα που η Μπεσίκτας ζητάει επτά εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός δίνει τρία εκ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Μπομπό, ενώ ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου θα δώσει άλλα τρία εκ. ευρώ για το άλλο 50%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: