Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΕΞΙΟ ΧΑΦ-ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΙΛΟΤΟ!


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νούνο Πιλότο έχει συμφωνήσει με τον Ηρακλη και είναι έτοιμος να έρθει στην Θεσ/νίκη για να φορέσει τα κυανόλευκα!Εκτός από το θέμα της μεταγραφής του Πιλότο ο Ηρακλής φένεται να έχει προσυμφωνήσει με δεξιό εξτρεμ διεθνή από Ευρώπη.Ο Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής, με τον οποίο οι “κυανόλευκοι” βρίσκονται εδώ και αρκετές μέρες σε συζητήσεις, έχει συμμετοχές και με την εθνική ομάδα της χώρας του. Στον Ηρακλή, περιμένουν πρώτα απ’ όλα βεβαίως το τυπικό της υπόθεσης. Θεωρούν παράλληλα, ότι έχει κίνητρο ως παίκτης και πώς έχει να αποδείξει. Κάτι δηλαδή σαν την περίπτωση του Νικουλάε Ντίκα. Όσο για τον χρόνο του συμβολαίου που θα υπογράψει; Λέγεται, ότι θα είναι διετές.Οι διοικούντες της ΠΑΕ Ηρακλής δεν λένε τίποτα μέχρι ο παίκτης να ανακοινωθεί.Ο Ηρακλής φένεται να έχει συμφωνήσει και με κεντρικό αμυντικό και δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να έχουμε ένα μεταγραφικό ντεμαράζ στον Γηραιό.Για την περίπτωση του Νεκάτι ο Ηρακλής σκέφτεται να αποσυρθεί λόγο του υψηλού του συμβολαίου.Ο Νεκάτι είναι θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Ηρακλη αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις του τούεκου είναι πολύ υψηλές.

*Ρέμος

Μετά το ταξίδι του κ.Ρέμου στην Πόλη έρχεται η επιστροφή στα σημαντικά θέματα της ομάδας.Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής είχε συνάντηση με τους Ολεγκ Προτάσοφ-Ηλία Πουρσανίδη για συζήτηση μεταγραφικών θεμάτων και ο,τι σχετίζεται με την ομάδα.Ο κ.Ρέμος είπε ο,τι προχωράμε για τηην ενίσχυση της ομάδας με σταθερά βήματα για να πετύχουμε τους στόχους!

*Γκαρσία

διοίκηση του Ηρακλή έχει αποφασίσει να μην καταθέσει νέα πρόταση στην Ουνιόν Σάντα Φε για την εξαγορά των δικαιωμάτων του Σεμπαστιάν «Πίτου» Γκαρσία. Η δεύτερη αυξημένη πρόταση του Ηρακλή στους Αργεντινούς είναι η τελική, έστω και αν αυτοί επιμένουν στις 250.000 δολάρια της αρχικής ρήτρας.Ο Ηρακλής πλέον ψάχνει και αριστερό χαφ για να καλύψει το κενό του Πίτου.

*Οπερ

Δημοσίευμα στη διαδικτυακή έκδοση του ολλανδικού περιοδικού sportsweek ανέφερε ότι προέκυψε πρόβλημα στη μεταγραφή του Αντρες Οπερ στον Ηρακλή. «Υπάρχει διαφωνία ανάμεσα στις ομάδες για τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής του Οπερ από τη Ρόντα στον Ηρακλή, που τείνει να χαλάσει.Ο Ηρακλής δεν ανυσηχεί για τον παίκτη καθώς ο Ηλίας Πουρσανίδης επικοινωνεί καθημερινά με τον Εσθονό επιθετικό και σύντομα ο Οπερ αναμένεται στην Θεσ/νίκη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετων.

*Μάρκες

Εξελίξεις αναμένονται και στο θέμα με τον Φερνάντο Μαρκές. Η απόφαση της διοίκησης είναι δεδομένη και ο Ισπανός δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό που απομένει είναι ο τρόπος με τον οποίο θα λυθεί το συμβόλαιό του. Ο Μάρκες πλέον πρέπει να θεωρείται ξένο σώμα στον Ηρακλή καθώς ο μάνατζερ του Μανέλ Φερέρ του ψάχνει ομάδα είτε σε Ελλάδα είτε σε εξωτερικό.Εντονηφημολογία αναπτύχθηκε για ενδιαφέρον Λάρισας-Αρη.Αυτην την στιγμή η καλύτερη πρόταση που έχει ο Μάρκες είναι από Ρωσία.

Ψίθυροι-Ψίθυροι

*Εντονη φημολογία αναπτύχθηκε για ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Κοβαλέφσκι.Ο ''Κόβα''όμως φέτος θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Ηρακλη.

*Το θέμα Μάρκες έχει κουράσει,να τελειώνουμε σιγά σιγά-αλλά μόνο αν ικανοποιηθει η ομάδα οικονομικά.

*Ο δεξιός εξτρέμ είναι διέθνης,φέτος είχε λίγες συμετοχές.Υπάρχει και πρωσυμφωνία και σύντομα θα ανακοινωθει!

*Ο Ηρακλής θέλει ενίσχυση στην θέση του κεντρικου αμυντικού-δεξιού μπακ-αμυντικός χαφ-και έναν γρήγορο επιθετικό.Αριστερά ο Ηρακλής δεν χρειάζεται παίκτη έχει τον πάρα πολυ καλό νεαρό παίκτη τον Γιώργο Ιωαννίδη.

*Ο Οπερ έρχεται την Πέμπτη για να υπογράψει συμβόλαιο....Η φημολογία που αναπτύχθηκε τελικά ηταν ψευδείς....

*Ο Νεκάτι ήθελε να έρθει στον Ηρακλή αλλά το συμβόλαιο πολύ μεγάλο οικονομικά.Ισως να επανέλθει ο Γηραιός;

*Ο Πίτου μάλλον χάνεται λόγο υπερβολικών απαιτήσεων της Ουνιόν.Ο Ηρακλής θα επανέλθει με την τελευταία πρόταση η οποία θα είναι και η τρίτη.

*Εδω που έφτασε το θέμα του γηπέδου πρέπει να κινηθεί ο Γ.Σ Ηρακλής με προσεκτικά βήματα καθώς κάπιοι δεν θέλουνε να γίνει το γήπεδο!

*Ο κ.Ρέμος είπε ας πάρουμε ο,τι καλύτερο υπάρχει την μεταγραφική περίοδο σύμφωνα με το μπάτζετ της ομάδας.

*Το μπάσκετ πρέπει φέτος να ανέβει,ήδη στο ΤΑΚ Ηρακλής κινούνται με γρήγορες ενέργειες ώστε ο Ηρακλής να είναι έτοιμος για να ανέβει κατηγορία.

*Σαν σήμερα 1976 - Ο Ηρακλής στέφεται κυπέλλουχος Ελλάδος στο ποδόσφαιρο επικρατώντας του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια με 6-5 στα πέναλτι (2-2 κ.α., 4-4 παρ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: