Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Α.Ε.Κ Αισιοδοξία για Καφέ, πρόταση σε Ζεράλδο

Ο Καφές με τη φανέλα της ΑΕΚ Την Παρασκευή θα τελειώσει το θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου του Παντελή Καφέ, καθώς υπάρχει μικρή διαφορά. Πρόταση ανανέωσης στον Ζεράλδο. Πάνω από 1,5 εκ. κοστολογείται ο Εντίνιο. «Πόρτα» στην Κιέβο που ήθελε να επαναδιαπραγματευτεί τη ρήτρα για Σορεντίνο. Συναντηση με Θανόπουλου με Μανωλά.

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται η περίπτωση του Παντελή Καφέ και της ανανέωσης του συμβολαίου του με την ΑΕΚ. Την Τρίτη το μεσημέρι, ο Νίκος Θανόπουλος συναντήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ με τον μάνατζερ του παίκτη, Δημήτρη Καρύδα. Το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών ήταν ιδιαίτερο θετικό και οι περισσότερες πιθανότητες είναι πως την Παρασκευή στη νέα επαφή που θα έχουν οι δύο πλευρές θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Αλλωστε την Τρίτη μεταξύ των δύο πλευρών, ακούστηκαν και ποσά αυτή τη φορά. Η πλευρά του έμπειρου μέσου εξέφρασε τις επιθυμίες της προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ και εκείνος απάντησε με την αντιπροσφορά. Συμφωνία δεν υπήρξε, καθώς αμφότεροι συμβιβάστηκαν στο να τα πουν μια και καλή σε τρεις μέρες, προκειμένου να τελειώσουν το θέμα.

Στη συνέχεια ο Νίκος Θανόπουλος συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Ζεράλδο ’λβες και του Εντίνιο. Για τον πρώτο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ πρότεινε ανανέωση του συμβολαίου του για δύο χρόνια με μειωμένες αποδοχές, αλλά υψηλά μπόνους όπως γίνεται με όλους. Όσο για τον Εντίνιο. Ο Νίκος Θανόπουλος ξεκαθαρίσε πως περιμένει μία πρόταση άνω του 1,5 εκατομμυρίου, προκειμένου να τον παραχωρήσει.

Συνάντηση έγινε και εκπρόσωπο του Στέφανο Σορεντίνο, Φεντερίκο Παστορέλο. Ο λόγος που ήρθε ο μάνατζερ και όχι ο εκπρόσωπος της Κιέβο, είναι ότι θέλει να επαναδιαπραγματευτεί τη ρήτρα των 600.000 ευρώ, κάτι που δεν έγινε δεκτό από τον Νίκο Θανόπουλο, ο οποίος συνεχίζει τις επαφές για τον Γρηγόρη Μάκο. Για το θέμα υπάρχει αισιοδοξία αν και ακόμη δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή.

Τέλος, υπήρξε συνάντηση και με τον Στέλιο Μανωλά. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, όπως επίσημα τονίστηκε από την ΠΑΕ, θα συνεχίσει κανονικά να εργάζεται μέχρι το τέλος του μήνα. Από εκεί και πέρα, αυτός θα αποφασίσει τι θα γίνει και αν θα πραγματοποιήσει την παραίτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: