Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Επιστρέφει στην Ξάνθη ο Γούτας!


Επιστρέφει στην Ξάνθη ο Γούτας

Σε γνώριμα λημέρια αναμένεται να βρεθεί σύντομα ο Δημήτρης Γούτας, καθώς πρόκειται να δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Ξάνθη.

Ο Δημήτρης Γούτας αναμένεται να δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Ξάνθη, όπου άνηκε μέχρι το περασμένο καλοκαίρι.

Υπάρχει πίστη στις ικανότητες του 21χρονου στόπερ από τους «ερυθρόλευκους», αλλά στην παρούσα φάση δεν βγαίνει κανείς κερδισμένος. Και η ομάδα δεν παίρνει κάτι απ’ αυτόν, αλλά και ο ίδιος δεν βγαίνει κερδισμένος, καθώς είναι πέμπτη επιλογή στη θέση του πίσω από τους Σιόβα, Ντα Κόστα και Μποτία που συνήθως αγωνίζονται, αλλά και από τον νεαρό Βούρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας αμυντικός αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα στους προσαγωγούς με αποτέλεσμα να χάσει ολόκληρη την προετοιμασία, κάτι που είναι πολύ κακό για κάθε παίκτη και έμεινε πολύ… πίσω και να μην καταφέρει να κάνει ούτε μια συμμετοχή έως τώρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Σφάζονται» Σίτι και Τσέλσι για Βάρντι!!


«Σφάζονται» Σίτι και Τσέλσι για Βάρντι

Ο Τζέιμι Βάρντι εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Λέστερ φέτος και ήδη πολλοί «μνηστήρες» ψάχνουν την πολυπόθητη «παντρειά». Τσέλσι και Σίτι «σφάζονται» για την απόκτηση του παίκτη.

Εξαιρετική σεζόν πραγματοποιεί ο Τζέιμι Βάρντι, αποτελώντας το «πρώτο βιολί» στην ορχήστρα της φετινής Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Όπως ήταν λογικό ο παίκτης – αποκάλυψη της φετινής περιόδου, έχει τραβήξει τα βλέμματα, με τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι να είναι έτοιμες να καταθέσουν χρυσάφι, προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους τον «μπαρουτοκαπνισμένο» επιθετικό.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, τόσο οι «μπλε» όσο και οι «σίτιζενς» να χτυπήσουν την πόρτα της Λέστερ ακόμα και κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τις «Αλεπούδες» πάντως να μην μοιάζουν «ζεστές» στο ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον φορμαρισμένο επιθετικό.

Σύμφωνα με την Telegraph δε, η Λέστερ ετοιμάζεται να «δέσει» τον παίκτη, καταθέτοντας του νέα και εξαιρετικά βελτιωμένη πρόταση συμβολαίου με υψηλότατες απολαβές.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ψάχνεται» για Τσιντώτα ο ΠΑΟΚ!!


«Ψάχνεται» για Τσιντώτα ο ΠΑΟΚ

Τη φετινή «αποκάλυψη» στη θέση του τερματοφύλακα φέρεται να έχει βάλει στο μάτι ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» παρουσιάζεται να βολιδοσκοπεί την περίπτωση του Παναγιώτη Τσιντώτα.

Το βλέμμα (και) του ΠΑΟΚ έχει τραβήξει ο Παναγιώτης Τσιντώτας.

Η εκπληκτική εμφάνιση του τερματοφύλακα του Λεβαδειακού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ προστέθηκε στις εξαιρετικές που είχε κάνει με Ολυμπιακό και τον ίδιο τον «δικέφαλο του Βορρά». Πληροφορίες λοιπόν θέλουν τον τελευταίο να ψάχνεται για το πώς μπορεί να τον κάνει δικό του.

Σύμφωνα με φημολογία που έχει κυκλοφορήσει, ο Φρανκ Άρνεσεν έχει σχηματίσει εξαιρετική εντύπωση για τον 22χρονο γκολκίπερ και τον θεωρεί πολύ καλή λύση για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Ωστόσο η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, αφού πέραν του ανταγωνισμού που ενδέχεται να προκύψει με τις εμφανίσεις του, ο Λεβαδειακός έχει προλάβει να ανανεώσει το συμβόλαιό του ως το 2018.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα είπαν Φαν Χάαλ - παίκτες για την κρίση στη Γιουνάιτεντ!!

Στο «τραπέζι» έκατσαν οι παίκτες της Γιουνάιτεντ και ο Λουίς Φαν Χάαλ, που είχαν μια ανοικτή κουβέντα για όλα τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα και έχουν προκαλέσει αγωνιστική καθίζηση.

Τα είπαν Φαν Χάαλ - παίκτες για την κρίση στη ΓιουνάιτεντΠροβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και την περίοδο κρίσης που περνάει ο σύλλογος, με τους ποδοσφαιριστές να θέλουν να αναστρέψουν το αρνητικό κλίμα.

Για αυτό το λόγο οι παίκτες των «κόκκινων διαβόλων» με επικεφαλής τους Γουέιν Ρούνεϊ και Μίκαελ Κάρικ, κάθισαν στο «τραπέζι» και μίλησαν ανοικτά με τον Λουίς Φαν Χάαλ για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

Οι παίκτες εξέφρασαν τα παράπονα και τον προβληματισμό τους στον Ολλανδό τεχνικό, επισημαίνοντας ορισμένες λάθος κινήσεις του, όσον αφορά το ρόστερ και τις τακτικές που ακολουθεί, καθώς επίσης και για τις μεθόδους προπόνησης που επιλέγει.

Ταυτόχρονα οι παίκτες ξεκαθάρισαν ότι θα προσπαθήσουν ενωμένοι, να αναστρέψουν το αρνητικό κλίμα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Διαψεύδει τα σενάρια για Γιουνάιτεντ ο μάνατζερ του Μουρίνιο!!


Διαψεύδει τα σενάρια για Γιουνάιτεντ ο μάνατζερ του Μουρίνιο

Τέλος στις φήμες που ήθελαν να έχει συμφωνήσει ο Ζοζέ Μουρίνιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε ο ατζέντης του Special One, που ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ξεκάθαρος, όσον αφορά τα σενάρια περί συμφωνίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ζοζέ Μουρίνιο, ήταν ο μάνατζερ του Πορτογάλου τεχνικού, Ζόρζε Μέντες.

Ο εκπρόσωπος κορυφαίων ανθρώπων του ποδοσφαίρου, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Μουρίνιο, έβαλε τέλος στις φήμες που έκαναν λόγο για οριστική συμφωνία μεταξύ «κόκκινων διαβόλων» και Special One, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπήρξε καν επίσημη πρόταση από την ομάδα.

«Δεν υπάρχει τίποτα. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Δεν υπάρχει καν επίσημη πρόταση. Αυτά που βγήκαν στη δημοσιότητα δεν είναι αλήθεια» ανέφερε ο Ζόρζε Μέντες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τι «παίζει» με Νίνη, Πράνιτς!


Τι «παίζει» με Νίνη, Πράνιτς

Δύσκολο μοιάζει να παραμείνουν για πολύ καιρό ακόμα στον Παναθηναϊκό ο Σωτήρης Νίνης και ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να παραμείνουν στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι οι Ντάνιελ Πράνιτς, Σωτήρης Νίνης -σύμφωνα με την Πράσινη»- και ενώ στο «τριφύλλι» σκοπεύουν να κάνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ στην προσεχή μεταγραφική περίοδο, αλλά και στην επόμενη.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δεν είναι στα βασικά πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς δεν έχει μείνει ευχαριστημένος από την παρουσία του στα ματς που χρησιμοποιήθηκε. Δεν αποκλείεται μάλιστα, ο ίδιος ο παίκτης να ζητήσει μέσα στον Ιανουάριο να αποχωρήσει αν δει ότι συνεχίζει να βρίσκεται στον πάγκο ή στην… εξέδρα και να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Σε ό,τι αφορά τον Κροάτη, μέχρι τώρα τον εμπιστευόταν ο Ιταλός τεχνικός. Δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος πάντως από την παρουσία του στο ματς με τον Πανθρακικό, αν και τον χρησιμοποίησε σ’ όλο το ματς. Τον υπολογίζει και ως αριστερό μπακ ο 39χρονος προπονητής, αλλά επειδή όπως φαίνεται δεν θα παραμείνει μετά το καλοκαίρι, είναι πιθανό να μην παίζει πολύ από εδώ και πέρα. Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποχωρήσει τον άμεσα, αλλά πολύ δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ενδιαφέρον για Ομάρ από Γουέστ Χαμ!!


Ενδιαφέρον για Ομάρ από Γουέστ Χαμ

Την περίπτωση του Ομάρ Ελαμπντελαουϊ εξετάζει η Γουέστ Χαμ, με τα «Σφυριά» να μην αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση του παίκτη, ακόμα και κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ φαίνεται πως βρίσκεται ο Ομάρ Ελαμπντελαουϊ, με τον δεξιό οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού να εξακολουθεί να απασχολεί την αγγλική ομάδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» δεν είναι ξεκάθαρο το αν τα «Σφυριά» θα κάνουν κρούση για τον Νορβηγό τον Ιανουάριο, αλλά δεν αποκλείεται να συμβεί αυτό το σενάριο.

Στον Ολυμπιακό ωστόσο δεν δείχνουν «ζεστοί» στο ενδεχόμενο να φύγει ο παίκτης στα μέσα της σεζόν, με την περίπτωση του να επανεξετάζεται το καλοκαίρι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Αγκάθι» τα οικονομικά στο «γάμο» Γρηγορίου – Καλλονής!!


«Αγκάθι» τα οικονομικά στο «γάμο» Γρηγορίου – Καλλονής

Δεν προχωράει όπως όλα δείχνουν το «φλερτ» ανάμεσα στον Μιχάλη Γρηγορίου και την Καλλονή, με το κασέ του Έλληνα τεχνικού να αποτελεί «αγκάθι» για το deal με την ομάδα της Μυτιλήνης.

Στην εξεύρεση άλλης λύσης, από αυτή του Μιχάλη Γρηγορίου, θα πρέπει να στραφεί η Καλλονή, αφού το «φλερτ» μεταξύ της ομάδας και του Έλληνα τεχνικού δεν φαίνεται να καταλήγει σε «γάμο».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay», οι δύο πλευρές φαίνεται να μην τα βρίσκουν στο οικονομικό κομμάτι, με τη διαφορά ανάμεσα σε ομάδα και coach να αποδεικνύεται αγεφύρωτη.

Την ίδια ώρα ψηλά στη λίστα της ομάδας της Μυτιλήνης, φιγουράρει το όνομα του πρώην τεχνικού του Πανθρακικού, Μανουέλ Ρόκα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Κλειδιά» Μανιάτης, Φινμπόγκασον στα μεταγραφικά!!


«Κλειδιά» Μανιάτης, Φινμπόγκασον στα μεταγραφικά

«Ρυθμιστές» στο μεταγραφικό κομμάτι του Ολυμπιακού θα αποτελέσουν Μανιάτης-Φινμπόγκασον. Ο πρώτος αλλά και οι Πουλίδο, Ερνάνι είναι τα φαβορί για να μείνουν εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Από την εξέλιξη των υποθέσεων Γιάννη Μανιάτη και Άλμπερτ Φινμπόγκασον αναμένεται να εξαρτηθούν πολλά στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.

Ως γνωστόν είναι πιθανό να αποχωρήσουν άμεσα από τους «ερυθρόλευκους» οι δύο ποδοσφαιριστές και σύμφωνα με τον «Γαύρο» θα κρίνουν αρκετά για τις αποφάσεις που θα πάρει η ομάδα τους τον Ιανουάριο, καθώς οι περιπτώσεις τους σχετίζονται και με τη λίστα του Europa League.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Μάρκο Σίλβα θα κάνει και τις τρεις αλλαγές που έχει δικαίωμα στην ευρωπαϊκή λίστα. Φαβορί για να βγουν εκτός έχουν Ερνάνι, Πουλίδο, αλλά και ο αρχηγός των Πειραιωτών. Ο πρώτος φαίνεται πως δεν θα γυρίσει καν από την Πορτογαλία μετά τις διακοπές και θα επιστρέψει στην Πόρτο όπου και ανήκει. Από εκεί και πέρα, είναι αρκετά πιθανό να βγει εκτός ο Πούλιδο, καθώς τον θέλει η Τσίβας. Ο ίδιος προτιμάει να πάει στην Γκουανταλαχάρα και ενώ δεν έχει πείσει τον Πορτογάλο τεχνικό ότι μπορεί να προσφέρει άμεσα.

Η περίπτωση του Μεξικάνου σχετίζεται και με του Φινμπόγκασον, διότι από εκεί που έχει τρεις παίκτες για την κορυφή της επίθεσης ο Ολυμπιακός, αν φύγουν οι δύο τους θα μείνει μόνο ο Ιντέγε. Υπάρχει η σκέψη για επιστροφή ενός εκ των Βέργου και Ιωαννίδη που παίζουν σε Έλτσε και Ντόρτμουντ Β’ αντίστοιχα, αλλά θα πρόκειται (τουλάχιστον σε αρχική φάση) για τρίτη επιλογή.

Ωστόσο, σε αυτό το σενάριο μαζεύονται… πολλοί. Δεν γίνεται να βγουν εκτός λίστας και Μανιάτης και Φινμπόγκασον και Πουλίδο και Ερνάνι. Υπάρχει δικαίωμα μόνο για τρεις αλλαγές. Αφού όμως ο τελευταίος είναι «τελειωμένος» και υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές για να φύγει ο Μεξινακός, τα πάντα θα «παιχθούν» ανάμεσα στον Έλληνα μέσο και τον Ισλανδό επιθετικό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ξηλώνεται» για εξτρέμ η ΑΕΚ, αρέσει ο Ασαϊντί! (video)


«Ξηλώνεται» για εξτρέμ η ΑΕΚ, αρέσει ο Ασαϊντί! (video)

Έτοιμος να… τα σκάσει για να κάνει τα μεταγραφικά χατίρια του Πογιέτ φέρεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Συμβόλαιο έως και 800.000 ευρώ διαθέτει για εξτρέμ η ΑΕΚ, που γλυκοκοιτάζει τον Ουσάμα Ασαϊντί.

Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό πλήγωσε την ΑΕΚ, αλλά της έκανε κι ένα καλό: Της υπενθύμισε πόσο αναγκαία είναι η ενίσχυσή της.

Μπορεί τα λάθη που κόστισαν στους «κιτρινόμαυρους» να προήλθαν από άμυνα και τερματοφύλακα, ωστόσο η αδυναμία ν’ απειλήσει για να αντιστρέψει την κατάσταση δικαιολόγησε τη μεταγραφική προτεραιότητα που έχει τεθεί στα Σπάτα:

Αυτή της απόκτησης ενός βαρβάτου εξτρέμ (που θα μπορεί να αγωνίζεται και στην επίθεση) κι ενός φορ που θα αντικαταστήσει τον Κρισάντους. Το ενθαρρυντικό, λοιπόν, για τους φίλους της ΑΕΚ είναι ότι αυτή την ανάγκη ενίσχυσης την έχει συνειδητοποιήσει απόλυτα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Σε τέτοιο βαθμό που, σύμφωνα με όσα γράφει ο Βασίλης Βέργης στη «LiveSport», είναι διατεθειμένος να διαθέσει ακόμα και 800.000 ευρώ για τον εξτρέμ-εκλεκτό του Πογιέτ, μετατρέποντάς τον στον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας.

Όπως και να ‘χει, ο ίδιος ο Πογιέτ (όπως και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς) έχουν αρχίσει ήδη να βολιδοσκοπούν παίκτες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, δε, στην Αγγλία για τις γιορτές, ο Ουρουγουανός αναμένεται να έχει επαφές για περιπτώσεις που έχει στο μυαλό του. Μια απ’ αυτές -αν όχι η κορυφαία- είναι ο Ουσάμα Ασαϊντί. Πρόκειται για τον 27χρονο Μαροκινό εξτρέμ που γνωρίζει αρκετά καλά, μιας και αγωνίστηκε 2,5 χρόνια περίπου στην Premier League με τις φανέλες των Λίβερπουλ και Στόουκ.

Ο Ασαϊντί (που έκανε όνομα στη Χέρενφεν με 79 συμμετοχές και 20 γκολ σε μια τριετία), είχε κοστίσει στους «κόκκινους» περίπου 3,3 εκατ. ευρώ. Έπεσε όμως πάνω στους Στέρλινγκ και Σούσο, με αποτέλεσμα ο Μπρένταν Ρότζερς να τον παραχωρήσει δανεικό στη Στόουκ, όπου η καλή παρουσία του την πρώτη σεζόν (19 συμμετοχές, 4 γκολ) έφερε την ανανέωση του δανεισμού του.

Τον Γενάρη όμως προέκυψε πρόταση της Αλ Αχλί που δελέασε τη Λίβερπουλ (περίπου 6,4 εκατ. ευρώ) κι έτσι ο Ασαϊντί παραχωρήθηκε. Στην παρούσα φάση ψάχνεται να επιστρέψει στην Ευρώπη και η περίπτωσή του κρίνεται πολύ ενδιαφέρουσα από την ΑΕΚ, που εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο δανεισμού του.








*Πηγή: sport-fm.gr*

«Τσεκάρει» Μύγα ο Ολυμπιακός!!


«Τσεκάρει» Μύγα ο Ολυμπιακός

Θετικές εντυπώσεις έχει αφήσει στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής ο Γιώργος Μύγας, με τον Ολυμπιακό να έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη του Παναιτωλικού.

Την περίπτωση του Γιώργου Μύγα φαίνεται πως εξετάζουν στον Ολυμπιακό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για ότι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο Ολυμπιακός έχει στραμμένη την προσοχή του σε δυο – τρεις καλές περιπτώσεις από την εγχώρια αγορά, ανάμεσα στις οποίες φιγουράρει και το όνομα του 22χρονου δεξιού μπακ – χαφ του Παναιτωλικού.

Οι καλές εμφανίσεις του φέτος και κυρίως η απόδοση του στο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, φρόντισαν ώστε να μπει ο παίκτης στο μικροσκόπιο των «ερυθρολεύκων».

Ταυτόχρονα στον Ολυμπιακό εξετάζουν την επιστροφή του Νίκου Ιωαννίδη που έχει δοθεί δανεικός στη δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ, αφού ο Έλληνας επιθετικός θεωρείται καλή «μπακ απ» λύση για την επιθετική γραμμή της ομάδας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πιάνει… τζακ-ποτ με Πουλίδο ο Ολυμπιακός!!


Πιάνει… τζακ-ποτ με Πουλίδο ο Ολυμπιακός!

Φημολογία που αν επιβεβαιωθεί θα μοιάζει με χριστουγεννιάτικο μποναμά για τον Ολυμπιακό ξέσπασε στο Μεξικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Τσίβας είναι έτοιμη να σκάσει 5 εκατ. ευρώ για τον Άλαν Πουλίδο.

Ως μεταγραφή πέρασε και δεν ακούμπησε. Έστω και στο τέλος όμως, ο Άλαν Πουλίδο μπορεί να αποδειχθεί «λαχείο» για τον Ολυμπιακό.

Έχοντας σφραγιστεί πλέον ότι ο Μάρκο Σίλβα δεν υπολογίζει στον Μεξικανό και ότι εκείνος θα αποχωρούσε μέσα στον Γενάρη, αυτό ενδέχεται να γίνει τελικά και με μεγάλο οικονομικό όφελος για τους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από το Μεξικό, η Τσίβας Γκουαδαλαχάρα ενδιαφέρεται έντονα για τον παίκτη και είναι αποφασισμένη να διαθέσει ακόμα και 5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Σημειώνεται, δε, ότι το θέμα είναι σε προχωρημένο σημείο και αναφέρεται χαρακτηριστικά πως είναι θέμα χρόνου να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Πουλίδο στο πρωτάθλημα της χώρας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Δώρο» Χριστουγέννων με μπάσκετ!!


«Δώρο» Χριστουγέννων με μπάσκετ

Λίγο πριν τις γιορτές, η Basket League αποχαιρετά το 2015 με μία πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική. Ξεχωρίζει το Ολυμπιακός-Άρης, «δυνατό» και το Κολοσσός-ΑΕΚ.

Η ενδέκατη αγωνιστική της Basket League έρχεται σαν ένα καλό δώρο για τους φίλους του αθλήματος λίγο πριν τις γιορτές.

Η αυλαία ανοίγει σήμερα με πέντε ματς και πρώτο χρονικά το Κολοσσός-ΑΕΚ. Οι Ροδίτες, που είναι πέμπτοι στη βαθμολογία και θα παραταχθούν πλήρεις, στοχεύουν στην τέταρτη νίκη τους σε πέντε ματς στο Βενετόκλειο. Η «Ένωση» θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Γιούρε Ζντοβτς, αλλά θα απουσιάσουν οι Χέρστον (οσφυαλγία), Σαρικόπουλος (ίωση) και Σκραμπ (θα δοθεί δανεικός).

Ο ΠΑΟΚ που είναι σε εξαιρετική κατάσταση αναμετράται με τα Τρίκαλα και θέλει να πάρει ώθηση για τον αγώνα Κυπέλλου του Σαββάτου με τον Φάρο στο Κερατσίνι για τα ημιτελικά Κυπέλλου.

Πολύ σημαντικό είναι για τον προτελευταίο Απόλλωνα Πατρών-που έχει αμφίβολο τον Βεργίνη-το παιχνίδι με το Λαύριο, που αντικατέστησε τον Έβανς με τον Χάμιλτον, ενώ δεν έχει ακόμη στις τάξεις του τον Νίξον.

Κρίσιμο και το παιχνίδι του Αρκαδικού με τον Κόροιβο, ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους που προέρχονται από βαριά ήττα στα Τρίκαλα. Ο Παναθηναϊκός στην ημέρα φιλάθλου (ένα ευρώ το εισιτήριο) υποδέχεται την ουραγό Καβάλα.

Το μεγάλο ματς είναι αυτό της Πέμπτης, όπου ο Ολυμπιακός, πιθανότατα χωρίς Σπανούλη, Λοτζέσκι και Αγραβάνη, αντιμετωπίζει τον φορμαρισμένο Άρη που θα είναι πλήρης και θα «εγκατασταθεί» στην Αθήνα μιας και την Κυριακή παίζει ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ενδέκατη αγωνιστική:

Τετάρτη 23/12
Κολοσσός-ΑΕΚ 16:15 (Novasports 1)
Απόλλων Πάτρας-Λαύριο 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
ΠΑΟΚ-Τρίκαλα 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Αρκαδικός-Κόροιβος 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Παναθηναϊκός-Καβάλα 19:00 (Novasports 3)

Πέμπτη 24/12
Ρέθυμνο-Κηφισιά 16:00
Ολυμπιακός-Άρης 17:00 OTE Sport 4)

Η επόμενη αγωνιστική (12η)

Τετάρτη 2/1
Κηφισιά-Κολοσσός Ρόδου 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Τρίκαλα-Λαύριο 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Καβάλα-Αρκαδικός 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Άρης-Ρέθυμνο 17:00 (Novasports 4)

Κυριακή 3/1
Ολυμπιακός-Απόλλων Πατρών 12:30 (OTE Sport 4)
Κόροιβος-ΠΑΟΚ 17:00 (Novasports 3)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 18:00 (OTE Sport 4)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αυτά αποφάσισαν στον Παναθηναϊκό!!


Αυτά αποφάσισαν στον Παναθηναϊκό

Τα «θέλω» του ενόψει Ιανουαρίου μετέφερε στη διοίκηση του Παναθηναϊκού ο Α. Στραματσόνι. Για μια-δύο μεταγραφές πάει το «τριφύλλι», ενώ θα σημειωθούν και αποχωρήσεις άμεσα. Κόβει το πριμ ο Αλαφούζος.

Για σχεδόν δύο ώρες τα είπαν χθες Γιάννης Αλαφούζος, Αντρέα Στραμτσόνι, Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος ώστε να δουν το πώς θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά και να κρίνουν το τι πρέπει να γίνει ώστε να βελτιωθεί η εικόνα των «πράσινων».

Φυσικά, έγινε κουβέντα και για την απόδοση της ομάδας στο πρόσφατο ματς της Κομοτηνής, με τον Γιάννη Αλαφούζο να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος (κυρίως για το δεύτερο ημίχρονο), όπως είχε φάνει άλλωστε και αμέσως μετά το ματς. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού συμφώνησαν ότι η εικόνα ήταν απαράδεκτη. Από την πλευρά του ο Αντρέα Στραματσόνι έκανε λόγο για κακή νοοτροπία των ποδοσφαιριστών, ιδιαιτέρως μετά το γκολ που δέχθηκαν.

Έπεσε στο τραπέζι η σκέψη να επιβληθεί πρόστιμο, κάτι που είχε στο μυαλό του ο Γιάννης Αλαφούζος αμέσως μετά το παιχνίδι, αλλά τελικά αποφασίστηκε να μην γίνει κάτι τέτοιο. Ωστόσο, κόπηκε το πριμ που είχε υποσχεθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ για κάθε σερί τριών νικών και είναι πιθανόν να το ανακοινώσει ο ίδιος στους παίκτες αμέσως μετά τις γιορτές. Πάντως, θα επιβραβευθούν στην περίπτωση που κατακτήσουν το Κύπελλο ή πάρουν τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, με τον Γιάννη Αλαφούζο να εκτιμά ότι υπάρχουν πιθανότητες να δώσει πρωτάθλημα, μέσω των δικαστικών εξελίξεων.

Πάει για ενίσχυση

Σε ό,τι αφορά το θέμα του ρόστερ, ο Ιταλός τεχνικός παρέδωσε την έκθεση αξιολόγησης του δυναμικού που έχει στα χέρια του και αποφασίστηκε ότι ο Παναθηναϊκός πάει για μια με δύο κινήσεις και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να γίνει και τρίτη, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη». Η περίπτωση που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο είναι του Ολιβιέ Μπουμάλ. Σήμερα αναμένεται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι Πανιώνιος και Παναθηναϊκός και όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι «κυανέρυθροι» ζητούν 400.000 ευρώ χωρίς να θέλουν κάποιο αντάλλαγμα, καθώς υπάρχει σημαντική ανάγκη για να βάλουν λεφτά στα ταμεία τους.

Οι «πράσινοι» δεν φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν αυτό το ποσό, αλλά κάποιο μικρότερο και αντάλλαγμα. Παράλληλα, αν αποχωρήσει ο Νίκος Καρέλης θα αποκτηθεί και επιθετικός, ενώ υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να έρθει παίκτης γι’ αυτή τη θέση, ακόμη και αν παραμείνει ο Έλληνας επιθετικός, καθώς το καλοκαίρι αναμένεται να φύγει ο Πέτριτς. Στα υπόψιν βρίσκεται ο Μαρτίνεθ και στην παρούσα φάση μοιάζει δύσκολο να γίνει κάτι, καθώς «παίζει» μόνο το σενάριο αγοράς του.

Για τον δεξιό μπακ, αν έρθει κάποιος, θα έρθει μόνο για εναλλακτική του Βέμερ. Αν παραμείνει ο Μαρινάκης τότε δεν θα αποκτηθεί κάποιος. Ο Ιταλός τεχνικός έχει στα υπόψιν του κάποιες περιπτώσεις και χθες γράφτηκε στην πατρίδα του ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ενρίκε της Νάπολι. Απίθανο μοιάζει να πάρει μέσο ο Παναθηναϊκός. Τσεκάρονται κάποιες περιπτώσεις χαφ box to box, αλλά δύσκολα θα γίνει προσθήκη πάντως σε αυτήν τη θέση.

O Τριανταφυλλόπουλος θα δοθεί πιθανόν δανεικός και το ίδιο θα συμβεί μάλλον και με τον Χουχούμη, καθώς τον πιστεύουν στην ομάδα. Ο Μαρινάκης είτε θα αποχωρήσει το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο του ή θα ανανεώσει σύντομα και θα δοθεί δανεικός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Πλήγωσαν» και τον Παπανικολάου οι Λέικερς!!


«Πλήγωσαν» και τον Παπανικολάου οι Λέικερς

Επιστροφή στις επιτυχίες για τους Λέικερς, οι οποίοι μια εβδομάδα μετά τη νίκη επί των Μπακς του Γ. Αντετοκούμπο επικράτησαν των Νάγκετς του θετικού, Κώστα Παπανικολάου. Ματσάρα στο Μαϊάμι.

Την πέμπτη μόλις νίκη στη σεζόν σημείωσαν οι Λέικερς, επικρατώντας 111-107 των Νάγκετς στο Ντένβερ, κάνοντας πολύ καλό τρίτο δωδεκάλεπτο στο οποίο σημείωσαν νταμπλ σκορ (32-16). Θετικός ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος στα 11:14 που αγωνίστηκε έβαλε 9 πόντους με 3/5 δίποντα και ? βολές, αλλά και ένα κλέψιμο. Ο Μπάρτον είχε 25 πόντους και ο Χάρις 21 από τους ηττημένους που ήταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος. Στους 31 σταμάτησε ο Κόμπι Μπράιαντ.

Ένα καλάθι του Κάλντουελ (που άδειασε τον Μπος) στα 55,5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος οι Πίστονς επικράτησαν 93-92 της Χιτ στο Μαϊάμι. Ο Γουέιντ αστόχησε σε σουτ σχεδόν στα τέσσερα δευτερόλεπτα πριν το τέλος και ο Ντράμοντ έχασε δύο βολές στο 1.9’’ πριν το τέλος. Ο Κρις Μπος, ο οποίος σημείωσε 20 πόντους, είχε την ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στους γηπεδούχους, αλλά αστόχησε σε σουτ στην εκπνοή.

Και το σερί ηττών καλά κρατεί Σίξερς. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των Μέμφις Γκριζλς να τους νικήσουν (104-90). Σε καλή βραδιά ο Μαρκ Γκασόλ, που σημείωσε 19 πόντους (7/15 δίποντα, 5/5 βολές), μάζεψε 6 ριμπάουντ, ενώ είχε επίσης 5 ασίστ και 3 κλεψίματα. Από κοντά Κόνλεϊ, Λι με 18 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Με τον ΝτεΡοζάν να βρίσκεται σε πολύ καλή βραδιά, σταματώντας στους 28 πόντους και έχοντας παράλληλα 4 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, οι Ράπτορς έκαμψαν την αντίσταση των Ντάλας Μάβερικς στο Τορόντο με το 103-99.

Τα αποτελέσματα

Σίξερς-Γκριζλς 90-104
Τα δωδεκάλεπτα: 23-31, 47-53, 66-77, 90-104

inner

inner

Ράπτορς-Μάβερικς 103-99
Τα δωδεκάλεπτα: 32-16, 49-36, 72-67, 103-99

inner

inner

Χιτ-Πίστονς 92-93
Τα δωδεκάλεπτα: 34-18, 52-54, 75-72, 92-93

inner

inner

Νάγκετς-Λέικερς 107-111
Τα δωδεκάλεπτα: 34-26, 64-51, 80-84, 107-111

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Φιρμάνι» για Ζαϊρί!!


«Φιρμάνι» για Ζαϊρί

Σε μπελάδες έβαλε ο Ζουάντ Ζαϊρί τον ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω χρέους του «Αγιαξ της Ηπείρου» για τον Μαροκινό διεθνή μέσο.

Η FIFA επιδίκασε το ποσό των 180.000 ευρώ στο νυν παίκτη της Ζακύνθου για τη θητεία του στους «Ζωσιμάδες» το 2011-2012.

Η διοίκηση του Γιώργου Χριστοβασίλη απαιτείται να πληρώσει άμεσα τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, ώστε να μην προβεί η παγκόσμια ομοσπονδία σε αφαίρεση βαθμών στην ομάδα στη Σούπερ Λίγκα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στους «32» του Euro Cup!!


Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στους «32» του Euro Cup

Ήταν γνωστό πως ο ΠΑΟΚ την πρώτη αγωνιστική του Last 32 του Euro Cup θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια στο Λεβάντε.

Έτσι, την Τρίτη η ULEB ανακοίνωσε όλο το πρόγραμμα του «Δικεφάλου» στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης με τους» ασπρόμαυρους» να αντιμετωπίζουν τη δεύτερη αγωνιστική τη Λιμόζ στην Πυλαία.


Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική: Βαλένθια-ΠΑΟΚ (06/01, 20.00)
2η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Λιμόζ (12/01, 19.00)
3η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Όλντενμπουργκ (20/01, 19.00)
4η αγωνιστική: Όλντενμπουργκ-ΠΑΟΚ (26/01, 21.00)
5η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Βαλένθια (03/02, 19.00)
6η αγωνιστική: Λιμόζ-ΠΑΟΚ (09/02, 21.30)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Διέσυρε τη Μάλαγα η Γκραν Κανάρια, αποθέωση για Κούριτς!!


Διέσυρε τη Μάλαγα η Γκραν Κανάρια, αποθέωση για Κούριτς

Η Γκραν Κανάρια σκόρπισε με 98-65 τη Μάλαγα, με τον Κάιλ Κούριτς να επιστρέφει στο γήπεδο μετά την επέμβαση στον εγκέφαλο και να αποθεώνεται.

Καταιγιστική η Γκραν Κανάρια, συνέτριψε με 98-65 τη Μάλαγα για τη δωδέκατη αγωνιστική της ACB και εδραιώθηκε στην πέμπτη θέση με οκτώ νίκες. Πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο Κάιλ Κούριτς, που εμφανίστηκε στο γήπεδο έχοντας βγει νικητής μετά από τριπλή επέμβαση στον εγκέφαλο για αφαίρεση όγκου. Ο Αμερικανός άσος δεν αγωνίστηκε (από το Γενάρη αναμένεται να επιστρέψει στη δράση), αλλά είδε το κοινό να τον αποθεώνει φωνάζοντας M-V-P.

Ο Κέβιν Πάνγκος με 17 και ο Γιούλις Μπάες με 16 πόντους ξεχώρισαν από τους γηπεδούχους που είχαν 14/27 τρίποντα. Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας με 12 και ο Έντουιν Τζάκσον με 11 πόντους διασώθηκαν από τους αντιπάλους του Παναθηναϊκού στο Top 16, που μετά την έβδομη ήττα τους βλέπουν την οκτάδα να απομακρύνεται.



Αναλυτικά η δωδέκατη αγωνιστική:

Τρίτη 22/12
Ομπραντόιρο-Ρεάλ Μαδρίτης 63-79
Βαλένθια-Μούρθια 65-54
Μπανταλόνα-Ανδόρα 79-90
Φουενλαμπράδα-Εστουντιάντες 85-71
Γκραν Κανάρια-Ουνικάχα Μάλαγα 98-65

Τετάρτη 23/12
Χιπουσκόα-Λαμποράλ Κούτσα 21:00
Σεβίλλη-Τενερίφη 21:30
Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο 21:45
Μανρέσα-Σαραγόσα 21:45

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της ACB.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Απών ο Παπαχρήστος!!


Απών ο Παπαχρήστος

Με νέο πρόβλημα τον Τάσο Παπαχρήστο διεξήχθη την Τρίτη η προπόνηση του Πανθρακικού στο ΔΑΚ, η οποία ήταν η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα για τους παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Ο πλάγιος μπακ των Θρακιωτών αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έμεινε εκτός του προγράμματος της ημέρας. Εκτός έμεινε ξανά ο τραυματίας Τζάνης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπαλούφο και Ηλιάδης.

Το πρόγραμμα της ημέρας ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις με έμφαση στο passing game και στην κατοχή της μπάλας, ενώ οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν διπλό στα 3/4 του γηπέδου.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 27 του μήνα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Εκτός και ο Λίλα για Πετράκη!!


Εκτός και ο Λίλα για Πετράκη

Χωρίς τον Αντι Λίλα διεξήχθη την Τρίτη η προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννενα, η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα.

Ο Αλβανός διεθνής μέσος εξασφάλισε περισσότερες μέρες άδεια από τον Γιάννη Πετράκη, ενώ απουσίασαν ξανά οι πέντε της Δευτέρας, ήτοι οι Ίλιτς, Τσάβες, Ιωάννου, Στρούνα και Ναδάλες.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε αερόβια αγωνιστικά παιχνίδια επιθετικής τακτικής.

Η επιστροφή στο γήπεδο για τους παίκτες του «Αγιαξ της Ηπείρου» έχει προγραμματιστεί για τις 28 του μήνα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Τρέχουν» για Μπάρτσα οι τρεις στον Ολυμπιακό!!


«Τρέχουν» για Μπάρτσα οι τρεις στον Ολυμπιακό

Λαβωμένος θα υποδεχθεί τον Άρη στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός, με τους Σπανούλη-Λοτζέσκι-Αγραβάνη να κάνουν αγώνα δρόμου για την πρεμιέρα του Top-16 με την Μπάρτσα.

Με τρεις απουσίες θα υποδεχθεί τον Άρη ο Ολυμπιακός, την προσεχή Πέμπτη (24/12) για την 11η αγωνιστική της Α1. Οι Βασίλης Σπανούλης, Ματ Λοτζέσκι και Δημήτρης Αγραβάνης δεν είναι ακόμα έτοιμοι και θα λείψουν στο παιχνίδι με τους δυνατούς και επικίνδυνους Θεσσαλονικείς.

Το ιατρικό τιμ έχει πέσει πάνω στους τρεις παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, προκειμένου να προλάβουν την επόμενη –πιο κρίσιμη- αναμέτρηση. Στο μυαλό όλων έχει «κυκλωθεί» η ημερομηνία της 29ης του μήνα, όταν και οι Πειραιώτες θα φιλοξενήσουν την Μπαρτσελόνα, στην πρεμιέρα του Top-16.

Το κατά πόσο και οι τρεις ή κάποιοι εξ’ αυτών θα προλάβουν το συγκεκριμένο αγώνα, θα φανεί προσεχώς…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Διπλό εξάδας για την Σαρλερουά!! (video)


Διπλό εξάδας για την Σαρλερουά (video)

Μεγάλο διπλό μέσα στην έδρα της Μουσκρόν πήρε η Σαρλερουά, νικώντας 1-0 και μείωσε τη διαφορά της από την 6η Γκενκ στον ένα βαθμό.

Σπουδαίο διπλό που την φέρνει μόλις έναν βαθμό πίσω από την 6η θέση και την Γκενκ, πήρε η Σαρλερουά στην έδρα της Μουκρόν με 1-0, παρότι έπαιζε με λιγότερο παίκτη για μία ώρα λόγω της αποβολής του Τενμόν. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Περμπέ, με σουτ στο 21ο λεπτό. Όσον αφορά τη Μουσκρόν, παρέμεινε στη 14η θέση, μία πάνω από τις δύο που οδηγούν στη δεύτερη κατηγορία.

Το γκολ της Σαρλερουά


Εμβόλιμη (16η) αγωνιστική

Τρίτη 22/12


Μουσκρόν - Σαρλερουά 0-1
(21’ Περμπέ)

Τετάρτη 23/12
Λόκερεν - Άντερλεχτ


Η επόμενη (21η) αγωνιστική

Σάββατο 26/12


Κορτράικ - Κλαμπ Μπριζ
Σαρλερουά - Γκενκ
Μέχελεν - Γάνδη
Βάασλαντ Μπέβερεν - Λόκερεν
Σεντ Τρούιντεν - Λέουβεν

Κυριακή 27/12
Σταντάρ Λιέγης - Μουσκρόν
Άντερλεχτ - Βέστερλο
Ζούλτε Βάρεγκεμ - Οστάνδη *Πηγή: sport-fm.gr*

Μαρκόπουλος: «Να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες των Τρικάλων»


Μαρκόπουλος: «Να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες των Τρικάλων»

Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες των Τρικάλων, ώστε να επικρατήσει της θεσσαλικής ομάδας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League, στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως οι Θεσσαλοί τρέχουν, πιέζουν μέσα στο παρκέ και πως στόχος είναι μόνο η νίκη, όπως συμβαίνει σε κάθε αναμέτρηση, θέλοντας να ολοκληρώσουν το 2015 με επιτυχία, ενώ περιμένει ανάλογες επιτυχίες και το 2016.

Αναλυτικά: «Τα Τρίκαλα είναι μία ομάδα που πιέζει πολύ και τρέχει μέσα στο γήπεδο, κυνηγά τον αιφνιδιασμό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και στις διεισδύσεις τους προς το καλάθι. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες που έχουν στο παιχνίδι τους και να μην κάνουμε βιαστικές επιλογές στην επίθεση.

Ο ΠΑΟΚ παίζει πάντα για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και αυτό θα επιδιώξουμε και αύριο, απέναντι σε μία ομάδα που έχει ήδη κάνει σημαντικές νίκες στο πρωτάθλημα. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι μέσα στο 2015 και σίγουρα θέλουμε, όσον αφορά το πρωτάθλημα, να ολοκληρώσουμε μία επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα μας, με τον καλύτερο τρόπο.

Ελπίζουμε ότι και η νέα χρονιά θα μας δώσει τις ίδιες, τουλάχιστον, χαρές που μας έδωσε και η προηγούμενη και, με την ευκαιρία, θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και ότι καλύτερο ο καθένας επιθυμεί.

Το ίδιο εύχομαι και για την ομάδα μας, που έχει πολλές και σημαντικές υποχρεώσεις μέσα στην επόμενη χρονιά. Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση και ελπίζω ότι, με τη δουλειά μας, θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας και στα δύσκολα και μεγάλα παιχνίδια που μας περιμένουν και είναι μεγάλο κίνητρο για όλους».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πλήγμα στη Λίβερπουλ!!


Πλήγμα στη Λίβερπουλ

Χάνει μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου τον Μάρτιν Σκρτελ η Λίβερπουλ!

Ισχυρό πλήγμα στη Λίβερπουλ που συνεχίζεται να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, ο Μάρτιν Σκρτελ θα μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο 1,5 μήνα!

Ο Σλοβάκος στόπερ -που μετρά ήδη 17 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και είναι βασικός στα πλάνα του Κλοπ- χτύπησε στο ματς με την Γουότφορντ και θα λείψει ουσιαστικά ως τις αρχές Φεβρουαρίου, δημιουργώντας έξτρα πονοκέφαλο στον Γερμανό τεχνικό, στην ήδη... προβληματική άμυνα των reds.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα!!


Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα την επόμενη Τρίτη στην πρεμιέρα των «16» της Ευρωλίγκας και χρειάζεται μια μεγάλη νίκη για να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στα προημιτελικά.

Σε αυτό το ματς, οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν τη συμπαράσταση του κόσμου τους και, έτσι, την Τρίτη εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση, όπου ενημερώνουν για τα «μαγικά χαρτάκια» και τις ώρες και τα σημεία διάθεσής τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Euroleague, OLYMPIACOS – FC BARCELONA LASSA, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Τρίτη 29/12/2015 με ώρα έναρξης 21:00, θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

• Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr από την Πέμπτη 24/12/2015 και ώρα 10:00 και μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων.
• Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007 από την Πέμπτη 24/12/2015 και ώρα 10:00 και μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων.
• Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) από την Πέμπτη 24/12/2015 και μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων.
• Από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ την Πέμπτη 24/12/2015 (10:00-18:00), τη Δευτέρα 28/12/2015 (10:00 – 18:00) και την Τρίτη 29/12/2015 (10:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα) ή μέχρι εξαντλήσεώς τους.

Με βάση το νέο αθλητικό νόμο, που ήδη είναι σε ισχύ, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου, με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: Το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων, δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Ειδικά για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ήθελε να ενημερώσει ότι όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια, καλό θα ήταν να προσέλθουν έγκαιρα για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10, 15, 20, 25 και 35 €.

Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών και VIP, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210 4527600.

Όλοι «Print at Home Ticket», χωρίς αναμονή, χωρίς ταλαιπωρία!

Συνεχίζεται για άλλη μία χρονιά το πρόγραμμα αγοράς και εκτύπωσης του εισιτηρίου «Print at home». Με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε φίλαθλος μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς καμία άλλη διαδικασία, προσκομίζοντας απλά στη θύρα το εισιτήριο που θα έχει τυπώσει ο ίδιος στο σπίτι του ή στο γραφείο του. Έτσι, θα αποφεύγεται η ταλαιπωρία της ουράς για την αγορά εισιτηρίου, ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής και θα διευκολύνεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο, ενώ με την εγγραφή ως μέλος του συστήματος εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αποφεύγεται η επαναλαμβανόμενη διαδικασία προσκόμισης των παραπάνω στοιχείων με βάση και το νέο αθλητικό νόμο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον αγώνα με τη FC BARCELONA LASSΑ στις 29/12/2015 ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:

Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και τη Δευτέρα 28/12/2015, ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 8 το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.

• Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους.

• Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8».

Κριστιάνο σε οπαδούς: «Πάρτε τον από τον κώ...» (video)


Κριστιάνο σε οπαδούς: «Πάρτε τον από τον κώ...» (video)

Σύμφωνα με βίντεο του «TVE», ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβρισε άσχημα τους οπαδούς της Ράγιο Βαγιεκάνο που τον αποδοκίμαζαν κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Ένα δημοσίευμα, το οποίο έχει προκαλέσει σάλο στην Ισπανία, δημοσίευσε το «TVE». Μέσα στο εν λόγω άρθρο υπάρχει και ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο απαντάει σε έντονο ύφος στους οπαδούς της Ράγιο Βαγιεκάνο που τον... κράζουνε, κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η απάντηση του Κριστιάνο στις αποδοκιμασίες των οπαδών της αντίπαλης ομάδας ήταν η εξής: «Πάρτε τον από τον κώ...».

Το σχετικό βίντεο



*Πηγή: sport-fm.gr*

Νέος πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ ο Τσαλόπουλος!!


Νέος πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ ο Τσαλόπουλος

Ο Αντώνης Τσαλόπουλος θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ στη θέση του Γιώργου Ανδρέου.

Αυτό αποφασίστηκε στη ΓΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ την Τρίτη, μετά την παραίτηση του πρώην πλέον «ισχυρού» άνδρα του «Δικεφάλου» που οδήγησε τους «ασπρόμαυρους» στην κατάκτηση του περυσινού νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ο Ανδρέου θα παραμείνει στο σύλλογο ως δεύτερος αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά: «Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του ΔΣ, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου, προκειμένου να επιμείνει στην παραίτησή του, την οποία είχε υποβάλει από τον Οκτώβριο και η οποία δεν είχε γίνει δεκτή.

Η παραίτηση του κ. Ανδρέου από τη θέση του προέδρου του ΤΑΑ ΠΑΟΚ έγινε αφενός για λόγους υγείας και αφετέρου λόγω μακρόχρονης διαμονής στο εξωτερικό.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον κ. Ανδρέου για τα όσα προσέφερε όλα τα χρόνια και, κυρίως, για τους δύο τίτλους που έφερε πέρυσι στο σωματείο.

Την παραίτησή του, επίσης, υπέβαλε εγγράφως και το έως τώρα μέλος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, κ. Ασλανίδης, η οποία έγινε αποδεκτή και τον οποίο, επίσης, ευχαριστούμε.

Ως εκ τούτου, ο ΑΣ ΠΑΟΚ ορίζει νέα διοίκηση στο ΤΑΑ με πρόεδρο τον Αντώνη Τσαλόπουλο, επίλεκτο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ και βασικό χορηγό του τμήματος τα δύο τελευταία χρόνια και μέλη την Κατερίνα Γιαννακοπούλου και τον Κώστα Παϊσιάδη.

Ο Ανδρέου παραμένει κανονικά στη θέση του δεύτερου αντιπροέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Βόμβα» με Σαλπιγγίδη η Σπάρτη;


«Βόμβα» με Σαλπιγγίδη η Σπάρτη;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Patrisnews, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να ‘χει καταθέσει δελεαστική πρόταση στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, προκειμένου ν’ αγωνιστεί στην Σπάρτη!

Ένα «τρελό» σενάριο ήρθε στην επιφάνεια!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Patrisnews, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (βασικός χρηματοδότης του συλλόγου) φέρεται να επιχειρεί το μεγαλύτερο κόλπο γκρόσο στην ιστορία της Γ’ Εθνικής.

Πώς; Προσφέροντας δελεαστικό συμβόλαιο στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, προκειμένου να παίξει ως το τέλος της σεζόν με την Σπάρτη και να βοηθήσει τους Λάκωνες για το στόχο της ανόδου στη Football League (στην κορυφή και στο +3 από τον Παναργειακό αυτή την ώρα).

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ της εν λόγω ιστοσελίδας, ο άλλοτε άσος των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού (που είναι χωρίς ομάδα απ’ όταν αποχώρησε από τον Δικέφαλο του βορρά) ζήτησε λίγες μέρες προθεσμία, ούτως ώστε να απαντήσει!

Παράλληλα αναφέρεται πως: «Οι πιθανότητες δεν είναι πολλές, αλλά τη δεδομένη στιγμή τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί». Μένει, λοιπόν, να φανεί κατά πόσο αληθεύει το δημοσίευμα κι αν όντως υπάρχει... καπνός μεταξύ των δύο πλευρών!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Άχαστη Βαλένθια, εύκολα η Ρεάλ!!


Άχαστη Βαλένθια, εύκολα η Ρεάλ

Η Βαλένθια έφτασε στο 22-0 στη σεζόν νικώντας 65-54 τη Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη για τη δωδέκατη αγωνιστική της ACB. Άνετα πέρασε η Ρεάλ από την έδρα της Χιπουσκόα.

Δεν έχει σκοπό να χάσει φέτος η Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες», που θα βρεθούν στο δρόμο του ΠΑΟΚ στους «32» του Eurocup, επικράτησαν 65-54 της Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη για τη δωδέκατη αγωνιστική της ACB και διεύρυναν σε 22-0 την αήττητη εκκίνησή τους στη σεζόν, εντός κι εκτός συνόρων.

Ο Λιούκ Σίκμα με 12, ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς με 11 και ο Ράφα Μαρτίνεθ με 10 πόντους οδήγησαν στο σκοράρισμα τους γηπεδούχους, αλλά τη διαφορά έκανε η άμυνά τους, που κράτησε τον αντίπαλο στους 54 πόντους.

Η Ρεάλ παραμένει στο -1 από τη Βαλένθια, καθώς είχε εύκολο έργο στην έδρα της Ομπραντόιρο με 79-63. Ο Γκουστάβο Αγιόν και ο Τζέισι Κάρολ είχαν από 14 πόντους, ενώ 10 πόντους και 9 ριμπάουντ πρόσφερε ο Βίλι Ερνανγκόμεθ για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Top 16.

Αναλυτικά η δωδέκατη αγωνιστική:

Τρίτη 22/12
Ομπραντόιρο-Ρεάλ Μαδρίτης 63-79
Βαλένθια-Μούρθια 65-54
Μπανταλόνα-Ανδόρα 79-90
Φουενλαμπράδα-Εστουντιάντες 21:45
Γκραν Κανάρια-Ουνικάχα Μάλαγα 22:30

Τετάρτη 23/12
Χιπουσκόα-Λαμποράλ Κούτσα 21:00
Σεβίλλη-Τενερίφη 21:30
Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο 21:45
Μανρέσα-Σαραγόσα 21:45

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της ACB.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αχόνεν: «Ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας η ΑΕΚ»


Αχόνεν: «Ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας η ΑΕΚ»

Ως ομάδα Ευρωλίγκας χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο Ρόοπε Αχόνεν, ενόψει της αναμέτρησης του Κολοσσού με την «Ένωση» την Τετάρτη στο Βενετόκλειο για την 11η αγωνιστική της Basket League.

Ο Φινλανδός γκαρντ των «θαλασσί» τόνισε πως κόντρα σε τέτοια ομάδα θα χρειαστεί να παίξουν συγκεντρωμένα και με μυαλό για να νικήσουν, περιμένει τη βοήθεια του κόσμου, χαρακτήρισε το ελληνικό ένα από τα πιο δύσκολα και καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και θεωρεί πως η ομάδα του έχει κάνει καλά ματς, ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα.

Αναλυτικά: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, καθώς η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, οι οποίοι είναι επιπέδου Ευρωλίγκας. Σίγουρα, συγκαταλέγεται στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και γι’ αυτό εμείς θα πρέπει να προσέξουμε πολύ και να παίξουμε συγκεντρωμένα και έξυπνα.

Οπωσδήποτε και σ’ αυτό το ματς, είναι πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου. Γι’ αυτό, τους καλούμε να έρθουν να γεμίσουν το γήπεδό μας και να δημιουργήσουν την πολύ καλή ατμόσφαιρα που δημιουργούν όλη τη χρονιά. Με την παρουσία τους στις κερκίδες, μας δίνουν μεγάλη ώθηση και αυτό είναι πολύ σημαντικό για ένα παίκτη.

Σίγουρα, το ελληνικό είναι από τα πιο δύσκολα που έχω παίξει στην καριέρα μου και σίγουρα ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, καθώς το μπάσκετ είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Συμμετέχουν ομάδες που διεκδικούν την Ευρωλίγκα, ενώ οι υπόλοιπες είναι τόσο κοντά που η καθεμία μπορεί να διεκδικήσει την είσοδό της στα playoffs.

Ακόμη και η προετοιμασία για ένα ματς όλη την εβδομάδα είναι διαφορετική. Πολύ βίντεο για τον αντίπαλο και μεγάλη έμφαση στην άμυνα με πολλή τακτική.

Θεωρώ πως, μέχρι στιγμής, έχουμε κάνει καλά παιχνίδια. Βέβαια, είχαμε κάνει και ένα-δύο άσχημα και γνωρίσαμε την ήττα, αλλά στα τρία τελευταία είμαστε κοντά σε αυτό που θέλουμε να παίζουμε. Το θέμα είναι να είμαστε καλά προετοιμασμένοι στο ψυχολογικό κομμάτι και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι για 40’. Ελπίζω το 2016 να είμαστε ακόμη καλύτεροι.

Τέλος, να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά με υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Κληρώνει» για Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό!!


«Κληρώνει» για Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό!

Την Τετάρτη Παναθηναϊκός και Πανιώνιος... θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και αναμένεται να ξεκαθαρίσει αρκετά το κατά πόσο θα ντυθεί στα πράσινα ο Ολιβιέ Μπουμάλ!

Σε ρυθμούς… Μπουμάλ ο Παναθηναϊκός. Εδώ και καιρό οι πράσινοι «επεξεργάζονταν» την περίπτωση του Καμερουνέζου μεσοεπιθετικού του Πανιωνίου, ο Αντρέα Στραματσόνι προφανώς… άναψε το πράσινο φως και οι δυο ομάδες «κλείδωσαν» το μεταξύ τους ραντεβού για να φανεί το τι μέλλει γενέσθαι στην υπόθεση!

Πιο συγκεκριμένα, φιξαρίστηκε για την Τετάρτη (23/12) η συνάντηση των δύο πλευρών, όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσει εν πολλοίς το κατά πόσο ο άσος των Νεοσρμυνιωτών θα ντυθεί στα πράσινα. Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Οριστική εξέλιξη –θετική ή αρνητική- λογικά δεν θα προκύψει αύριο, ωστόσο θα ξεκαθαρίσει αρκετά το αν η μεταγραφή βαδίζει σε καλό δρόμο ή αν υπάρχουν «εμπόδια». Για την ώρα επικρατεί απλώς μια αισιοδοξία πως το deal θα προχωρήσει και ο Μπουμάλ –που έχει εντυπωσιάσει φέτος- θα «μετακομίσει» στο τριφύλλι, για να ενισχύσει τις θέσεις των εξτρέμ όπου είναι αλήθεια ότι ο Στραματσόνι έχει διαγνώσει πρόβλημα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Με Μπίλαν το ντέρμπι η Τσεντεβίτα!!


Με Μπίλαν το ντέρμπι η Τσεντεβίτα

Η Τσεντεβίτα με κορυφαίο και πάλι τον Μίρο Μπίλαν πήρε το ντέρμπι του Ζάγκρεμπ νικώντας 83-69 την Τσιμπόνα εκτός έδρας.

Σε εξαιρετική κατάσταση στην Αδριατική Λίγκα η Τσεντεβίτα, επικράτησε 83-69 της Τσιμπόνα εκτός έδρας (τυπικά, μιας και το ματς έγινε στην κοινή τους έδρα, το «Ντράζεν Πέτροβιτς») στο ντέρμπι του Ζάγκρεμπ κι έφτασε τις 13 νίκες, όσες και η Μπουντούτσνοστ με αγώνα περισσότερο.

Ο Μίρο Μπίλαν συνέχισε το σερί εντυπωσιακών εμφανίσεων και είχε 25 πόντους (11/13 δίποντα), 7 ριμπάουντ και 3 τάπες. Ο Λούκα Μπάμπιτς με 13 και ο Μάρκο Αράποβιτς με 11 ακολούθησαν σε απόδοση για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Top 16.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μια βραδιά που έλαμψε από… αθλητικά αστέρια!! (Pics)


Μια βραδιά που έλαμψε από… αθλητικά αστέρια! (Pics)

Οι κορυφαίοι ήταν εκεί! Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα αθλητικά βραβεία του ΠΣΑΤ, όπου έδωσαν το παρών οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές για το 2015.

Οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές του 2015 συγκεντρώθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής για τις απονομές των αθλητικών βραβείων του ΠΣΑΤ.

Με πολλές τιμητικές διακρίσεις για αθλητές που ξεχώρισαν για διάφορους λόγους, αλλά κυρίως με την ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών για τους κορυφαίους αθλητές σε άνδρες, γυναίκες, την κορυφαία ομάδα, τους αντίστοιχους τίτλους για άτομα με ειδικές ανάγκες και τον κορυφαίο προπονητή.

Δείτε το φωτογραφικό ρεπορτάζ των βραβείων:

Οι κορυφαίοι αθλητές του 2015



Κορυφαίος αθλητής αναδείχτηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας
inner

Κορυφαία αθλήτρια αναδείχτηκε η Νικόλ Κυριακοπούλου
inner

Κορυφαία ομάδα αναδείχτηκε η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών
inner

Κορυφαίος προπονητής αναδείχτηκε ο Δημήτρης Ράφτης
inner

Κορυφαίος αθλητής με αναπηρία αναδείχτηκε ο Μανώλης Στεφανουδάκης
inner

Κορυφαία αθλήτρια με αναπηρία αναδείχτηκε η Δήμητρα Κοροκίδα
inner

Κορυφαία ομάδα με αναπηρία αναδείχτηκε η ομάδα Μπότσια Ζευγάρια BC3 (Ντέντα Άννα/Πανανός Νίκος/ Πολυχρονίδης Γρηγόρης)
inner

Έπαθλα για το 2015



Το «Έπαθλο Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους» στον Περικλή Ιακωβάκη για την πολύχρονη προσφορά του στον Αθλητισμό με σειρά μεγάλων και σπουδαίων διακρίσεων και ταυτόχρονα για την εν γένει συμπεριφορά και το ήθος που επέδειξε στην διαδρομή του αυτή.
inner

Το Έπαθλο «Ευ Αγωνίζεσθαι» (Fair Play) απονέμεται στις κολυμβητικές ομάδες σκυταλοδρομίας (4χ100μ Μικτής Ομαδικής) Παμπαίδων, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, που στους Χειμερινούς αγώνες στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ» (6-8 Φεβρουαρίου), έστειλαν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα για τον Αθλητισμό, από κοινού. Οι 13χρονοι αθλητές, φωτογραφήθηκαν μαζί με τα μετάλλια τους, αγκαλιασμένοι και καταχειροκροτήθηκαν από το κατάμεστο κολυμβητήριο. Την ομάδα του Παναθηναϊκού αποτελούσαν οι: Διονύσης Νικολαϊδης, Σταμάτης Κουτσούλας, Σπύρος Γκικόπουλος, Σταύρος Βεϊογλάνης (προπονητής ο Γιάννης Μηλιδάκης). Την ομάδα του Ολυμπιακού οι: Γιάννης Χρήστου, Βαγγέλης Καλαντζής, Αναστάσιος Μπουντάλης, Γιώργος Ευαγγέλου (προπονητής Νίκος Γέμελος).
inner

Το έπαθλο «Κοινωνικής Προσφοράς» απονέμεται στις αθλητικές οικογένειες Βασιλείου (Χάντμπολ) και Κορακάκη (Σκοποβολή).Στην πρώτη (Βασιλείου), η μητέρα Όλγα Δαμιανίδου και η μεγαλύτερη κόρη της Μαριαλένα Βασιλείου αγωνίζονται στον ΓΑΣ Καματερού, όπως και η μικρότερη αδελφή (Αναστασία Βασιλείου) στην ομάδα Κορασίδων. Ο πατέρας (Θόδωρος Βασιλείου), είναι αθλητής της ομάδας Χάντμπολ του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων. Στην δεύτερη (Κορακάκη), ο πατέρας Τάσος, η κόρη Άννα και ο γιος Διονύσης είναι εν ενεργεία μέλη της Εθνικής Ομάδας Σκοποβολής. Η Άννα δε έχει πάρει πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
inner
inner

Οι ειδικές τιμητικές διακρίσεις


Στους Δημήτρη Διαμαντίδη και Βασίλη Σπανούλη, για τη μεγάλη τους προσφορά στο ελληνικό μπάσκετ, καθώς η εφετινή σεζόν αναμένεται να είναι η τελευταία που οι δύο μπασκετμπολίστες θα αγωνιστούν μαζί στο ελληνικό πρωτάθλημα.
inner
inner
inner
inner

Στον διεθνή ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα που το περασμένο καλοκαίρι συγκίνησε το πανελλήνιο με την προσφορά ζωής προς τον πάσχοντα από σοβαρή ασθένεια αδελφό του Δημήτρη, στον οποίο και έγινε δότης μυελού των οστών. Η μάχη μπορεί να χάθηκε, όμως ο Βαγγέλης εξακολουθεί να αντλεί δύναμη για να ευαισθητοποιήσει εθελοντές για δωρεά μυελού των οστών.
inner

Στον διεθνή ποδοσφαιριστή Κώστα Κατσουράνη που αποχώρησε από την ενεργό δράση και ήταν εκ των τελευταίων της χρυσής φουρνιάς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2004 στη Λισαβόνα, για τη μεγάλη του προσφορά στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
inner

Στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία και την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία για το εκπαιδευτικό τους έργο και την προσφορά τους στην προάσπιση και διάδοση των ιδεών του Ολυμπισμού.
inner

Στους παγκόσμιους πρωταθλητές της ιστιοπλοϊας Ιορδάνη Πασχαλίδη και Κώστα Τριγκώνη για την πολυσήμαντη προσφορά τους και τις διακρίσεις τους στο άθλημα
inner

Στον διεθνή διαιτητή υδατοσφαίρισης Νίκο Σταυρόπουλο για τα μοναδικά του ρεκόρ και την παρουσία του στο άθλημα
inner

Στην Ομάδα Ποδοσφαίρου των Special Olympics για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λος Άντζελες.
inner

Στον νεαρό αθλητή του πινγκ πονγκ Γιάννη Σγουρόπουλο (Έπαθλο Ανερχόμενου Ταλέντου)
inner
*Πηγή: sport-fm.gr*