Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

«Κληρώνει» για Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό!!


«Κληρώνει» για Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό!

Την Τετάρτη Παναθηναϊκός και Πανιώνιος... θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και αναμένεται να ξεκαθαρίσει αρκετά το κατά πόσο θα ντυθεί στα πράσινα ο Ολιβιέ Μπουμάλ!

Σε ρυθμούς… Μπουμάλ ο Παναθηναϊκός. Εδώ και καιρό οι πράσινοι «επεξεργάζονταν» την περίπτωση του Καμερουνέζου μεσοεπιθετικού του Πανιωνίου, ο Αντρέα Στραματσόνι προφανώς… άναψε το πράσινο φως και οι δυο ομάδες «κλείδωσαν» το μεταξύ τους ραντεβού για να φανεί το τι μέλλει γενέσθαι στην υπόθεση!

Πιο συγκεκριμένα, φιξαρίστηκε για την Τετάρτη (23/12) η συνάντηση των δύο πλευρών, όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσει εν πολλοίς το κατά πόσο ο άσος των Νεοσρμυνιωτών θα ντυθεί στα πράσινα. Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Οριστική εξέλιξη –θετική ή αρνητική- λογικά δεν θα προκύψει αύριο, ωστόσο θα ξεκαθαρίσει αρκετά το αν η μεταγραφή βαδίζει σε καλό δρόμο ή αν υπάρχουν «εμπόδια». Για την ώρα επικρατεί απλώς μια αισιοδοξία πως το deal θα προχωρήσει και ο Μπουμάλ –που έχει εντυπωσιάσει φέτος- θα «μετακομίσει» στο τριφύλλι, για να ενισχύσει τις θέσεις των εξτρέμ όπου είναι αλήθεια ότι ο Στραματσόνι έχει διαγνώσει πρόβλημα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: