Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

«Κλειδιά» Μανιάτης, Φινμπόγκασον στα μεταγραφικά!!


«Κλειδιά» Μανιάτης, Φινμπόγκασον στα μεταγραφικά

«Ρυθμιστές» στο μεταγραφικό κομμάτι του Ολυμπιακού θα αποτελέσουν Μανιάτης-Φινμπόγκασον. Ο πρώτος αλλά και οι Πουλίδο, Ερνάνι είναι τα φαβορί για να μείνουν εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Από την εξέλιξη των υποθέσεων Γιάννη Μανιάτη και Άλμπερτ Φινμπόγκασον αναμένεται να εξαρτηθούν πολλά στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.

Ως γνωστόν είναι πιθανό να αποχωρήσουν άμεσα από τους «ερυθρόλευκους» οι δύο ποδοσφαιριστές και σύμφωνα με τον «Γαύρο» θα κρίνουν αρκετά για τις αποφάσεις που θα πάρει η ομάδα τους τον Ιανουάριο, καθώς οι περιπτώσεις τους σχετίζονται και με τη λίστα του Europa League.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Μάρκο Σίλβα θα κάνει και τις τρεις αλλαγές που έχει δικαίωμα στην ευρωπαϊκή λίστα. Φαβορί για να βγουν εκτός έχουν Ερνάνι, Πουλίδο, αλλά και ο αρχηγός των Πειραιωτών. Ο πρώτος φαίνεται πως δεν θα γυρίσει καν από την Πορτογαλία μετά τις διακοπές και θα επιστρέψει στην Πόρτο όπου και ανήκει. Από εκεί και πέρα, είναι αρκετά πιθανό να βγει εκτός ο Πούλιδο, καθώς τον θέλει η Τσίβας. Ο ίδιος προτιμάει να πάει στην Γκουανταλαχάρα και ενώ δεν έχει πείσει τον Πορτογάλο τεχνικό ότι μπορεί να προσφέρει άμεσα.

Η περίπτωση του Μεξικάνου σχετίζεται και με του Φινμπόγκασον, διότι από εκεί που έχει τρεις παίκτες για την κορυφή της επίθεσης ο Ολυμπιακός, αν φύγουν οι δύο τους θα μείνει μόνο ο Ιντέγε. Υπάρχει η σκέψη για επιστροφή ενός εκ των Βέργου και Ιωαννίδη που παίζουν σε Έλτσε και Ντόρτμουντ Β’ αντίστοιχα, αλλά θα πρόκειται (τουλάχιστον σε αρχική φάση) για τρίτη επιλογή.

Ωστόσο, σε αυτό το σενάριο μαζεύονται… πολλοί. Δεν γίνεται να βγουν εκτός λίστας και Μανιάτης και Φινμπόγκασον και Πουλίδο και Ερνάνι. Υπάρχει δικαίωμα μόνο για τρεις αλλαγές. Αφού όμως ο τελευταίος είναι «τελειωμένος» και υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές για να φύγει ο Μεξινακός, τα πάντα θα «παιχθούν» ανάμεσα στον Έλληνα μέσο και τον Ισλανδό επιθετικό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: