Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Νέος πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ ο Τσαλόπουλος!!


Νέος πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ ο Τσαλόπουλος

Ο Αντώνης Τσαλόπουλος θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ στη θέση του Γιώργου Ανδρέου.

Αυτό αποφασίστηκε στη ΓΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ την Τρίτη, μετά την παραίτηση του πρώην πλέον «ισχυρού» άνδρα του «Δικεφάλου» που οδήγησε τους «ασπρόμαυρους» στην κατάκτηση του περυσινού νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ο Ανδρέου θα παραμείνει στο σύλλογο ως δεύτερος αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά: «Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του ΔΣ, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου, προκειμένου να επιμείνει στην παραίτησή του, την οποία είχε υποβάλει από τον Οκτώβριο και η οποία δεν είχε γίνει δεκτή.

Η παραίτηση του κ. Ανδρέου από τη θέση του προέδρου του ΤΑΑ ΠΑΟΚ έγινε αφενός για λόγους υγείας και αφετέρου λόγω μακρόχρονης διαμονής στο εξωτερικό.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον κ. Ανδρέου για τα όσα προσέφερε όλα τα χρόνια και, κυρίως, για τους δύο τίτλους που έφερε πέρυσι στο σωματείο.

Την παραίτησή του, επίσης, υπέβαλε εγγράφως και το έως τώρα μέλος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, κ. Ασλανίδης, η οποία έγινε αποδεκτή και τον οποίο, επίσης, ευχαριστούμε.

Ως εκ τούτου, ο ΑΣ ΠΑΟΚ ορίζει νέα διοίκηση στο ΤΑΑ με πρόεδρο τον Αντώνη Τσαλόπουλο, επίλεκτο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ και βασικό χορηγό του τμήματος τα δύο τελευταία χρόνια και μέλη την Κατερίνα Γιαννακοπούλου και τον Κώστα Παϊσιάδη.

Ο Ανδρέου παραμένει κανονικά στη θέση του δεύτερου αντιπροέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: