Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Μίχελ: «Ο Σαββίδης θέλει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή»


Μίχελ: «Ο Σαββίδης θέλει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή»

Για τους στόχους του Σαββίδη αλλά και το νέο του πόστο στον ΠΑΟΚ, μίλησε σε Μέσο του εξωτερικού ο Λούμπος Μίχελ, αναφέροντας πως ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου θέλει να τον φτάσει στην κορυφή.

Για το νέο του πόστο στον ΠΑΟΚ, τους στόχους του Ιβάν Σαββίδη για τον Δικέφαλο του Βορρά και την εμπειρία του από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, αναφέρθηκε ο Λούμπος Μίχελ σε δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του.

«Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκα στην Ελλάδα και συναντήθηκα με τον Ιβάν Σαββίδη. Πρόκειται για έναν φιλόδοξο άνθρωπο που έχει αναλάβει την ομάδα εδώ και τέσσερα χρόνια και θέλει να την αναπτύξει περισσότερο. Συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε αλλά ακόμα δεν έχει υπογραφεί κάποιο συμβόλαιο. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχω συμβόλαιο με τη Σαχτάρ. Μετά τις διακοπές θα ταξιδέψω στην Ελλάδα και θα υπογράψω το νέο συμβόλαιο μου με την ομάδα», είπε αρχικά ο Λούμπος Μίχελ.

«Στην Ελλάδα το πρωτάθλημα εδώ και πολλά χρόνια το κατακτά ο Ολυμπιακός και ο κ. Σαββίδης θέλει να φτάσει η ομάδα του σε αυτό το επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ έχει έλλειψη από τρόπαια και το τελευταίο του πρωτάθλημα κατέκτησε το 1985. Δούλεψα περισσότερα από επτά χρόνια στην Σαχτάρ, μία ομάδα που μέσα σε 15 χρόνια έχει μεγάλη οργάνωση σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο ενώ ήταν ένας επαρχιακός ουκρανικός σύλλογος. Ο κ. Σαββίδης έψαχνε άτομα που να έχουν εμπειρία σε παρόμοια πρότζεκτ και έτσι αποφάσισε να συνεργαστεί με μένα», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: