Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Κόνγκερ: «Ευλογία ο τίτλος του MVP»


Κόνγκερ: «Ευλογία ο τίτλος του MVP»

Ευτυχής για την ανάδειξή του σε MVP της δέκατης αγωνιστικής ο Ντεμίτριους Κόνγκερ, αλλά θέλησε να μοιραστεί το βραβείο με τους συμπαίκτες του στα Τρίκαλα.

«Είναι μεγάλη ευλογία και το εκτιμώ ιδιαίτερα», δήλωσε στο www.esake.gr ο Ντεμίτριους Κόνγκερ για την ανάδειξη του σε MVP της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ των Τρικάλων συγκέντρωσε 32 βαθμούς στο ράνκινγκ (25 πόντοι με 0/1 βολή, 8/9 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, μια ασίστ, ένα κλέψιμο, δύο λάθη σε σχεδόν 32’ συμμετοχής) στην εντός έδρας νίκη της θεσσαλικής ομάδας επί του Αρκαδικού με 82-54.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που αναδείχτηκα MVP της 10ης αγωνιστικής στην απαιτητική και υψηλής ποιότητας ελληνικής λίγκας. Είναι μεγάλη ευλογία και το εκτιμώ ιδιαίτερα. Για να πετύχω όμως αυτή την προσωπική επίδοση είχα σημαντική βοήθεια από τους συμπαίκτες αλλά και από τους φιλάθλους μας», τόνισε.

«Εξαρτάται καθαρά από μας το τι θα καταφέρουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν παίζουμε άμυνα και παίρνουμε ριμπάουντ θα βελτιωνόμαστε συνεχώς οπότε θα πετύχουμε πιο εύκολα τους στόχους που έχουμε θέσει», πρόσθεσε και κατέληξε: «Μου αρέσει πολύ η Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Μου αρέσει το στυλ του παιχνιδιού, μου αρέσει όλη η προετοιμασία για τα παιχνίδια και η ατμόσφαιρα στα γήπεδα αλλά και το γεγονός ότι υπάρχουν πολύ σκληρές ομάδες με εξαιρετικούς παίκτες. Θεωρώ ότι η επιλογή μου να έρθω στην Ελλάδα ήταν η καλύτερη και δεν το έχω μετανιώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: