Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Τι «παίζει» με Νίνη, Πράνιτς!


Τι «παίζει» με Νίνη, Πράνιτς

Δύσκολο μοιάζει να παραμείνουν για πολύ καιρό ακόμα στον Παναθηναϊκό ο Σωτήρης Νίνης και ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να παραμείνουν στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι οι Ντάνιελ Πράνιτς, Σωτήρης Νίνης -σύμφωνα με την Πράσινη»- και ενώ στο «τριφύλλι» σκοπεύουν να κάνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ στην προσεχή μεταγραφική περίοδο, αλλά και στην επόμενη.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δεν είναι στα βασικά πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς δεν έχει μείνει ευχαριστημένος από την παρουσία του στα ματς που χρησιμοποιήθηκε. Δεν αποκλείεται μάλιστα, ο ίδιος ο παίκτης να ζητήσει μέσα στον Ιανουάριο να αποχωρήσει αν δει ότι συνεχίζει να βρίσκεται στον πάγκο ή στην… εξέδρα και να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Σε ό,τι αφορά τον Κροάτη, μέχρι τώρα τον εμπιστευόταν ο Ιταλός τεχνικός. Δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος πάντως από την παρουσία του στο ματς με τον Πανθρακικό, αν και τον χρησιμοποίησε σ’ όλο το ματς. Τον υπολογίζει και ως αριστερό μπακ ο 39χρονος προπονητής, αλλά επειδή όπως φαίνεται δεν θα παραμείνει μετά το καλοκαίρι, είναι πιθανό να μην παίζει πολύ από εδώ και πέρα. Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποχωρήσει τον άμεσα, αλλά πολύ δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: