Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

«Βόμβα» με Σαλπιγγίδη η Σπάρτη;


«Βόμβα» με Σαλπιγγίδη η Σπάρτη;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Patrisnews, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να ‘χει καταθέσει δελεαστική πρόταση στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, προκειμένου ν’ αγωνιστεί στην Σπάρτη!

Ένα «τρελό» σενάριο ήρθε στην επιφάνεια!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Patrisnews, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (βασικός χρηματοδότης του συλλόγου) φέρεται να επιχειρεί το μεγαλύτερο κόλπο γκρόσο στην ιστορία της Γ’ Εθνικής.

Πώς; Προσφέροντας δελεαστικό συμβόλαιο στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, προκειμένου να παίξει ως το τέλος της σεζόν με την Σπάρτη και να βοηθήσει τους Λάκωνες για το στόχο της ανόδου στη Football League (στην κορυφή και στο +3 από τον Παναργειακό αυτή την ώρα).

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ της εν λόγω ιστοσελίδας, ο άλλοτε άσος των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού (που είναι χωρίς ομάδα απ’ όταν αποχώρησε από τον Δικέφαλο του βορρά) ζήτησε λίγες μέρες προθεσμία, ούτως ώστε να απαντήσει!

Παράλληλα αναφέρεται πως: «Οι πιθανότητες δεν είναι πολλές, αλλά τη δεδομένη στιγμή τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί». Μένει, λοιπόν, να φανεί κατά πόσο αληθεύει το δημοσίευμα κι αν όντως υπάρχει... καπνός μεταξύ των δύο πλευρών!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: