Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Ηλιάδης: «Αύριο, εκλογές»!

Αντίθετος με όσα λέγοντας περί αναβολής των εκλογών της ΠΑΕ Άρης παρουσιάζεται ο υποψήφιος πρόεδρος Δημήτρης Ηλιάδης με δηλώσεις του στο arenafm.gr.
Ο κ. Ηλιάδης ρωτήθηκε για το θέμα και απάντησε: «Δεν πρέπει να καθυστερήσουμε στην ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Πρέπει να αναδειχθεί από τις εκλογές της 28ης Μαίου, ακριβώς γιατί οφείλουμε να φτιάξουμε και μια αξιοπρεπή ομάδα. Εάν ο κ. Αβάνογλου θέλει να φέρει επενδυτή, ας μπει σε μια διοίκηση Πρωτοδικείου, να δουλέψουμε όλοι μαζί και εάν φέρει τον επενδυτή που θα βάλει 5 εκ. ευρώ να ξαναγίνει συνέλευση. Εως τότε όμως, πρέπει να έχει βρεθεί λύση διοίκησης στην ΠΑΕ Άρης. Θα τα πούμε καλύτερα στη συνέλευση, εγώ είμαι έτοιμος να παρουσιάσω τις θέσεις μου και δηλώνω παρών σε αυτή τη δύσκολη φάση για τον Άρη μας».Πηγή: arenafm.gr

Με “σβηστές μηχανές”, 3-1 τα Γιαννιτσά!!

Χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης ο Ηρακλής διέλυσε 1-3 την Αναγέννηση Γιαννιτσών και βρίσκεται πρώτος στην βαθμολογία. Οι κυανόλευκοι μπήκαν απο την αρχή με μοναδικό στόχο να καθαρίσουν το παιχνίδι, κάτι που έδειξαν από τις πρώτες τους ενέργειες.
Το σκορ άνοιξε στο 11′ ο Ισαάκ ενώ δύο λεπτά αργότερα (13′) ο Στεφανίδης ήρθε για να κάνει το 2-0 και να κλειδώσει ουσιαστικά το παιχνίδι. Η Αναγέννηση δεν το έβαλε κάτω και μείωσε σε 2-1 χάρη σε εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τον Άρτσε στο 25′. Ο ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε την λάθος αντίδραση του τερματοφύλακα, Παπαδόπουλου, και τον κρέμασε.  Τον θρίαμβο των κυανόλευκων ολοκλήρωσε ξανά ο Νέστορας Στεφανίδης που έγραψε το τελικό 3-1 στο 38′ με ωραία κεφαλιά.
Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Παπαδόπουλος Π., Σαββίδης, Βαγγελόπουλος, Φερνάντεζ, Τσερκέζος, Λόπεθ, Ντατίδης (46΄ Σαράφογλου), Σιατραβάνης (78΄ Γεωργίου), Στεφανίδης (62΄ Αλεξίου), Ισαάκ, Σουλίδης.
Αναγ. Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Αρτσε, Σιδηρόπουλος (74΄ Καπνίδης), Γκαρακλίδης, Γιόγιος, Σαμαρόπουλος, Σκαθαρούδης, Αντρεΐνι (46΄ Χαρμάνας), Καμπάνης (66΄ Καρλόπουλος)
Πηγή: arenafm.gr

Πρωταθλητής ο Φωστήρας, ανεβαίνει και η Επισκοπή!!

Πρωταθλητής στον 1ο όμιλο της Football League 2 αναδείχθηκε και μαθηματικά ο Φωστήρας, παρά την ήττα 1-0 από τον Ρούβα. Την άνοδο εξασφάλισε η Επισκοπή, στην αυλαία θα κριθούν οι 2 τελευταίες θέσεις.
Ο «φονέας» των γιγάντων, μπορεί να γνώρισε την εκτός έδρας ήττα 1-0 από τον Ρούβα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, εντούτοις εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο, καθώς την ίδια ώρα ο Αχαρναϊκός, που έχει ρεπό στην αυλαία, έμενε στο 1-1 με την Καλαμάτα.
Ιστορική ήταν η σημερινή μέρα για την Επισκοπή, που συνέτριψε 4-1 την Κόρινθο και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, εξασφάλισε το τέταρτο εισιτήριο της ανόδου για πρώτη φορά στην 51χρονη ιστορία της και θα ακολουθήσει τους Φωστήρα, Αχαρναϊκό και τον Παναιγιάλειο, που είχε ρεπό στη Football League.
Χαμένος από την πλευρά του, ήταν ο Αστέρας Μαγούλας, που γνώρισε την εντός έδρας ήττα 3-2 από την Προοδευτική και έχασε την ευκαιρία να σφραγίσει και αυτός την άνοδο. Τον ίδιο στόχο με αυτές τις δύο ομάδες έχουν τα Χανιά, η Γλυφάδα και ο Πανηλειακός. Σε δυσχερέστερη θέση βρίσκεται η ομάδα του Πύργου, που ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από τα Χανιά, ενώ η Προοδευτική θα πάρει τρεις βαθμούς άνευ αγώνα (σ.σ. παίζει με τον Εθνικό Αστέρα) και θα περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων συνδιεκδικητών.
Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:
Αχαρναϊκός-Καλαμάτα 1-1
(54’ Ντεντόπουλος – 49’ Ηλιόπουλος)
Ρούβας-Φωστήρας 1-0
(87’ Ανυφαντάκης)
Επισκοπή-Κόρινθος 4-1
(19’ Σουμπασάκης, 36’ Τριανταφύλλου, 65’ Βελονάκης, 76’ Αντιασβίλι – 67’ Αράπογλου)
Πανηλειακός-Χανιά 0-1
(66’ Ζαντριάς)
Αστέρας Μαγούλας-Προοδευτική 2-3
(26’ Δημητριάδης, 64’ Μαρίνου – 30’ Κοξαράκης, 73’ Κακαράς, 79’ Επιτροπάκης)
Ρεπό: Παναιγιάλειος
** Ο αγώνας Γλυφάδα-Εθνικός Αστέρας δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας από το Πρωτάθλημα της Football League 2.
Η επόμενη (26η) αγωνιστική
Καλαμάτα-Ρούβας
Παναιγιάλειος-Επισκοπή
Φωστήρας-Πανηλειακός
Κόρινθος-Αστέρας Μαγούλας
Χανιά-Γλυφάδα
Ρεπό: Αχαρναϊκός
** Ο αγώνας Εθνικός Αστέρας-Προοδευτική δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας από το Πρωτάθλημα της Football League 2.
Πηγή: arenafm.gr

Άγριο «κράξιμο» στην Τούμπα!

Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, αυτή την φορά εντός έδρας από τον ΠΑΣ στην Τούμπα με 1-0, έφερε τις αποδοκιμασίες. Γιούχα προς τους παίκτες κατά την αποχώρησή τους...
Tags:

Σοκ με ονοματεπώνυμο: Λίλα ΠΑΣ!

Τραγωδία και γιούχα στην Τούμπα για ΠΑΟΚ. Έχασε 0-1 από τον ΠΑΣ που αγωνίστηκε με πολλές ρεζέρβες! Το γκολ ο Λίλα στο 88΄. Πρώτος ο ΠΑΣ στα πλέι-οφ! Τι θα κάνει ο Ιβάν για να μη χαθεί ο στόχος του Ch. League;
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τη φωτιά, είχε δοκάρι στο 83` με τον Κλάους και τελικά το πλήρωσε, καθώς ο Λίλα στο 88` "πάγωσε" την άδεια σχεδόν Τούμπα, κάνοντας το 0-1 για τον ΠΑΣ που κάνει όνειρα Champions League!
O φλύαρος Δικέφαλος, που γιουχαρίστηκε άγρια, πέταξε ένα ημίχρονο, ξύπνησε κάπως στο β` με τον Βούκιτς (μοιραίος στις καθυστερήσεις) και οι Γιαννιώτες οι οποίοι είχαν κατέβει με τρία σέντερ μπακ και Ντε Βισέντι, Κοροβέση στον πάγκο έκαναν το colpo grosso!!
Λίγα πράγματα και γιούχα...
Στη μισοάδεια Τούμπα, ο ΠΑΟΚ μπήκε στο ματς έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να απειλεί στο ξεκίνημα, με τον ΠΑΣ να αμύνεται μαζικά σε σχήμα 3-5-2. Ο Χριστόπουλος ξάφνιασε με τις επιλογές του πάντως, έχοντας αφήσει στον πάγκο Κοροβέση και Ντε Βισέντι.
Ο "Δικέφαλος" προσπαθούσε ανεπιτυχώς να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων με πλαγιοκοπήσεις, κυρίως από τα αριστερά με τον Λίνο, με τους Ηπειρώτες να μην αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα παίζοντας φουλ κατενάτσιο και την Τούμπα να σφυρίζει... Από το 35` και μετά, οι γηπεδούχοι ανέβασαν κάπως στροφές και στο 40` ο Κολοβέτσιος έκλεψε την μπουκιά από το στόμα του Καμαρά που ήταν σε θέση για γκολ. Το ημίχρονο έληξε 0-0 με τον κόσμο να αποδοκιμάζει...
Καλύτερος, αλλά...
Με τον Καμαρά να πηγαίνει δεξιά και τον Βούκιτς να μπαίνει αντί του Λόρενς ξεκίνησε το β` μέρος. Το σκηνικό πάντως το ίδιο ήταν, ο ΠΑΟΚ είχε την μπάλα και ο ΠΑΣ αμυνόταν, με τον Γ.Χ. να βάζει και τον Ολίσε αντί του "Σάλπι". Ο Έτο είχε μια καλή ευκαιρία στο 58`, ενώ δυο λεπτά μετά ο Κάτσε είχε την καλύτερη φάση για το 1-0!
Ο ΠΑΟΚ πλέον πίεζε και ο Χριστόπουλος έβαλε τον Κοροβέση για να ενισχύσει μεσοεπιθετικά την ομάδα του, ενώ ο Γ.Χ. έφερε στα χαφ τον "Κατσούρ", βγάζοντας τον Λάζαρ και βάζοντας τον Αποστολόπουλο δεξιά. Ο Φεγκρούς στο 74` κράτησε το μηδέν στο φάουλ του Βούκιτς, με τον τελευταίο να φτάνει κοντά στο 1-0 και στο 78`, αλλά ο ΠΑΟΚ είχε χάσει τον καλό ρυθμό που είχε.
Δράμα ΠΑΟΚ!
Ο Κλάους στο 83` βρήκε οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά στη μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ!! Στο τέλος μπήκε και ο Ντε Βισέντι και στο 88` ο Αργεντινός έκανε το κόρνερ και ο Λίλα με πλασέ έκανε το 0-1, σιωπώντας την Τούμπα και δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του, αφού στο 95` ο Βούκιτς έχασε τετ-α-τετ!!!
ΣΚΟΡΕΡ: 88' Λίλα
ΔΟΚΑΡΙ: 83' Αθανασιάδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μ. Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 81' Κάτσε - 29' Ρουμπουλάκου, 44' Οικονόμου, 58' Κολοβέτσιος, 72' Μπέριος, 88' Ντε Βινσέντι
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Έτο, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντελφελντ, Λάζαρ (68' Αποστολόπουλος), Κάτσε, Λόρενς (46' Βούκιτς), Καμαρά, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (56' Ολίσε)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φεγκρούς, Ντάσιος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μπέριος, Ρουμπουλάκου, Λίλα, Βίλα, Τσουκαλάς (62' Κοροβέσης), Νικλητσιώτης (86' Ντε Βινσέντι), Γιάκος (74' Νάκος)

Στραματσιόνι: «Έχει κίνητρο η Ουντινέζε»

Η συμμετοχή στο Europa League είναι το μεγαλύτερο κίνητρο των παικτών της Ουντινέζε, σύμφωνα με τον Αντρέα Στραματσιόνι.

Στραματσιόνι: «Έχει κίνητρο η Ουντινέζε»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αντρέα Στραματσιόνι για την Ουντινέζε, η οποία είναι η αποψινή αντίπαλο της Ίντερ. Ο τεχνικός των «νερατζούρι» επέστησε την προσοχή όλων στο σημερινό ματς, χαρακτηρίζοντάς την πως είναι μία από τις πιο αξιόπιστες ομάδες στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα.

«Η Ουντινέζε είναι ίσως η πιο αξιόπιστη ομάδα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα, με διάρκεια στα αποτελέσματά της. Οι Ντι Νατάλε και Μούριελ είναι υγιείς, πολύ σημαντικοί παίκτες για αυτούς και το παιχνίδι θα είναι δύσκολο», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός προπονητής και πρόσθεσε:

«Εχουν το κίνητρο να πάνε στο Europa League αλλά αντίθετα από ό,τι πιστεύουν κάποιοι εμείς έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο». Πηγή: sport-fm.gr

Η τελική μάχη...!!

Σε τρία διαφορετικά «μέτωπα», με φόντο την πρώτη τετράδα και το Τσάμπιονς Λιγκ, συγκεντρώνεται το ενδιαφέρον στην 38η και τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Η τελική μάχη...
Τσέλσι, Άρσεναλ και Τότεναμ θα αναζητήσουν στο τελευταίο ματς της χρονιάς, τους βαθμούς, με τους οποίους θα πετύχουν το στόχο τους και δεν θα… καταστρέψουν τη χρονιά.

Οι «μπλε» του Λονδίνου, υποδέχονται την Έβερτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και με την αύρα της πρόσφατης επιτυχίας με την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ, θέλουν να εξασφαλίσουν την απευθείας συμμετοχής τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης την επόμενη σεζόν.

Από την πλευρά της, η Άρσεναλ θα επισκεφτεί την έδρα της Νιούκαστλ που εξασφάλισε μόλις πριν από μια εβδομάδα την παραμονή στην Πρέμιερ. Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στην 4η και τελευταία προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μπροστά τους δύο ενδεχόμενα.

Πρώτον, την παραμονή μέσα στην τετράδα και δεύτερον, την πιθανή κατάληψη της 3ης θέσης που θα τους επιτρέψει να μη… μπλέξουν με προκριματικά στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Βέβαια, υπάρχει και το… σενάρια του μπαράζ(!), σε περίπτωση που παρουσιαστεί απόλυτη ισορροπία στους βαθμούς, τα γκολ υπέρ και τα γκολ κατά των Τσέλσι και Άρσεναλ!

Αυτή που παραμονεύει είναι η Τότεναμ. Φιλοξενεί τη Σάντερλαντ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και πέρα από την προσπάθεια που θα καταβάλει για να πάρει τη νίκη, θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων για να δώσει το «παρών» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ειδάλλως, θα «βολευτεί» με το Γιουρόπα Λιγκ.

Στα υπόλοιπα, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα εμφανιστεί για τελευταία φορά στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση με τη Γουέστ Μπρομ, έχοντας ανακοινώσει την απόσυρσή του από την προπονητική, ενώ και ο Πολ Σκόουλς θα αποχαιρετήσει - για δεύτερη φορά, αλλά οριστικά - τα γήπεδα.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες θέλει να κλείσει το «κεφάλαιο» Έβερτον με νίκη απέναντι στα «σπιρούνια», ολοκληρώνοντας θετικά τον κύκλο των 11 ετών της παρουσίας του στο Μέρσεϊσαϊντ, προτού μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Τζέιμι Κάραγκερ θα αποθεωθεί από τον κόσμο της Λίβερπουλ στην τελευταία του εμφάνιση με την κόκκινη φανέλα κόντρα στην ΚΠΡ, ενώ Γουίγκαν, ΚΠΡ και Ρέντινγκ θα πουν αντίο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η 38η και τελευταία αγωνιστική:

Κυριακή 19/5 (18:00)

Τσέλσι - Έβερτον
Λίβερπουλ - ΚΠΡ
Μάντσεστερ Σίτι - Νόριτς
Νιούκαστλ - Άρσεναλ
Σαουθάμπτον - Στόουκ
Σουόνσι - Φούλαμ
Τότεναμ - Σάντερλαντ
Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Γουέστ Χαμ - Ρέντινγκ
Γουίγκαν - Άστον ΒίλαΠηγή: sport-fm.gr

Αργεντινή: Μοιραίος ο Σκόκο για Νιούελς!! (videos)

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο, βρήκε δίχτυα και συμπλήρωσε δέκα τέρματα στο αργεντίνικο Final, αλλά έχασε πέναλτι και οι Νιούελς Ολντ Μπόις έμειναν στο 1-1 με την Κίλμες.
Το παιχνίδι έγινε στην έδρα της Κίλμες, αλλά η ισοπαλία δεν κρίνεται θετική για τους «λεπρούς», καθώς η Λανούς απέκτησε ευκαιρία για άνοδο στην πρώτη θέση του Final. Ειδικότερα, ο Σκόκο άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό, αλλά έχασε πέναλτι στο 31ο. Στο 87ο, ο Μιγκέλ Κάνεο ισοφάρισε σε 1-1 ολοκληρώνοντας φάση διαρκείας ενώπιον της εστίας των Ολντ Μπόις. Από την πλευρά της, η Κίλμες παρέμεινε κοντά στις κορυφαίες θέσεις του Final, αλλά η ισοπαλία ωφέλησε περισσότερο τους γηπεδούχους στην τριετή βαθμολογία.
Περισσότερες ελπίδες για κατάκτηση τίτλου έχει η Γοδόι Κρουζ, καθώς η ομάδα του Μάρτιν Παλέρμο ανέβηκε στην τέταρτη θέση του Final επικρατώντας της Βελέζ με 3-1. Οι Χοσέ Λουίς Φερνάντεζ στο 45ο λεπτό, Γκονζάλο Καστεγιάνι στο 48ο με πέναλτι και ο Αλέξις Κάστρο στο 58ο διαμόρφωσαν στο 3-0. Για τους φιλοξενούμενους, ο Φακούντο Φερέιρα μείωσε σε 3-1 στο 88ο λεπτό, αλλά οι «φορτίν» υποχώρησαν στην προτελευταία θέση του Final!
Άλλωστε, η Μπόκα Τζούνιορς, που είναι επίσης στα «χαμηλά πατώματα» του Final, κέρδισε με 1-0 την Κολόν χάρη σε γκολ του 27χρονου Χουάν Μανουέλ Μαρτίνεζ στο 49ο λεπτό αγώνα που έγινε κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας των επεισοδίων στον αγώνα με τη Ρίβερ Πλέιτ. Σημειώνουμε επίσης πως οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, αφού ο πρώην αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Μπρούνο Ουριμπάρι, αντίκρισε δεύτερη κίτρινη στο 73ο λεπτό. Τέλος, η Εστουντιάντες κατέβαλε με 2-0 την Ατλέτικο Ραφαέλα χάρη σε γκολ του Ντουβάν Ζαπάτα στο 6ο λεπτό και του Ρομάν Μαρτίνεζ στο 89ο.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Ατλέτικο Ραφαέλα-Εστουντιάντες 0-2
Γοδόι Κρουζ-Βελέζ 3-1
Κίλμες-Νιούελς Ολντ Μπόις 1-1
Μπόκα Τζούνιορς-Κολόν 1-0
Παρακάτω η βαθμολογία του Final:
Ομάδα
Αγώνες
Βαθμοί
Νιούελς Ολντ Μπόις
14
29
Λανούς
13
27
Ρίβερ Πλέιτ
13
25
Γοδόι Κρουζ Ντε Μεντόζα
14
23
Άρσεναλ Σαραντί
14
23
Κίλμες
14
21
Ατλέτικο Ραφαέλα
14
21
Σαν Λορένζο
13
20
Ρασίνγκ Κλουμπ
14
19
Μπελγκράνο Ντε Κόρντομπα
13
16
Ολ Μπόις
13
16
Ιντεπεντιέντε
13
16
Τίγκρε
13
16
Κολόν Σάντα Φε
14
15
Σαν Μαρτίν Σαν Χουάν
13
14
Εστουντιάντες Λα Πλάτα
14
14
Μπόκα Τζούνιορς
14
13
Ουνιόν Σάντα Φε
13
12
Βελέζ Σάρσφιλντ
14
11
Αρχεντίνος Τζούνιορς
13
7
Σημείωση: Η πρωταθλήτρια της Inicial (Βελέζ Σάρσφιλντ) θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια του Final στις 30 Ιουνίου του 2013 σε μονό αγώνα, ο οποίος θα καθορίσει τον πρωταθλητή της σεζόν.
Η βαθμολογία για το Κόπα Σουνταμερικάνα:
Ομάδα
Αγώνες
Βαθμοί
Λανούς
32
61
Ρίβερ Πλέιτ
32
54
Ρασίνγκ Κλουμπ
33
52
Μπελγκράνο Ντε Κόρντομπα
32
52
Σαν Λορένζο
32
46
Γοδόι Κρουζ Ντε Μεντόζα
33
43
Εστουντιάντες Λα Πλάτα
33
42
Ατλέτικο Ραφαέλα
33
41
Κολόν Σάντα Φε
33
41
Κίλμες
33
40
Ολ Μπόις
32
37
Ιντεπεντιέντε
32
33
Σαν Μαρτίν Σαν Χουάν
32
31
Αρχεντίνος Τζούνιορς
32
26
Ουνιόν Σάντα Φε
32
19
Σημείωση: Στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα θα πάρουν μέρος οι πέντε ή έξι ομάδες (ανάλογα με το νικητή της σεζόν) της παραπάνω βαθμολογίας.
Και η τριετής κατάταξη:
Ομάδα
Μέσος όρος
Βελέζ Σάρσφιλντ
1.82
Ρίβερ Πλέιτ
1.69
Λανούς
1.66
Μπόκα Τζούνιορς
1.61
Άρσεναλ Σαραντί
1.59
Μπελγκράνο Ντε Κόρντομπα
1.53
Εστουντιάντες Λα Πλάτα
1.48
Νιούελς Ολντ Μπόις
1.42
Ρασίνγκ Κλουμπ
1.41
Κολόν Σάντα Φε
1.36
Γοδόι Κρουζ Ντε Μεντόζα
1.32
Ολ Μπόις
1.31
Τίγκρε
1.31
Ατλέτικο Ραφαέλα
1.28
Σαν Λορένζο
1.27
Κίλμες
1.21
Αρχεντίνος Τζούνιορς
1.19
Ιντεπεντιέντε
1.14
Σαν Μαρτίν Σαν Χουάν
1.13
Ουνιόν Σάντα Φε
0.99
Σημείωση: Οι τελευταίοι τρεις υποβιβάζονται στη δεύτερη κατηγορία, στο τέλος του Final.










Πηγή: onsports.gr

Βασικό θέμα συζήτησης ο ΟΦΗ!!

Ραντεβού θα υπάρξει ανάμεσα στον Δερμιτζάκη και τον Πετράκη, ο οποίος θα ενημερώσει για όλα τα ζητήματα τον νέο προπονητή του ΟΦΗ.

Βασικό θέμα συζήτησης ο ΟΦΗ
Συνάντηση με τον Γιάννη Πετράκη θα έχει εντός της ημέρας ο Παύλος Δερμιτζάκης για να ενημερωθεί για όλα τα αγωνιστικά ζητήματα του ΟΦΗ.

Ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού έχει παραδεχθεί πως με μοναδική εξαίρεση τους βασικούς ποδοσφαιριστές, δεν γνωρίζει πολλά περισσότερα για τους άλλους που βρίσκονται στο ρόστερ της κρητικής ομάδας.

Επίσης, δεν ξέρει καθόλου τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων. Για αυτό τον λόγο θα μιλήσει με τον προκάτοχό του, ώστε να τον ενημερώσει για όλα τα θέματα.

Σημαντικό, όμως, ρόλο στον προγραμματισμό των Ηρακλειωτών θα παίξει η απόφαση για την αδειοδότηση για το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν, αφού αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένουν, τότε ο Δερμιτζάκης θα βασιστεί στο περσινό ρόστερ.Πηγή: sport-fm.gr

Αλλαγμένος για την ανατροπή!!

Έτοιμος να φέρει… Τούμπα τη διαδικασία των πλέι οφ είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ.

Αλλαγμένος για την ανατροπή
Παρά τις όποιες απουσίες ο ΠΑΣ Γιάννινα θα προσπαθήσει να επαναλάβει την εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και απέναντι στον ΠΑΟΚ (18:15, Novasports 2).

Οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου δεν πρόκειται να παίξουν με σηκωμένα τα χέρια κόντρα στους Θεσσαλονικείς, όμως θα προσπαθήσουν να κάνουν άλλη μία έκπληξη τη φετινή σεζόν και να φέρουν… Τούμπα όλες τις προβλέψεις.

Ο 42χρονος προπονητής σκοπεύει να κάνει rotation, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπολογίζει το σημερινό ματς και παράλληλα δίνει «ανάσες» σε κάποιους ποδοσφαιριστές εν όψει της συνέχειας των αγώνων κατάταξης.

Την εστία των Ηπειρωτών θα υπερασπιστεί ο Φεγκρούς, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – Ντάσης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος και Μιχαήλ. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Λίλα και Τσουκαλάς, ενώ την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι και Νικλιτσιώτης.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Βίλα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαμπανιώτης, Γιάκος. Μπέριος, Νάκος, Ρουμπουλάκου, Ιωάννου και Παππάς. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Φώτης Γεωργίου και Πολ Κεϊτά.Πηγή: sport-fm.gr

Ήταν μόνο η αρχή…!!

Την (πνευματική και σωματική) κούραση του Αστέρα Τρίπολης θέλουν να εκμεταλλευτούν στον Ατρόμητο, ώστε να αποκτήσουν προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης των πλέι οφ.

Ήταν μόνο η αρχή…
Συνέχεια στη νίκη επί του ΠΑΟΚ θέλουν να δώσουν οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 1).

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου θέλουν να φύγουν με το «τρίποντο» από την Αρκαδία, το οποίο θα τους δώσει πολλές ελπίδες για ένα καλό… εισιτήριο στην προκριματική φάση του Europa League και θα συνεχίσουν να παλεύουν για την πρώτη θέση στους αγώνες κατάταξης που οδηγεί στο Champions League.

Οι Περιστεριώτες δεν αντιμετωπίζουν κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, αφού με την επιστροφή του Φυτανίδη η άμυνα τους είναι πλήρης και ο κ. Παράσχος, την ίδια ώρα, δεν αναμένεται να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές σε σχέση με τον νικηφόρο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο πολύπειρος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ράντμαν, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Σκόνδρα, Φυτανίδη, Λαζαρίδη και Γιαννούλη. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ιγκλέσιας και ο Δημούτσος, έχοντας στα πλάγια τους Μπρίτο και Καραγκούνη.

Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Σουμπίνιο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκετια ο Ναπολεόνι. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μανόλο Νάστος, Ταυλαρίδης, Μπάλλας, Ουντόζι, Καραμάνος, Κούτσι και Πίτου Γκαρσία.

Στον πλευρό των παικτών του Ατρομήτου υπολογίζεται ότι θα βρίσκονται περίπου 300 οπαδοί τους. Πηγή: sport-fm.gr

Τελευταία του ευκαιρία!!

Τη νίκη με την οποία θα μείνει σε απόσταση αναπνοής από τον ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει ο Αστέρας Τρίπολης στο αποψινό ματς με τον Ατρόμητο.

Τελευταία του ευκαιρία
Καθοριστικός για την πορεία του Αστέρα Τρίπολης στη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, αν και βρισκόμαστε στη δεύτερη αγωνιστική, είναι το αποψινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο (20:30, Novasports 1).

Οι Αρκάδες θέλουν το «τρίποντο» με το οποίο θα επιστρέψει η ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ύστερα από τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, και να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα σημαντικά που ακολουθούν στους αγώνες κατάταξης.

Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη καλούνται να τα παίξουν όλα για όλα για να μπορέσουν να πετύχουν το όνειρο της συμμετοχής της ομάδας στα προκριματικά του Champions League και να διώξουν τα σύννεφα που αφορούν την τελευταία θέση, η οποία θα τους αναγκάσει να ξεκινήσουν (για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν) την προετοιμασία τους στα μέσα Ιουνίου.

Από την πλευρά του, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός παρουσιάστηκε προβληματισμένος από την εικόνα που είχε ο Αστέρα στον αγώνα με τον ΠΑΣ, όμως δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων στο αρχικό σχήμα λόγω της σημασίας που έχει για όλους αυτό το ματς.

Την «κυανοκίτρινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Φούλοπ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τσαμπούρη, Κουρμπέλη, Σανκαρέ και Κοντοέ.

Ως «κόφτες» θα αγωνιστούν ο Ουσέρο και ο Άλβαρες, ενώ την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ναβάρο, Ντε Μπάσις και Ράγιος. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Καλαντζής.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαντής, Γιαλούσης, Σέτι, Φραγκουλάκης, Ουρτάδο, Μπακασέτας και Λέντσε. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Περόνε και οι τραυματίες Πιπίνης, Μπαρτολίνι, ενώ για αγωνιστικούς λόγους δεν υπολογίζονται σήμερα οι Γεωργακόπουλος, Καστέλς, Κάφα.Πηγή: sport-fm.gr

«Βλέπει» Μαλεζά ο ΠΑΟΚ!!

Ο υποβιβασμός της Φορτούνα Ντίσελντορφ στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας βάζει σε σκέψεις του ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρουν πίσω τον Στέλιο Μαλεζά.

«Βλέπει» Μαλεζά ο ΠΑΟΚ
Στη δεύτερη κατηγορία υποβιβάστηκε η Φορτούνα Ντίσελντορφ, όμως ο Στέλιος Μαλεζάς θα πρέπει να φέρει πρόταση ύψους τουλάχιστον 500.000 ευρώ για να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ χάνει ένα ποσό της τάξεως των 50.000 ευρώ, το οποίο επρόκειτο να λάβει αν ο γερμανικός σύλλογος παρέμενε στην Bundesliga.

Υπενθυμίζεται ότι οι Θεσσαλονικείς είχαν πάρει 450.000 ευρώ για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους στη μεταγραφή του διεθνούς στόπερ.

Η SportDay, όμως, αναφέρει ότι η μικρή ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του 28χρονου αμυντικού δεν αφήνει αδιάφορους τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά», αφού στη θέση που αγωνίζεται ο Μαλεζάς «πόνεσε» αρκετά ο ΠΑΟΚ.

Σε αυτό συνηγόρησαν η επιλογή του Κουμάλο και οι τραυματισμοί του Κατσικά. Ενδιαφέρον για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό έχει εκδηλώσει και η Βόλφσμπουργκ, στην οποία αγωνίζεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Τη φετινή σεζόν ο Μαλεζάς έπαιξε σε 22 αγώνες με τη φανέλα της Φορτούνα, χωρίς να σκοράρει και να πάρει κάρτα!Πηγή: sport-fm.gr

Για να μην έχει μπελάδες…!!

Κάτι παραπάνω από κρίσιμο και σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Για να μην έχει μπελάδες…
Μονόδρομο αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής (18:15, Novasports 2).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν πάση θυσία το «τρίποντο», ώστε να μην μπλέξουν σε περιπέτειες και τεθεί κίνδυνος να χάσουν τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Αν προκύψει αρνητικό αποτέλεσμα για τον «Δικέφαλο του Βορρά», τότε οι ποδοσφαιριστές θα δεχθούν την οργή του Ιβάν Σαββίδη.

Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ παραμένει στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας, όμως αν έχει απώλειες στο σημερινό ματς με τον «Άγιαξ της Ηπείρου», τότε θα βρίσκονται σε θέση βολής Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Γεωργιάδης επέστησε την προσοχή των ποδοσφαιριστών στις στημένες φάσεις, αφού έτσι ήρθε η ήττα την Τετάρτη στο Περιστέρι.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ιτάντζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Έτο, Κατσουράνη, Σίλντενφελντ και Λίνο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κάτσε και ο Λάζαρ, ενώ στα πλάγια της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Λόρενς και ο Ολίσε. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Αποστολόπουλος, Φωτάκης, Βούκιτς, Ρομπέρ, Καμαρά και Γεωργιάδης. Εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, ο τραυματίας Σταφυλίδης, αλλά κι οι δύο στόπερ Κουμάλο και Ιντζίδης. Πηγή: sport-fm.gr

Έχει πάρει τις αποφάσεις του ο Μίτσελ!!

Τις αποφάσεις του όσον αφορά τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν έχει λάβει ο Μίτσελ. Πέντε παίκτες η προτεραιότητα. Μένει ο Ολαϊτάν, τι θα γίνει με τον Ντε Βινσέντι. «Κόβονται» οι δανεικοί και ο Τάτος.

Έχει πάρει τις αποφάσεις του ο Μίτσελ
Την επόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί ο Μίτσελ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οι οποίοι θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και θα συζητήσουν για όλα τα αγωνιστικά θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό.

Δεν αποκλείεται, όμως, να υπάρξει μία πρώτη κουβέντα και στον τελικό του Champions League, αφού και οι δύο θα βρεθούν στο Λονδίνο για να παρακολουθήσουν τον γερμανικό «εμφύλιο» ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Ντόρτμουντ.

Σε κάθε περίπτωση, το πλάνο της σεζόν 2013/14 είναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμο. Το μόνο θέμα που ενδεχομένως να αλλάξει τον προγραμματισμό των Πειραιωτών είναι οι πωλήσεις παικτών που βρίσκονται στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας (όπως του Μανωλά, του Μήτρογλου ή του Τζεμπούρ).

Με τα σημερινά δεδομένα οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα κινηθούν για την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει δύο χαφ (ο ένας αμυντικός χαφ), έναν ακραίο μεσοεπιθετικό, έναν παίκτη στο στιλ του Ιβάν Μαρκάνο (να παίζει ως αριστερό μπακ και στο κέντρο της άμυνας) και έναν καθαρόαιμο φορ.

Μένει να φανεί, βέβαια, τι θα συμβεί στο θέμα του τερματοφύλακα, αν και με την παραμονή του Μπάλας Μέγιερι, δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα πώλησης του Μέγιερι (που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού).

Επίσης, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει ακόμη μία προσθήκη στη μεσαία γραμμή, εφόσον πουληθεί κάποιος εκ των Φέισα ή Μασάντο. Στα χαφ θα γίνουν οι περισσότερες αλλαγές, αφού ο Μίτσελ έχει εισηγηθεί την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που θα προορίζονται για το αρχικό σχήμα, ασχέτως τι θα συμβεί με τον Σέρβο και τον Πορτογάλο.Πηγή: sport-fm.gr

Ρε-λανς από Πέισερς!!

Με κορυφαίο τον Λανς Στίβενσον οι Πέισερς επικράτησαν των Νικς 106-99 και με 4-2 εξασφάλισαν την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν το Μαϊάμι.

Ρε-λανς από Πέισερς
Στους τελικούς της Ανατολής για πρώτη φορά μετά το 2004 προκρίθηκαν οι Πέισερς. Επικράτησαν 106-99 των Νικς στην Ιντιανάπολις και με σκορ 4-2 έκλεισαν ραντεβού με το Μαϊάμι, σε μια σειρά που θα αρχίσει τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Λανς Στίβενσον με 25 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ από κοντά ήταν και οι Πολ Τζορτζ με 23 πόντους, Ρόι Χίμπερτ με 21 πόντους, 12 ριμπάουντ και 5 τάπες, καθώς και ο Ντέιβιντ Γουέστ με 17 πόντους. Οι γηπεδούχοι ήταν πίσω στο σκορ με 92-90 στα μέσα της τέταρτης περιόδου, όταν ο Στίβενσον άρχισε ένα επί μέρους σκορ 11-2 που «καθάρισε» το ματς για την ομάδα του.

Ο Καρμέλο Άντονι είχε 39 πόντους για τους Νικς, που δεν κατάφεραν να ανακτήσουν το πλεονέκτημα έδρας και αποχαιρέτησαν το πρωτάθλημα.

Δωδεκάλεπτα: 29-27, 55-47, 81-81, 106-99.

Πέισερς: Στίβενσον 25 (10 ριμπ.), Τζορτζ 23 (5 ριμπ.), Χίμπερτ 21 (12 ριμπ., 5 τάπες), Γουέστ 17 (5 ριμπ.), Χιλ 12 (5 ριμπ.), Γιανγκ 5 (5 ριμπ.), Όγκουστιν 3, Τ. Χάνσμπρο, Μαϊνμί.

Νικς: Άντονι 39 (7 ριμπ.), Σάμπερτ 19, Σμιθ 15 (10 ριμπ.), Κόουπλαντ 9, Πριγκιόνι 6 (6 ασίστ), Μάρτιν 5, Φέλτον 2 (6 ασίστ), Τσάντλερ 2 (6 ριμπ.), Στούντεμαϊρ 2, Κιντ. Πηγή: sport-fm.gr

MLS: Σκόραρε από κόρνερ ο Μίσελ!! (videos)


Ο πρώην παίκτης του Άρη, Έντι Τζόνσον, πέτυχε δύο γκολ στο 4-2 των Σιάτλ Σάουντερς σε βάρος του Ντάλας, αλλά την παράσταση έκλεψε ο Μίσελ, που έχει περάσει επίσης από τους «κίτρινους».
Συγκεκριμένα ο 31χρονος αμυντικός κέρδισε τον άλλοτε τερματοφύλακα της Ξάνθης, Mίκαελ Γκσπούρνινγκ, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ! Δίχτυα βρήκαν επίσης οι Λαμάρ Νιγκλ και Ομπαφέμι Μάρτινς για τους νικητές, ενώ ο Κένι Κούπερ «έψησε» το θεαματικό τέρμα του Μίσελ μειώνοντας σε 2-1 στο 54ο λεπτό. Ακόμα, ο Μπλας Πέρεζ των πρωτοπόρων της Δύσης αποβλήθηκε στο 73ο του «γεμάτου» αγώνα. Συγκινήσεις επιφύλαξε και το εκτός έδρας 2-0 των Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον επί των Χιούστον Ντάιναμο, οι οποίοι συμπλήρωσαν σερί δύο εντός έδρας ηττών μετά από σχετικό αήττητο σερί 36 παιχνιδιών! Άλλωστε, ο 18χρονος Ντιέγκο Φαγκούντεζ πέτυχε καταπληκτικό γκολ στο 51ο λεπτό και ο Ρικάρντο Κλαρκ ακολούθησε στο 84ο με αυτογκόλ. Προηγουμένως, στο 40ό λεπτό, οι Μπόμπι Μπόσγουελ και Ντιμίτρι Ιμπόνγκο νόμιζαν πως ήταν σε αγώνα MMA, καθώς εκτέλεσαν διαδοχικές λαβές, οι οποίες προκάλεσαν αποβολή αμφότερων.
Σε άλλα ματς, οι Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς απέσπασε ισοπαλία με 1-1 από τους Κολροάντο Ράπιντς χάρη σε εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Μάρβιν Τσάβεζ στο 78ο λεπτό, ενώ οι Φιλαδέλφεια Γιούνιον επιβλήθηκαν με 1-0 των Σικάγο Φάιρ χάρη σε γκολ του Τζακ Μακ Ίνερνεϊ στο 3ο λεπτό και ο 21χρονος Αντόλφο Βαλέντσια, σκόραρε στο 84ο λεπτό χαρίζοντας ισοπαλία με 2-2 στους Πόρτλαντ Τίμπερς, οι οποίοι έπαιζαν ήδη με δέκα παίκτες στην έδρα των Βανκούβερ Ουάιτκαπς. Τέλος, οι Κολόμπους Κρου κέρδισαν με 1-0 το Τορόντο χάρη σε γκολ του Ντομινίκ Οντούρο στο 42ο λεπτό.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Τορόντο-Κολόμπους Κρου 0-1
Βανκούβερ Ουάιτκαπς-Πόρτλαντ Τίμπερς 2-2
Φιλαδέλφεια Γιούνιον-Σικάγο Φάιρ 1-0
Χιούστον Ντάιναμο-Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον 0-2
Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς-Κολοράντο Ράπιντς 1-1
Σιάτλ Σάουντερς-Ντάλας 4-2
Και οι βαθμολογίες:
ΑΝΑΤΟΛΗ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
13
21
Χιούστον Ντάιναμο
12
20
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
12
20
Μόντρεαλ Ίμπακτ
10
20
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
12
18
Κολόμπους Κρου
11
15
Νιου Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
11
13
Σικάγο Φάιρ
10
7
Τορόντο
11
7
Ντι Σι Γιουνάιτεντ
10
4
ΔΥΣΗ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Ντάλας
12
24
Πόρτλαντ Τίμπερς
12
19
Λος Άντζελες Γκάλαξι
10
17
Ρεάλ Σολτ Λέικ
12
17
Κολοράντο Ράπιντς
12
16
Σιάτλ Σάουντερς
10
15
Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς
13
15
Βανκούβερ Ουάιτκαπς
11
13
Σίβας ΗΠΑ
10
11
Σημείωση: Οι πρώτοι πέντε από κάθε γκρουπ προκρίνονται στα playoffs.

























Πηγή: onsports.gr