Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Oμάδα παλαιμάχων θα φτιάξει ο «Τίγρης»;

Μπάγεβιτς, Δέλλας, Μπορμπόκης, Λυμπερόπουλος και Ζήκος ήδη δουλεύουν για τη νέα ΑΕΚ. Όμως υπάρχουν και κάποιοι ακόμα που περιμένουν πάνω από το ακουστικό τους...Ο καθένας στο πόστο του, ήδη οι πέντε παλαίμαχοι εργάζονται για τη δημιουργία της "Ένωσης" της επόμενης περιόδου, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης επενδύει πάνω στο συναίσθημα των οπαδών. Για αυτό και έχει μαζέψει στη νέα προσπάθεια, πρώην ποδοσφαιριστές-σύμβολα για την ομάδα. Η συσπείρωση των οποίων μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα την επόμενη μέρα της "Ένωσης".

Από την άλλη, όμως, ο σκύλος αναρωτιέται μήπως μαζεύτηκαν πολλοί παλαίμαχοι; Γιατί όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", και οι Δημητριάδης, Κωστής και Ατματσίδης περιμένουν με αγωνία στο ακουστικό τους, για να λάβουν κλήση από τον Μελισσανίδη.

Σε λίγο, δηλαδή, θα φτιάξουν... 11άδα οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ που θα βοηθήσουν στην επόμενη μέρα του συλλόγου. Και από ό,τι φαίνεται, θα είναι καλυμμένες και όλες οι θέσεις της 11άδας. Μέχρι και σε αγώνες θα μπορούν να κατεβαίνουν, αν θέλουν... 
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: