Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Ήταν μόνο η αρχή…!!

Την (πνευματική και σωματική) κούραση του Αστέρα Τρίπολης θέλουν να εκμεταλλευτούν στον Ατρόμητο, ώστε να αποκτήσουν προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης των πλέι οφ.

Ήταν μόνο η αρχή…
Συνέχεια στη νίκη επί του ΠΑΟΚ θέλουν να δώσουν οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 1).

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου θέλουν να φύγουν με το «τρίποντο» από την Αρκαδία, το οποίο θα τους δώσει πολλές ελπίδες για ένα καλό… εισιτήριο στην προκριματική φάση του Europa League και θα συνεχίσουν να παλεύουν για την πρώτη θέση στους αγώνες κατάταξης που οδηγεί στο Champions League.

Οι Περιστεριώτες δεν αντιμετωπίζουν κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, αφού με την επιστροφή του Φυτανίδη η άμυνα τους είναι πλήρης και ο κ. Παράσχος, την ίδια ώρα, δεν αναμένεται να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές σε σχέση με τον νικηφόρο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο πολύπειρος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ράντμαν, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Σκόνδρα, Φυτανίδη, Λαζαρίδη και Γιαννούλη. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ιγκλέσιας και ο Δημούτσος, έχοντας στα πλάγια τους Μπρίτο και Καραγκούνη.

Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Σουμπίνιο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκετια ο Ναπολεόνι. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μανόλο Νάστος, Ταυλαρίδης, Μπάλλας, Ουντόζι, Καραμάνος, Κούτσι και Πίτου Γκαρσία.

Στον πλευρό των παικτών του Ατρομήτου υπολογίζεται ότι θα βρίσκονται περίπου 300 οπαδοί τους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: