Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Για να μην έχει μπελάδες…!!

Κάτι παραπάνω από κρίσιμο και σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Για να μην έχει μπελάδες…
Μονόδρομο αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής (18:15, Novasports 2).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν πάση θυσία το «τρίποντο», ώστε να μην μπλέξουν σε περιπέτειες και τεθεί κίνδυνος να χάσουν τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Αν προκύψει αρνητικό αποτέλεσμα για τον «Δικέφαλο του Βορρά», τότε οι ποδοσφαιριστές θα δεχθούν την οργή του Ιβάν Σαββίδη.

Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ παραμένει στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας, όμως αν έχει απώλειες στο σημερινό ματς με τον «Άγιαξ της Ηπείρου», τότε θα βρίσκονται σε θέση βολής Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Γεωργιάδης επέστησε την προσοχή των ποδοσφαιριστών στις στημένες φάσεις, αφού έτσι ήρθε η ήττα την Τετάρτη στο Περιστέρι.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ιτάντζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Έτο, Κατσουράνη, Σίλντενφελντ και Λίνο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κάτσε και ο Λάζαρ, ενώ στα πλάγια της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Λόρενς και ο Ολίσε. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Αποστολόπουλος, Φωτάκης, Βούκιτς, Ρομπέρ, Καμαρά και Γεωργιάδης. Εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, ο τραυματίας Σταφυλίδης, αλλά κι οι δύο στόπερ Κουμάλο και Ιντζίδης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: