Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Πανηγυρίζουν ακόμα οι Καταλανοί!!

Δεν έχασε την ευκαιρία ο καταλανικός Τύπος να πειράξει την Ρεάλ Μαδρίτης για την αποτυχία να κατακτήσει το Κύπελλο Ισπανίας από την συμπολίτισσα, Ατλέτικο.

Πανηγυρίζουν ακόμα οι Καταλανοί!
Πρώτο θέμα έγινε η κατάκτηση του Copa Del Rey από την Ατλέτικο Μαδρίτης σε ολόκληρη την Καταλονία, στην οποία ρίχνουν «μπηχτές» για την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Το δέκατο είναι για την Ατλέτικο!», αναφέρει σε πανηγυρικό κλίμα η Mundo Deportivo, με ολοκόκκινο πρωτοσέλιδο και φωτογραφία από τα πανηγύρια.

«Η Ατλέτικο άφησε.. ξερή τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από μια σκληρή μάχη, κλασικό τελικό και έσπασε μια κατάρα 14 ετών. Λυπητερό σόου από τον Μουρίνιο, ο οποίος αποβλήθηκε και μια άσχημη αποβολή του Κριστιάνο, ο οποίος είδε την απευθείας κόκκινη μετά από μια επίβουλη επίθεση στον Γκάμπι».

Από την πλευρά της, η Sport «πενθεί» και έχει τον Μουρίνιο να διαμαρτύρεται στον διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης: «Η τελευταία αποτυχία του Μουρίνιο. Ούτε Κύπελλο, ούτε πρωτάθλημα, ούτε Τσάμπιονς Λιγκ!. Η Ατλέτικο έσπασε τη γρουσουζιά και άφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς τίτλο».

Στη Μαδρίτη, τώρα, η AS αναφέρει: «Η Ατλέτι ήδη έχει... το δέκατο!. Γκολ του Κριστιάνο, του Ντιέγο Κόστα και του Μιράντα και αποβολές του Μουρίνιο, του Κριστιάνο και του Γκάμπι. Η Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε τρεις φορές την μπάλα στα δοκάρια».

H Μarca, με τη σειρά της, στον τίτλο γράφει: «Ποσειδώνιοι, η Ατλέτικο κάτοχος του Κυπέλλου Ισπανίας. Ο Κριστιάνο άνοιξε το σκορ και κατέληξε σε αποβολή. Η Ρεάλ Μαδρίτης συνετρίβη κόντρα στα δοκάρια και τον Κουρτουά». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: