Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Πρωταθλητής ο Φωστήρας, ανεβαίνει και η Επισκοπή!!

Πρωταθλητής στον 1ο όμιλο της Football League 2 αναδείχθηκε και μαθηματικά ο Φωστήρας, παρά την ήττα 1-0 από τον Ρούβα. Την άνοδο εξασφάλισε η Επισκοπή, στην αυλαία θα κριθούν οι 2 τελευταίες θέσεις.
Ο «φονέας» των γιγάντων, μπορεί να γνώρισε την εκτός έδρας ήττα 1-0 από τον Ρούβα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, εντούτοις εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο, καθώς την ίδια ώρα ο Αχαρναϊκός, που έχει ρεπό στην αυλαία, έμενε στο 1-1 με την Καλαμάτα.
Ιστορική ήταν η σημερινή μέρα για την Επισκοπή, που συνέτριψε 4-1 την Κόρινθο και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, εξασφάλισε το τέταρτο εισιτήριο της ανόδου για πρώτη φορά στην 51χρονη ιστορία της και θα ακολουθήσει τους Φωστήρα, Αχαρναϊκό και τον Παναιγιάλειο, που είχε ρεπό στη Football League.
Χαμένος από την πλευρά του, ήταν ο Αστέρας Μαγούλας, που γνώρισε την εντός έδρας ήττα 3-2 από την Προοδευτική και έχασε την ευκαιρία να σφραγίσει και αυτός την άνοδο. Τον ίδιο στόχο με αυτές τις δύο ομάδες έχουν τα Χανιά, η Γλυφάδα και ο Πανηλειακός. Σε δυσχερέστερη θέση βρίσκεται η ομάδα του Πύργου, που ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από τα Χανιά, ενώ η Προοδευτική θα πάρει τρεις βαθμούς άνευ αγώνα (σ.σ. παίζει με τον Εθνικό Αστέρα) και θα περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων συνδιεκδικητών.
Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:
Αχαρναϊκός-Καλαμάτα 1-1
(54’ Ντεντόπουλος – 49’ Ηλιόπουλος)
Ρούβας-Φωστήρας 1-0
(87’ Ανυφαντάκης)
Επισκοπή-Κόρινθος 4-1
(19’ Σουμπασάκης, 36’ Τριανταφύλλου, 65’ Βελονάκης, 76’ Αντιασβίλι – 67’ Αράπογλου)
Πανηλειακός-Χανιά 0-1
(66’ Ζαντριάς)
Αστέρας Μαγούλας-Προοδευτική 2-3
(26’ Δημητριάδης, 64’ Μαρίνου – 30’ Κοξαράκης, 73’ Κακαράς, 79’ Επιτροπάκης)
Ρεπό: Παναιγιάλειος
** Ο αγώνας Γλυφάδα-Εθνικός Αστέρας δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας από το Πρωτάθλημα της Football League 2.
Η επόμενη (26η) αγωνιστική
Καλαμάτα-Ρούβας
Παναιγιάλειος-Επισκοπή
Φωστήρας-Πανηλειακός
Κόρινθος-Αστέρας Μαγούλας
Χανιά-Γλυφάδα
Ρεπό: Αχαρναϊκός
** Ο αγώνας Εθνικός Αστέρας-Προοδευτική δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας από το Πρωτάθλημα της Football League 2.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: