Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Έχει… δουλειά ο Μάντζιος!!

Το χτίσιμο για τον νέο Πανθρακικό έχει ξεκινήσει. Ο Άκης Μάντζιος έχει… πιάσει ήδη δουλειά προκειμένου σύντομα να υπάρξουν και εξελίξεις στα μεταγραφικά.

Έχει… δουλειά ο Μάντζιος
Οι πρώτες αποφάσεις έχουν παρθεί, ο Άκης Μάντζιος έχει πάρει τα «ηνία» του Πανθρακικού και ετοιμάζεται να στελεχώσει το ρόστερ της νέας σεζόν. Σε αυτό υπάρχουν αρκετές δυσκολίες αφού ολοκληρώνονται αρκετά συμβόλαια πρωτοκλασάτων παικτών.

Το πρώτο όνομα στη σχετική λίστα, με τα συμβόλαια που εκπνέουν είναι αυτό του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Ο έμπειρος επιθετικός προσέφερε τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα, αναγεννήθηκε στην Κομοτηνή και είναι, σχεδόν, δεδομένο πως έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες.

Από εκεί και πέρα, ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Μαραμά Βαϊρουά, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανανεωθεί, αφού για να αγωνιστεί αυτή τη σεζόν στους «πράσινους» η Νανσί (εκεί ανήκει ο παίκτης) πλήρωσε μεγάλο μέρος του συμβολαίου του.

Δύσκολα είναι τα πράγματα και για την παραμονή του Λουσέρο. Ο Αργεντινός πραγματοποίησε πολύ καλά παιχνίδια και είχε κρούση και από ομάδα της Αθήνας. Ο ίδιος θα μπορούσε να παραμείνει, εάν φυσικά του γινόταν μια γενναία αύξηση από πλευράς διοίκησης.

Τέλος, εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσει στον Πανθρακικό είναι και ο Χουάν Μουνάφο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει. Ο παίκτης βρίσκεται χρόνια στην Κομοτηνή και όπως έχει αποκαλύψει στο στενό του περιβάλλον θα ήθελε να… αλλάξει παραστάσεις.

Όπως είναι λογικό, ο Άκης Μάντζιος έχει αρκετή δουλειά να κάνει, αφού η ενδεκάδα του Πανθρακικού θα διαφέρει κατά πολύ από την περσινή σεζόν.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: