Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Στο χέρι της Πόρτο!!

Από την Πόρτο εξαρτάται πλέον αν εκείνη ή Μπενφίκα θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Πορτογαλία. Βατό έργο έχουν οι «δράκοι», ενώ η ομάδα του Ζόρζε Ζέσους υποδέχεται την Μορείρένσε.

Στο χέρι της Πόρτο
Μόνο με… αυτοκτονία ανάλογη της Μπενφίκα θα χάσει η Πόρτο το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι δύο πρωτοπόρες ομάδες της Superliga αναμετρήθηκαν στο «Ντραγκάο», με τους γηπεδούχους να επικρατούν στο τέλος της αναμέτρησης των παικτών του Ζόρζε Ζέσους και να αποκτούν προβάδισμα ενός πόντου για την κατάκτηση του τίτλου.

Στην τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Βίτορ Περέιρα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πάσος Φερέιρα, η οποία θα παρουσιαστεί αδιάφορη λόγω της εξασφάλισης του τρίτου… εισιτηρίου που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Από την πλευρά τους, οι «αετοί» τα είδαν όλα μέσα σε τέσσερις μέρες, αφού με πανομοιότυπο τρόπο ηττήθηκαν από τους «δράκους» και έχασαν στον τελικό του Europa League από την Τσέλσι.

Πλέον ελπίζουν σε ένα… θαύμα για την κατάκτηση του πορτογαλικού πρωταθλήματος, όμως θαύματα δεν γίνονται συχνά στις μέρες και πλέον πρέπει να προετοιμαστούν για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η τελευταία αγωνιστική

Κυριακή 19/05/2013 (20:30)

Μπέιρα Μαρ-Σπόρτινγκ
Μπενφίκα-Μορείρένσε
Ζιλ Βιθέντε-Εστορίλ
Γκιμαράες-Ρίο Άβε
Νασιονάλ-Ακαντέμικα
Ολιανένσε-Μαρίτιμο
Πάσος Φερέιρα-Πόρτο
Σετούμπαλ-Μπράγκα πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: