Κυριακή 19 Μαΐου 2013

«Αν δεν ανέβουμε, δεν θα συνεχίσω»

Κουρασμένος από τα όσα συμβαίνουν στις μικρότερες κατηγορίες εμφανίζεται ο Σταμάτης Βελλής, ο οποίος δήλωσε στους παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης, πώς αν η ομάδα δεν ανέβει, μάλλον θα αποχωρήσει.

«Αν δεν ανέβουμε, δεν θα συνεχίσω»
Η ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου τάραξε αρκετά τα νερά στον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς η διαφορά του από τους διώκτες του μειώθηκε και πλέον κινδυνεύει να χάσει ακόμη και την πρώτη τριάδα.

Ο Σταμάτης Βελλής βλέποντας ορατό τον κίνδυνο η ομάδα να πετάξει στα… σκουπίδια ό,τι κέρδισε με κόπο όλη τη σεζόν, είχε ομιλία προς του παίκτες.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης τόνισε ότι τον έχουν κουράσει οι μικρές κατηγορίες με τα όσα συμβαίνουν και σε περίπτωση που η ομάδα δεν πάρει την άνοδο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποχωρήσει.

Ωστόσο, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου.

«Άμα η ομάδα δεν ανέβει, εγώ κουράστηκα με αυτές τις κατηγορίες και μάλλον δεν θα συνεχίσω. Είμαι ευχαριστημένος, δεν έχω παράπονο… Παλέψατε, είχατε πάθος. Άλλες φορές σάς κράζω, αλλά αυτή τη φορά παίξατε δυνατά, δεν έχω να σας πω κάτι για αυτό…», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.  Πηγή:  sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: