Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΑΕΚ… σαν στο σπίτι της!!

ΑΕΚ και μόνο ΑΕΚ θα μυρίζει του χρόνου στο Ελληνικό! Με το γήπεδο διαμορφωμένο σαν «σπίτι» της, συγκοινωνία που θα επιτρέπει πρόσβαση και χωρίς συγκατοίκους, θα κάνει τις Κυριακές… γιορτή η «Ένωση».

ΑΕΚ… σαν στο σπίτι της
Αναμφίβολα θα ήθελε να μετακομίσει στη γειτονιά της. Η ΑΕΚ που προετοιμάζει την αντεπίθεσή της όμως δεν πρόκειται να παρακαλέσει κανέναν.

Αφού λοιπόν ο Απόλλων Σμύρνης δεν παραχωρεί τη Ριζούπολη, η πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη δεν μπαίνει σε διαδικασία να τον μεταπείσει. Αλλά δουλεύει στο φουλ την εναλλακτική λύση: Αυτή του Ελληνικού.

Εκεί όπου τα πάντα προδιαθέτουν (ή θα ρυθμιστούν έτσι) ώστε να θυμίζει κανονικό «σπίτι» της -και όχι προσωρινό, όπως θα είναι στην πραγματικότητα μέχρι να κατασκευαστεί το δικό της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Καταρχάς λοιπόν μέσα στον Ιούνιο θα αρχίσουν τα έργα για την αναμόρφωση του γηπέδου του Ελληνικού. Κυρίως αυτά για την αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου σε 22.000 θέσεις. Το ίδιο εντατικά όμως θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για διαμόρφωση (και καλλωπισμό) του χώρου, ώστε να γίνεται με κάθε τρόπο σαφές ότι εκεί παίζει η ΑΕΚ.

Με παραπομπές στη φυσική της έδρα, μπουτίκ του συλλόγου που θα δημιουργηθεί στο χώρο, αλλά και μεταφορά εκεί των γραφείων του (μετά τη διάλυση της ΠΑΕ). Άλλωστε, η «Ένωση» θα είναι η απόλυτη… κυρία της περιοχής μιας και η σύμβαση του Εθνικού με το γήπεδο λήγει το καλοκαίρι (είχε υπογραφεί τον Ιούλιο του 2007 και ήταν για 3+3 χρόνια) ενώ και η Γλυφάδα δεν θα το χρησιμοποιεί την επόμενη σεζόν.

Εκτός αυτού, δε, και το θέμα της πρόσβασης (που είναι και το σημαντικότερο που απασχολεί τον κόσμο της ΑΕΚ) έχει προοπτική άμεσης λύσης: Με τα εγκαίνια του σταθμού του μετρό στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, τα οποία αναμένεται να γίνουν τον Ιούλιο και να εξασφαλίσουν τη δυνατότητα μαζικής προσέλευσης στους φίλους της «Ένωσης» που θα θέλουν να την παρακολουθούν από κοντά.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: