Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Δύσκολα παραμένει στη Ρεάλ ο Ιγκουαΐν!!

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της σεζόν ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν ο αδερφός και εκπρόσωπός του, Νικολά, όπως τόνισε σε δηλώσεις του.

Δύσκολα παραμένει στη Ρεάλ ο Ιγκουαΐν
Δύσκολα θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο αδερφός και εκπρόσωπος του φορ της «βασίλισσας», Νικολά.

Σύμφωνα, μάλιστα με τα λεγόμενά του η Γιουβέντους έχει δείξει ενδιαφέρουν για την περίπτωση του Αργεντινού στράικερ και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να καταθέσει επίσημη πρόταση στους «μερένχες» για την απόκτησή του.

«Η Ρεάλ με τον Γκονζάλο τη φετινή αγωνιστική χρονιά δεν είχε σταθερή στάση. Την μία έδειχνε πως τον ήθελε και για την επόμενη σεζόν την άλλη όχι, με αποτέλεσμα να μην είναι σίγουρο το αν θα παραμείνει στην Μαδρίτη ή όχι», είπε αρχικά ο αδερφός του Γκονζάλο Ιγκουαΐν για να συμπληρώσει στην συνέχεια: «Η Γιουβέντους είναι μία ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Γκονζάλο και έχει το ίδιο μέγεθος με τη Ρέαλ».
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: